ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1979
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1979 of 2553 FirstFirst ... 9791479187919291969197719781979198019811989202920792479 ... LastLast
Results 29,671 to 29,685 of 38289
    Senior Member
    Καλημερα κ καλη εβδομαδα!Να ειμαστε ολες καλα!Ανοιοξα το μαγαζι του γιου για να κουρεψει αυτος το γκαζον,αυτο που εχει μεινει δηλ κ μαζι τα αγριοχορτα.
    Τζινακι κ πολυ βραδυνη ,κ πολυ πρωινη ειδα!Τι μανια εχεις με τη χαλαρωση παιδι μου?Οι αλλες νομιζεις δεν εχουν?
    Μακουλινι ηρθες ανανεωμενη απο το νησι ελπιζω.
    Κατερινακι με την λουσου την κορη,δουλιτσα ε!
    φευγω...

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Εβαλα 2 φωτό στο fb με τη βερμουδίτσα, φοράω γυαλιά βέβαια γιατί δε λέει με τους μαύρους κύκλους που έχω. Αν δείτε στη φωτό με τα βρεγμένα μαλλιά που έχει σηκωθεί και λίγο η βερμούδα φαίνεται στα πόδια μου λίγο η χαλάρωση και η κυτταρίτιδα και είναι και χαμηλά προς το γόνατο που εκεί υποτίθεται ότι δεν έχω τόσο πρόβλημα, πιο ψηλά αρχίζουν τα ωραία!! Τα κόκκινα παπούτσια είναι για μέσα στη θάλασσα γιατί έχω κι ευαίσθητα ποδαράκια και δεν μπορώ να πατάω τις πετρούλες τρομάρα μου!
    Τζινάκι μου, είδα το ποστ σου και μπήκα στο φατσοβιβλίο για να τις φώτο σου. Καλά ρε συ κούκλα μου, που την είδες την χαλάρωση την τόσο τραγική? Αν είχα εγώ μόνο τόση χαλάρωση θα έκανα πάρτυ!!! Εχε χάρη που ντρέπομαι να ανεβάσω φώτο μου με τα εσώρουχα, αλλιώς θα έβλεπες πραγματικά τι εστί χαλάρωση.... με ολόσωμα κορσέ κυκλοφορώ μέσα από τα ρούχα για να φαίνομαι "οκ"..... Μια χαρά είναι το κορμάκι σου, να το χαίρεσε πάντα σε αυτό το μέγεθος!

Senior Member
    Τζίνα μου άσχετο, αλλά εκτός από βραχιολάκια, μπορείς να φτιάξεις και μαρτυρικά για βάφτιση? Θέλω να φτιάξω κάτι χειροποιήτο και μοναδικό για την βάφτιση της κορούλας μου όταν με το καλό την βαφτίσουμε. Και σκέφτηκα πως αν μπορείς εσύ, γιατί να μην κάνουμε κάτι από σένα παρά από οποιανδήποτε άλλη ξένη? Αν σε ενδιαφέρει, πες μου να σου πω το θέμα μας.

Α, και θα το προτημούσα να είναι ή παραμάνα ή βραχιολάκι, να μην είναι η συνηθησμένη καρφίτσα.

Senior Member
    Πωλινάκι μου για ποτε την σκέφτεσαι την βαφτιση ? δεν ειναι λίγο νωρίς?
    Πως τα πάτε αλήθεια? πόσο τρώει τώρα η μπουμπου σου?

Senior Member
    όσο για την Τζίνα μας δεν έχω δει τις φωτο ακόμη αλλα είμαι σίγουρη οτι είναι υπερβολική . Κοπελιά έχεις υψηλα στανταρ μου φαίνεται για χαλάρωσε με τις βερμούδες και τις βλακείες και φόρα κανένα μαγιω της προκοπής χαιντε.:P

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Πωλινάκι μου για ποτε την σκέφτεσαι την βαφτιση ? δεν ειναι λίγο νωρίς?
    Πως τα πάτε αλήθεια? πόσο τρώει τώρα η μπουμπου σου?
    Κατερινάκι μου, όντως είναι πολύ νωρίς ακόμη, ούτε καν ξέρουμε πότε μπορεί να γίνει η βάφτιση, μιας και πρώτα θα πρέπει να κάνει το δεύτερο της χειρουργείο και μετά. Ομως έτσι στα πρόχειρα, υπολογίσαμε πως αν όλα παν καλά, θα μπορούμε να την κάνουμε του χρόνου το πάσχα.

Ο λόγος που ψάχνω από τώρα κάπια πράγματα είναι επειδή το θέμα μας είναι δύσκολο να βρεθεί συνδιασμένο μαζί, δηλαδή το βρίσκω είτε το ένα μέρος, είτε το άλλο μέρος, αλλά όχι μαζί, και έτσι θα θέλω πολύ ψάξιμο για να δω τί θα κάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αλλάζω το θέμα μου, εκτώς που αν βρς κάτι άλλο που να με ενθουσιάσει πιο πολύ!!!

Επίσεις επειδή δεν θέλω να πάρω από καταστήματα πράγματα, αλλά θέλω να βοηθήσω άτομα που ασχολούνται ερασιτεχνικά με κάπια πράγματα - μπομπονιερες, μαρτυρικα, διακοσμηση κτλ - (όπως εγώ με τις τούρτες και τα κεραστικά) θέλω να το ψάξω πρώτα με τα άτομα που είναι πιο κοντά μου και ξέρω πως έχουν ανάγκη, και μετά να ψάξω να βρω για άγνωστα προς εμένα άτομα.

Η μικρή τα πάει πολύ καλά, ήρθε και η χειρούργος της προχτές και με βρήκε και μου είπε πως το μωρό δεν θα κάνει το χειρουργείο πρωτού βγει. Θα πάμε δηλαδή σπίτι με τις στομίες (όπως λέγετε εκεί που είναι ανοικτό το εντεράκι) και το χειρουργείο θα γίνει πιο μετά, όταν θα είναι πάνω από 3-4 κιλά. Τώρα πίνει 26 ml γάλα. Χρειάζετε το διαχυτο οξυγόνο στην θερμοκιτήδα της, μιας και κάνει ακόμα πτοσούλες. Την Πέμπτη χρειάστηκε και λίγο το σιπάπ αλλά γενικός μου είπαν ότι πάει πολύ καλά. Σήμερα κλείσαμε και 5 βδομάδες !!(32/40). Ακόμα 2 βδομάδες και θα ξεκινήσουμε δοκιμές με μπιμπερό! Μου είπαν πως πάνω από 34 βδομάδες, ή πάνω από 1650 γραμμάρια, ξεκινάν δοκιμές με μπιμπερό, έστω να πιει 4-5 ml απλά για να μάθει.

Senior Member
    Πάντος εγώ το αποφάσισα ότι παραλία φέτος δεν θα πάω...... Η αν πάω, θα είναι με ρούχα και όχι με μαγιώ. Δεν βλέπομαι κορίτσια.... Πραγματικά χάλι η κατάσταση, πριν ήταν πολύ καλύτερα, κι ας ακούγετε "τραγικό" αυτό που λέω.

Ντυμένη και όρθια είμαι ας πούμε μια χαρά, αλλά μόλις κάτσω, αμέσως βρίσκετε ακόμα μία Πωλίνα καθυσμένη στην καρέκλα μου. Αστε που γυμνή η κατάσταση είναι σαν ζελέ, όλα κουνιούνται και όλα κρέμονται...... Τέλος πάντον, παραλία και εγώ, φέτος, θα είναι η πρώτη φορά που θα είμαστε σε διάσταση.

Senior Member
    καταπληκτικά νέα Πωλίνα μου! ουαου 26μλ τέλεια! αντε λίγο υπομονούλα ακόμη,πόσο είναι το βάρος της τώρα?

καλά κάνεις και το σκέφτεσαι έτσι με την βάφτιση, ψαξτο τώρα που μπορείς για να είσαι έτοιμη. Συμφωνώ με την σκέψη σου να έχεις χειροποίητα πράγματα από γνωστούς σου, άλλωστε έχουν έτσι και περισσότερη αξία αλλά και αγάπη πέραν από τον κύριο σκοπό που εξυπηρετούν .
    Με την δουλειά πως τα πάς?

Senior Member
    Μόλις επέστρεψα από την τραπεζοβόλτα στην Κηφισιά. Εκανα νέα αιτήματα για τα δάνεια, έβαλα μέσα και χαρτιά για το διαβήτη, για τα 2 χειρουργεία που έκανα μέσα στο 2011 και τη βεβαίωση της ανεργίας και ελπίζω να ιδρώσει το αυτί τους. Τώρα θα περιμένω να με ειδοποιήσουν.
    Πωλινάκι χαίρομαι που η μικρή τρώει κανονικά και πάει καλά. Καταλαβαίνω ότι θα σας είναι δύσκολο που θα την πάρετε έτσι στο σπίτι, θα θέλει ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Εύχομαι να αναρρώσει σύντομα η μικρούλα και να κάνει και το 2ο χειρουργείο με επιτυχία. Δυστυχώς δεν φτιάχνω μπουμπουνιέρες ή μαρτυρικά, είναι ιδιαίτερο κομμάτι και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό. Ελπίζω να βρεις κάτι όμορφο για τη βάφτιση της μικρούλας γιατί το αξίζει και με το παραπάνω. Όσο για τη χαλάρωση κι εγώ είμαι χάλια αλλά αυτή η βερμούδα είναι πολύ σφιχτή, σαν κορσές, γι'αυτό και κρατάει τη χαλάρωση και δεν φαίνεται. Δεν είναι μόνο η χαλάρωση, είναι και η κυτταρίτιδα και το δέρμα μου ζαρώνει σαν να είναι γριάς, στον ήλιο φαίνεται τουλάχιστον απαίσιο, ευτυχώς που βρήκα αυτή τη βερμούδα κι έτσι θα κάνω μπάνια στη θάλασσα!! Δεν είμαι υπερβολική, έχω πραγματικά πρόβλημα απλά το καλύπτω όσο μπορώ, φορώντας σφιχτά καλσόν το χειμώνα και σφιχτά βαμβακερά σορτσάκια-κολάν μέσα από τα ρούχα το καλοκαίρι. Με άλλα λόγια είμαι η προσωποποίηση του νόμου της βαρύτητας! Γλαύκη μου δεν είναι δικαιολογία το ότι έχουν και οι άλλες κοπέλες χαλάρωση, ώστε να βγω εγώ με κανονικό μαγιό! Ισα ίσα που με λυπεί γιατί ξέρω ακριβώς τι βιώνουν και τα άλλα κορίτσια με την παλιοχαλάρωση.

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    καταπληκτικά νέα Πωλίνα μου! ουαου 26μλ τέλεια! αντε λίγο υπομονούλα ακόμη,πόσο είναι το βάρος της τώρα?

καλά κάνεις και το σκέφτεσαι έτσι με την βάφτιση, ψαξτο τώρα που μπορείς για να είσαι έτοιμη. Συμφωνώ με την σκέψη σου να έχεις χειροποίητα πράγματα από γνωστούς σου, άλλωστε έχουν έτσι και περισσότερη αξία αλλά και αγάπη πέραν από τον κύριο σκοπό που εξυπηρετούν .
    Με την δουλειά πως τα πάς?
    Την Παρασκευή ήταν 1470 γραμμάρια. Σήμερα θα ξαναζυγιστεί η κοπελλάρα μου, να δούμε πόσο πήγε!!! Φυσικά της έκοψαν τις κορτιζόνες πια γιατί δεν τις χρειάζετε, και έτσι ίσως χάσει και λίγο, αλλά δεν μας απασχολεί και τόσο, σημασία έχει ότι όσο μειώνονται τα φάρμακα, σημαίνει τόσο πιο καλά πάμε!!!

Με την δουλιά, πολύ καλά καλή μου, ίσυχο περιβάλλον, καλά παιδιά. Ομως επειδή όπως φαίνετε, θα πρέπει να σταματίσω όταν βγει το μωρό από το νοσοκομείο, δεν έχω σταματίσει να πηγαίνω σε συνεντεύξεις. Σήμερα κι όλας έχω ραντεβού με έναν ο οποίος είχε και αυτό πρόωρο μωράκι στην εντατική και ξέρει τις καταστάσεις με αυτά. Απλά το κάνω αυτό, και τους λέω όλους την κατάσταση με την μικρή, για να έχω ανοικτές πόρτες για μετά. Ηδη κάπιοι μου είπαν πως όταν είναι όλα οκ με το μωρό να επικοινωνήσω ξανά μαζί τους.

Με το γραφείο που είμαι τώρα δεν ξέρω τί θα γίνει όταν θα χρειαστεί να σταματίσω, αν δηλαδή μου πει να επιστρέψω κτλ, γι αυτό και ανοίγω πόρτες παντού.

Senior Member
    καλημερα !
    καλη εβδομαδα σε ολες!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Μόλις επέστρεψα από την τραπεζοβόλτα στην Κηφισιά. Εκανα νέα αιτήματα για τα δάνεια, έβαλα μέσα και χαρτιά για το διαβήτη, για τα 2 χειρουργεία που έκανα μέσα στο 2011 και τη βεβαίωση της ανεργίας και ελπίζω να ιδρώσει το αυτί τους. Τώρα θα περιμένω να με ειδοποιήσουν.
    Πωλινάκι χαίρομαι που η μικρή τρώει κανονικά και πάει καλά. Καταλαβαίνω ότι θα σας είναι δύσκολο που θα την πάρετε έτσι στο σπίτι, θα θέλει ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Εύχομαι να αναρρώσει σύντομα η μικρούλα και να κάνει και το 2ο χειρουργείο με επιτυχία. Δυστυχώς δεν φτιάχνω μπουμπουνιέρες ή μαρτυρικά, είναι ιδιαίτερο κομμάτι και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό. Ελπίζω να βρεις κάτι όμορφο για τη βάφτιση της μικρούλας γιατί το αξίζει και με το παραπάνω. Όσο για τη χαλάρωση κι εγώ είμαι χάλια αλλά αυτή η βερμούδα είναι πολύ σφιχτή, σαν κορσές, γι'αυτό και κρατάει τη χαλάρωση και δεν φαίνεται. Δεν είναι μόνο η χαλάρωση, είναι και η κυτταρίτιδα και το δέρμα μου ζαρώνει σαν να είναι γριάς, στον ήλιο φαίνεται τουλάχιστον απαίσιο, ευτυχώς που βρήκα αυτή τη βερμούδα κι έτσι θα κάνω μπάνια στη θάλασσα!! Δεν είμαι υπερβολική, έχω πραγματικά πρόβλημα απλά το καλύπτω όσο μπορώ, φορώντας σφιχτά καλσόν το χειμώνα και σφιχτά βαμβακερά σορτσάκια-κολάν μέσα από τα ρούχα το καλοκαίρι. Με άλλα λόγια είμαι η προσωποποίηση του νόμου της βαρύτητας! Γλαύκη μου δεν είναι δικαιολογία το ότι έχουν και οι άλλες κοπέλες χαλάρωση, ώστε να βγω εγώ με κανονικό μαγιό! Ισα ίσα που με λυπεί γιατί ξέρω ακριβώς τι βιώνουν και τα άλλα κορίτσια με την παλιοχαλάρωση.
    Κρίμα που δεν ασχολείσε με μαρτυρικά καλή μου (φυσικά έχεις καιρό μπροστά σου να ασχολιθείς άμμα θες:P)!!!
    Τα μαρτυρικά που θέλω είναι κάπως έτσι αλλά με το θέμα μας πάνω.

Εσένα η χαλάρωση που λες είναι μόνο στο κάτω μέρος του σώματος.... Εμένα είναι από το γόνατο μέχρι κάτω από το στήθος... Και φοράω κορσέ που καλύπτει όοοοολη αυτή την περιοχή.... Οσο για το ζαρομένο γερασμένο δέρμα γεμάτο κυταρίτιδα, αυτό είναι πικρή ιστορία δυστυχώς... Και είμαι ακόμη 29 ετών... Γιαυτό θέλω να μπω χειρουργεία για πλαστικές, να διορθώσω όσο διορθώνετε.

Senior Member
    Πωλίνα εγώ είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων, να κάνεις όποια επέμβαση νομίζεις ότι χρειάζεσαι γιατί είναι βάλσαμο για την ψυχολογία μας κι εσύ είσαι πολύ νέα ακόμα. Εδώ εγώ που είμαι 42 και δεν έχω και χρήματα, παρόλα αυτά δεν το βάζω κάτω και ελπίζω ότι μία μέρα θα καταφέρω να διορθώσω έστω και λίγο τα κακώς κείμενα.

Senior Member
    Καλημέρα Καλλιοπάκι.

Senior Member
    Πωλίνα πόσο χαίρομαι για την μικρούλα σας!! Να ναι καλά το χρυσούλι μου και να την δώσεις ένα γλυκό χαδι και απο εμένα σήμερα που θα πας να την δεις.
    Καλά κάνεις και ψάχνεσαι με δουλειες και έχεις ανοιχτα μέτωπα. Το παρήγορο είναι ότι υπαρχουν δουλειες σε αντίθεση με εδω που δεν εχει σαλιο.... Μακαρι να βρεις αυτο που θες οταν το θες. Προς το παρον προεχει η φροντιδα την πολυτιμης σου κορης.

Τζινα μου με το σώμα μας είναι το πως αισθανόμαστε. αν εσύ νιώθεις πιο ελεύθερη και ανετη έτσι, τότε εμας μας περισσεύει. Και τις βλακειες που λέω, μην τις λαμβανεις υποψιν.