ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1935
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1935 of 2553 FirstFirst ... 9351435183518851925193319341935193619371945198520352435 ... LastLast
Results 29,011 to 29,025 of 38289
    Senior Member
    αντε ναταλακι καλο ταξιδι!!!!τα λεμε αργοτερα κορες ηρθε το αγορι μου.

Senior Member
    βρε ναταλακι μικρο,ποσο ταλαιπωρηθηκες κοριτσι μου....αληθεια δεν καταλαβα γιατι τα πραγματα σας ηταν αλλου(στο newcastle μας ειχες πει, δεν θυμαμαι κιολας) και οχι στο λινδινο αφου εκει σπουδαζετε??
    ελπιζω να τελειωσε εδω η ταλαιπωρια σου και να φθασεις με το καλο λονδινο και να ξεκουρασεις. α! και να βρεις κατι να φας!!!

Senior Member
    τζινακι πολυ χαιρομαι που εχεις τοσο καλους φιλους!! ειναι τοσο σημαντικο αλλα και τοσο σπανιο!!!
    τετοιες φιλες ομως σου αξιζουν!!!!

επισης δεν πρεπει να σκεφτεσαι ετσι για τις διακοπες νομιζω. το λες και μονη σου, περσυ ειχες κανει το σληβ. φετος που μετα απο τοσο κοπο εφτασες στο επιθυμητο αποτελεσμα δεν σου αξιζουν διακοπες? δεν σου αξιζει επιβραβευση για το αγωνα που εκανες??? η απαντηση ειναι προφανης!!!
    επισης περσυ φανταζομαι δεν μπορεσες να χαρεις τοσο την παραλια, φετος που εγινες κορμαρα να πας και να του δωσεις να καταλαβει! να παιξεις και ρακετες στην παραλια!!!
    μπορει να κανεις και καμια ενδιαφερουσα γνωριμια!!!!

επισης!!! αξιοποιησε τον ελευθερο χρονο τωρα που τον εχεις, γιατι οταν ερθει η δουλεια, θα μετανοιωνεις για τις διακοπες που δεν εκανες τοτε που μπορουσες:eureka:

Senior Member
    λιλακι πολυ σωστος ο πατερας!!!
    και πολυ καλα θα κανεις να πας σε φροντιστηριο και να προσπαθησεις! να βαλεις τα δυνατα σου!!!
    αν το θελεις πραγματικα και με ολη τη δυναμη της ψυχης σου θα τα καταφερεις και σ αυτες τις εξετασεις!!!!

κοντα απο αυτο θα περασεις και ενα ειδιλιακο φθινοπωρο συγκατοικωντας με το αγορι!!!
    αχ τον τυχερο!!!
    θα τρωει καθε μερα λιχουδιες απο τα χερακια σου!!!

Senior Member
    Koritsaki πέρυσι που είχα κάνει το σλιβ έμεινα 2,5 μήνες το καλοκαίρι στο εξοχικό, δεν μπορούσα να κάνω πολύ ώρα μπάνιο στη θάλασσα γιατί με ενοχλούσε το στομάχι μου αλλά πλατσούριζα τέλος πάντων. Για όσο δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου και γίνομαι βάρος στους δικούς μου δεν θέλω να κάνω ούτε διακοπές ούτε τίποτα. Από τη στιγμή που έμαθα για το σλιβ το ερωτεύτηκα και είχα τεράστια χαρά και πριν και μετά το χειρουργείο. Όλοι ανησυχούσαν γύρω μου λόγω του διαβήτη αλλά εγώ είχα τέτοια χαρά που τους παρηγορούσα! Γι'αυτό δε νομίζω ότι χρειάζομαι επιβράβευση, ένα χρόνο τώρα ζω ένα θαύμα με την απώλεια των κιλών μου. Όσο για τις ρακέτες, άστα να πάνε, δεν έχω και πολύ άνεση στην παραλία έτσι όπως είμαι. Εχω πολύ χαλάρωση και θα φοράω μαγιώ βερμούδα stretch αθλητική σαν αυτή που φοράνε οι κολυμβητές, καλύτερα να απορούνε για το μαγιώ παρά για τη χαλάρωσή μου. Κι αυτός ο ήλιος είναι αμείλικτος!

Senior Member
    Πως καταλαβαινουμε οτι εχουμε παθει κηλη;;

Senior Member
    Wow εξαρτάται από που έχει πάθει κάποιος κήλη. Συνήθως πονάει και υπάρχει ένα εξόγκωμα, μικρό ή μεγάλο. Ευτυχώς στην επέμβαση που έχεις κάνει είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί κήλη.

Senior Member
    Pheeew!! Μπηκε τωρα και στο λεο για Λονδινο επιτελους!!!
    Με χαρα εχω να σας πω οτι χωραω ΠΟΛΥ καλητερα στις θεσεις, δεν πιανω και απο την διπλανη θεση και η ζωνη δεν με σκαει!!! ΓΙΟΟΟΟΥΥΥΥΧΟΟΟΟΥ!!!
    Ευχομαι να μην βγαλω καμια κηλη, μονο αυτο μου ελειπε!!!!

Senior Member
    Wow τώρα την έκανες τη χαζομάρα, ξέχασέ το λοιπόν, μην αγχώνεσαι και φυσικά μην το ξανακάνεις. Αυτή τη χαρά με τις θέσεις στα λεωφορεία την έχω κι εγώ! Με το καλό να φτάσεις και να ξεκουραστείς.

Senior Member
    να 'μαι και παλι

Senior Member
    Τι έγινε; Όλα καλά στην κουβέντα σας;

Senior Member
    Το ξερω βρε Τζινα μου!
    Καλα δεν ειναι τελεια αισθηση; Ενταξη στα λεοφορεια δεν ειχα ποτε μεγαλο θεμα αλλα ουτε και στα αεροπλανα.. Απλα δεν βολολευομουν με τιποτα!! Ακομα καιντα γονατα μπροστα δεν χρυπανε τοσο! Ενταξη ειπαμε ειμαστε ψηλες αλλα οχι και 2 μετρα να μην χωραει το ποδι!!
    Καλως τη Λιλα τι χαμπαρια; Χαχααχαχ

Senior Member
    Τσα να μαι και εγώ!
    Τζινάκι μου σε νιώθω με τις διακοπές. Και εγώ όσο περνούσε ο καιρός δεν μπορούσα να χαρώ τίποτα! Ειδικά τις καθημερινές που όλος ο κόσμος δουλεύει με έπιανε μαύρη κατάθλιψη. Τα Σκ αγχωνόμουν για το τι θα ξοδέψουμε στις βόλτες μας και οι λογαριασμοί και το νοίκι να περιμένουν στην γωνία.

Μόλις γύρισα από την δουλειά . Σήμερα ήταν μία καλύτερη μέρα μιας και άρχισα να συνηθίζω και να θυμάμαι περισσότερα πράγματα. Είπα να μην ασχοληθώ προς το παρόν με την ξινή συνάδελφο μου μιας και προσπαθώ να εγκλιματιστώ και να κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται. Ας κάτσουν και άλλες δουλειες και θα στρώσει η κατάσταση σιγά σιγά. Πάω να φάω γιατί πεινάω!

Τα λέμε μετά αγάπες μου!

Senior Member
    Ναταλάκο καλό ταξίδι!!!!:starhit::starhit::starhit::starhi t:

Senior Member
    εχει χεστει απο τη χρα του και αυτο μου φτιαχνει τη διαθεση.κανει σχεδια μου υποσχεθηκε οτι θα με βοηθησει να διαβαζω και γενικα πεταει στα συννεφα.μολις εφυγε γιατι επρεπε να παρει τη μανα του απο το κτελ