ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1977
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1977 of 2553 FirstFirst ... 9771477187719271967197519761977197819791987202720772477 ... LastLast
Results 29,641 to 29,655 of 38289
    Senior Member
    Κοριτσια... Βρηκε η αφη σπιτι! Και ποιον εχουμε γειτονα;;;; Τον Robert Pattinson!! Έπαιζε στο Λυκοφως, Twilight!! Γλυκουληηηης!!! Ωραιους γειτονες εχουμε!! Λετε να παω να ζητησω κανενα αυγο, ζαχαρη (που δεν τρωω!) τιποτα αλλο;; Χχαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Και εμάς μας έλειψες Τζινάκι μου!
    Πόσο χαίρομαι που περάσατε όμορφα! Ήταν μία ιδανική μέρα, με θάλασσα, αδερφούλα, ταβερνούλα με καλαμαράκια και νανάκια στην εξοχη! Παράδεισος!

Senior Member
    Αχχαχαχαχαχαχ εννοειτε η χαρη μου μεχρι εκει πηγε!! Πως εβαλα νομιζεις 3 κιλα πριν την επεμβαση;; Μα ειναι κολαση! Αλλα το λεω και δεν το πιστευω γιατι δεν με τραβανε πλεον!!
    Αχ σε ευχαριστω Αντα μου, μου δινεις κουραγιο!!!!!
    Ναι στα ιδια κιλα ειμαστε!!! Σε λιγο θα παρεις και εσυ κατηφορεεες και ποιος μας πιανει!! Μπανια εεεε;; Εμενα μονο η ντουζιερα μου με βλεπει!! Θελω πισινα!! Φοβαμαι την θαλασσα!!!

Senior Member
    Μα καλά σε τι γειτονιά βρήκατε σπίτι καλέ;;;; Πως είναι το αγόρι από κοντά; Καλός;

Αρε Ναταλία σε βλέπω να μένεις Λονδίνο για το καλοκαίρι :lol:

Senior Member
    Μανάρια την ξαπλάρω. Καληνύχτα σε όλες τις αγαπημένες μου ονειρεμένες!

Τζίνα περιμένω να δω φωτογραφία!!!!

Senior Member
    ΩΩΩΩΩ Robert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχω σκασει απο την ζηλεια μου Ναταλια, τον είδες? πως ειναι από κοντά ? είναι ψηλός? . καλέ στο Notting Hill πήγατε να μείνετε ή στο Wimblendon?

Αυριο έχω διαιτολόγο τελικά κορίτσια ήταν να έχω το ραντεβου πριν 2 εβδομάδες αλλά το ανέβαλα διότι έπεσε πάνω στην περίοδο μου και ήθελα να κάνω λιπομέτρηση και δεν θα έβγαινε σωστή με την περίοδο. έχω μια ελαφριά αγωνία . Είμαι περίεργη να δω τι γίνετε με τους πόντους μου.

Η βόλτα μας σήμερα ήταν σούπερ όπως σας περιέγραψε η αφη. και τώρα λέω να πάω για νάνι σιγα σιγά.

Τζινα μου καλά κάνατε και το αργήσατε . Και εγώ άμα είχα την άνεση το ίδιο θα έκανα. Πήρες χρωματάκι?

Senior Member
    Σοκολατίτσα αυτός είναι ο γαλανομάτης, ο stalker του super market! :lol: Καλλιόπη χαίρομαι που είχε επιτυχία το πάρτυ σας γιατί έκανες τόσο κόπο και το χάρηκε και ο γιός σου. Μην ανησυχείς για τα κιλά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα χάσεις, κάνε υπομονή και θα δεις ότι είναι απλά θέμα χρόνου. Wow θυμάμαι που με έλεγε η αδερφή σου Katie Holmes κι έχεις απόλυτο δίκιο, δεν μοιάζω εγώ σε αυτήν αλλά η Katie Holmes μου μοιάζει! :lol: Γλαύκη είναι λογικό να φοβάσαι αλλά είσαι δυνατός άνθρωπος και το ξέρω ότι θα τα πας περίφημα. Θέλω να σου ζητήσω μία χάρη, μήπως μπορείς να με συμπεριλάβεις κι εμένα στη διαθήκη σου; :lol: Eli ευτυχώς που δουλεύεις τώρα που φεύγει ο ξάδερφος του Γιώργου για Νότιο Αφρική γιατί θα σου έμπαιναν πάλι ιδέες και μετά κλάψε μας χιχι. Λιλάκι καλό τραγούδι σήμερα, ελπίζω να είναι καλός ο ηχολήπτης για να μη βραχνιάσεις! :lol: Αντα καλή επιτυχία αύριο, ελπίζω να είναι όλα εντάξει. Η Ναταλία σκεφτόταν μήπως ερχόταν Αθήνα την επόμενη Δευτέρα και της είπα ότι ούτε να το συζητάει αφού η Κατερίνα θα φύγει τότε για Ναύπακτο. Και τελικά θα το κανονίσει για το επόμενο σ/κ για να προλάβει την Κατερίνα και θέλει να οργανωθούμε για να δει όσες περισσότερες γίνεται. Θα μείνει μία εβδομάδα στην Αθήνα οπότε ελπίζω να καταφέρει να έρθει και η Λίλα.

Senior Member
    Καληνύχτα Eli και καλή ξεκούραση. Κατερίνα μου δεν πήρα χρωματάκι γιατί καθόμουνα στην σκιά, έκαιγε πολύ ο ήλιος και δεν είχα αντηλιακό. Γενικά όμως τον αποφεύγω τον ήλιο γιατί αφυδατώνομαι.

Senior Member
    Παιδια εγω τρελενομαι για Robert!!! Ειναι ψηλος, με περνουσε ενα κεφαλι τα μαλλακια του οπως τα βλεπετε στις ταινιες και γενικα αχτενιστα!! Χαχαχαχαχ και καθως βγαιναμεναπο το σπιτι, βλεπω εναν απο μακρυα να ερχετε και λεω καλε αυτος κατι μου θυμιζει!!! Και λεω οκ μην καρφωνεσαι, αυτος ειναι!! Περναει και χαμογελαει!!! Αχουτοοοοοο!!!!! Λοιπον δεν ειναι ακριβως ετσι ιπως φαινεται στις ταινιες, αλλα δεν μπορουσες να μην εχεις το βλεμα πανω του!!! Αφου λεω: ψυχραιμια! Περιμενε να περασει και μετα γυρνα και κοιτα τον!!! Και γυροσα εννοειτε!!! Μολις μπουμε μεσα και κανουμε το welcome party μας που θα μου παει! Θα τον πετυχω παλι (δεν θα μεινω και εξω απο το σπιτι του, ειναι 2 σπιτια πιο κατω απο το δικο μας!) αλλα θα του πω ενα Ello love! Και θα του αρχισω την συζητηση!!! Βρηκα σπιτι, βρηκα και γαμπρο!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα!!
    Η Holmes που ειναι;; Κοιμαται απο το μεσημερι η τωρα πηγε για υπνο;;

Senior Member
    καληνυχτω τον ονειροκοσμο! αυριο τα νεωτερα μακια πολλα

Senior Member
    τι ακουνε Παναγιτσα μου τα αυτακια μου......Ναταλια!!!!!!! Τον είδες ΚΑΙ σου χαμογέλασε?? θα τρελαθω! οκ εννοείτε οτι ειναι καλεσμένος στο welcome party , και πες του να φερει και τον αλλον φιλο του παρεα που επεζε τον Λυκο. Και φυσικά πες μας ποτε ειναι για να έρθουμε και εμεις!!! χεχεχεχε. Σφαγη θα γίνει!

Senior Member
    Α μαζι γραφουμε Holmes μου;; Εννοειτε οτι εκεινη σου μοιαζει!!! Εμεις αντιγραφες δεν κανουμε!!! Ετσι καλυτερα στη σκια παρα με εγκαυματα! Πατε για υπνο ολες;; Εμεις ηρθαμε να φαμε (κοτοπουλο και σαλατουλα!) και τωρα παμε βολτιτσα!! Την Ναταλια μονο εγω δεν θα την δω!! Εχει βαλει τα χερακια της μονο στις φωτο! Αυτα τα χερια καποτε, καπου, θα τα πετυχω!! Και θα τα αναγνωρισω!! Σεπτεμβρη κανονιστε που σας ερχομαι να σας δω!!!!! Καλο στρωσιμο επιδερμιδας και καληνυχτα, ονειρα γλυκα!! James Deen σας ευχομαι!!! Αυτη ειναι η καληνυχτα μου απο εδω και περα να το ξερετε!!! Χχχχχ <3

Senior Member
    Ναι!! Αφου λεω να γυρισω μηπως χαμογελαεη σε καποιον αλλο;; Αλλα ημουν μονο εγω στο δρομο!!! ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι ειστε ολες καλεσμενες!!! Θα καλεσπυμε και τον λυκο και οι υπολοιπες κοριτσια!!!! Να τραγουδισουμε ολες μαζι!!!! Αχαχχχαχαχαχαχαχχ
    Καλε παιζει Τσαλιγοπουλου στα Nandos!!!!
    James Deen σε ολες σας!!!

Senior Member
    Καληνύχτα Κατερίνα και καλή ξεκούραση. Wow επειδή δεν τόχω με τα ονόματα έψαξα τώρα και είδα ποιός είναι ο γείτονάς σου. Wow!!!!!! Κανόνισε να παθαίνεις συνέχεια υπογλυκαιμίες και να πηγαίνεις να του ζητάς ζάχαρη!! Οι φωτό σου είναι πολύ όμορφες, είναι φοβερό το μέρος που είσαστε κι εσύ έχεις αλλάξει πολύ, προς το καλύτερο εννοείται!!

Senior Member
    θέλει να οργανωθούμε για να δει όσες περισσότερες γίνεται. Θα μείνει μία εβδομάδα στην Αθήνα οπότε ελπίζω να καταφέρει να έρθει και η Λίλα.
    ωχ παλι αιμοληψια βλεπω!!!!