Results 29,356 to 29,370 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
22-06-2012, 16:43 #29356
Kαλησπέρα ομορφιές μου!
Λιλούκο περαστικά στη μανούλα σου!
Τζινάκο μάλλον σε καλό θα σου βγεί που έφυγε ο ανάποδος, κοίτα να δεις που εγώ νόμιζα πως οι γυναίκες είναι περίεργες!!!!
Εγώ όταν πάω στον οαεδ της περιοχής μου το λιγότερο τρεις ώρες περιμένω αφού πάω οργανομένη με τα νερά μου, τους χυμούς κ καμιά μπαρίτσα, πικ νικ κάνω :lol:
Κοριτσάκια μου τώρα με τη ζέστη δεν πολυκάθομαι στον υπολογιστή γιατι ζεστένομαι, τη βγάζω στη βεράντα, δεν έχω λαπτοπ :grind:
Εχθές πήγα στο διαιτολόγο κ είχα χάσει 2.5 κιλά :bouncy::bouncy::bouncy:σε μια βδομάδα, αχ ευχηθείτε μου να συνεχίσω έτσι, οχι προς την απώλεια το καταλαβαίνω πως θα μειωθεί ο ρυθμός αλλά ως προς την αποφασιστηκότητα!!!!! Μέχρι τώρα είχα μια τάση αναβλητικότητας, όλο έλεγα έλα μωρέ απο αύριο αχ μακάρι να μου κρατήσει, καλά ε τον ίδιο μου τον ευατό φοβάμαι :crazy::crazy:
- 22-06-2012, 16:44 #29357
Καλλιόπη θα σου δώσουμε κ εσένα το πτυχίο της νοσηλευτική!!!!
Η κόρη πιστοποίηση έδινε?
22-06-2012, 16:48 #29358
οχι τελειωσε τη σχολη τωρα αλλα οχι τει διετους και απο 1/8 ξεκιναει πρακτικη
βασικα το επερνα με το σπαθι μου το χαρτι αλλα ειμαι μικρο ακομη και δε μου το δινουν :P
22-06-2012, 16:52 #29359
μακαρι να συνεχισεις ετσι αποφασισμενη!
ειναι αρχη αλλα θα φυγουν !
δεν εχεις και πολλα (τι να πω και εγω)!
22-06-2012, 16:57 #29360
Παιδια εχω αγορασει κατι μπαρες δημητριακων απο το σουπερ ντουπερ ξηροκαρπαδικο που ψωνιζω, 0,60? η μια απο ρυζι,ξηρους καρπους,χαρουπομελο και ταχινι ( χωρις ζαχαρη) ΤΕΛΕΙΕΣ!!
ʼσε πήγα εχθές κ εγώ σ΄αυτό το σούπερ ντούπερ ξηροκαρπάδικο κ μόλις μπήκα μέσα τρελάθηκα, δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω, σαν παλαβό έκανα τα κοίταζα όλα κ ήθελα να τα αγοράσω αλλά κρατήθηκα γιατι μετά θα α πήγαινα κ στο διαιτολόγο, οπότε πήρα μόνο τους ξηρούς καρπόυς, τις μπαρίτσες μου (αλήθεια αυτές που τις έχει μαζί με τις άλλες?) κ κάτι παστελάκια! όταν γύρισα στο σπίτι είδα πως είχα αγοράσει 7 διαφορετικά παστέλια, θα έχω για κανα εξάμηνο να τρωω, αλλά ήτανε τόσο ωραία κ μυρίζανε υπέροχα που έλεγα ας πάρω κ αυτό να το δοκιμάσω, όλα για δοκιμή τα πήρα :lol:
22-06-2012, 17:00 #29361
Αχ Καλλιόπη εμένα βουνό μου φαίνονται!
Σε ποιο νοσοκομείο θα κάνει την πρακτική της, ωχ το κοριτσάκι θα τρέχει μέσα στη ζέστη!
22-06-2012, 17:03 #29362
Σοκολατίτσα κι εγώ συνήθως όταν πάω στον ΟΑΕΔ κατασκηνώνω, ευτυχώς όμως τις τελευταίες 2 φορές που πήγα ξεμπέρδεψα γρήγορα. Πολλά συγχαρητήρια για τα κιλάκια που έχασες. Είναι λογικό να φοβάσαι τον εαυτό σου γιατί όλοι αυτόν φοβόμαστε. Εύχομαι να συνεχίσεις με την ίδια δύναμη τη διατροφή σου και πολύ σύντομα να χάσεις και άλλα κιλάκια.
22-06-2012, 17:07 #29363
Τζινάκο τι έπαθε το λαλάγγι? τρόμαξα δεν έχω προλάβει να διαβάσω τις σελίδες είμαι μεταξεταστέα
22-06-2012, 17:10 #29364
σοκολατιτσα στο σισμανογλειο θα παει (εχουμε καποιες ακρες εκει)
αυτη ηθελε αυγουστο για να παει διακοπες πρωτα και μετα να ξεκινισει και να τελειωσει μεχρι το φλεβαρη μηπως πηγαινε για ειδηκοτητα ακομη δε ξερει τι θα κανει
22-06-2012, 17:13 #29365
που ειναι αυτο το σουπερ ξηροκαρπαδικο καλε?
αν και ακομη δεν εχω δοκιμασει ξηρους καρπους εκτος απο δαμασκηνα και αυτα χωρις φλουδι
22-06-2012, 17:58 #29366
Αχαχαχαχαχαχαααχ!! Ξεραθηκ στα γελια με αυτα που λετε!!!
Περιμενα στο σταθμο μεχρι τις 7 οπου εμφανιστηκε η αφη και μετα πηγαμε πηραμε τα πραγματα μας απο το ενα ξενοδοχειο να τα παμε σε ενα αλλο που βρηκαμε διπλα ακριβως απο το σταθμο γιατι η αδερφη πρεπει να φευγει πρωι πρωι για την δουλεια και δεν λεει να περπαταει πιο πριν κανενα μισαωρο!!
Που λετε ηταν η πρωτη φορα που εμεινα μονη μου τοσες ωρες εξω! Δεν ειχα κανενα θεμα και εφαγα και ενα τοστ μεσα σε 7 ωρες παρακαλω δημοσιος! Προ επεμβασης πρωτον δεν υπηρχε περιπτωση να ειμαι εξω μονη μου (δηλαδη να μεινω ετσι στο ασχετο σε ενα μερος για 8 ωρες και να περναει τοσος κοσμος!) και δευτερον και κυριοτερο ΝΑ ΦΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΣ!!! Μου εχει ανεβει η αυτοπεπειθηση!!
Ειχε και λαιβ μουσικη αρα ημουν μια χαρα!! Περασε και ενας!! Ειχαμε και eye contact... Καλα ηταν τοοοοοοσο γλυκουλης! Μακρυ μαλλακι με φρατζα και γαλανο φυστικι ματια και κατι χειλεεειιιι!!!! Ηταν γλυκας!
Αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τις κιυτες τις εχω στο Derby σε αποθηκη! Αν ξαναδω κουτα μπροστα μου θα την ξεσκισω με μανια!! Τα χερια μου πονανε οπως πονουσαν μια φορα και εναν καιρο που εκανα γυμναστικη!! Εχουν σφιξει η ετσι τα νιωθω τουλαχιστον!
Α! Οταν πηγαιναμε να παρουμε τ πραγματα απο το ενα ξενοδοχειο στο αλλο μας επιασε μια ωραιοτατη βροχη, γιναμε μουσκεμα!! Και γυρισαμε στο νεο ξενοδοχειο και ειμασταν παπι! Ετσι οπως ειμασταν πηγαμε να φαει η sis κατι στα μακ ντοναλτς και μετα πηγαμε για νανι!
Το καινουριο ξενοδοχειο ομως εχει ενα παιδικο σταθμο διπλα και απο τος 8 το πρωι τσιριζαν τα παιδακιαααα!!! Ααααααα!! Και ονειρευτηκα οτι τους ειπα SHUT THE FUCK UP! Και ηρθε ενας αστυνομικος με δερματινα να με παει μεσα γιατι εβρισα λεει τα παιδακια!! Οτι ναναι δηλαδη! Σημερα εχουμε και viewing για ενα σπιτι (βασικα δωματιο για την αφη και απο σεπτεμβρη παιρνουμε σπιτι..) μια σταση απο εδω που ειναστε και ελπιζω να ειναι αρκετα μεγαλο και να της αρεσει να μπουμε αμεσως μεσα γιατι το ξενοδοχειο ειναι ακριβο και μεχρι τωρα θα ειχαμε δωσει 2 ντεποζιτα για σπιτι!! Τωρα ειμαι στο κρεββατι καη ακουω ακομα τα παιδακια και λεω να γινω 2ος Ηρωδης!!
Εχει και ματς Ελλαδα Γερμανια σημερα ε; Οχι οτι παρακολουθω, μονο την εθνικη Ελλαδος!
Πωλινα πολυ ωραια αυτα που σου ειπε ο αγαπημενος σου!! Εννοειτε οτι αν εσυ συνεχισεις να μην νιωθεις καλα πηγαινε και κανε τις πλαστικουλες σου, αλλα σου δινει θαρρος ο αντρεας σου! Μπραβο του! Φανταζομαι οι "καλη" συγγενεις που σου ελεγαν αυτα που σου ελεγαν οταν δεν ειχες χασει τα κιλα σου με το δακτυλιδι τωρα θα εχουν σκασει να μαθουν πως χανεις τα κιλα σου!!! Χιχιχιχιχιχι ι
Λιλα καλη επιτυχια σημερα στην πιστα και ευχομαι η σεζον να παει τελεια! Επισης περαστικα στην μανουλα και ευχομαι να μην ξαναγινει τηποτα τετοιο!!
Τζινα ευτυχως που εφυγε ο ασχετος απο την τραπεζα να κανεις καθ εσυ την δουλεια σου! Το λαλαγγι φανηκε η ακομα;
Καλλιοπη πηγαινε σε παρακαλω και παρε το πτυχιο σου! Μπορει να σε βραβευσουν ως η νεοτερη σπουδαστρια της σχολης! Μα ηθελα να σε ρωτησω η κορη γιατι δεν διαβαζει μονη της; Χρονια πολλα στο καμαρι σου για εχτες σου ειπα; Αν οχι να σας ζησει καο να γιναι σαν τα ψηλα βουνα που λεει και η γιαγια μου!
Οι αφες εδω τι κανουν;; Δουλειαααα;;; Μπραβο τα κοριτσια μου!
Γλαυκη 31 και σημερ η κανω λαθος;; Σε ενα μηνα ξαναγεννιεσαι μωρο!!!!
Ναταλια η πολυβιταμινες που πειρνεις μπορω να τις παρω και εγω η ειναι ειδικες για καποιο θεμα; Και οπως μου ειπε και η Γλαυκη, μετα το φαγητο!! Κατα τα αλλα τι κανεις καλα; Ταξιδακια παλι; Καλα να περνας!!
Η Μακ και τα 3 μαγιο φυγανε για διακοπες; Καλα να περασουν!!!
Εχει πολυ ζεστη; Πειτε μου οχι και οτι βρεχει ριχνει κατεγιδεες!! Ιλθα σκασω παλι μολις κατεβω!!
Α! Καθομουν στον καναπε προχτες και γυρναει μια φιλι μου (η Αννα την γνωρισατε, με αφανα σγουρα μαλλια!! Χιχιχχι) και κου λεει καλε επιπεδη εχει γινει η κοιλιαααα! Χαχαχα ημουν ξαπλωμενη και φαινοταν πολυ ωραια!!! Και ναι! Εχω κοκαλα στα γονατα! Πλεον φαινονται!!
Και μου λεει η αφη σε καποια φαση εχτες ρεεε εχεις αδθνατησει παρα πολυ! Το τζιν κολυμπαει! Εχει κανει μια τεραστια σακουλα στον πωπο... Στη μεση τα πιανω με παραμανες! Δεν εχω παει ακομα να τα στενεψω και λεω καλυτερα να μην ψωνισω τιποτα ακομα γιατι χρηματα καθε μηνα για τζιν δεν υπαρχουν!!!
Εγραψα παλι την τεραστια εκθεση μου!!!! Σορρυ για το μικρο ποστ!!! Χαχχαχαχαχαχαχ
22-06-2012, 18:07 #29367
Ο αντρας σου εννοουσα Πωλινα μου οχι ο Αντρεας σου! Και *παιρνεις αντι πειρνεις Ναταλια μου! Απο την βιασυνη μου γραφω οτι θελω! Ελπιζω να καταλαβαινεται τι λεω μες τις ακρες!!!! Χεχεχεχεεχεχχε!! Παω σε λιγο να παρω χυμουλι και κατι να φαω!
Κοριτσακι τον αριθμο μου στον εδωσα, μολις τακτοποιηθουμε με την αφη θα σους τειλω παλι εδω αν θες να βρεθουμε.. Αν δεν μπορεις η δεν θες λογω του αγοριου που φοβαται, πας το μου και δεν υπαρχει θεμα...
Break μου συγχαριτηρια για τα 2,5 κιλα!! Τα πας τελεια και να θυμασαι! Μην το βαζεις κατω! Ολα τα μπορεις!!!! Φιλακια πολλα πολλα!!!
Οποια ξεχασα συγνωμη στελνω πολλα φιλακια στα μαγουλακια σας!!!! :*
22-06-2012, 18:18 #29368
ναταλακι δε διαβαζει μονη της γιατι εχει προβλημα δυσλεξιας και θελει βοηθεια
οποτε δε μπορω δε κανω διαφορετικα !
22-06-2012, 18:22 #29369
ΤρελοΝαταλάκι ελπίζω να τακτοποιηθείτε σύντομα και να μην παιδεύεστε και ξοδεύεστε στα ξενοδοχεία. Οντως έχουμε κόκκαλα στα γόνατα και να δεις τι χαρά θα κάνεις σε λίγο που θα ανακαλύψεις ότι έχουμε κόκκαλα και στη λεκάνη :lol: αφού δεν θα έχεις πια κοιλιά και θα φαίνονται όταν ξαπλώνεις! Το λαλάγγι δεν φάνηκε διότι όπως μου είπε στο τηλ. δεν μπορούσε να ξυπνήσει, τα άκουσε όμως τα γαλλικά του που με έκανε να ξυπνήσω πρωί πρωί.
22-06-2012, 18:26 #29370
Originally posted by mermaid
που ειναι αυτο το σουπερ ξηροκαρπαδικο καλε?
αν και ακομη δεν εχω δοκιμασει ξηρους καρπους εκτος απο δαμασκηνα και αυτα χωρις φλουδι
Στη Νέα Ιωνία είναι, άσε αμα μπεις μέσα θα τρελαθείς!!!!!!!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....