Results 2,956 to 2,970 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
30-11-2009, 09:25 #2956
Originally posted by eugenia_
Βέβαια 18/12 περνάει η εταιρεία μου από 3η επιθεώρηση του ΙΣΟ9001 Κ εγω είμαι υπευθυνη διαχείρισης ποιότητας.. (
ευγενια μου, ακριβως ενα απο τα ιδια....μονο που εμεις το λεμε υπευθυνη διασφαλισης ποιοτητας συστηματος...εχουμε ενα ισο να....μετα συγχωρησεως...πιανει και BRC,IFS, HACCP, οτι θελεις, καταλαβαινεις εσυ...
ελα, πες τον πονο σου, θα σε καταλαβω απολυτα....ποια εταιρια θα σας ελεγξει?
- 30-11-2009, 09:31 #2957
Originally posted by Nekky
Ααα και να μην ξεχνιομαστε ....περιμενουμε νεα απο την συναντηση!!!!! (Αχ! και παλι αχ! χαχα)
30-11-2009, 09:53 #2958
Καλημέρα κορίτσια και καλή μας εβδομάδα!
30-11-2009, 09:58 #2959
καλημερα δεν ειπα ακομη αλλά δεν κρατηθηκα να μην απαντησω στην ευγενια. σπανια παιδια να βρω καποια που να καταλαβαινει τι κανω στη εταιρια οποτε δεν μπαινω ποτε σε λεπτομερειες. οι περισσοτεροι ακουν τη θεση μου, λενε ενα α, μαλιστα και φυσικα δεν καταλαβαν. συμφωνεις ευγενια μου? γι'αυτο, θα σου λεω τον πονο μου εγω και θα μου λες κι εσυ, οκ?
λοιπον τρελλοπατρινιες προσεξτε. καντε τα οομ σας μη τυχον αλλαξουν τα σχεδια...γριππες κυκλοφορουν, ιοι, υιοι, κορες κυκλοφορουν, καντε καμια προσευχη να πανε ολα καλα, να σας ερθει η επισκεπτρια, να περασετε καλα και αφηστε τα ματς κατα μερος. το νοσοκομειο που μπορει να σας ανεχτει σας πεφτει λιγο μακρυα.....κατα καλαματα μερια και ειναι το μοναδικο ισως....
νεκταρια μου περασατε καλα απο οτι καταλαβα. θα μου πεις το ξενοδοχειο σε u2u? λες να μας κανεις καμια ανακοινωση τυπου πηνελοπης σε κανενα μηνα? αληθεια τον ειδες καλε τον μορφονιο? του εστειλες το μυνημα απο τη ναταλια μας?
οσο για τη συναντηση της θεσσαλονικης, μια χαρα περασαμε. το κεικ γευσης τσουρεκιου βεβαια μου ειχε βγει σκετη αποτυχια....ξεχειλησε απο το ταψι, αναγκαστηκα και ανοιξα τον φουρνο πριν καουν τα ξερασματα, ξεφουσκωσε το γλυκο, το ξεχασα και λιγο παραπανω ποτε καηκε και απο κατω, ενα χαλι και μισο δηλαδη....
τελος παντων....ηπιαμε το καφεδακι μας (οι μισες δηλαδη- οι αλλες μισες το εριξαν στα διαιτης μιλκσεικ) ακουσαμε διαφορα ευχαριστα νεα, λεμε να βρεθουμε ξανα κατα τα χριστουγεννα, ελπιζουμε να εχουμε και νεο κοσμο μαζι μας, νεκταρια, μαιρη λου και οποια αλλη θελει και βολευει... κανονιζουμε. μας τα χαλασε το μικρο βασουλινι βεβαια που μας πηρε τη μαμα του νωρις απο την παρεα γιατι ειχε βαρεθει το καημενο...νεξτ ταιμ παιδοτοπος, αλλιως δεν λεει και αφηνουμε τη γριππη και τις φοβιες να ευχαριστηθουν και οι μαμαδες με τα μικρουλια το καφεδακι τους
Μαρικακι, απο οτι εχω μαθει δεν με χρειαζεσαι για βοηθεια...μια χαρα τα καταφερνεις με πολλαπλα φαγητα καθημερινα.....
εγω ετοιμαζομαι για το επομενο τραπεζωμα που ειναι το σαββατοκυριακο που μας ερχεται λογω μιας ακομης εορτης
φιλακια σε ολες και καλη βδομαδα. παω να δω προσφορες και να ετοιμασω λιστες με ψωνια
30-11-2009, 10:14 #2960
μια γρηγορη καλημερα και απο μενα λογω δουλειας,
δεν τα χορτασα εχθες τα κοριτσακια μου αφου η κορη μου ολο φυγουμε και φυγουμε ηταν. τα χριστουγεννα ομως δεν ειναι μακρια,
λοιπον μπαρμ τρωγεσαι για κοπλιμεντα μου φαινεται, το κεικ ηταν θεικο, τελειο. καλα πως γινεται κεικ με γευση τσουρεκι, περιττο να σου πω οτι εφαγα ενα ολοκληρο κομματι, και τωρα εξαιτιας σου θα εχω τυψεις μια εβδομαδα..........
φιλακια πολλα και σε ολα τα αλλα κοριτσακια
τα λεμε αυριο
30-11-2009, 13:45 #2961
Καλημερα κι απο μενα!!! χρονια πολλα σε οσους εορταζουν σημερα, και στην Πατρα φυσικα!!!
Τελικα το τραπεζι το εκανα χθες, εφαγα παρα πολυ και ακομα τρωω, ειχα φτιαξει παρα πολλα, απο αυριο ελπιζω να το ραψω....
Μπαρμπακι τι μου λες τωρα??? να φοβαμαι μην και δεν ερθει το Ναταλακι.....πες το μου κι αυτο να με παρει τελειως απο κατω....τωρα που αρχισα να σηκωνω κεφαλι. Δεν θα συμβει τιποτα, ολα καλα θα πανε, μ αγαπαει εμενα ο θεουλης και θα μου κανει το χατιρι, θα το δω το Ναταλακι μου!!! Αλλωστε θα βαλουμε τα δυνατα μας με την Ευγενια μου και το Ξενακι μου και θα στειλουμε ολη την θετικη μας ενεργεια...θα πανε ολα καλα!!!
Ναταλια, που εισαι Ναταλια??? Γιατι εξαφανηστικες??? μηπως κατηφορισες λιγο πιο κατω απο Κατερινη???
30-11-2009, 14:03 #2962
οχι ακομη μαρικακι...χθες βραδυ ηταν θεσσαλονικη και δεν σκοπευε να παει νοτια σημερα
αληθεια επαθες κι εσυ οτι κι εγω? μαγειρευεις τα διπλα τουλαχιστον απο οτι τρωτε και τα τρως τελικα σολο εσυ?
οσο για την επισκεψη, καλα ειναι να το εχετε στο νου σας οτι υπαρχουν και αρρωστιες αυτη την εποχη και επισης κυκλοφορει και βηχας που δεν κρυβεται προς το παρων, αιωρειται στον αερα
βασια, ασε τα κοπλιμεντα για κανενα αλλο κεικ. αυτο ηταν μαπα...ευχαριστω παντως για την προσπαθεια. οσο για τυψεις, σιγα μην εχω τυψεις αν εφαγες ενα κομματι κεικ-κατι εγινε. εκτος αν με κατηγορησεις αργοτερα οτι δεν κατεβηκες στα 69,9 μεχρι τα χριστουγεννα. εκει λιγο θα το σκεφτω...
01-12-2009, 08:34 #2963
Καλημερα κοριτσια μου!!!
Σημερα ελπιζω να κανω το στομα μου καλα... ξεκιναω παλι απ την αρχη και ελπιζω το ΣΚ να ειμαι παλι 91, απο την επομενη βδομαδα ομως θελω να κατεβω απο το 9...
Μπαρμπ, ειμαι πολυ υπερβολικη με τα τραπεζια, εχω ανασφαλεια με τις ποσοτητες, φτιαχνω παντα διπλασιες ποσοτητες, τρωω μετα εγω γιατι λυπαμαι να πεταξω... σημερα ομως πηγαν ολα στις κοτες μου και εχω μονο βραστο μπροκολο για μενα!!!
Ναταλακι χαθηκες, που εισαι?
01-12-2009, 09:53 #2964
καλημερα κι απο εμενα φιλεναδες
σημερα εχουμε συννεφια και τα κεφια μου δεν ειναι τρια αλφα ως συνηθως.
μαρικακι, μπραβο σου. εκανες το τολμημα και τα εστειλες ολα τα φαγητα. και παλι μπραβο. σου ευχομαι να το δεις το 8 μρποστα συντομα και το 9 μπροστα ποτε!!!
κι εγω εστειλα εχθες το υπολοιπο τσουρεκοκεικ γιατι ολο το απογευμα τσιμπουσα και τελικα πρεπει να εφαγα παρα πολυ. βλεπεις λογω αποτυχιας δεν εδωσα οσο υπολογιζα (εδωσα μονο για δοκιμη) οποτε μου ειχε μεινει μπολικο. το εστειλα κι εγω στα σκουπιδια και απο σημερα αρχιζω και παλι. δεν τολμησα φυσικα να ανεβω στη ζυγαρια. παρασκευη και εγω μπας και δω κανενα καλο νουμερο αν και τωρα τελευταια δεν το βλεπω. το γυροφερνω, το γυροφερνω, τρωω και μετα αστα βραστα....
παντως ακομη δεν καταλαβα γιατι δεν μου πετυχε. περσυ ειχα κανει την ιδια συνταγη και μου ειχαν βγει δυο υπεροχες βασιλοπιττες. λετε να μειωσω τη μαγια την επομενη φορα? μαλλον (μονη μου μιλαω, μονη μου τα ακουω που λενε.....)
μη σας πρηζω....δεν εχω τιποτε να σας γραψω, δεν μπηκατε κι εσεις να εχει λιγο ενδιαφερον.... η λινταλενια ψαχνει το ταιρι της, το μαρικακι την αγαπη της, εκεινη παλι δεν εκανε εμφανιση αρα ησυχια.....
φιλακια
01-12-2009, 09:55 #2965
Kαλημέρα,αγαπούλες μου!Εδώ είμαι!
Χθες είχα τρεχάματα και νευράκια..Μάλλον σεληνιάζομαι από την επερχόμενη πανσέληνο.
Με ηρέμησαν όμως και σήμερα ξύπνησα ευδιάθετη και χαμογελαστή!Μάλλον θα κρατήσει...
Όπου να'ναι θα πάω για καφέ και αγορά laptop με το Πεννόπλασμα,οπότε καλά θα κυλίσει η μέρα!
Καλό μας μήνα!Καλό μας χειμώνα!Σήμερα είναι και η παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS!
Χρόνια πολλά και στις Πατρινές μας για χθες...Τα υπόλοιπα,αργότερα που θα επιστρέψουμε...
Κάτι για τυφλό ραντεβού που με περιμένει στο Βόλο διάβασα σε αδελφό τόπικ...
Να έχουμε όλοι μια υπέροχη μέρα,παρά τη συννεφιά της...Καλή δύναμη σε ό,τι κάνετε!
Φιλάκια πολλά!
01-12-2009, 10:29 #2966
ολη η παρεα εχει τα νευρα της σημερα διαβαζω, και εγω μια απο τα ιδια, ειμαι να σκοτωσω ανθρωπο,
η κορη μου συνεχιζει την ιωση και εχθες μετα απο την τεταρτη επισκεψη στο γιατρο μας βρηκε βροχοπνευμονια και μας φορτωσε ενα σωρο φαρμακα τα οποια το βασουλινι αρνειται να παρει και δινω μια μαχη..........
δεν ηθελε να σηκωθει και απο το κρεβατι, δεν ηθελε να ντυθει, δεν ηθελε να παρει το σιροπι της, εγω ειχα αργησει για την δουλεια, μια τρελα.........
τωρα τρεχουμε λεμε, εχουμε να κλεισουμε και μηνα.................
01-12-2009, 10:38 #2967
αχ βασια μου οταν μου λενε να κανω ενα τριτο, κατι τετοια σκεφτομαι....ελα υπομονη, δεν ειναι παντα ετσι....κλεισε εσυ τον μηνα και ασε και τη φουρναρισα να κανει τη δουλεια της αλλά εσυ μη ξαναπας εκει για καλο και για κακο.....
οσο γαι το βασουλινι, νιωθω τυψεις γιατι μια τσιγαριλα την ειχε ο χωρος και τη ζορισε μαλλον.
αληθεια ηρθαν οι ρωσοι ή οχι ακομη? γιατι σε μενα ηρθαν...σε εσενα καθυστερουν?
και για τη φιλεναδα που μας εστειλε τα 4 ποδια να δουμε, της ευχομαι συντομα να μας δειξει και τα δικα της 2 μαζι με αλλα 2...
αληθεια λαπτοπ ποιος θα παρει? θελω κι εγω καφε.....
01-12-2009, 11:21 #2968
Καλημέρα κορίτσια !
Καλό μήνα να έχουμε!
ʼλλη μια άκεφη στην παρέα σας για σήμερα.
(Για μένα ξεκάθαρα είναι από την συννεφιά αλλά και από το πολύ φαγητό του ΣΚ λόγω πάρτυ...-πάντα μια δικαιολογία υπάρχει, το ξέρω).
ʼντε (σαν το JUMBO και γω) 24 μέρες μείναν για τα Χριστούγεννα! Τι καλά!
01-12-2009, 11:22 #2969
Κοριτσάκια καλημέρα και καλό μήνα...
Σας διάβαζα αρκετή ώρα και σας βρίσκω λίγο έως πολύ πεσμένες να πω, θυμωμένες να πω, στα down σας να πω....
ελάτε βρε, μπήκε ο Δεκέμβρης έρχονται γιορτές, για ανεβείτε λίγο, εγώ τι να πω που ημουν τόσες μέρες καθηλωμένες σε ένα κρεβάτι, πήρα μια σακκούλα φάρμακα, έκανα ένα στομάχι καλοκαιρινό....
και δεν μπορούσα ούτε τα απαραίτητα να κάνω σπίτι μου, ευτυχώς ανάρρωσα.
σήμερα ήρθα για δουλειά και φαντάζεστε ότι γίνεται ο κακός χαμός ......
Βασουλίνι περαστικά στο κοριτσάκι σου τα παιδάκια τα έχουν αυτά, εκεί που πανε να γίνουν καλά,
τσουπ νάτα πάλι άρρωστα....
φιλική συμβουλη ο γιόκας μου μέχρι τεσσάρων χρονών κόλλαγε την μία βροχίτιδα μετά την άλλη ώσπου πήγαμε κολυμβήτήριο, είναι τώρα 15 χρονών δόξα τω θεώ δεν ξανακόλλησε ποτέ,, απο τότε...
(όσο για το τσιγάρο μακριά μακριά όσο είναι άρρωστο ούτε να το μυρίσει στα λέω γιατί τα έχω περάσει)
αλαλουμάκι με ρώτησες για τον διάδρομο όχι δεν κάνει κακό στην μέση ίσα ίσα κάνει πολύ καλό το περπάτημα εγώ την πάτησα γιατί το παραξευτίλισα στο στατικό ποδήλατο μάλλον... να κάνεις θα δεις μεγάλη διαφορά...
μαρικάκι αν και καθυστερημένα όποτε θες μάγειρα εγώ είμαι εδώ αν και δεν νομίζω να με χρειάζεσαι....
λιντάκι και ναταλία την καλημέρα μου τα φιλιά μου....
σε όλα τα κορίτσια ευχές για έναν πολύ ευχάριστο και γιορτινό Δεκέμβριο, μην μασάτε με ιώσεις όλα θα πάνε καλά.....
01-12-2009, 11:24 #2970
μπαρμπουλινάκι για πες αυτήν την φοβερή συνταγή για κέικ βασιλόπιτα και άσε τις υπερβολές ότι σου χάλασε εγώ από ότι διαβάζουν τα ματάκια μου (στο τόπικ εννοώ) πρέπει να είσαι φοβερή μαγείρισα
φιλιά φιλιά καλο μήνα καλή δύναμη και καλά μαγειρέματα το ΣΚ
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή