ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1932
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1932 of 2553 FirstFirst ... 9321432183218821922193019311932193319341942198220322432 ... LastLast
Results 28,966 to 28,980 of 38289
    Senior Member
    Λοιπον.τοσ συζητησα με τους δικους μου.ο πατερας μου μου ειπε να κανω οτι εγω αποφασισω γιατι δικη μου ειναι η ζωη αρα και η αποφαση.αν αποφασισω να δωσω κατατακτηριες μεχρι να δωσω θα με καλυψει πληρως οικονομικα ομως μετα θα πρεπει να βρω δουλεια και αυτοι απλα να μου συμπληρωνουν το εισοδημα.η μανα μου χτυπιεται οτι τα τιναζω ολα στον αερα οτι πεταω το μελλον μου και οτι μια μερα θα το μετανιωσω ομως θα ειναι πολυ αργα.αν ηταν στο χερι της θα με ειχε ηδη πακεταρει.ο γιωργος εχει κλεισει το κινητο και εγω μεχρι πριν λιγο εκλαιγα αγκαλια με το μαξιλαρι μου.αυτα.

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσάκια μου, ετοιμάζομαι να φύγω και δεν άντεξα στον πειρασμό να περάσω να χαιρετήσω.
    Λιλάκι μου δύσκολα τα πράγματα... Προσπάθησε να ηρεμίσεις και να αφήσεις μερικές μέρες να περάσουν. Καμιά φορά η απάντηση στο τι θέλουμε να κάνουμε έρχεται από μόνη της χωρίς να χρειάζεται να βασανιζόμαστε με τις μέρες. Όπως και να χει δεν μπορείς αυτή τη στιγμή μέσα σε τόση φόρτιση να πάρεις μία απόφαση. Μην πάρεις την απόφαση να μείνεις με τον Γιώργο, επειδή του το υποσχέθηκες αλλά μόνο επειδή τον αγαπάς και εφόσον βλέπεις να είναι σχέση ζωής. Ήταν μεγάλο το σοκ και για εκείνον και θα του πάρει χρόνο να σκεφτεί πιο ψύχραιμα, πάντως η χθεσινή του απάντηση δεν ήταν ψύχραιμη.
    Πράγματι σου ανοίγεται μία τεράστια ευκαιρία καριέρας, αλλά αν δεν έχεις τον άνθρωπο σου να την μοιραστείς χάνει αξία. Καλείσαι να ωριμάσεις απότομα και να πάρεις την ζωή σου στα χέρια σου. Και ναι θα βασανιστείς αλλά θα βρεις ποιο είναι το καλύτερο για σένα. Ελπίζω και ο Γ. μετά το πρώτο σοκ να αρχίσει να γίνεται πιο διαλλακτικός.
    Σας φιλώ μανάρια να έχουμε μία καλη μέρα!

Senior Member
    Lila πολύ σωστή η αντιμετώπιση του πατέρα σου....δίκαιη κ δημοκρατική....το αγόρι σου είχε επίτηδες το κινητό κλειστό???
    Ε τι να κάνει κ αυτός κεραμίδα του ήρθε..
    αλήθεια πόσο καιρό είστε μαζί?

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Αντα με το καλο κοριτσι μου.Εγω μπαινω 23 Ιουλιου οποτε καπου κοντα θα ειμαστε.Κ στα κιλα.ειμαι 130 περιπου.Κ στο Ριο βαζουν κ καθετηρα κ παροχετευση κ σε κρατανε κ 8 ημερες.
    Να΄σαι καλά Γλαύκη.....καλή μας επιτυχία κ να μας πάνε όλα καλά....τι να πω για την παροχετεύση,τον καθετήρα κ το 8ήμερο????? αν είναι για καλό σκοπό ας είναι κ έτσι.....απλά το μεγάλο μου πρόβλημα είναι το αντράκι μου!!!

Senior Member
    καλημερα.δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ.εκλεγα και σκεφτομουν.πηρα το γιωργο παλι τηλεφωνο και ηταν ανοιχτο μιλαγαμε μεχρι τις 3 και μετα εκλαιγα μεχρι που με πηρε ο υπνος γυρω στις 5.αποφασισα τελικα να το προσπαθησω στην πατρα χωρις να κλεισω την πορτα στην αμερικη.θα αναβαλλω την εγγραφη μου μεχρι την ανοιξη και αν τα πραγματα μου ερθουν καλα μεχρι τοτε θα μεινω ελλαδα αλλιως τα μπογαλακια μου και φευγω.ολα τα ενδεχομενα παραμενουν ανοιχτα ακομα.τουλαχιστον θα ζησω εστω για λιγο ακομα καιρο μαζι του αν τελικα φυγω.ακομα νιωθω απαισια γιατι ουσιαστικη λυση δεν εχω δωσει.ακομα ενα ΑΝ περιμενω.
    βρε τζινακι μου ειχα τα δικα μου χτες και δεν σε ρωτησα.εισαι καλα????μου φαινεται παραξενο που πεφτεις εσυ ο βρυκολακας τοσο νωρις για υπνο.

Senior Member
    καλημερα!!!!!
    παλι δε το σηκωνει κανεις το τηλ στο ιππο........
    ελλη μπραβο κοπελα μου αντε με το καλο να πανε ολα οπως τα θες!
    λιλα η πρωτη κρυαδα ηταν θα του περασει !
    τζινακι ακομη επιδερμηδα φτιαχνεις?
    ολες καλα ελπιζω
    φιλακια

Senior Member
    καλημερα ομορφες!!!

λιλακι καλα τα λλει η ελλη,συμφωνω! επισης εχω να σου πω οτι και αυτη η λυση που σκεφτηκες δεν ειναι καθολου κακη....εχεις μπροστα σου ενα εξαμηνο απο τωρα. πολλα μπορει να αλλαξουν σ αυτους τους 6 μηνες που να σε βοηθησουν να παρεις τη αποφαση σου.

καλη δουλιτσα ελλη!!

εδω ο ηλοιος λαμπει και σημερα:starhit::starhit:να δουμε για ποσο θα κρατησει..............

Senior Member
    καλημερα κ απο μενα σε ολες κοριτσια.Λιλα θα συμφωνησω με τις κοπελες πως η αποφαση ειναι δικη σου κουκλα μου.Αντα μου ολα καλα θα πανε.Γλαυκη καλη επιτυχια λιγες μερες μονο εμειναν για να βιωσεις κ εσυ το "θαυμα". Καλλιοπη μου πως εισαι? Πηρες προβιοτικα? Ελη χαιρομαι για τη δουλεια κ ευχομαι ακομη καλυτερα.Τζινα εισαι καλα? Εγω στη δουλεια κ επισης εχω που τρεχω με τον γιο μου που τον παω σε παιδοοδοντιατρο,χτες καναμε πανοραμικη ακτινογραφια κ αυριο εχουμε ραντεβου..η κορη μου χτες τελειωσε επιτελους τις εξετασεις κ την αλλη εβδομαδα θα παρουμε βαθμους...Βρε παιδια νιωθω συνεχεια υπνηλια κ κουραση ...Στον γιατρο εχω να παω απο τον πρωτο μηνα αλλα τις εξετασεις τις ειχα κανει κ τις ειχα στειλει κ μου ειχαν πει να τρωω περισσοτερα γευματα..αυτα..θα επανερθω δριμυτερη..φιλια σε ολες

Senior Member
    καλε κοριτισ να ρωτησω κατι??
    εχω μικρο προβληματακι με το θρονο, περιπου μερα παρα μερα.
    ελεγα να δοκιμασω το ακτιβια.
    το εχει δοκιμασει καμια σας? φερνει αποτελεσμα?

Senior Member
    Lila προσπάθησέ το για Πάτρα όπως λες...κ αφού η Αμερική μπορεί να περιμένει μέχρι την άνοιξη καλώς!!!ʼλλωστε πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι τότε!!!!είμαστε κ σε αναμονή τις 21-12-2012... :PPPP

Καλλιόπη μίλησα πριν λίγο με την γραμματέα η οποία είναι σε άδεια αυτή την εβδομάδα κ μου είπε ότι οι γιατροί θα είναι εκεί μετά την Κυριακή οπότε άδικα παίρνεις!!!δεν ξέρω γιατί λείπουν όμως ξέχασα να την ρωτήσω....μάλλον κάτι σαν απεργία.....

Καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!

Senior Member
    ευχαριστω αντα μου οποτε απο δευτερα πια θα δοκιμασω!
    εσενα τι σου ειπε?
    ολα οκ για την επεμβαση?

Senior Member
    Τίποτα βρε!!!Μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς να πούμε από τώρα γιατί είναι πολύ νωρίς 2-3 μέρες νωρίτερα ειδοποιούν γιατί είναι πολλοί οι παράγοντες π.χ. αν υπάρχει κρεβάτι.... το πιο σημαντικό είναι οι εξετάσεις που θα πάρω τη Δευτέρα.....από κει κρίνονται όλα!!!

Senior Member
    koritsaki δεν έχω ιδέα γιατί δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον θρόνο....αλλά έχω ακούσει ότι κάνει δουλειά!!!

Senior Member
    koritsaki, πολύ καλό κάνουν τα δημητριακά όταν το τρως πρωί, συνδυασμένα με γάλα σε στέλνουν κατευθείαν!

Senior Member
    εγω πριν την επεμβαση ημουν τρομερα δυσκοιλια.με τη βρωμη με γαλα πηγαινα καθε μερα