ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1927
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1927 of 2553 FirstFirst ... 9271427182718771917192519261927192819291937197720272427 ... LastLast
Results 28,891 to 28,905 of 38289
    Senior Member
    ελακι μουυυυυυ!!!!!!!!ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!σ� �γχαρητηρια κοπελαρα μου!!!!!

Senior Member
    αντα μου 100γρ ειναι οντως λιγα. ομως θα τρωω αλλα 100 το βραδυ,αρα θα ειμαι στα 200 την ημερα.
    απλα αυτο το να χωρισω στα 2 ουσιαστικα το μεσημεριανο μου φανηκε καλο σαν ιδεα γιατι ειναι πανω κατω και στη λογικη της διατροφης μετα απο χειρουργειο.
    δεν εννοω φυσικα στις ποσοτητες...ξερω οτι μετα το χειρουργειο οι ποσοτητες ειναι πολυ μικρες.
    αλλα σκεφτομαι τη λογικη μικρα και συχνα γευματα αντι λιγα και μεγαλυτερα.
    εγω δεν μπορω να τη βγαζω με γιαουρτι η τοστ το βραδυ. εχω πραγματικα αναγκη για κανονικο φαγητο.
    οποτε σκεφτομαι οτι αν μπορω να το τρωω τουλαχιστον νωρις (5μιση με 6) και να ειναι το υπολοιπο του μεσημεριανου στην πραγματικοτητα ειναι ισως η μονη λυση γιια να κρατησω προγραμμα για πολυ πολυ καιρο...

επισης κοριτσια λατρευω το κρεας....τι πραγμα ειναι αυτο με μενα??????

αντα αν και μονο αν δεν σου κανει κοπο στειλε μου!!!
    μου ειχε στειλει και η ελλη αλλα ενω ειναι καλη διατροφη εμενα δεν μου ταιριαζει....
    κυριως γιατι δεν τρωω καθολου ξηρους καρπους:cool rsvd:

καλα κι αλλα θελω να σας πω, αλλα φευγω τωρα γιατι εχω μια δουλεια! τα λεμε σε κανα 2ωρο!!

Senior Member
    Ax, πόσο χαίρομαι! Ελάκιον ,γερά με τσαμπουκά! ʼντε να πάρουν σειρά και οι υπόλοιπες που είναι στην αναμονή!

Senior Member
    Κατερίνα ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Συγχαρητήρια Ελάκιον!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά στη νέα σου δουλειά, να τους φέρεις τύχη και να έρχεται το ένα έργο μετά το άλλο! Όσο για την Ελοστέρηση δεν πειράζει, ας δουλεύεις εσύ κι ας μας λείπεις. Τρέλεια!!!!!!!!!

Senior Member
    τζινακο πως παει η ορεξουλα???ακομα με ρυζογαλακι τη βγαζεις?

Senior Member
    Wow, το δύσκολο κομμάτι πέρασε.. Μερικές οδηγίες, αν μου επιτρέπεις.. Γράφε με μαρκαδόρο πάνω στις κούτες τι ακριβώς περιέχει η κάθε μία, ώστε να διευκολυνθείς το Σεπτέμβριο. Επίσης, κάνε πονηριά: Σε όποια κούτα έχεις κάτι πολύτιμο, γράφε παραπλανητικά. Δηλαδή, μην τολμήσεις να γράψεις πάνω σε κούτα "ύποπτα" πράγματα, όπως πχ κοσμήματα, ασημικά, κλπ, γράφε εσώρουχα, ξεσκονόπανα, τηγάνια, κάτι τέτοιο, ώστε να μη κινήσεις την προσοχή των μεταφορέων. Περνάμε δύσκολους καιρούς και δεν πρέπει να προκαλούμε.

Κατερίνα μου, τι υπέροχα Elo-νέα είναι αυτά; Μπράβο, χίλια μπράβο! Αχ, πολύ χάρηκα τώρα...

Senior Member
    Λίλα κάποιες φορές τρώω καλύτερα και κάποιες δεν μπορώ καθόλου. Εχω σταματήσει τα γλυκά, είμαι πάλι 64 και για όσο βλέπω ότι δεν αδυνατίζω δεν θα τρώω γλυκά, αν πάρω πάλι την κατηφόρα βλέπουμε.

Senior Member
    το ειπα στη μανα μου για την αμερικη.περιττο να σας πω οτι μας ακουσε ολη η γειτονια οταν της ειπα οτι σκεφτομαι να μην παω.τωρα δεν μιλαμε.

Senior Member
    Λιλάκι είναι αναμενόμενη η αντίδραση της μητέρας σου. Μην τη ζορίζεις, άστην να ηρεμήσει και το ξανασυζητάτε.

Senior Member
    νομιζω πως αυτο που θα γινει τελικα ειναι να αθετησω το λογο μου στο γιωργο.οι λεξεις ΠΟΤΕ και ΠΑΝΤΑ δεν πρεπει να βγαινουν απο το στομα μου τελικα.αφου δεν μπορω να τις τηρησω τι τις λεω???

Senior Member
    Λίλα θα πικραθεί πολύ, αλλά αν σε αγαπάει θα καταλάβει. Κι όντως το ποτέ και το πάντα δεν πρέπει να το λέμε γιατί δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει η ζωή.

Senior Member
    καλλιοπη στειλε μου απο που κατεβαζεις βιβλια

Senior Member
    εδω και παλι!
    πηγε να φαει ο γιος μου και μπηκα!!!!!
    ada μαλλον δεν θα ειναι κανεις στο ιππο οποτε δε σηκωνουν και τα τηλ τα δικα τους οποτε μαλλον παει ετσι εβδομαδα αφου σου ειπε οτι ολη τη βδομαδα δε θα ειναι κανεις γιατρος εκει
    οσο για το γιατρο σου δε ξερω αλλα βρε παιδι μου σαν να πας σε οδοντιατρο να φτιαξεις τα δοντια σου και αυτος ειναι φαφουτης! δε λεει!
    ααα και εχει μια προισταμενη στον οροφο μια ξανθια γυρω στα 50 που με οσους εχω μηλισει ολοι εχουν τσακωθει μαζι της! το νου σου!!!!! λιλακι το πρωτο βημα εγινε αντε να το πεις και στο καλο σου ισως αυτος το δει πιο θετικα και ερθει μαζι σου! σου στελνω u2u

Senior Member
    δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα καλλιοπαι για μενα.ειμαι σιγουρη οτι στο τελος καποιος δεν θα μεινει ευχαριστημενος.

Senior Member
    σε ευχαριστω καλλιοπακι θα μπω να δω.