ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1947
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1947 of 2553 FirstFirst ... 9471447184718971937194519461947194819491957199720472447 ... LastLast
Results 29,191 to 29,205 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by Mak
    Originally posted by lila198621

στην ολοημερη αθηναικη εξορμιση υπολογιστε και την σκατοφατσα μου.
    πότε καλέ θα μας έρθεις?
    Έχω δυό μέρες τώρα μπροστά μου ένα βιβλίο Σωφρονιστικής κι από κάτω του ένα Εγκληματολογίας...
    Η Εγκληματολογία είναι όλα τα λεφτά! Όρμα της και θα διασκεδάσεις!
    Τη Σωφρονιστική δε τη θυμάμαι, γερόντισσα γαρ.. Είναι και το αλτσχάιμερ.. δε δίνω εγγυήσεις..

Senior Member
    ʼντε, καλέ, μας κοροιδεύεις κιόλας!
    Έχω δουλειά, κυρία μου, αμέσως μετά έχω ακόμη σοβαρότερη δουλειά, δηλαδή διακοπές! Αμέσως μετά κι από αυτό θα έρθω στα μέρη σας για προσωπική μου υπόθεση και θα μείνω μέρες. Αμέ!!!

Senior Member
    ωωω! ωραια και ευχαριστα πραγματα σημερα. Η Ναταλια αλλοτριωνεται σε ολα τα επιπεδα, η Αβα αρχίζει να χαιρεται με τα απλα και καθημερινα ξανα,η Λίλα μας αρχιζει να ξεκαθαριζει το τοπιο με τις σπουδες και την σχεση της. Χαιρομαι πολυ για σας κοριτσακια μου, εχω ενα βαρος αν δεν ειναι καποια απο εμας καλα και σημερα νιωθω πιο ομορφα.

Για αυτη που ανυσηχω ειναι η Αγγελικη μας.... που να ειναι αυτο το κοριτσι?

Senior Member
    Originally posted by lila198621

αααα ναταλια και σημερα μερα ειναι.μετα τους φιλοσοφικους διαλογους θα περασουμε στις στασεις.θα βαλω το αγορι νωρις για υπνο και θα οργιασουμε παλι αποψε.
    Αν δε βγω απόψε,που μια καλή μου φίλη έχει γενέθλια θα δώσω κι εγώ το παρόν στην αποψινή συναυλία...

Senior Member
    Κι όχι τα καθημερινά σου όργια,Τζίνα...Λαλαγγοστάσει ς,όχι αστεία...

Senior Member
    Originally posted by *Katie

Για αυτη που ανυσηχω ειναι η Αγγελικη μας.... που να ειναι αυτο το κοριτσι?
    Λογικά στη δουλειά!Πού αλλού;Θα μας το ξεπαρτάλιασε ο Ποσειδώνας το καμάρι μας...

Senior Member
    Τι λέγαμε για όμορφη καθημερινότητα; Τώρα φτιάχνω μια όμορφη σάλτσα ντομάτας. Ντομάτες από τη λαική, ντόπιες, χωρίς χημικά και λοιπά, από τους κήπους των μικροπαραγωγών. Μοσχοβολάνε! Αλάτι χοντρό, Τοσκάνης, ευγενική χορηγία του αδελφούλη.. Πιπέρι από τοπικό παραγωγό με παραδοσιακά προιόντα, πολύ δυνατό.. Μόλις το μύρισα από μακρυά, φταρνίστηκα. Θα φάω ωραία!

Senior Member
    Ναταλάκι, κάτι διάβασα για Αθήνα.... κοίτα μη κατέβεις και με με πάρεις τηλ........... ματς μουτς σε όλες !!!!

Senior Member
    ειχε και την μαμα της στο νοσοκομειο ομως τελευταιως και δεν μαθαμε αν βγηκε πως ειναι κλπ.....

Senior Member
    Originally posted by alalumaki

Ναταλάκι, κάτι διάβασα για Αθήνα.... κοίτα μη κατέβεις και με με πάρεις τηλ........... ματς μουτς σε όλες !!!!
    Πλάκα ΜΕ κάνεις;
    Σήμερα σε σκέφτομαι από το πρωί...
    Αν έχεις κάποια στιγμή κενό στη δουλειά ή αργότερα,
    τηλ. να σε ακούσω που μου έλειψες...

Senior Member
    Originally posted by Ava

Τι λέγαμε για όμορφη καθημερινότητα; Τώρα φτιάχνω μια όμορφη σάλτσα ντομάτας. Ντομάτες από τη λαική, ντόπιες, χωρίς χημικά και λοιπά, από τους κήπους των μικροπαραγωγών. Μοσχοβολάνε! Αλάτι χοντρό, Τοσκάνης, ευγενική χορηγία του αδελφούλη.. Πιπέρι από τοπικό παραγωγό με παραδοσιακά προιόντα, πολύ δυνατό.. Μόλις το μύρισα από μακρυά, φταρνίστηκα. Θα φάω ωραία!
    Μερακλού μου εσύ!Καλή σου όρεξη κι ας μη μας κάνεις το ορίστε!

Senior Member
    ΟΡΙΣΤΕ, ΟΡΙΣΤΕ, ΟΡΙΣΤΕ, κοπιάστε! Το είπα μία, δύο, τρεις, θα το πω όσες φορές χρειαστεί, ακόμη κι αν μαλλιάσει η γλώσσα μου!
    Έλα, Ναταλία μου, να σε ξεκουράσω να σε περιποιηθώ.. Έλα να σε δω... http://www.youtube.com/watch?v=SPfjaYAavfY
    Αν κρίνω από τον πατέρα μου, τουλάχιστον θα φας καλά. Ξέρεις τι είπε το στρουμφάκι μου; Όταν δοκίμασε τα γεμιστά που του πήγα, είπε αυτό που όταν το λέει ένας άντρας υποκλίνεσαι: Αυτά είναι σαν της μάνας μου!
    Επίσης, αν κρίνεις από το χαρακτήρα μου, θα φροντίσω να περάσεις καλά! Σκέψου το και όταν με το καλό το αποφασίσεις, σε περιμένω με την αγκαλιά ανοιχτή!!

Senior Member
    Καλησπέρα, μόλις γύρισα από τη μαμαδοβόλτα. Το πρωί έβλεπε η αδερφή μου στο ίντερνετ παραθαλάσσια μέρη, φάτε μάτια ψάρια δηλαδή, και της είπα και βρήκε την Πλάκα που έχει εξοχικό η Ναταλία και μόλις είδαμε την Πλάκα πάθαμε πλάκα! :lol: Είναι εξαιρετικό μέρος με πολύ ωραίες παραλίες. Το κλου είναι ότι το σπίτι της Ναταλίας είναι μπροστά στη θάλασσα και έχει σκάλα που κατεβαίνεις στη θάλασσα, ακριβώς όπως είναι και το σπίτι της άλλης φίλης μου που τη λένε κι αυτή Ναταλία, το οποίο είναι στην Αίγινα κι έχει κι αυτό σκάλα που κατεβαίνεις στη θάλασσα. ʼραγε το έχει το όνομα ή το έχουν τα σπίτια των φιλενάδων μου;!

Senior Member
    Μόλις μπήκα σπίτι με πήρε και το λαλάγγι το οποίο είναι προσωρινά άνεργο γιατί το αφεντικό του αλλάζει το φορτηγό που οδηγεί το λαλάγγι και παίρνει μεγαλύτερο, οπότε μέχρι να γίνει η αλλαγή κάθεται και κάνει μεροκάματα όπου βρει. Σήμερα είχε πάει σε μία οικοδομή με έναν φίλο του όπου είχε εργασίες με κομπρεσέρ, φτυάρισμα, το γιαπί το πηλοφόρι το μυστρί ένα πράμα! :lol: Μόλις γύρισε ήθελε να κάνει μπάνιο και να έρθει και του λέω πας καλά; εγώ ένα περπάτημα έκανα και θέλω να τεζάρω από την κούραση της ζέστης, εσύ όλη μέρα στην οικοδομή κι έχεις ορεξούλες; Ασε που δεν μπορώ για τεχνικούς λόγους και θα έπρεπε να κάνω αυτά που λέγαμε χθες το βράδυ! :lol: Τον ξεφορτώθηκα με συνοπτικές διαδικασίες!

Senior Member
    Τα σπίτια αυτά, Τζίνα μου, είναι τα αντικείμενα των φαντασιώσεών μου! Μόλις σταθεροποιηθώ ως προς τον τόπο κατοικίας μου και πω μένω εδώ και τέλος, τότε θα το σκεφτώ σοβαρά.. Είμαι διατεθειμένη ακόμη και να πουλήσω κάτι σε πόλη, προκειμένου να αποκτήσω το σπίτι των ονείρων μου, δίπλα στη θάλασσα.. Εκεί ονειρεύομαι να κολυμπώ στις έξι το πρωί, γιατί η θάλασσα θα είναι στα πόδια μου, να καλλιεργώ τα δικά μου κηπευτικά, να έχω τη βιβλιοθήκη μου, να ζήσω μέρες ηρεμίας και ανασυγκρότησης..