ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1970
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1970 of 2553 FirstFirst ... 9701470187019201960196819691970197119721980202020702470 ... LastLast
Results 29,536 to 29,550 of 38289
    Senior Member
    τα σκοτωσα τα μυρμηγκια εγω με την ορθογραφια μου Αβα μην τα ψαχνεις αλλο! Τελικα ειμαι εγω ο TERMINATOR ( της ορθογραφιας) :lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    τραβα κουρτινες, τραβα σεμεν εξαφανισε μπιμπελο κλπ. Προβλέπεται άγριο ξεφάντωμα!! Να το χαρουν τα παιδια!

Senior Member
    Τι κανετε τσουπρες;
    Τζινα δεν ειναη να πεις κατι και γινεται!! Ψωνιστηκαμεεεε ακουω!! Και ασορτι μπλουζακι για να αναδεικνυονται πιο πολυ τα γαλαζια του ματια!
    Τι σε νοιαζει παιδι μου η ηλικια; Εκτος και αν ειναι ανηλικο τοτε παιζει να υπαρχει θεμα!! Δαχχαχαχααα!!
    Αυτο που λες που σκεφτοσουν το φορουμ για να πεις τα νεα σου το εχω παθει και εγω! Κολλημα μιλαμε!!!
    Λιλακι το παιδι καλα θα κανει να δει την μαμα σου. Φαινεται καλο παιδι και η μαμα σου το γνωριζει πιστευω αυτο αρα μαλλον δεν θα εχετε δραματα!!
    Καλλιοπη στο παρτυ θα χορεψουν μακαρενα;;; Μονο στα δικα μας παιδικα παρτυ χορευαν; Μαλλον ημουν στην τελευταια γενια που η μακαρενα ηταν το νουμερο ενα χιτ για παιδικα παρτυ!!! Αλλα βεβαια ο γιος δεν ειναι παιδακι, προεφηβεια!! Ποσο γινεται τωρα; Να περασετε τελεια!
    Η Μακ θα λιαζεται τωρα, μια χαρα! Να περασουν τελεια και αυτη και τα 3 μαγιο της!!
    Οι αφες τι κανουν;; Δεν εχουμε δουλεια σημερα ε;;
    Ναταλια καλα να παρασεις στα βαφτησια και με το καλο να τα πειτε με τα κοριτσια!!
    Γλαυκη 29 και σημερα;;;
    Αντα με το καλο να βγουν οι εξετασεις σου και τα νεα να ειναι πολυ καλα αυτη τη φορα!
    Καλα η Βασιλικη σαν και εμενα και αυτη, ξαφνηκα χειρουργημενη και τελος! Χχαχαχαχ α ! Καλη αναρρωση Βασιλικουλα και ευχομαι να πανε ολα καλα και να μας πεις την εμπειρια σου και εσυ με καθε λεπτομερεια παρακαλω!
    Αβα αν τα μυρμηγκιανπηγαν στα γεμιστα σου, σημαινει οτι τα πετυχες!! Χαχαχαχ πλακα κανω ελπιζω να βρουν αλλη κατοικια τα μυρμηγκια, οχι τιποτα αλλο, δεν πληρωνουν και νοικι!!! Χχααχαχα
    Κatie σε ευχαριστω για το u2u, αν αργισω να παω Ελλαδα θα τα παρω απο εδω, αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν ον λαιν... Η να παρω βιταμινες τωρα απο εδω και οταν παω Ελλαδα να τα παρω μια και καλη απο εκει;; Δεν μπορω να παιρνω αποφασεις πραγματικα!! Χαχαχαχαχα
    Ποιες ξεχναωωω;;;
    Την Μαρια την μοναδικη, που αν και δεν μπαινεις πολυ ξερουμε οτι μας σκεφτεσαι!!! Καλες απωλειες και να τρως ε!!! (τα λεω σε εσενα να τα ακουω και εγω!!!)
    Και θερμη παρακληση (οπως ελεγε μια καθηγητρια μου στο λυκειο!!) Γλαυκη και Αντα φατε οσα πιο πολλα μπορειτε!!!!! Πηγαιντε στο Ciao στο Παγκρατι και παρτε απο ενα κλαμπ σαντουιτς και καπακι το κολασμενο κρουασαν τους με την τριπλη σοκολατα και μετα ενα εκμεκ κανταιφι!!!!!
    Πραγματικα δε τα λιγουρευομαι καθολου αλλα επειδη καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και μπορει μετα να λετε μα γηατι δεν εφαγα και αυτο και εκεινο, αυτα τα 3 που σας λεω ειναι θεικα! Και τα 3 μαζι δεν τα εχω παρει αλλα αν θελετε (και μπορειτε!) να τα φατε παρτε τα! Και παρτε και μια παστα κιντερ μπουενο!!! Χαχαχααχαχα

Senior Member
    Καλε η Βασιλικα μας χειρουργηθηκε???? ποτε??? Καλη αναρρωση να εχεις αγαπη και κουραγιο , τα δυσκολα περασαν!

Τζινα εγω παλι θα σου , να τον παρεις τηλεφωνο επιτελους. αντε μην βαλω τις φωνες!!!

Senior Member
    wow μολις σκεφτηκα το προτεινομενο μενου μου ηρθε μια ελαφρια αναγουλα! Κοριτσια οτι προλαβαινετε γιατι μετα στην αρχη που δεν θα μπορειτε να φατε θα σας λειπουν και μετα οταν θα μπορειτε να τα φατε δεν θα τα θελετε!!! απλα θεικο!!

Senior Member
    Katie πραγματικα οταν τα εγραφα δεν μουβερχοταν κανενας ΠΟΘΟΣ για να τα φαω γιατι πολυ απλα πραγματικα εγω, που ημουν γλυκατζου, δεν μου κανει καμια αισθηση η σοκολατα η τα υπολοιπα που εγραψα! Σε τετοιο βαθμο ομως που πραγματικα να μην τα θαλω καθολου! Μηπως κατι παει χι μαζι μου;;
    Αλλα θυμαμαι οτι οταν ειχ παρει το κλαμπ και το κρουασαν (1α το κρουασαν μετα το κλαμπ, πυτε το μισο δεν ειχα φαει αλλα ειχε ωραια σαλατα!) ηταν τελειο!! Το μονο που μπορει να φλθελω καμια φορα ειναι κοκα κολα και αυτο οχι τρελα! Ηπια ας πουμε προχτες λιγη απο της αδερφης μου (λαιτ δεν ειχε ζηρο!) και αυτο ηταν τελος!! Αναζητω τις σαλατες!! Το κρεας δεν μου κανει καμια αισθηση αλλα ποτε δεν μου εκανε να πω την αληθεια.. Καλα για το ψαρι δεν το συζηταωωω... Δεν μου αρεσει καθολου! Τωρα που θα παω Ελλαδα λεω να δοκιμασω γαριδες, καλαμαρακια και χταποδι μου φαινονται βαρια για να παρω!

Senior Member
    εμενα μου ηρθαν 2 αναγουλες με το μενου της ναταλιας κατερινακι.εχω 2-3 μερες που ολα με αναγουλιαζουν.ατιμη ζεστη με καταστρεφεις.
    τζινακο χουφτωστο το αγορι αφου το τραβαει ο οργανισμος του.ελακο μην μιλας για χαλια γιατι η μεση μου ακομα ποναει απο οταν πλυναμε τα δικα μας.καλλιοπακι καλα να περασετε σημερα στο παρτυ του γιοκα σου!!!να τον χαιρεσαι!!!η αγγελικουλα μας ειναι καλα???εμαθε καμια σας νεα της???εγω εφτιαξα μωσαικο και περιμενω το αγορι να ερθει.

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    τραβα κουρτινες, τραβα σεμεν εξαφανισε μπιμπελο κλπ. Προβλέπεται άγριο ξεφάντωμα!! Να το χαρουν τα παιδια!
    κατερινα μου αυτα περασανε για μενα !
    εμενα κλεινει τα 12 και ειναι αντρακι πια! και μη φανταστεις οτι θα γινει τιποτα εξτριμ θα πεξουν ποδοσφαιρο κανενα παιχνιδι στο πσ αντε και στο τσακιρ κεφι να παιξουν και wii θα φανε θα πιουν και μετα θα κουβεντιαζουν!
    εσενα ειναι μικρουλα ακομη αλλα μη νομιζεις οτι αργει να σου ζηταει πυτζαμα παρτυ και να λειπουν και οι γονεις!

Senior Member
    Lets get the party start!!! Θε εχει μια χαρα ο γιος σου ε;; Τελικα πια τουρτα του εφτιαξες; Καλα να περασετε!

Senior Member
    μπηκα απο το κινητο κλεφτα να σας πω οτι η μανα μου τρωει μωσαικο στο μπαλκονι με το γιωργο και βριζουν την κυβερνηση.

Senior Member
    Ουλαλα!!!!! Mosaioko: conecting people!!!!

Senior Member
    τελικα εφτιαξα μια δικη μου που τους αρεσε πολυ!
    αλλα μονο ενας φιλος του εχει ερθει και ειναι σκασμενος!
    ελπιζω να ερθουν και οι αλλοι γιατι...........

Senior Member
    λιλακι ειδες τι κανει μια κυβερνηση?
    ειναι και το μωσαικο φυσικα αλλα η κυβερνηση τα κανει ολα
    λες και εγω την αλλη βδομαδα που θα δω το δικο μας γαμπρο να βριζουμε και εμεις τη κυβερνηση????
    αα ελλη και ο γαμπρος μας στη θεσσ δομικων εργων σπουδαζει !

Senior Member
    Κοριτσια καλησπερα!Τζινα σε πηρα κ τηλ !Προσεξε μηπως δεν παρεις το παιδι τηλ!Ετσι για ανανεωση ενα πραμα,για να ανεβει το εγω σου!Δεν σου ειπαμε να κανεις σχεση μαζι του!
    Η Ναταλια ερχεται Αθηνα αλλα δεν θα ειναι μαλλον ΣΚ που μπορω εγω οποτε θα φαω το κερατο της αρκουδας παλι.....
    Καλλιοπη καλο κουραγιο!Εμενα τον αγωνα ηρθαν να δουν κ ακομη μαζευω.Κ ειναι κ 25!
    Η Μακ περναει καλα στο νησι.Τωρα φευγει απο τη θαλασσα.
    Οι αφες εξαφανισμενες!Καμμια δε σηκωνει το τηλ!Που ειστε καλε?Δεν πιστευω η Ελι να παλευει ακομη με τα χαλια?
    Λιλακο τι γινεται?Να καλεσουμε τον ΟΗΕ να μεσολαβησει?
    Wow θα σε μαλωσω παλι!Ουτε σωστα τρως,ουτε σωστα κοιμασαι.Ο νυχτερινος υπνος ειναι ο μονος που ξεκουραζει το σωμα.Εχεις απορρυθμισει το βιολογικο σου ρολοι.Φροντησε να κοιμασαι νωρις.
    Αβουλινι λενε οτι τα μυρμηγκια ειναι γουρι!Για να δουμε τιποτα καλο,εκτος απο τα γεμιστα,αυτο το καλοκαιρι!Βγες για καφε κ εσυ με τον παλιο.Τωρα μπορει να ειναι αλλιως!
    Καλη αναρρωση κ στη Βασιλικα!

Senior Member
    να και η τουρτιτσα