ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1962
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1962 of 2553 FirstFirst ... 9621462186219121952196019611962196319641972201220622462 ... LastLast
Results 29,416 to 29,430 of 38289
    Senior Member
    Πω πω, κορίτσια, κοντεύω να σκάσω από όλες τις απόψεις! Σα να μην έφταναν η ζέστη και η άπνοια και η υγρασία, έφαγα και δύο καυτά γεμιστά και ήρθα και έγινα πύραυλος! Πίνω παγωμένα νερά, αλλά δε γίνεται τίποτα. Μαύρη νύχτα θα περάσουμε και σήμερα..

Senior Member
    Αλό, αλό. Ξύπνησα πριν λίγο αφού δεν άκουσα το ξυπνητήρι στις 21.00 και έβαλα αμέσως το ματς και προς το παρόν χαίρομαι που δεν έχουμε φάει κανένα γκολ. Είμαι σε ετοιμότητα να χοροπηδήσω σε περίπτωση που βάλουμε κιόλας!

Senior Member
    τζινακιον χοροπηδηχτουλη welcome back.αχχχχ εφερε ο πατερας μου φετα σπιτικη και ειναι σκετη κολαση

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Όσο περνάνε οι μέρες και πάω στη δουλειά νομίζω ότι ζω όνειρο! Αφού δεν πιστεύω ακόμη ότι θα πληρωθώ για αυτά που κάνω :lol:.
    :lol: :lol: :lol: Ονειρο ζω μη με ξυπνάτε!!!! Σε περίπτωση πληρωμής εξαργυρώνω επιταγές και κοιμισμένη!!!:lol: :lol:

Senior Member
    Λίλα ωραιότατη η φέτα η σπιτική, καλά παγωμένη στο ψυγείο θα δρόσιζε κιόλας και την Αβα και πάει και με τα γεμιστά! χιχιχι

Senior Member
    περυσι δεν ειχα φαει ουτε μπουκια οταν την ειχε φερει.ειχαν φαει μεσα σε ενα καλοκαιρι η μανα μου ο πατερας μου και ο αδερφος μου 3 μισολατες φετα

Senior Member
    Πάλι πανηγυρίζουν από κάτω και βγήκα στο μπαλκόνι και φώναζα αι στο διάολο παλιογερμαναράδες και το βούλωσαν!!!!

Senior Member
    Λιλάκι εγώ είχα δυσανεξία στη φέτα και μέχρι και σήμερα πρέπει να την τρώω αργά. Προσπαθώ να τρώω όμως γιατί είναι πολύ θρεπτική. Την απλή βέβαια όχι σαν τη δική σου.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Originally posted by Eli
    Όσο περνάνε οι μέρες και πάω στη δουλειά νομίζω ότι ζω όνειρο! Αφού δεν πιστεύω ακόμη ότι θα πληρωθώ για αυτά που κάνω :lol:.
    :lol: :lol: :lol: Ονειρο ζω μη με ξυπνάτε!!!! Σε περίπτωση πληρωμής εξαργυρώνω επιταγές και κοιμισμένη!!!:lol: :lol:
    :lol::lol::lol::lol:
    Ουυυ και εγώ και εγώ!!! Τι να πρωτοπληρώσω δεν θα ξέρω βέβαια με τα λεφτά που θα πάρω αλλά θα κάνω μία αρχή :lol:

Senior Member
    σε κανενα μηνα θα παρουμε και γαλα να κανουμε τραχανα εκει να με δειτε

Senior Member
    Λίλα μου πες μας κι άλλα, φτιάξε μας, φτιάξε μας! :lol: :lol:

Senior Member
    Όσο για το θέμα της απόλαυσης στην δουλειά ʼβα μου δεν μπορώ να πω πως δεν σε νιώθω. Πολλά χρόνια τώρα δουλεύω σε ένα αντικείμενο και κάτω από τέτοιες συνθήκες που έφτασα να συχαθώ το επάγγελμά μου. Μετά ομως από σχεδόν ένα χρόνο ανεργίας όλα ωραία μου φαίνονται :lol:
    Δεν θέλω να είμαι αχάριστη, μου ήρθε μία ευκαιρία και θέλω να την εκμεταλλευτώ όσο πιο πολύ μπορώ και θα το κάνω με καλή διάθεση και ας δουλεύω και τρελά ωράρια καθημερινά...το προτιμώ από την εναλλακτική που την έζησα τόσο καιρό τώρα. Δεν μπορώ να πω ότι απολαμβάνω αυτό που κάνω σε καμία περίπτωση, νιώθω όμως απέραντη ανακούφιση και είμαι σίγουρη ότι θα απολαύσω και τις απολαβές αν είναι αξιοπρεπείς. Ωστόσο διαισθάνομαι ότι το κλίμα εργασίας είναι καλύτερο από αυτά που έχω ζήσει τα τελευταία χρόνια, οπότε κρατάω αισιόδοξη στάση και χαμόγελο στα χείλη

Senior Member
    βρε τζινα με το τραχανα και τη φετα φτιαχνεσε??
    να το πεις στο λαλαγγι να μη τρωει πορτα το καημενο...

Senior Member
    Προσωπικά επίσης δεν με νοιάζει να γίνω καριερίστρια θα καθόμουν άνετα και χωρίς πρόβλημα στο σπίτι μου αν δεν είχαμε οικονομικά προβληματα και θα ήμουν και γαμώ τις νοικοκυρές! Αλλά δυστυχώς αυτό το σενάριο δεν παίζει μιας και ο σύζυξ δεν είναι πλούσιος να με ζει :lol:

Senior Member
    Το μεσημέρι ήρθε η αδερφή μου να μου φέρει διάφορα από το pet shop για τα ζώα μου που ήταν βαριά και δεν κάνει να κουβαλήσω. Πήρε ένα σάντουιτς από το everest και μου πήρε κι εμένα ένα με μπιφτέκι, πατάτες, τυρί, ντομάτα και τυροσαλάτα και ακόμα το τρώω! Η πλάκα είναι ότι μέχρι να φάω την αρχή του σάντουιτς και να φτάσω στο σημείο που ήταν όλα τα υλικά μέσα είχα χορτάσει χιχιχι. Είχα ξεπαγώσει ένα μπιφτέκι και το έψησα τώρα για να μην χαλάσει και θα το φάω αύριο.