Results 29,626 to 29,640 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
24-06-2012, 21:14 #29626
HELLOOOOOOOOOOO κοριτσάρες!!!!τι κάνετε????
Καλλιόπη να χαίρεσαι τον γιόκα σου....τον περιποιήσε κ είναι πολύ όμορφο αυτό.....εμένα με φάγανε οι παραλίες κ κάτι δουλείτσες...
τόσο διάβασμα που ρίχνω σε αυτό το φόρουμ έχω να το ρίξω από τότε που πήγαινα γυμνάσιο (γιατί στο λύκειο κλάφτα Χαράλαμπε!!!!
Ναταλία είδα κ εγώ τις φώτο σου στο φεις κ σοκαρίστηκα ξανά....έχεις αδυνατίσει πάρα πολύ κ σου πάει τρέλα....είμαστε στα ίδια κιλά πλέον....keep going!!!
Διάβασα κ αυτά τα τρελά σας για τα τραγουδιστικά ταλέντα κ πέθανα στο γέλιο.....το διαλόγου κ του τραγουδιού όλες!!!!:thumbup:
Τις εξετάσεις θα τις πάρω αύριο το πρωί εύχομαι.....κ ελπίζω να είναι καλέςςςςςςςςςςςς!!!!!!
ʼντε να δούμε κάνα φως στο τούνελ.....
Υ.Γ. Ναταλία ως τα CIAO Παγκρατίου έφτασε η χάρη σου????εκεί μένω....στα πιό νιάτα μου ήταν σημείο αναφοράς μετά από κάθε ξενύχτη... βασικά με έχει πιάσει μια κρίση να τα φάω όλα αλλά για κάποιο λόγο ξεχνιέμαι κ δεν το κάνω....
- 24-06-2012, 21:15 #29627
το ευχομαι ελακι.αν με βρει να παιζω παιχνιδια στο φβ απο τον υπολογιστη του θα μου το κλειδωσει το ιντερνετ το βλεπω
24-06-2012, 21:17 #29628
θυμιστε μου κατι το ciao ειναι στο αλσος στη γωνια????
24-06-2012, 21:21 #29629
Ναι Lila αυτό είναι :P
24-06-2012, 21:24 #29630
τζινακι γοργονακι λεπια θα εχεις βγαλει τοσες ωρες στη θαλασσα.
24-06-2012, 21:25 #29631
Εγώ θυμάμαι ένα Ciaο επί της Συγγρού και είμαι σίγουρη ότι είναι το ίδιο γιατι και εγώ από εκεί κρουασάν είχα πάρει και ήταν το πιο κολαστικό κρουασάν που έχω φάει στην ζωή μου! Το κλαμπ δεν το είχα δοκιμάσει. Γενικά αποφεύγω να πάω σε τέτοια μέρη τώρα πια! :lol:
ʼντα μου καλά αποτελέσματα αύριο με τις εξετάσεις σου! ʼντε να μπεις και εσύ στην τελική ευθεία
Γλαύκη μου μην ανησυχείς όλα θα πάνε πάρα πολυ καλά! Έχεις τόση θετική ενέργεια από εμάς που δεν γίνεται να μην πάνε όλα άψογα! Εξάλλου θα σε αναλάβει το τοπ team γιατρών της Ελλάδος!
24-06-2012, 21:33 #29632
το αγορι μολις βγηκε απο το μπανιο οποτε παω να υποσχεθω ακολαστες καταστασεις και αχαλινωτο τραγουδι και διαλογο μπας και δεν βγουμε.
γλαυκη ολα καλα θα πανε σταματα να σκεφτεσαι αρνητικα.
αντα ευχομαι να ειναι ολα οκ αυριο με την εξεταση και να τελειωνει η αναμονη σου.
αν μπορεσω θα μπω αργοτερα.αν δεν εχω βραχνιασει απο το πολυ τραγουδι.μουτς μουτς!!!!
24-06-2012, 21:56 #29633
λοιπον το παρτυ ηταν τελειο (μεχρι την αδερφη του εδιωξε)
περασανε καλα ευτυχως ηταν εξω και δεν ειχα πολλα μαζεματα
τουρτα εμεινε λιγη και τσακωνοντε ποιος θα τη φαει!
γλαυκη μη φοβασε και εγω το περασα αυτο μαλιστα ελεγα στον αντρα μου οτι μια και με πανε απο αναβολη σε αναβολή μηπως κατι θελει να μου πει ο θεουλης και να μη την κανω??
αλλα την εκανα και ολα πηγαν καλα και μαλιστα στο ιππο οχι στο ριο που ειναι κορυφες βεβαια τωρα που εχω κολησει σκεφτομαι διαφορα μηπως κατι πηγε λαθος κλπ αλλα ελπιζω οτι και αυτο θα περασει και θα δω κατηφορες εστω και αργα αργα
τοσο καιρο ηθελα να δω το 13 τωρα πια το βαρεθηκα αλλα το 12 δε το βλεπω..........
24-06-2012, 22:01 #29634
βεβαια ολοι μου λενε ποσο πολυ αδυνατισα και αλαξα κανεις δε πιστευει ουτε ο αντρας μου οτι εχω χασει μονο 21
εγω ομος θελω να δω να πεφτει η ζυγαρια ολο και πιο κατω
24-06-2012, 22:01 #29635
γοργονα μου θα το δεις, δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον δεις οχι μονο αυτο αλλα και το διψηφιο. το μονο που εχεις να κανεις ειναι την διατροφουλα σου, ολα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους. Ο καθενας με τον ρυθμο του. Ολοι μα ολοι μας αναρωτηθηκαμε στα κολληματα μας, οτι κατι δεν παει καλα στην δικη μας επεμβαση και δεν χανουμε γρηγορα, οτι δεν θα χασουμε ολα τα κιλα , οτι μπα κατι στραβα πηγε με εμενα και δεν μου εκαναν καλη δουλεια και ολα αυτα τα χαζα αλλα σε διαβεβαιωνω οτι δεν ισχυουν. Οχι γλυκα ,οχι λιπαρα και θα εισαι μια χαρα.
24-06-2012, 22:25 #29636
Eli το ίδιο μαγαζί είναι....έχει όντως κρουασάν κολασμένο αλλά εγώ αυτή τη περίοδο πάντως προτιμώ παγωτό ή τούρτα.....
σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια.....<3
Καλλιόπη κ εγώ έτσι έχω σκεφτεί ότι για να τραβολογιέμαι έτσι ίσως είναι σημάδι να μην την κάνω αλλά θα το παλέψω....όσο για όταν με πάρουν για να πάνε στο χειρουργείο νομίζω θα πεθάνω από το κλάμα....έτσι όπως το σκέφτομαι θα νομίζω ότι είναι η τελευταία φορά που βλέπω τους αγαπημένους μου!!!!!
Lila κ με πλατινένιο δίσκο εύχομαι!!!!:smilegrin::smilegrin::smilegrin :
24-06-2012, 22:39 #29637
εγω παλι μπορει να σκεφτομαι διαφορα μεχρι εκεινη την ωρα αλλα οταν φτασει η ωρα το μονο που σκεφτομαι ειναι οκ τελειωσε αυτο ηταν να φανταστεις οταν εμεινα εγκυος στη κορη εκλαιγα συνεχως και τους εννεα μηνες γιατι δεν ηξερα πως θα γεννησω και πως θα το φροντισω κλπ
οταν ηρθε η ωρα και πηγαιναμε στο ηρα μου λεει ο αντρουλης μου καλα 9 μηνες εκλαιγες τωρα????
α τωρα τελειωσε λεω οτι ειναι να γινει θα γινει !
ετσι και με την επεμβαση φοβομουν αλλα οταν ηρθε η ωρα ενοιωσα ηρεμη !!!
24-06-2012, 22:44 #29638
εγώ δεν είμαι κ πολύ ψύχραιμος άνθρωπος...συνήθως με νικάει το συναίσθημα!!!!είμαι σίγουρη ότι θα πλαντάξω στο κλάμα....ελπίζω να γίνει κάνα μαγικό να μπω χαζοχαρούμενη!!!!!!
Εντωμεταξύ ρε κορίτσια δεν σας έχω ρωτήσει ποτέ για την εγκυμοσύνη μετά το sleeve...τι γίνεται???όλα είναι φυσιολογικά??????
24-06-2012, 23:01 #29639
Η γοργοΤζίνα ακόμη να γυρίσει; Λέτε να μείνουν στο Δίλεσι το βράδυ;
24-06-2012, 23:19 #29640
Καλησπέρα κορίτσια, μου λείψατε πολύ σήμερα. Δεν είχα ίντερνετ στο Δήλεσι γιατί είχε κάποιο πρόβλημα ο γείτονας με τη σύνδεσή του και η χαζομάρα μου είναι ότι έχω στικάκι με δωρεάν ίντερνετ της Cosmote που ανανεώνεται κάθε μήνα και δεν το πήρα μαζί μου νομίζοντας ότι θα έχω τη σύνδεση του γείτονα. Του είπα να το φτιάξει γιατί δεν γίνεται να είμαι χωρίς ίντερνετ στις διακοπές χιχιχι. Γύρισα πριν μισή ώρα, ασχολήθηκα με τα ζωάκια που είχε πέσει πολύ πείνα, έφτιαξα καφέ και σας διαβάζω. Δεν είχαμε σκοπό να μείνουμε τόσο πολύ αλλά περνάγαμε ωραία και μας πήρε η ώρα. Κάναμε μπάνιο, η θάλασσα ήταν πολύ κρύα, δεν κατάφερα να κάνω πολύ ώρα μπάνιο γιατί κρύωνα, αλλά κρύωνε κι η αδερφή μου οπότε μάλλον δεν έφταιγε το σλιβ. Εβγαλα και φωτό με τη βερμούδα και θα την ανεβάσω σε λίγο στο facebook χιχιχιχι. Η αδερφή μου μου έκανε έκπληξη και το μεσημέρι με πήγε σε ταβέρνα να φάω καλαμαράκια!!! Το ξέρει ότι μου αρέσουν πολύ και της είπα ότι πριν λίγες μέρες συζητούσαμε εδώ για καλαμαράκια. Όμως δεν ήταν πολύ ωραία τελικά, τουλάχιστον ήταν ωραία τα υπόλοιπα ορεκτικά, μας έκανε και πακέτο κάποια, αφού πόσο να φάω και τα πήραμε μαζί. Πέσαμε το απόγευμα για ύπνο γύρω στις 17.00 και κάτι και η αδερφή μου σηκώθηκε στις 18.30, έπλυνε το αμάξι, πότισε τον κήπο κι εγώ κοιμόμουνα ακόμα. Μου μίλησε κάποια στιγμή και μου είπε σήκω καλέ, έχεις 3 παιδιά που σε περιμένουν χιχι, αλλά ξανακοιμήθηκα και ξύπνησα στις 20.15 και νόμιζα ότι ήταν νωρίς ακόμα αλλά είδα ότι είχε ειδήσεις κι έτσι κατάλαβα ότι ξεράθηκα στον ύπνο! Επλενε η αδερφή μου με το πιεστικό που κάνει θόρυβο κι εγώ χαμπάρι! Περάσαμε πολύ όμορφα σήμερα, αν είχα και ίντερνετ να μη μου λείπετε θα ήταν καλύτερα χιχι.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή