ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1949
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1949 of 2553 FirstFirst ... 9491449184918991939194719481949195019511959199920492449 ... LastLast
Results 29,221 to 29,235 of 38289
    Senior Member
    καλησπερα!
    εχθες ειμουν πολυ χαλια ολη μερα μεχρι που μπηκα και διαβασα οσα γραφατε! και ευτυχως με κανατε να νιωσω πολυ καλυτερα και εγω σαν την ava αποφασισα να χαιρομαι οτι εχω (εστω και ελαχιστα ) και να μη κανω μαυρες σκεψεις (δυσκολο αυτο)
    αλλα το παλευω μπορουσε να ειναι ακομη χειροτερα τα πραγματα!
    εριξα το πιο πολυ γελιο το πρωι που διαβασα το ναταλακι στεναχωρημενο που εχασε τη κουβεντα και τις προτασεις της για ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ !!!
    Λοιπον πληκτρολογιστε James Deen...... Ο τυπος τραγουδαει υπεροχα και τα πληθη τρεεεεμοοουν στο τραγουδι του!!
    Δε τον ηξερα αυτον τον τραγουδιαρη :P
    πολινακι να χαιρεσε τη κορουλα σου και εγω το γιοκα μου εσενα κλεινει σημερα ενα μηνα εμενα κλεινει 12 χρονια! σαν σημερα ηταν μια σταλιτσα και τωρα κοντευει να με περασει στο υψος!
    λιλακι μη σκας τραγουδα εσυ και ολα καλα θα πανε μη σου πω και τελεια παντως σιγουρα δε θα θυμωσει:P
    ναταλια μας σε χασαμε γιατι??
    η γλαυκη το εριξε στο διαβασμα
    η τζινα ολο επιδερμιδα φτιαχνει ( για αυτο τους εχει ολους παλαβωσει) οι αφες τρεχουν για δουλεια και η αγγελικουλα χαμενη!
    η μακ ειναι η πιο καλη που απο οτι ειδα ετοιμαζετε για διακοπες!
    φιλια σε ολες !!!

Senior Member
    :lol::lol: Λίλα αυτός πάλι δεν έχει θέμα με τις βαθυστόχαστες, να πούμε καλύτερα, συζητήσεις, του αρέσουν και μάλιστα όταν ήμουνα παχιά απορούσα πως δεν έσκαγε! Αφού αναρωτιόμουνα πολλές φορές αν θα προλάβει να με πάει βόλτα ο σωφέρ ή αν θα πάει ασφυξία στη διαδρομή! :lol: Ευτυχώς για μένα οι λόγοι που δεν ήθελε το τραγούδι είναι και οι λόγοι που του έχουν δημιουργήσει ανασφάλειες κι έτσι συνήθως θέλει να διαλέγω εγώ το θέμα της συζήτησης.

Senior Member
    Τον ειδες; Δεν μου αρεσει εξωτερικα αλλα απο φωνη!!!! Κελαιδαει!!!
    Ξερετε τι κανω και που ειμαι τωρα; Καθομαι μονη μου, στην kings cross και βλεπω τον κοσμο να περναει! Αυτο κανω απο τις 12!!!!!! Δεν την παλευα μεσα και τωρα εξω βρεχει! Θα περιμενω εδω την αδερφη μου μεχρι τις 630! Δεν εχω και μπαταρια ρε γαμωτο!!!

Senior Member
    καλλιοπακι κακοκεφιες και προβληματα μυριζομαι???
    προσπαθησε να μεινεις οσο πιο ψυχραιμη γινεται.δυστυχως τιποτα δεν αλλαζει αν στεναχωριομαστε και σκαμε.τα ιδια σκ@τα παραμενουν.

Senior Member
    ναταλια εισαι ζαβο μανουλα μου???καθεσαι μες τη βροχη???

Senior Member
    Wow τον έψαξα κι εγώ και τον είδα, σε φωτό δηλαδή, αλλά δεν μου άρεσε. Ίσως στις ταινίες που πρωταγωνιστεί να είναι καλύτερος! :lol:
    Καλλιόπη να χαίρεσαι το γιό σου, να είναι γερός κι ευτυχισμένος και να σου δίνει μόνο χαρές.

Senior Member
    Κορίτσια, ψάχνοντας στα "αγαπημένα μου", βρήκα αυτό: Είναι για όσες αγαπούμε τη μαγειρική και παράλληλα προσδοκούμε κι άλλα..
    Είναι υπέροχο κομμάτι!! http://www.youtube.com/watch?v=_HBXMbPITmM

Senior Member
    καλλιοπακι να χαιρεσαι το γιοκα σου!!!

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=C3dMUyxuaqc
    μου ηρθε σαν φλασια μολις

Senior Member
    Λίλα ο τυπάς αυτός είναι άπαιχτος! Πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί με τόσους διαλόγους κουράστηκα!!! Θα σας δω μετά.

Senior Member
    να καράσω ένα παγωτίνι τώρα που είναι απόγευμα και ο ήλιος μας λιώνει?

Senior Member
    Καλέ Μακ, μέσα στο μυαλό μου είσαι! Είχα μισό κυπελάκι παγωτό στην κατάψυξη και το έφαγα αλλά δε μου έφτασε. Και τώρα σκεφτόμουνα να ξαπλώσω ή να πάω να πάρω κι άλλο παγωτό; Εγώ θα ήθελα ένα πυραυλάκι και ένα μπισκότο με παγωτό κρέμα. Ευχαριστώ, τη δροσιά του νάχεις!

Senior Member
    Επίσης ξέχασα να σου πω για τα 3 μαγιώ που θα πάρεις μαζί σου στο νησί, που μας είπες ότι θα τα φορέσεις όλα, να μην τα φορέσεις όλα μαζί ταυτόχρονα αλλά ένα ένα ξεχωριστά! :lol:

Senior Member
    Αχ ρε Λιλα δεν ξερω τι να κανω, βαρεθηκα!
    Τωρα διαβαζω Macbeth... Πολυ κλισε; Πραγματικα δεν ξερω τη να κανω! Ευρυχως που ειχα και βιβλιο μαζι μου! Και λαπτοπ εχω και απο ολα! Μεσα στο σταθμο δεν βρεχει.. Εξω πριν που ημουν ψιχαλιζε τωρα δεν εχω ιδεα. Νυσταξα κι ολας!! Αλλα οχι ειπα οτι θα περιμενω και θα περιμενω! Πηρα και ενα χυμο ενα νερο και ενα τοστ ντοματα τυρι και ειμαι κομπλε! Εν και δεν κατεβαινει το τοστ...
    Τζινααα!! Ντροπη! Σε φωτο τι να σου κανει; Εγω οταν τον ειχα πρωτοδει ελεγα στις φιλες μου καλε τι ασχημος που ειναι αυτος!!!; Και μου ελεγαν περιμενε και θα δεις! Και τα ειδα ολα!!!! Μπραβο στο παιδι και στην καληφωνια του!!

Senior Member
    Ναταλία τη log-driver στάση την κάνω κάθε βράδυ με το γατούλη μου, τη dosey-doe την κάνω με τη Σάνυ και τη Stephen King's misery την κάνω με την Κέλλυ. :lol: :lol: