ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1986
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1986 of 2553 FirstFirst ... 9861486188619361976198419851986198719881996203620862486 ... LastLast
Results 29,776 to 29,790 of 38289
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Ιωάννα τι είναι 100 σελίδες μπροστά στην αιωνιότητα;; Διάβαζε, διάβαζε γιατί θα σου βάλω διαγώνισμα μετά. Μία λύση για τους μπεζέδες είναι να τους κλειδώσεις κάπου και να δώσεις το κλειδί στον άντρα σου όταν έρθει. Εγώ πάντως κάποιες φορές που με έπιανε λύσσα είχα αναγκαστεί να πετάξω στα σκουπίδια κάτι προκειμένου να το φάω. Είναι κρίμα βέβαια αφού έκανες τόσο κόπο να τους φτιάξεις, τους είδα και στο fb και είναι πολύ λαχταριστοί, δεν έχεις κανένα γείτονα να τον κεράσεις;
    να ξέρετε αν κοπώ εσείς και η πολυλογία σας θα φταίει!!!Μην βάλετε την Μακ να διορθώσει το γραπτό μου θα έχει μπουχτίσει τόσο καιρό να διορθώνει κ θα μου βάλει κάτω από την βάση :P
    έστειλα ήδη κάποιους μπεζέδες στην γιαγιά του Μάρκου ,που τους τρώει πολύ η οποία παρά τα χρονάκια της 84 στον αριθμό ΔΕΝ έχει ζάχαρο :shocked2:έδωσα και στην μαμά-μπαμπά-ανύπανδρη αδελφή μερικούς!Τους υπόλοιπους τους έχω εδώ γύρω και με κολάζουν!!!Το περίεργο είναι ότι προ επέμβασης ούτε καν θα σκεφτόμουν να τους δοκιμάσω και πολύ περισσότερο να τους φάω!!!

Originally posted by lila198621
    βρε ιωαννα μου μην αγχωνεσαι τοσο για τους μπεζεδες.εγω εφτιαξα πριν κανενα μηνα μια συνταγη που ειχε 52 θερμιδες το κομματι.μην νομιζεις μισο εφαγα και μετα ουτε που γυρισα να τους ξαναγυρισω
    Λιλάκι δεν με πειράζουν τόσο οι θερμίδες,εξάλλου πια είμαι 58 κιλά με ΒΜΙ 20.2 έχω περιθώριο να πάρω 3-4 κιλά κ με την άδεια του γιατρού μου!και οι θερμίδες που καταναλώνω είναι το μάξιμουμ 750 την ημέρα,αλλά με ενοχλεί που θέλω να φάω ζάχαρη και ανησυχώ μήπως με πειράξει κιόλας dumping !!Βέβαια όταν κάθισα και υπολόγισα είδα πως κάθε ένας έχει γύρω στα 12γρ ζάχαρης που δεν είναι κ πολλά!

Περαστικά σου!

Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Με το γλυκαντικό τον πίνω γλυκό τον καφέ, δεν ξέρω όμως σε πόση ζάχαρη αντιστοιχεί αφού δεν βάζω ποτέ ζάχαρη. Εβαλα 6 κουταλιές του γλυκού ζάχαρη και ο καφές μου φαινόταν κανονικός προς το πικρό!!
    Τζινάκι πόση ζαχαρίνη βάζεις?το υγρό της Νατρίν δεν χρησιμοποιείς?εγώ που πάντα έπινα γλυκό τον καφέ μου,τώρα βάζω ένα κουταλάκι του γλυκού υγρό κ είναι οκ και κάποια στιγμή καταλάθος ήπια από ξένον καφέ που ήταν μέτριος με κανονική ζάχαρη και μου φάνηκε πολύ γλυκός!

Ακόμα δεν έχω φτάσει στις πίσω σελίδες στο σημείο που η Μακ μας ξεκίνησε γυμναστήριο!!!Μπράβοοοοοοο� �οοοοοοοο,ελπίζω κάποια στιγμή να αρχίσεις να το νιώθεις απαραίτητο,και μην βλέπεις που τώρας πονάς και ψιλοβαριέσαι να πας...ένα κλικ μακρυά είναι να σου γίνει εθισμός!!

Κατερινάκι μπράβο για τα καλά αποτελέσματα στον διαιτολόγο!!!Πρεπει να κατέβει και άλλο το % λίπους?

Senior Member
    Μακ τώρα που είναι αρχή ακόμα είναι κυριολεκτικά επίπονη η προσπάθεια που πρέπει να κάνεις, ο πόνος βέβαια που έχεις σημαίνει ότι έχει πιάσει τόπο η γυμναστική που κάνεις και γυμνάζονται οι μύες. Σιγά σιγά θα αρχίσεις να ξεπιάνεσαι, όσο πιο συστηματικό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθείς τόσο πιο γρήγορα θα ξεπιαστείς.
    Κατερίνα ευχάριστα τα νέα από το διαιτολόγο, πάντα τέτοια.

Senior Member
    μπραβο κατερινακι, 700 μια χαρά, μάζευε και ας ειν' και ρώγες λέει η μάνα μου!

Senior Member
    ρε συ Ιωάννα, 58!!!!!!!!!!! Τι άθλος είναι αυτό ρε κοπελιά! Τώρα όμως μπάστα! τραβάμε τα χαλινάρια και αυξάνουμε λίγο θερμιδούλες! Μη μας πάρει το καλοκαιρινό αγέρι!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by Eli
    Καλώς την Ιωάννα μας!!!Που είσαι εσύ χαμένη γατομάνα; :lol:
    Έλη μου.,...άσε με την γατομανα.....τόσο κατούρημα δεν το έχω ξαναφάει στην ζωή μου,ούτε μωρό να ήταν,όλο κοιμάται,τρώει,τώρα έχει αρχίσει και μας βλέπει κιόλας,είναι χαδιάρης και παλαβός!!Το απίστευτο είναι πως σκαρφαλώνει επάνω μου,και με μυρίζει ή πως δαγκώνει το δάχτυλό μου!βρε λέτε να είναι ζαβό το ζωντανό μου και να νομίζει πως είμαι η μαμά του???????

ξέχασαααααααααααααα Τζινάκι μεγάλη φάτσα ο Ψιτ :lol::lol:

Senior Member
    Καληνύχτα Κατερίνα και καλή ξεκούραση.
    Ιωάννα δεν ξέρω πόσο υγρό γλυκαντικό βάζω στον καφέ γιατί το ρίχνω έτσι, χωρίς να το μετράω σε κουταλάκι. 58 κιλά;!! Ο άντρας σου δε σου έχει δέσει άγκυρα για να μην σε πάρει ο αέρας;

Senior Member
    κορίτσια , λέω να το κλείσω και εγω το μαγαζί, σαν την κατερίνα... Καληνύχτα!

Senior Member
    Ιωάννα έχεις βάλει στο γατάκι άμμο; Ας είναι πολύ μικρό, έχει ένστικτο και θα τα κάνει στην άμμο του, τον δικό μου τον βρήκα 30 ημερών στο δρόμο και από την πρώτη μέρα πήγαινε στην άμμο.

Senior Member
    Καληνύχτα Μακ και καλή συμπαράσταση. :lol:

Senior Member
    Η ναταλια λετε να εχει παει να ζητησει ζαχαρη απο το βρυκολακοΡομπερτ???

Senior Member
    Δεν αποκλείεται Λίλα. Περιμένουμε και τα νέα της συνάντησης των Λονδρέζων.

Senior Member
    Καληνυχτα Μακ και Κατερινα!!!!και εγω ετσι το βαζω τζινακο δεν μετραω ουτε σταγονες ουτε κουταλακια με το ματι.

Senior Member
    Με πηρε το αγορι πριν τηλεφωνο και γκρινιαζα οπως παντα οταν ειμαι αρρωστη αλλωστε.του ειπα οτι ευχομαι να μην τον εχω κολλησει και κανει και αυτος δρομολογια.
    Σιγα να μην εχουμε νεα απο τις λονδρεζες.τωρα η ναταλια θα εχει ηδη σκοτωσει το κοριτσακι και θα κρυβεται στο σπιτι του Ρομπερτ μην την τσακωσει η αστυνομια.

Senior Member
    :lol::lol::lol:

Senior Member
    Ισως να πήρε το koritsaki μαζί της στο σπίτι του Ρόμπερτ για να του το προσφέρει σαν γεύμα, αγάπη μου σήμερα πήρα απ'έξω έτοιμο φαγητό! :lol: