ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 193
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 193 of 2553 FirstFirst ... 931431831911921931941952032432936931193 ... LastLast
Results 2,881 to 2,895 of 38289
    Senior Member
    Κοριτσακια καλημερα,
    μετα την εγκριση και του δικου μου συζηγου αποφασιστηκε ο απογευματινος καφες την Κυριακη,
    εγω προτεινω cith gate μιας και η Προεδρος θα ερθει απο τα Κτελ και ειναι κοντα, και νομιζω βολευει και την πενυ αλλα και το μπαρμπουνι.
    οσο για τα παιδακια μας αν δεν φερεται και εσεις θα την παρκαρω στην μαμα μου μιας και ο συζηγος δεν νομιζω να ειναι διατεθειμενος να δει ποδοσφαιρο με την μικρη.
    η ωρα με βολευει.

αννεζινα μου περαστικουλια, κατσε και αυριο σπιτι, να ξεκουραστεις καλα να κανεις και ενα ωραιο τετραημερο,

φιλια σε ολες

Senior Member
    Originally posted by BARB3

η συναντηση οκ? νεκταρια μου δεν πειραζει κοπελα μου, την επομενη φορα θα μας δεις και θα σε δουμε. μπορει και μεσα στις γιορτες. η κυρια που λεει οτι θα λειπει απο θεσσαλονικη καλα θα κανει να μας βρει κανενα καλο παιδοτοπο στον τοπο της και εμεις θα την επισκεφτουμε. εγω παιρνω αρκετες μερες αδεια στις γιορτες, η πηνελοπη δεν θα δουλευει επισης, η βασια καλα θα κανει να μας ερθει το απογευμα της συγκεκριμενης ημερας και ολα καλα.
    α, οσο για την κυριακη τελικα εχει 3 ντερμπυ, 2 ποδοσφαιρου και 1 μπασκετ οποτε πηρα τις ευχες του συζυγου και μαλιστα με ρωτησε "απο το πρωι θα λειπεις?" .....εγω παντως λεω να βρεθουμε κατα τις 4-5 και οταν ερθει η κυρια στα κτελ να πεταχτουμε να την παρουμε. οποτε καπου κοντα εκει θα μας βολεψει. εκτος αν εχετε ορεξη να δουμα καμια ακομη πολη και βρεθουμε στο αγνωστο να γλιτωσει και το κτελ και να τη δουμε πιο πολυ ωρα....ποια αλλη θελει να ερθει? ειμαστε 4 νομιζω? η μακαροναδα μεσα?
    για αντρες δεν το σηζητω και να ηθελε (λεμε τωρα) κανενας να ερθει, τα ντερμπι δεν θα τον αφησουν....
    Μπαρμπούνι μου,σαν πολλά βήματα να έκανες σήμερα και παραληρείς λιγάκι,μου φαίνεται...
    Οι άντρες δε θα έρθουν λόγω αγώνων;Πότε είχαμε καλέ άντρες στην παρέα μας για να έρθουν στη συνάντηση μας;
    Και να πω πως ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται,παντρεμένη γυναίκα είσαι και είδα και φωτογραφία γάμου!Αϊντααααα

Δε νομίζω να βολέψει η άλλη πόλη,που σκέφτεσαι...Μ'αρέσει που κρατάμε και καλά τα προσχήματα τώρα,
    ενώ μόλις χθες δεχόμουν ευχές ως Κατερινιώτισσα!Πλάκα έχουμε με την ψευτοκρυψίνοια μας!
    Εσύ στάνταρ μπορείς(καθότι ο καλός σου έχει αγώνες)και πιθανόν και το Πεννόπλασμα να μην έχει πρόβλημα,
    αλλά το Βασουλίνι μας φοβάμαι πως δεν έχει τόσο χρόνο κι έχουμε και τη γυναίκα μυστήριο που περιμένουμε
    να εμφανιστεί και να εκδηλώσει ή μη το σχετικό της ενδιαφέρον.Μαίρη λουλού για σένα χτυπά η καμπάνα!
    Μην κάνεις τον ψόφιο κοριό τώρα που ήρθε η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα να πέσουν άπλετο φως στο ποιόν σου!
    Συναντηθείτε εσείς όποτε σας βολεύει,αλλά εγώ αποκλείεται να έχω γυρίσει στη Θεσσαλονίκη τόσο νωρίς(4-5 που λες).
    Αν είναι θα σας συναντήσω άργότερα όπου βρίσκεστε(ελπίζω να μη με τρέχετε στα εξωτερικά)ʼντε,Βασουλίνι,ε� �φανίσου κι εσύ!

Senior Member
    Originally posted by basia
    Κοριτσακια καλημερα,
    μετα την εγκριση και του δικου μου συζηγου αποφασιστηκε ο απογευματινος καφες την Κυριακη,
    εγω προτεινω cith gate μιας και η Προεδρος θα ερθει απο τα Κτελ και ειναι κοντα, και νομιζω βολευει και την πενυ αλλα και το μπαρμπουνι.
    οσο για τα παιδακια μας αν δεν φερεται και εσεις θα την παρκαρω στην μαμα μου μιας και ο συζηγος δεν νομιζω να ειναι διατεθειμενος να δει ποδοσφαιρο με την μικρη.
    η ωρα με βολευει.
    Εμφανίστηκεεεεε!!!
    Δε θα φέρεις το λουκουμάκι μαζί;Αφού τα άλλα παιδιά θα είναι και έχουμε και το ειδύλλιο!
    Δε θα έρθω με ΚΤΕΛ,αλλά με το στεφάνι μου,που θα με αφήσει σπίτι ν'αφήσω και τα πράγματα.
    Οπότε δε θα είμαι εκεί κοντά.ʼσε που το cith gate είναι μια σκέτη σκοτεινή κατάθλιψη!
    Και μη με πείτε πάλι ιδιότροπη!Για τη Μαίρη Λου το κάνω!Πρώτη φορά το κορίτσι στην παρέα μας
    και να το πάμε κάπου τόσο σκοτεινά,που ο προβολέας να τυφλώνει ακόμα περισσότερο τα μάτια της;
    Λίγη διακριτικότητα,κορίτσια,σα ς παρακαλώ πολύ!Μην είστε λυσσάρες!

Senior Member
    Originally posted by LIDA

Όχι, το να μειώνεις πόντους και κιλά δεν επηρεάζει το θεικό ΕΣΥ. Αλλά να πάρεις το κεφάλι σου και να το βάλεις σε άλλο κορμί, ε πως να το κάνουμε το επηρεάζει!
    Πώς τα λες!Πώς τα λες!
    Συνεχίζεις να το πηγαίνεις πολύ καλά,αγάπη!
    Βλέπω μεγάλη προοπτική στη σχέση μας,να ξέρεις!

ΥΓ. Πέννυ πού είσαι να καμαρώσεις τον "λόγιο νου"
    που σπιτώθηκε πλέον στο "θεϊκό ΕΣΥ" (κορμί μου)!!!

Senior Member
    Και μετά απο κανά δυό σελίδες παραθέσεων,ήρθε η ώρα να πω την καλημέρα μου
    (ή μάλλον την καλησπέρα μου για να είμαστε τυπικοί και με την ώρα)σε όλες τις όμορφες
    παρούσες και απούσες της παρέας!Ελπίζω να είστε όλες καλά στην υγεία και τη διάθεση σας!
    Αλλαλουμένια μου είσαι καλύτερα με την υγεία σου;Χανελέλι σαν πολύ δε σε αποσπά ο χορός από μας;
    Σαμπινάκι,μαύρα μάτια κάναμε πάλι,βρε άκαρδη καρδιά!Ξενιαλούμπι,ένα έχω να σου πω:"Ντροπή σου!"
    Αύριο ξημερώνει Παρασκευή,υπόψιν!Τουλάχιστ ον θα έχουμε μια πριγκιποκαλημέρα,αν μη τι άλλο!
    Συντονιστείτε!Αύριο θέλω απαρτία!Γιατί όταν ζυγίζομαι εγώ θέλω παρέα!Κανονίστε την πορεία σας!Χάιντε!

Senior Member
    Θα ζυγιστώ και γω Ναταλάκι αύριο για να μην νιώθεις μοναξιά...

Senior Member
    Μπράβο,χαρά μου!Έτσι είναι άλλωστε οι αληθινές οι σχέσεις!
    Και στα δύσκολα και στα εύκολα!Και στη χαρά και στη λύπη!
    Οι άλλες που σφυρίζουν αδιάφορα να τ'ακούνε αυτά!

Senior Member
    Αχ!Μπαρμπούνι μου!Τώρα που μου λέει μια φίλη μου για το όνειρο της,
    θυμήθηκα το πρωινό δικό μου,στο οποίο ήσουν εσύ και μη σου πω τι έκανες!
    Ένα σου λέω:Ντροπή!Τα υπόλοιπα κατ' ιδίαν!Πάντως δεν το περίμενα αυτό από σένα!

Senior Member
    οποτε το κανουμε πιο αργα, εσυ τι ωρα θα γυρισεις?
    το μερος λιγο με προβληματιζει αν εχουμε μωρα, γιατι η μπαρμ δεν θελει παιδοτοπο.
    το βασουλινι θα το φερω αν φερεται ολες τα παιδια σας, απλως σκεφτειτε μερος...........

Senior Member
    Δεν ξέρω ακριβώς τι ώρα θα γυρίσω γιατί έχουμε τραπέζι.
    Υπολογίζω κάπου 6-7,αλλά δε μπορώ να πω με βεβαιότητα.
    Παιδιά θα έχουμε όλες!Εγώ ειδικά όπου πάω κουβαλώ
    και τα αγονιμοποίητα ωάρια μου αναπόφευκτα!Και μόλις
    σκέφτηκα κάτι που θα εντυπωσίαζε τα παιδιά,αφού δε θέλουμε
    παιδότοπο!Στον Πύργο του ΟΤΕ,που γυρίζει!Στάνταρ θα τους αρέσει!
    Θα πάρουμε και υλικά για ζωγραφική να περάσουν την ώρα τους!
    Καλά,τώρα φτιάχτηκα με την ιδέα μου!Πού σας πάω βρε!Πού σας πάω!
    Πάντα στα καλύτερα!Όλη η πόλη στα πόδια σας!Τι άλλο θέλετε;

Για όσους δεν έχουν πάει,είναι έτσι από μέσα
    (φανταστείτε και τα φωτάκια της πόλης να λαμπυρίζουνε!)
    Στριμωχτά μεν,αλλά έχει κι αλάνα κάτω,αν δούμε τα ζόρικα

Senior Member
    Αχ Ναταλάκι θέλω και γω να με πας εκεί, είναι από τα αγαπημένα μου μέρη στην Θεσσαλονίκη...

Senior Member
    Έλα εσύ με το καλό και παντού θα σε πάω!
    Γιατί αν θυμάσαι καλά είχες εκδηλώσει επιθυμία
    και για το μέρος εκείνο στο λιμάνι,που τις ξεπαρθενιάζω όλες...
    Εγώ πάντως,βλέπεις,δεν ξεχνώ!Χρόνο μόνο να έχεις για μας όταν έρθεις.

Senior Member
    Εντάξει.
    Αλλά θέλω η πρώτη μας συνάντηση να γίνει σε σπίτι, αυτό προτιμώ. Είναι πιο ζεστό. Να δίνεις ραντεβού σε καφετέριες για πρώτη γνωριμία μου φαίνεται λίγο κρύο, δεν ξέρω γιατί.
    Και γω σε έχω για πολύ ζεστά πράγματα.

Senior Member
    Λινταλένια...Δεν ξέρω...έχεις πολλές φορές εκδηλώσει άγριες διαθέσεις απέναντι μου...
    Σήμερα κιόλας έλεγες πως θα με δαγκώσεις...Νομίζω πως θα νιώθω πιο άνετα σε δημόσιο χώρο...
    Μου λες και για ζεστασιές...ʼσε που άμα έρθεις στο σπίτι μου με τα χίλια μαξιλάρια δε μας βλέπω καλά!

Senior Member
    δεν εχω παει ποτε στον πυργο του οτε αλλα μου αρεσει σαν ιδεα,
    αυτο για το αγονιμοποιητα ωαρια πολυ μου αρεσε, γελουσα μονη μου παλι........