ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1978
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1978 of 2553 FirstFirst ... 9781478187819281968197619771978197919801988202820782478 ... LastLast
Results 29,656 to 29,670 of 38289
    Senior Member
    καληνυχτες!!!!

Senior Member
    Καλλιόπη άρχισε να λες πάλι για εξετάσεις γιατί η Ναταλία θέλει οπωσδήποτε να είσαι κι εσύ στη συνάντησή μας. Πρέπει να βρούμε και την Αγγελικούλα. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.

Senior Member
    πρεπει να εχω το τηλεφωνο της θα κοιταξω αυριο αν δε το εσβυσα γιατι μου ειχε κανει αναπαντητη οταν το εψαχνα στον καφε

Senior Member
    Εντάξει Καλλιόπη, μακάρι να το βρεις το τηλέφωνό της. Ούτως ή αλλιώς, πέρα από τη συνάντηση, πρέπει να μάθουμε γιατί χάθηκε, αν είναι καλά.

Senior Member
    Εβαλα 2 φωτό στο fb με τη βερμουδίτσα, φοράω γυαλιά βέβαια γιατί δε λέει με τους μαύρους κύκλους που έχω. Αν δείτε στη φωτό με τα βρεγμένα μαλλιά που έχει σηκωθεί και λίγο η βερμούδα φαίνεται στα πόδια μου λίγο η χαλάρωση και η κυτταρίτιδα και είναι και χαμηλά προς το γόνατο που εκεί υποτίθεται ότι δεν έχω τόσο πρόβλημα, πιο ψηλά αρχίζουν τα ωραία!! Τα κόκκινα παπούτσια είναι για μέσα στη θάλασσα γιατί έχω κι ευαίσθητα ποδαράκια και δεν μπορώ να πατάω τις πετρούλες τρομάρα μου!

Senior Member
    πωπω, πως θα μάθω τώρα όλα τα νεά σας χωρίς να μοχθήσω? Θα κάνω το σύστημα Ναταλία και θα αποκτήσω ρουφς! Τζίνα, ετοιμάσου για τηλεφωνικό briefing αύριο!

Senior Member
    Καλώς το Μακουλίνι μας από τις νήσους. Θα στα ρουφ όλα εγώ, μην ανησυχείς καθόλου. Αύριο που θα είσαι ξεκούραστη περιμένουμε να μας πεις και τα δικά σου νέα.

Senior Member
    Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.

Senior Member
    κοπελαρες μου χαθηκα!!!
    ηταν σ/κ και περνουσαμε ωραια!!επιτελους να χορτασω λιγο το αγορι μου...
    επισης εχω περιοδο και εχω πεθανει απο τον πονο:no::no::no:
    διαβασα τα νεακια σας!!
    ζηλεψα με οσες κανανε μπανακι....
    και πολλα αλλα που θελω να σχολιασω αλλα δεν μ αφηνει ο πονος

Senior Member
    Ωωω ευχομαι να σου περασουν οι πονοι κοριτσακι!!!
    Η αφη πριν μου ειπε οτι θελει να δει και αλλα σπιτια αυριο!! Θα τρελαθω!! Αυτο ηταν και ωραιο και σε καλη γειτονια και τα παραθυρα μεγαλα και ωραια διακοσμιμενο και ονσταθμος κοντα και...!θα αθησω τα φουμαρα, ηταν και ο Robert διπλαααααα!!!! Αααααα θα με τρελανει! Τεσπα ευχομαι να διαλεξει αυτο τελικα (ειναι μονο για εκεινη τωρα το καλοκαιρι, απο σεπτεμβρη παιρνουμε αλλο..) ενα να τελειωνουμε!!
    Τωρα παω για νανι διοτι αυριο εχω και καποια να συναντησωωωωω!! Το μυστηριο πισω απο το κωδικο ονομα "κοριτσακι" θα ξεσκεπαστει αυριο!! Χαχαχαχαχα !!! Να ερθει και το αγορι σου να δει ποσο ninja ειμαι!!! Χουχουχου!!!
    Δεν με πιανει ο υπνοοοος!! Ελα ρε παιδακι μου, Μορφεα ελα και κοιμησε με γιατι δεν την παλευω αλλο!! Θελω να τραγουδησω απο το πρωι αλλα δεν μπορω! Θα ξεσηκωσω τα πληθη και θα θελουν αυτογραφα!! Προβατα δεν ξαναμετραω γιατι μια φορα που το εκανα τα εβλεπα λεει να πηδανε ενα φρακτη και εγω τα μετρουσε αλλα μερικα κουτουλουσαν πανω στο φρακτη και ξερενομουν στα γελια και ξυπνουσα παλι!! -.-
    James Deen σε ολες σας και ρουφικτα φιλια στα μαγουλακια σας!!!!

Senior Member
    Σύντομες καλημέρες!
    Τζινάκι μου ξέχασα να σας πω ότι προσπάθησα να πάρω την Αγγελική χθες κάποια στιγμή αλλά μου έβγαζε ότι μιλούσε. Θα δοκιμάσω πάλι σήμερα. Είχα μιλήσει και μέσα στην εβδομάδα μαζι της , την Τρίτη συγκεκριμένα, για μία φίλη της που θέλει να παντρευτεί οικονομικά και ήθελε πληροφορίες. Ήταν καλά αλλά έτρεχε σαν τον Βέγγο. Η μαμά της ήταν ακόμη στο νοσοκομείο και η ίδια τα είχε παίξει από τις υποχρεώσεις της. Ελπίζω να μας είναι καλά το κορίτσι μας και να μην έχει τεζάρει!
    Κάνει πάρα πολύ ζέστη και το βράδυ δεν κοιμήθηκα πολύ καλά. Έχω βαρεθεί να ιδρώνω :grind:

Φιλιά πολλά τσούπρες μου και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Senior Member
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Eli χαίρομαι που η Αγγελικούλα είναι καλά, ελπίζω να γίνει καλά και η μητέρα της σύντομα και να βγει από το νοσοκομείο, είναι και αρκετό καιρό μέσα και είναι λογικό να έχει πνιγεί η Αγγελική αφού δεν έχει τη βοήθειά της. Καλή δουλειά κι ελπίζω σήμερα το βράδυ να κοιμηθείς καλύτερα.

Senior Member
    Καλημερα κ καλη εβδομαδα κοριτσακια

Senior Member
    Καλημέρα!!
    Ναταλια 2 εχω ισχυρες ενστασεις για το γεγονός ότι η αφη σου θέλει να κοιτάξει και άλλα σπίτια. Πες της να ξεστραβωθεί να δει τον γείτονα και να πράξει ανάλογα διότι δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα:lol::lol:

Τζινα μου ανυπομονω να παω σπιτι και να δω τις φωτος σου! Ναταλια 2 σου έκανα αίτημα φιλιας στο φεις.

όσο για την άλλη Ναταλια 1 , το καλο που της θέλω να έρθει το ΣΚ γιατί αλλιως θα βάλω τις φωνές. Ευχαριστώ Τζινα για την μεταβίβαση των νεων προς το μέρος της για να κανονίσει ορθώς την πορεία της. :kiss:

Senior Member
    Καλημέρα Μαράκι, καλημέρα Κατερίνα. Εξήγησα στη Ναταλία ότι αν δεν έρθει το σ/κ πριν φύγεις καλύτερα να μην έρθει καθόλου γιατί κάηκε!! χιχιχι