Results 2,926 to 2,940 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
27-11-2009, 09:21 #2926
καλημερα σε παρεξηγημενες και μη
δεν θα εμπλακω στο σηριαλ λιντα-ναντιν που απο πλακα μας βγηκε μαλλον παρεξηγηση οποτε παρακαμπτω χωρις πολλα πολλα τους παραπανω διαλογους που μαλλον για chat ηταν και οχι για εδω και να πω οτι σημερα ειναι παρασκευη
σαν παρασκευη, επισημη μερα ζυγισματος, αναφερω 84,2 μαζι μ επικειμενη επελαση των ρωσων-μη πω και σημερα και μαλλον πρεπει να ειμαι ευχαριστημενη. την προηγουμενη παρασκευη ηυμουν 84,6. σιγα το πραγμα δηλαδη. ταχα κανω και τη καινουρια διαιτα και ειμαι ευχαριστημενη...αλλά μπορει και να φταινε οι ρωσοι οποτε η αγωνια μου παρατεινεται για 5-6 ημερες. την επομενη παρασκευη δηλαδη θα δουμε αν δουμε το πολυποθητο....
συναντηση: επεισοδιο νουμερο 123456687989865
τελικα η μαιρη λου μας γραφει? ουτε μια κουβεντα? μπορω δεν μπορω? τελος παντων. δεν θα τα βαψουμε και μαυρα αλλά ενα μηνυματακι μαλλον θα επρεπε να το γραψει...
εγω τελικα θα εχω και τα παιδια. ελπιζω μεχρι τοτε να ανοιξει και η εγνατια και να ερθω γρηγορα. αλλά και να μην ανοιξει, θα ερθω απο αλλου. σιγα μη με σταματησουν τα τρακτερ...
γριπη: μερος 1003
εδω σε εμας εχουν κλεισει σχεδον ολα τα σχολεια του νομου. μαλλον υπαρχει αποφαση νομαρχη να κλεισουν ολα που θα μπει σε εφαρμογη απο δευτερα. δεν ξερω ποσα ειναι τα πραγματικα κρουσματα, ουτε και με ενδιαφερει και ουτε και ξερει κανεις πραγματικα. αυτο που ξερω ειναι οτι οι αρκετοι καθηγητες και δασκαλοι "αρρωστησαν" και οι υπολοιποι το εχουν ριξει στο καφεδακι στα σχολεια αφου πρεπει να παρουσιαστουν......τι δυσκολο ε? να μην εχεις τι να κανεις να περασεις την ωρα σου....
δεν λεω. καλα εκαναν και τα εκλεισαν για να μηνε ξαπληθει περισσοτερο η γριππη αλλά γιατι να μην κλεισουν και τις δημοσιες υπηρεσιες και τις ιδιωτικες δουλειες? για να μην εξαπλωθει η γριππη, οχι τιποτε αλλο....
- 27-11-2009, 09:23 #2927
Μια βιαστική καλημέρα κι από μένα,γιατί άργησα για μάθημα...
Το σημερινό ζύγισμα κατέργαψε 148,5(-1,5 γι'αυτήν την εβδομάδα).
Συνεχίζουμε ακάθεκτες με καλή διάθεση και καμία αίσθηση κόπωσης!
Δεν ξέρω αν θα προλάβω να ξαναμπώ το απόγευμα...Η συνάντηση της
Κυριακής ισχύει.Η Πέννυ λέει κατά τις 6.Νομίζω κι εμένα με βολεύει.
Στον Πύργο του ΟΤΕ λοιπόν,αν δεν υπάρχει κάποια αντίρρηση.Έχει
και parking μέσα η HELEXPO,αν δε βρείτε κάπου στους γύρω δρόμους.
Έχει και το μουσείο μοντέρνας τέχνης δίπλα...Τέλος πάντων...το χούι δεν κόβεται!
Φεύγω για ΠουΣουΚου,αλλά παίρνω laptop και θα μπω και πάλι κάποια στιγμή.
Καλά ζυγίσματα σήμερα,να μην ξεχνιόμαστε!Να έχουμε μια υπέροχη μέρα και σήμερα
κι ένα ακόμα απολαυστικότερο Σαββατοκύριακο!Φιλάκια πολλά πολλά!
27-11-2009, 09:32 #2928
και τωρα προσωπικα μυνηματα
-ναταλια ξερεις ποσο απεχει η πατρα απο την καλαματα? και δεν ομιλω για χιλιομετρα, ομιλω για ωρες....δεν λεω. θελεις να δεις το ξενιαλουμπι αλλά θα σε φανε οι δρομοι....
-τυχερο μαρικακι, εκτος της συνολικης φιλοξενιας, μια ημερα στο αυτοκινητο σου θα την εχεις!!!!!! καθοτι παλια ελλαδα εκει, εχετε κατι δρομους.....πως ηταν η διαδρομη προς εμενα ναταλια, καμια σχεση. μη πετυχεις νταλικα ειναι....
-νεκκυ μου που θα μεινεις στο βολο? βολο-βολο ή στα πρωτα ζαγοροχωρια? ειναι τελεια εκει, πιστεψε με. περσυ τετοια εποχη ειχα παει ενα σαββατοκυριακο. μη σου πω οτι αν δεν χαναμε τον πατερα της κουμπαρας μου πριν λιγες μερες θα βρισκομασταν εμεις εκει...αυτο το σαββατοκυριακο λεγαμε με τους κουμπαρους μας να παμε παλι. τελικα αλλες ειναι οι τυχερες (μηπως ατυχες? δεν ξερω, αυτες θα πουν....)
-που ειστε ολες? χαθηκατε σημερα? ή ξεκινησατε να διαβαζετε και μεχρι να σχολασετε δεν θα προλαβετε να τελειωσετε?
27-11-2009, 09:32 #2929
Λινταλένια μου,είσαι και θα είσαι η Λινταλένια μου,όσο κι αν τα ζώδια μας συγκρούονται!
Για μένα δεν άλλαξε τίποτα!Ελπίζω να μου τηλεφωνήσεις κάποια στιγμή να σου το δείξω.
Δε με γνώρισες από κοντά,δε βοηθά το μέσο να διακρίνεις τη διάθεση του άλλου...
Είμαι σκατό,είμαι πειραχτήρι,ειδικά όπου νιώθω πως ο άλλος τσιμπάει και το τρώει το τυράκι!
Κι εσύ μου τη δίνεις πολύ!Και ξέρω πως κάτι ανάλογο πιθανόν να ξαναγίνει ανάμεσα μας!
Και στ'άλλα κορίτσια ενίοτε χώνομαι,αλλά με έχουν πάρει πρέφα και δεν παίζουν το παιχνίδι μου.
Αν πραγματικά στεναχωρέθηκες,αν σε ζορίζω,αν σε ταράζω ενώ μόνο αυτό δε χρειάζεσαι,
--->ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ : ΣΥΓΝΩΜΗ
27-11-2009, 10:20 #2930
κοριτσακια καλημερα, καλα ουτε να λειψουμε σε κανενα αλλο τοπικ δεν μπορουμε και βουρ στον καβγα εσεις.
σημερα η ζυγαρια εγραψε 73,4 ξανα(το αναφερω ετσι για το εθυμοτυπικο)
λοιπον οσον αφορα την συναντηση ειμαστε ενταξει για πυργο του ΟΤΕ στις 6. οποια εχει προβλημα στο ενδιαμεσο ας τηλεφωνησει.
παω για δουλεια μπας και μπορεσω να φυγω λιγο νωριτερα σημερα................
27-11-2009, 10:45 #2931
Καλημέρα σε όλες τις όμορφες ...
ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα μπορώ και σηκώνομαι από το κρεβάτι και σέρνομαι και λίγο μέσα στο σπίτι.
ναταλάκι και λιντάκι ένα μόνο θα πω ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ.....
διάβαζα πιο πάνω για τα σχολεία που κλείνουν για την γρίπη κ.λ.π. εγώ κοριτσάκια δεν αγχώνομαι άμα αρρωστήσω αρρώστησα ε δεν θα σκάσω εκ των προτέρων,
άσε που πιστεύω ότι το όλο θέμα είναι και λίγο παρατραβηγμένο λόγω φαρμακευτικών και εμβόλίου,
η δασκάλα του γιου μου μου έλεγε για ένα ζευγάρι φίλων της το καλοκαίρι στην σάμο που το πέρασαν ξώφαλτσα και δεν το πήραν και χαμπάρι, όχι αγάπες μου εγώ δεν πρόκειται να σκάσω για την γρίπη..
είμαι εδώ και έτοιμη για πόλεμο, το μόνο που κάνω πορτοκαλαδίτσες, φρουτάκια και βιταμινούλες, κατά τά αλλα συνεχίζω την ζωή μου κανονικά (καλά όταν αναρώσω τελειως θα το κάνω κι αυτό)
εύχομαι σε όλες σας ένα υπέροχο σαββατοκύριακο, καλά να περάσετε οι βόρεις φιλενάδες την κυριακή , τι κρίμα που είμαστε τόσο μακριά , 500 χιλιόμετρα....
όσο για ζυγίσματα και διατροφή, διατροφή συνεχίζω κανονικά, παρόλα τα φάρμακα που έχω πάρει, ζύγισμα μόνο στον διαιτολόγο και κάθε βδομάδα....
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛʼ ΦΙΛΙΑ
27-11-2009, 11:37 #2932
Για σένα .....
Αυτό για αρχή.....
http://www.youtube.com/watch?v=H5tvKiBvGqw&feature=fvw
Και αυτό για την συνέχεια.......
http://www.youtube.com/watch?v=Ll9J4...eature=related
Και για το τέλος καυτό φιλί, ζούπηγμα και λίγο ξύλο (ξέρεις εσύ γιατί!!).
27-11-2009, 12:33 #2933
Ειδα φως και μπηκαααα!!!
Καλησπερεεεεεεεεεεςςς...κα� �η δυναμη κοριτσαρες!!!
σημερα ειμαι χαρουμενη χωρις κανενα λογο.....μοιραζω Ντεπον....φιλιαααααααααααα!! !
Θεματογραφε εισαι αστερι!!!!
27-11-2009, 12:54 #2934
Καλε τι χαρουλες ειναι αυτες? απο τη μια το ντεπονακι (μηπως κανεις εκεινη τη διαιατα με το κρασι ολη μερα?....) απο την αλλη οι παρεξηγημενες που ξεπαρεξηγηθηκαν-ευτυχως δηλαδη γιατι δεν λεει ρε κοριτσια...καλη πλακα καναμε τοσο καιρο, κριμα να μη τη συνεχισουμε
φιλακια σε ολες
27-11-2009, 13:31 #2935
Γεια σας κοριτσάκι, πάλι 4 σελίδες διάβασα για να γράψω δυο λέξεις.... Αμάν πια!
Λιντάκι χρόνια πολλά για την κόρη σου και ας είναι και αργοπορημένα.
Αννεζίνα περαστικούλια λες να το έπαθες από το διάδρομο, γιατί θέλω να αγοράσω και εγώ διάδρομο αλλά έχω κάνει και εγχείρηση στη μέση. Απ? ότι ξέρω δεν ενοχλεί, τώρα τι έκανες εσύ! Επειδή ψάχνω τώρα να αγοράσω, πείτε μου όσες έχετε τη γνώμη σας, αν βοηθάει τι να πάρω και τα σχετικά?.
Ναταλάκι, μείον 1,5 με χαπάκι ή άνευ ? για να δω σε πιάνουν τελικά ή όχι. Πάντως επειδή εγώ είμαι το κακό κορίτσι της παρέας πήρα 1,5 μήπως είναι το δικό σου? Μπράβο πάντως που προσπαθείς παρόλο που ξέρεις ότι θα πας για εγχείρηση.
Α, τελικά δεν πρέπει να είχα χοιροίωση, ένα 37 και ένα 37,5 έκανα, τώρα πάλι μπορεί και να είχα, αλλά δεν θα σκάσω κιόλας.
Μπαρμουνάκι σε παιδεύουν αυτά τα 200 γρ... κράτα γερά και θα τα νικήσεις, δεν είναι πιο δυνατά από σένα.
Φιλάκια καλό ΣΚ, κάποιος είπε για ΙΚΕΑ θα πάω και εγώ αύριο για ψώνια !!! Σλουρπ!
27-11-2009, 13:35 #2936
Originally posted by alalumaki
Λιντάκι χρόνια πολλά για την κόρη σου και ας είναι και αργοπορημένα.
27-11-2009, 15:58 #2937
Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάμε για παρεξηγήσεις...
Κάτι ο Ερμής θα ήταν ανάδρομος,κάτι θα μάτιασαν τη σχέση μας...
Πάντως εμείς μια χαρά καταλαβαινόμαστε και γνωρίζουμε
πως ήταν απλά η άλλη όψη του νομίσματος της έντονης σχέσης,
με την κορύφωση του make up phonecall,που είναι μετά όλα τα λεφτά!
Ο συμβιβασμός του Ρέμου,απεικονίζει την γειτνίαση μας
(ούτε τσιφτετέλι ούτε έντεχνο)και πως τα αντίθετα έλκονται
κι ας συγκρούονται,καθώς,όσο υπάρχει διάθεση,οι διαφορές
γεφυρώνονται!Για σένα,αγαπημένη μου,το παρακάτω κλασσικό:
--->ΠΑΡΙΟΣ-ΓΑΛΑΝΗ : ΠΟΣΟ Σ'ΑΓΑΠΩ
27-11-2009, 16:16 #2938
Originally posted by alalumaki
Ναταλάκι, μείον 1,5 με χαπάκι ή άνευ ? για να δω σε πιάνουν τελικά ή όχι. Πάντως επειδή εγώ είμαι το κακό κορίτσι της παρέας πήρα 1,5 μήπως είναι το δικό σου? Μπράβο πάντως που προσπαθείς παρόλο που ξέρεις ότι θα πας για εγχείρηση.
Μπαρμουνάκι σε παιδεύουν αυτά τα 200 γρ... κράτα γερά και θα τα νικήσεις, δεν είναι πιο δυνατά από σένα.
Κι εγώ είμαι καλά και στα δύο γι'αυτό και προσέχω.Reductil πήρα χθες ένα
(σήμερα,να που δεν πήρα και τώρα είναι αργά...)οπότε ακόμα δεν ξέρουμε
αν με πιάνουν.Αυτό που με πιάνει είναι η ψυχολογική μου κατάσταση!
Όταν τελείωσε εκείνη η σύντομη ιστορία,που πρόσφατα είχα,κλείστηκα πάλι
στο καβούκι μου και βυθίστηκα στη σοκόλαση(νταγκ χτυπήσαμε αμέσως 152).
Συναγερμός μετά,όχι τόσο βάρους όσο κατάντιας για κάποια που ξέρει καλύτερα
κι αφήνεται να επαναλαμβάνει λανθασμένες συμπεριφορές,το πήραμε αλλιώς,
συνεχίζουμε να προσπαθούμε να το πάρουμε πιο χαλαρά το όλο θέμα,
σφάξαμε και μία ιερή αγελάδα και τώρα βρισκόμαστε στην ακριβώς αντίθετη θέση!
Έχει δύο εβδομάδες λοιπόν,που με διακοπή γλυκών και με σωστές διατροφικές επιλογές
χάσαμε 3,5 κιλά.Συνεχίζουμε με την ελπίδα σιγά σιγά,όσο φεύγουν τα πρώτα
και πονούν λιγότερο γόνατα και μέση,ν'ανέβουμε και σ'εκείνον τον διάδρομο
στο βάθος του αποθηκοδωματίου.Ναι,μεν θα χειρουργθώ καλώς εχόντων
των πραγμάτων τον Φεβρουάριο,αλλά αυτό θα γίνει σε πολύ λιγότερα κιλά!
Στοχεύω ιδεατά κάπου στα 130,αλλά ό,τι κι αν καταφέρω κέρδος είναι!
Νιώθω καλά,πολύ καλά και συνεχίζω να διαλύω φόβους κι ανόητες ανασφάλειες,
που με κρατούν δέσμια μακριά από το χαμόγελο της ψυχής μου.Προχωράμε!
Πάλι μου γράφεις για κακό κορίτσι κι ας ξέρεις πόσο σοβαρά το παίρνω
και με στεναχωρεί!Υποθέτω πως συνεχίζεις να μη σε φροντίζεις ιδιαίτερα...
Δε σου ξαναλέω τίποτα,όχι γιατί δε σε έχω στην έγνοια μου,αλλά γιατί ξέρω
πως όλα έρχονται στο χρόνο τους και προφανώς ακόμα δεν τελείωσες
με τους αρνητικούς λόγους,που χρειάζεσαι αυτήν την αυτοτιμωρητική συμπεριφορά.
Ελπίζω να κάνεις την υπέρβαση σου σύντομα!Είσαι συνέχεια στη σκέψη μου!
Όσο για την κλαητική μπαρμποπροσφώνηση...νομίζω είναι η δεύτερη φορά...
Φιλάκια φιλάκια φιλάκια στα Αλαλουμενιομαγουλάκια!Μέχ� �ι την επόμενη φορά...
27-11-2009, 16:20 #2939
Καλησπερα κοριτσακια μου!
Μπαρμπουνακι τον δρομο προς την Ξενια τον καναμε προσφατα, το Καλοκαιρι, λιγο μετα απο σενα, ειναι λιγο περιεργος αλλα πιστευω με παρεα δεν θα τον καταλαβουμε, αρκει που θα ειμαι με το υπεροχο Ναταλακι μου!!!! Θα κανουμε και στασεις.
Λιντακι μην στεναχωριεσαι...δεν εχεις ακουσει το ''οπου αγαπαει ο θεος παιδευει''? εγω στη θεση σου με τετοιες αφιερωσεις θα ειχα λιωσει!!!!
Η Πριγκιπεσσα μας που ειναι καλε? εισαι καλα πατριωτακι μου?
Εμενα σημερα η ζυγαρια με εδειξε κατι λιγοτερο απο 91, πιστευω παω καλα προς το παρων, τα χριστουγεννα να δουμε τι θα κανουμε....
Αυριο εχω και τραπεζι σε 2 ζευγαρια και ετοιμαζω απο σημερα...μακαρι να ειχα μπαρμπ και Αννεζινα εδω, θα εξεπληττα τα πληθη!!!
Πολλα φιλια σε ολες και ενα υπεροχο ΠΣΚ!!!
27-11-2009, 16:21 #2940
Originally posted by DEPON
Ειδα φως και μπηκαααα!!!
Καλησπερεεεεεεεεεεςςς...κα� �η δυναμη κοριτσαρες!!!
σημερα ειμαι χαρουμενη χωρις κανενα λογο.....μοιραζω Ντεπον....φιλιαααααααααααα!! !
κι ας γνωρίζεις μόνο εσύ το λόγο(γιατί μύγα σίγουρα δε σε τσίμπησε)!
Ελπίζω να διατηρήσουμε το καλό ενθουσιώδες κλίμα για πολύ καιρό!
Να περνάς πού και πού από τα μέρη μας να μας λες κανά γειά,κανά νέο σου!
Καλή δύναμη σε ό,τι κάνεις!Φιλάκια!Φιλάκια!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή