Results 2,941 to 2,955 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
27-11-2009, 16:44 #2941
Μεγάλη αγάπη κορίτσια, δεν θα πω τίποτα άλλο.
Μα τίποτα.
μια καταιγίδα ήταν και πέρασε που όμως με κράτησε ξύπνια όλη τη νύχτα και τώρα είμαι κομμάτια
αύριο λέω να κάνω το πάρτυ του παιδιού μου, τώρα που είμαι καλά μπορώ και τα βλέπω όλα λίγο πιο χρωματιστά
Μαρικάκι να μου την προσέχεις γιατί βλέπεις τι γίνεται
καλά να περάσετε και καλό σας ταξίδι
(άντε με τις ευχές μου πάλι σε στέλνω!!)
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες! Καλή ξεκούραση!
- 27-11-2009, 16:47 #2942
Originally posted by NADINE
Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάμε για παρεξηγήσεις...
Κάτι ο Ερμής θα ήταν ανάδρομος,κάτι θα μάτιασαν τη σχέση μας...
Πάντως εμείς μια χαρά καταλαβαινόμαστε και γνωρίζουμε
πως ήταν απλά η άλλη όψη του νομίσματος της έντονης σχέσης,
με την κορύφωση του make up phonecall,που είναι μετά όλα τα λεφτά!
Ο συμβιβασμός του Ρέμου,απεικονίζει την γειτνίαση μας
(ούτε τσιφτετέλι ούτε έντεχνο)και πως τα αντίθετα έλκονται
κι ας συγκρούονται,καθώς,όσο υπάρχει διάθεση,οι διαφορές
γεφυρώνονται!Για σένα,αγαπημένη μου,το παρακάτω κλασσικό:
--->ΠΑΡΙΟΣ-ΓΑΛΑΝΗ : ΠΟΣΟ Σ'ΑΓΑΠΩ
κομμάτια μ' έκανες...........
τι λόγια............
άραγε υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε αγαπήσουν έτσι και να σου πουν αυτά τα λόγια?
27-11-2009, 16:50 #2943
Αχ, βρε τρελοκόριτσο να ήξερες πόσο με επηρεάζουν τα λόγια σου και πόσο πολύ με κάνουν κάθε φορά να κάνω τον απολογισμό μου και να σκέφτομαι ότι η αυτοτιμωρία δεν είναι αυτό που μου αξίζει? Σε έχω μέσα στην καρδιά σου και ας σε ξέρω πολύ λιγότερο από πολλούς ανθρώπους που έχω γύρω μου.
Χαίρομαι πάρα πολύ με τον τρόπο που σκέφτεσαι και βλέπεις την πορεία σου μέχρι την εγχείρηση είναι πολύ υγιές και τα 3,5 κιλά δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα. Πάντως αυτό με τα γόνατα το έχω και εγώ στα 87 κιλά, δηλαδή όταν ήμουν το καλοκαίρι 82 δεν με πόναγαν, τώρα με 5 κιλά παραπάνω με πονάνε?.
Απ? ότι κατάλαβα δεν θα έρθεις Αθήνα? πάλι τη σκαπούλαρες !!!! και το Φεβρουάριο δεν θα σε δούμε, και το Πάσχα θα φύγεις, δηλαδή πότε θα σε δω το καλοκαίρι που θα είσαι κορμάρα και λιγότερα κιλά από μένα ? Αυτό περιμένεις ? Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά έτσι δεν θα μείνει? έκανα στιχάκι !
27-11-2009, 17:00 #2944
Originally posted by alalumaki
Απ? ότι κατάλαβα δεν θα έρθεις Αθήνα? πάλι τη σκαπούλαρες !!!! και το Φεβρουάριο δεν θα σε δούμε, και το Πάσχα θα φύγεις, δηλαδή πότε θα σε δω το καλοκαίρι που θα είσαι κορμάρα και λιγότερα κιλά από μένα ?
27-11-2009, 17:04 #2945
Λες να ξεκινήσει πάλι το ματς.... να κάτσω να το δω !
27-11-2009, 17:05 #2946
Για να ζηλέψεις εγώ την έχω δει, και δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ήταν μια κούκλα με γλυκιά φατσούλα.... Ωχ, τώρα θα νευριάσει, δεν της αρέσουν αυτά !
28-11-2009, 03:09 #2947
Τι έγινε κοριτσάρες?? είστε όλες καλά.. εσας και δεν προλαβαίνω με τίποτα...
Λοιπόν έμαθα οτι η αυτού μεγαλειότης θα μας κάνει την υψιστη τιμή να έρθει προς τα μέρη μας!!!! γιούπι\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Η ένσταση μου βέβαια είναι στο χώρο διαμονής της... προτείνω δύο μέρες στο Great Marikaki Hotel.. και τις υπόλοιπες δύο στο Great Eugenia Hotel.. Ξέρω οτι αυτό που ζητάω ίσως να την κουράσει αλλά δυστυχώς είναι απαραίτητο για την μετάδοση της θετικής της αυρας και σε μένα.. την Ευγενία. Επειδή το έμαθα ... τελευταία και καταιδρωμένη.. δεν έχω δικαίωμα στην απόλαυση..??
Λοιπόν Μαρικάκι... σήκωσε μανίκια... γέμισε το όπλο σου ... και σε δέκα βήματα.. ξέρεις εσύ..
http://www.youtube.com/watch?v=8sfBzlOlfLI
Μα καλά βρέ παιδί μου?? έπρεπε να κατέβει το ναταλάκι για να βρεθούμε εμείς οι δύο?? για κανόνισε να βρεθούμε νωρίτερα εμεις για να οργανωθούμε...
Είμαι πολύ χαρούμενη από την ώρα που το έμαθα!!!!!!!!!! σε περιμένω εναγωνίως.. Βέβαια 18/12 περνάει η εταιρεία μου από 3η επιθεώρηση του ΙΣΟ9001 Κ εγω είμαι υπευθυνη διαχείρισης ποιότητας.. ( κλάψτε με..) αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες... έρχεται το Ναταλάκι μού...!!!!!!! Ασε που θα μου μεταδώσει κ λίγη Πενίλα,,, (χα χα όχι όπως λέμε ξυνίλα)
τρι λαλα λαλαλι λο έρχεται το Ναταλάκι μου το καλό!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλάκια σε όλες τις τσούπρες της ομαδάρας σας κ περιμένω απάντηση για το ξενοδοχείο μεγαλειότης!!!
28-11-2009, 09:54 #2948
Bonjour,μαμουζέλες!
Ξημερώνει ένα υπέροχο Σάββατο,σε περίπτωση που δεν έχετε ενημερωθεί!
Έχω δε την αίσθηση πως θα το ακολουθήσει μια εξίσου απολαυστική Κυριακή,
αλλά περισσότερες πληροφορίες,πιο υπεύθυνες,θα έχω αύριο τέτοια ώρα περίπου...
Ελπίζω να είστε καλά κοντά στους αγαπημένους σας και να χαλαρώνετε
από ακόμα μια κουραστική εβδομάδα!Φιλάκια στα ζουζουνοκοριτσάκια!
28-11-2009, 10:22 #2949
Originally posted by eugenia_
... έρχεται το Ναταλάκι μού...!!!!!!! Ασε που θα μου μεταδώσει κ λίγη Πενίλα,,, (χα χα όχι όπως λέμε ξυνίλα)
Σιγά μη χαίρεσαι που έρχομαι εγώ!Επειδή με άγγιξε ο έρωτας σου ο αγιάτρευτος
και θα σου φέρω Πενναύρα τα κάνεις όλα!Οι μάσκες έπεσαν,τρελοπατρινιά!
Όσο για το ξενοδοχείο σας,στείλτε μου ένα ενημερωτικό για τις υπηρεσίες,που προσφέρει,
να σας έχουμε υπόψιν για την επόμενη ίσως φορά,γιατί αυτή κλείσαμε και είμαστε πιστοί!
Να μην αφήσουμε ξεκρέμαστους σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς,εκεί που κάναμε κράτηση!
ʼσε που είχαμε κι άλλες τέσσερις προτάσεις μετά το Marikaki Hotel και τις απορρίψαμε...
Τι θα πουν κι εκείνοι;Καταλαβαίνεις...δεν είναι σωστό...
Φιλάκια προσωρινά διαδικτυακά!Από κοντά λίαν συντόμως,μασκοφορούσα κοπελιά!
--->ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ : ΣΤΙΣ ΧΑΡΑΥΓΕΣ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ
28-11-2009, 18:19 #2950
παραπονιάρα ζουζούνα μου..... εσυ...........
σε λατρευω και σε περιμένω........
και όσο για το ξενοδοχείο μου είναι ʼ ʼ . Να το έχετε στα άμεσα υπόψιν παρακαλώ!!!
Αστο Μαρικάκι κατέβασε μανίκια.. έφαγα απορριψη τύπου χιλόπιτας χαχαχα!!!
28-11-2009, 21:55 #2951
Καλα δεν υπαρχει περιπτωση, ουτε για να το αναφερουμε καν.... σ ευχαριστω αγαπημενη μου για τις ομορφες και χορταστικες χυλοπιτες που μοιραζεις γιατι αν δεν τις μοιραζες θα με επισκεπτοσουν στο Παν/μιακο νοσοκομειο του Ριο, λογω του εγκεφαλικου και του εμφραγματος που θα παθαινα....
Εγω μιλαω με την φιλεναδα μου απο Καλαματα, μονο μ αυτην διαπραγματευομαι... με κανενα αλλον...
Ευγενια μου γλυκια, ειμαστε οντως τυχερες που θα γνωρισουμε κι απο κοντα το Ναταλακι μας, επι τη ευκαιρια θα βρεθουμε κι εμεις, την επομενη φορα που θα ρθει θα μεινει και στο δικο σου το πενταστερο... τωρα θα βολευτει σε μενα... μηπως και θα μεινουμε και καθολου μεσα???
Ναταλακι ελπιζω να μας δωσεις αυτες τις πολυποθητες πληροφοριες....
29-11-2009, 05:57 #2952
Originally posted by marikaki
Ναταλακι ελπιζω να μας δωσεις αυτες τις πολυποθητες πληροφοριες....
29-11-2009, 13:51 #2953
Γεια σε ολους!
Κοριτσακια ομορφα να περασετε καλα σημερα.... και την αλλη φορα θελω.... θελω να ρθω και εγω!
Περιμενω τα νεα σας! φιλια πολλα!
29-11-2009, 21:08 #2954
Originally posted by BARB3
-νεκκυ μου που θα μεινεις στο βολο? βολο-βολο ή στα πρωτα ζαγοροχωρια? ειναι τελεια εκει, πιστεψε με. περσυ τετοια εποχη ειχα παει ενα σαββατοκυριακο. μη σου πω οτι αν δεν χαναμε τον πατερα της κουμπαρας μου πριν λιγες μερες θα βρισκομασταν εμεις εκει...αυτο το σαββατοκυριακο λεγαμε με τους κουμπαρους μας να παμε παλι. τελικα αλλες ειναι οι τυχερες (μηπως ατυχες? δεν ξερω, αυτες θα πουν....)
θα ηταν υπεροχο να βρισκομασταν στον Βολο και οι δυο και να γνωριζομασταν και απο κοντα! να πιναμε ενα καφεδακι και να τα λεγαμε face to face!!! τι να κανουμε ομως...ολα στη ζωη ειναι... Θα τα πουμε στη Θεσσαλονικη τωρα! χαχα
Μειναμε λοπον στο κεντρο του Βολου σ ενα πολυ ωραιο ξενοδοχειο (ας μην πω ονομα και φανει σαν διαφημιση). Φυσικα ομως ανεβηκαμε Πηλιο και χαρηκαμε και τις επανω ομορφιες!!!!Ειχε και υπεροχο καιρο ...τι αλλο να ζητησω?
φιλακια
29-11-2009, 21:09 #2955
Ααα και να μην ξεχνιομαστε ....περιμενουμε νεα απο την συναντηση!!!!! (Αχ! και παλι αχ! χαχα)
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή