Results 28,861 to 28,875 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
19-06-2012, 12:10 #28861
Εγω εμεινα 5 μερες λογο του λιποματος στο στομαχι.. Αλλα ο δικος σου σας κραταει 7 και καλα κανει γιατι οσο πιο πολυ μεσα μεινεις θα παρεις τοσο περισσοτερες δυναμεις θα παρεις με τους ορους και τα φαρμακ που σου δινουν! Θα σου λειψει το μπανιο ομως! Εχει ντουζιερα αλλα εμεις δεν καναμε ντουζ εκει! Θυμασαι ρε Καλλιοπη ποσο λαχταρουσαμε ενα ωραιο μυρωδατο μπανιο; Χαχαχχαχαχ!!!! Οι κολλες δεν εβγαιναν απο επανω μου για μια εβδομαδα!
- 19-06-2012, 12:11 #28862
κι η δικη μου θετικη ενεργεια βρισκεται ολη με την ελλη!!!
τζινακι καλημερα!!!!
19-06-2012, 12:16 #28863
Α ναι σωστο και αυτο Τζινα.. Εγω παντως χαιρομουν που ο δικος μας δεν βαζει γιατι ητνα το μονο που με αγχωνε θυμαμαι!! Χαχαχαχαχαχ
Κοριτσακι μπραβο για την προσπαθεια σου και πιστευω οτι αν παραμεινεις πιστη στη διατροφη σου θα τα χασεις και αυτα που σου απομενουν, ευχομαι πιο γρηγορα αυτη τη φορ! Τωρα με την δουλεια θα τρεχεις και δεν θα φτανεις αρα θα ειναι λες και γυμναζεσαι!
Αντα ρωτα την γραμματεα οταν την βρεις αν βαζει ο γιατρος καθετηρα, αν οχι μην παιρνεις τζαμπα νυχτικες! Εκτος και αν παρεις μπειμπι ντολς και κυκλοφορεις σεξυ μεσα στο νοσοκομειο! Τοτε ναι παρε!! Χιχιχιχιχι
19-06-2012, 12:20 #28864
α κοριτσια με εχει πιασει λογοδιαρροια!!!
θα σας γραψω με 2 λογια τη διαιτα που βρηκα στο ιντερνετ και λεω να κανω γιατι ταιριαζει και με τα ωραρια της δουλειας μου.
να μου πιετε τη γνωμα σας παρακαλω!
ειναι 1200 θερμιδων.
πρωι γαλα δημητριακα
ενδιαμεσο φρουτο, αυτο δεν θα το κανω γιατι δεν προλαβαινω
μεσημερι (θα τρωω γυρω στη 1) 100 γραμμαρια μοσχαρι η κοτοπουλο η ψαρι+1 φετα ψωμι+σαλατα
απογαυμα φρουτο ,δεν θα το κανω γιατι δεν προλαβαινω
βραδυ , θα τρωω στις 6 οποτε μπορειτε να το πειτε κι απογευμα, παλι 100 γραμμαρια κρεας η ψαρι+1 φετα ψωμι + σαλατα
προ υπνου ,κατα τις 9, φρουτο. μου αρεσει πολυ ο ανανας και λεω να περνω τη συσκευασια των 400 γραμμαριων(ειναι παρα πολλα λετε?) με 160 θερμιδες
σκεφτομαι οτι με αυτο τον τροπο
1) δεν θα βαραινω πολυ το μεσημερι γιατι μετα θα πρεπει να δουλεψω παλι
2) μολις τελειωνω τη δουλεια που λυσσαω της πεινας θα εχω κανονικο φαγητο να φαω και οχι κατι μικρο
επισης εχει 1-2 φορες τη βδομαδα οσπρια και 3-4 αυγα
εμενα μου φαινεται πολυ ισσοροπημενη. εσεις τι λετε?
19-06-2012, 12:25 #28865
Και εμενα λογοδιαρια με επιασε αυτες τις μερες!!
Μια χαρα μου φαινεται, αν θες προσθεσε και λιγους ξηρους καρπους που εχουν βιταμινες και μπολικο νερακι εννοειτε!!!!
Λοιπον παω για υπνο, εχει βγαλει ηλιο και απο οτι βλεπω δεν θα κοιμηθω καθολου!!! Καλημερα/σπερα και ονειρα μου γλυκα!!!
19-06-2012, 12:25 #28866
Originally posted by mermaid
εμεις ναταλια και εγω δηλαδη φοραγαμε πυτζαμουλες!
αλλα δε κατσαμε και πολυ
ο αλλος γιατρος απο οτι εχω ακουσει τους κραταει μια βδομαδα εμεις στις 3 μερες φυγαμε !
συνηθως μια μερα πριν περνει τηλ και εγω που τις ειχα πει οτι πρεπει να ξερω για να παρει αδεια ο αντρας μου μου ειπε οτι δε γινετε αλλιως τελικα μεχρι να την κανω ειχε μεινει ανεργος και ετσι δε χρειαζοτανε να με ειδοποιησει πιο νωρις
19-06-2012, 12:28 #28867
Originally posted by koritsaki
ada μου εσυ αν επιτρεπεται απο τα ποσα κιλα ξεκινας?
με το καλο να γινει η επεμβαση και να πανε ολα καλα!!!
και να χασεις ευκολα και ανεπιστρεπτι τα κιλακια σου!!!((((( κ κάτι έχω πάρει τώρα που είμαι στην αναμονή...σ'ευχαριστώ παρά πολύ...κ σε σένα καλή δύναμη κ επιτυχία στον αγώνα σου!!!
19-06-2012, 12:29 #28868
Originally posted by -wow-
A εχουν την ιδια γραμματεα δηλαδη;
Εγω νυχτικα δεν πηρα! Και δεν ειδα και καμια αλλη αν φοαραει βασικα νυχτικες! Πιτζαμες πηρα, 6 κατω και μπλουζακια για επανω, τελικα φορεσα τα 3 τις 5 μερες που ημουν εκει! Αν δεν σε βολευουν οι νυχτικες μην παρεις καθολου! Δεν βαζουν καθετηρα η κατι τετοιο ουτως η αλλως!!!
Ναι η Σεσίλια είναι κοινή για όλους!!!!
19-06-2012, 12:29 #28869
Koritsaki πιστεύω ότι δεν πρέπει να παραλείπεις τα 2 φρούτα, μπορείς να τα έχεις καθαρισμένα σε ένα σακουλάκι στην τσάντα σου ή τσέπη σου και να τρως 2-3 κομματάκια. Η αδερφή μου που δεν είναι παχιά αλλά παίρνει κάθε τόσο 2-3 κιλά και μετά τα χάνει με διατροφή μου έχει πει ότι όσες φορές παρέλειπε το φρούτο το πρωί και το απόγευμα δεν έχανε όσο λίγο κι αν έτρωγε. Γι'αυτό και κάθε φορά που κάνει διατροφή κουβαλάει το φρούτο αναγκαστικά στην τσάντα της και το τρώει θέλει δε θέλει.
19-06-2012, 12:32 #28870
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Δεν ξέρω αν ο γιατρός της Αντας βάζει παροχέτευση ή καθετήρα, γιατί αν βάζει δεν θα τη βολέψουν οι πυτζάμες, καλύτερα νυχτικό για σιγουριά.
Δυστυχώς ο γιατρός μου βάζει παροχέτευση...οπότε δεν γλυτώνω να κυκλοφορώ σαν θείτσα στο νοσοκομείο!!!
19-06-2012, 12:35 #28871
Originally posted by -wow-
Εγω εμεινα 5 μερες λογο του λιποματος στο στομαχι.. Αλλα ο δικος σου σας κραταει 7 και καλα κανει γιατι οσο πιο πολυ μεσα μεινεις θα παρεις τοσο περισσοτερες δυναμεις θα παρεις με τους ορους και τα φαρμακ που σου δινουν! Θα σου λειψει το μπανιο ομως! Εχει ντουζιερα αλλα εμεις δεν καναμε ντουζ εκει! Θυμασαι ρε Καλλιοπη ποσο λαχταρουσαμε ενα ωραιο μυρωδατο μπανιο; Χαχαχχαχαχ!!!! Οι κολλες δεν εβγαιναν απο επανω μου για μια εβδομαδα!
Ντουζ γιατί δεν κάνατε??ήταν βρώμικα????
19-06-2012, 12:39 #28872
Ada εγώ έχω άλλο γιατρό και δεν την ξέρω τη γραμματέα όμως θυμάμαι που είχα εξυπηρετήσει τη Wow πολύ πριν κάνει την επέμβαση στέλνοντάς της το κινητό της γραμματέως που μου το έδωσε η Monadiki και προσπαθούσε να την βρει η Wow επί 2 μέρες και δεν μπορούσε και νόμιζε ότι της το έδωσα λάθος το τηλ. Και η Monadiki την έχει ψάξει αρκετές φορές μέχρι να την βρει. Γι'αυτό δεν μου κάνει εντύπωση τώρα που δεν την βρίσκετε, θα απαντήσει κάποια στιγμή.
19-06-2012, 12:42 #28873
Το Ιπποκράτειο είναι πολύ ωραίο και καθαρό νοσοκομείο αλλά εμείς δεν κάνει να κάνουμε ντους αφού έχουμε τις τομές και κάποιοι την παροχέτευση στο στομάχι και δεν πρέπει να βραχούν. Εγώ τύλιγα μία πετσέτα στο στομάχι και με έπλενε η αδερφή μου στη ντουζιέρα από τη μέση και πάνω και από τη μέση και κάτω. Λούσιμο έκανα στο σπίτι γιατί ζαλιζόμουνα να σκύβω στη ντουζιέρα.
19-06-2012, 12:42 #28874
koritsaki εγώ θα σου έλεγα ότι τα 100 γρ. κρέας ειδικά για μεσημεριανό μου φαίνονται πολύ λίγα...ο διαιτολόγος που πήγαινα μου έδινε 200γρ. ...κ είναι πολύ καλός στη δουλειά του κ είχε κ αποτέλεσμα....είναι κ διάσημος μάλιστα :PPPP αν θέλεις μπορώ να ψάξω κ να σου στείλω κάποια δίαιτα που μου είχε δώσει να πάρεις μια ιδέα για το πως περίπου πρέπει να κινήσε!!!
19-06-2012, 12:47 #28875
Καλησπέρα! Πρώτα πρώτα, να στείλω στην Eli μας καντάρια θετικής ενέργειας! Θέλω να την καταπλακώσει η θετική μου ενέργεια, να μη μπορεί να ανασάνει ένα πράγμα!
Με χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνω ότι κουρτίνες τέλος! Μου βγήκε η ψυχή, αλλά τώρα είναι κρεμασμένες, πεντακάθαρες και μοσχοβολιστές κι εγώ φέρνω βόλτες στο σπίτι και τις καμαρώνω! Πώς να μην τις καμαρώσω δηλαδή; ʼλλαξαν χρώμα...
Το hot νέο της ημέρας: Καταξοδεύτηκα πάλι! Επισκέφτηκα ένα κατάστημα ρούχων, όπου βρήκα μεν συμπαθητικά ρουχαλάκια, αλλά η τιμή τους ξεκινά από τα πενήντα ευρώ. Σκέφτομαι, και δεν πάω και στη λαική, να ρίξω μία ματιά; Και πήγα και πολύ καλά έκανα! Πήρα ένα σπέσιαλ καθημερινό φουστανάκι (5 ευρώ παρακαλώ) και ένα στράπλες σουτιέν να το συνοδεύει (άλλα 3 ευρουλάκια). Με συνολικά 8 ευρώ έχω ένα ντυσιματάκι σπέσιαλ! Αν χαίρομαι για κάτι τώρα, που έχασα βάρος, είναι ακριβώς γι' αυτό. Με ελάχιστα χρήματα μπορώ να ντυθώ γουστόζικα. Παλιότερα το μόνο μέλημά μου ήταν να χωράω στο ρούχο. Τώρα πια έχουν αλλάξει τα δεδομένα. :smilegrin:
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή