Results 29,866 to 29,880 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
26-06-2012, 15:25 #29866
δεν θελω αλλο καλοκαιρι.θελω να κρυωνω γινεται???
- 26-06-2012, 15:28 #29867
Γεια σας κοριτσάκια...τι ζέστη είναι αυτή???βγήκα για κάτι ψώνια κ έλιωσα!!!!τώρα σπίτι με air contintion αγκαλιά!!!
Τα νέα μου δεν είναι καθόλου καλά....το βακτηρίδιο δεν έχει φύγει οπότε ξανά θεραπεία με πιό ισχυρά φάρμακα αυτή τη φορά για 2 εβδομάδες...οπότε κ αναβολή επέμβασης....δεν ξέρω γιατί αλλά το πήρα πολύ ψύχραιμα....μετά πήγα στο Ιπποκράτειο να βρώ τον γιατρό μου να τον ρωτήσω τι θα γίνει...περιττό να σας πω ότι απλώς τον είδα κ δεν μιλήσαμε ποτέ...ότι μου είπε μου το είπε η γραμματέας του.....πολύ εκνευριστικό αυτό το πράγμα...έχω μιλήσει μαζί του μόνο για 10 λεπτά κ αυτά μπαμ μπαμ...έχε χάρη που είναι καλώ ς στη δουλειά του γιατί αλλιώς θα έβρισκα άλλον.....α κ κορίτσια γνώρισα επιτέλους τον Αλμπανόπουλο ο οποίος είναι κ πολύ πιο ομιλιτικός από τον δικό μου,τον ρώτησα 5 πράγματα κ ήταν πρόθυμος!!....εμφανισιακά δεν μου άρεσε όπως κάποιες από δω μέσα που έχουν ξετρελαθεί...ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε
:tumble::tumble::tumble::tumble:
αλλά ήταν όντως γυναικάς όπως μου τον είχατε περιγράψει....πεφτουλάκος...� �αχαχαχα
τελοσπάντων κανόνισα να πάω 6 του μήνα στο Ιπποκράτειο για να κλείσουμε καινούργια ημερομηνία άμεσα γιατί μου λήγει η έγκριση του ΙΚΑ στις 20 του μηνός κ επίσης σταματάνε οι επεμβάσεις τέλη Ιουλίου λόγω διακοπών οπότε πρέπει να προλάβουμε!!!! εεεε ας ελπίσω πως αυτή τη φορά θα τα καταφέρω!!!!!!!!
αααααααα επίσης εντελώς τυχαία στο Ιπποκ. γνώρισα και την kelly80 που έχει ανοίξει το θέμα ΓΑΣΤΡΙΚΗ ΠΤΥΧΩΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....η οποία χειρουργήθηκε αλλά εδώ κ 12 μέρες παραμένει στο νοσοκομείο γιατί είχε υγρό στον πνεύμονα!!κατά τα άλλα μια χαρά...χαιρετήσματα έχετε!!!!
26-06-2012, 15:29 #29868
ευχαριστώ Τζινα μου αν και απο την δουλεια δεν μπορω να το δω το τικερ και θελω να παω στο σπιτι να δω τι εχω βαλει.
Γοργονα μου αφου σου επιτρεπεται το περπατημα , μπορεις καλλιστα να πας και να κανεις διαδρομο, ποδηλατο, ελλιπτικο , τα οποια ειναι ηπια αεροβια γυμναστικη, ισως αν το καθιερωσεις 30' την ημερα καθε μερα , δεν θα ειναι πολυ δυσκολο ειδικα αν ειναι σε κοντινη σου αποσταση. Δεν μπορεις να φανταστεις την διαφορα που κανει στην απωλεια βαρους, θα παθεις πλακα!!
26-06-2012, 15:34 #29869
αντα πολυ λυπαμαι για την τοση ταλαιπωρια που εχεις περασει.τι να κανεις ομως υπομονη και επιμονη!!!!
26-06-2012, 15:51 #29870
ada μου κουραγιο και υπομονη ολα θα γινουν !
αληθεια η κελλυ και εσυ τον ιδιο γιατρο εχετε η εχει τον ομορφο ονοματα δε λεμε οικογενειες δε θιγουμε :P
26-06-2012, 15:55 #29871
Τι κανετεεεε;; Ζεστενεστε ακουω!!
Ποιο κοριτσακι; Δεν γνωρισα καμια εχτες!! Χαχαχχαχαχαχαχ πλακιζω εννοειτε!
Βγαινω απο το μετρο και απεναντι μου, ηταν το κοριτσακι!! Την καταλαβα αμεσως!! Εδω θελω να πω (στο ειπα και εσενα απο κοντα!) οτι δεν φαινεται για 80 κιλα και πραγματικα και τιποτα να μην εχανε μια χαρα ειναι! Εννοειτε οτι οπως ειπαμε και μαζι θελεις να γυρισεις στον παλιο καλο εαυτο σου!!! Πηγαμε στο σουπερ μαρκετ εκει διπλα, πηρα ενα κουτι φρουτακια και αναρρωτιωμασταν που να κατσουμε! Η αφη πεινουσε, το κοριτσακι ηθελε καφε, πηγαμε σε μια παμπ και πηρα και εγω ενα κρυο τσαι (που αποδεικτηκε με ζαχαρη και τελικα το ηπιε η αφη!!)!!!
Μιλουσαμε, γελουσαμε, ειχαμε τοοοοσα πολλα να πουμε και εννοειτε οτι θα τα ξαναπουμε διοτι εχουμε αλλα τοσα να αναλυσουμε!! Τις εδειξα φωτο λιγο πριν την επεμβαση που ειμαι λες και παω στη Χαβαι διακοπες!! Και μας κουτσουλησε και ενα περιστερι, σε εμενα μονο ηρθε ευτυχως στο χερι λιγο, αλλα μου ειπαν οτι ειναι καλη τυχη!! Αντε ν δουμεεεε!!! Ποση ωρα ρε κοριτσακι κατσαμε;; Εφυγε πολυ γρηγορα παντως η ωρα! Θα ξεκινησει και slimming world με τις ευχες μου και ειμαι σιγουρη θα τα παει τελεια!!! Εντομεταξυ εισαι μια κουκλα!
Εφαγα κι εγω τα φρουτακια μου και μεδα γνωρισα και τον καλο της, που ενταξυ το παιδι τελικα δεν μας τσεκαρε, ουτε ορο της αληθειας μας εκανε να δει αν ειμαστε μυστικοι πρακτορες της cia ουτε τιποτα!! Χιχιχιχιχιχιχ
Μετα αποχαιρετηστηκαμεκαι πηγαμε με την σις να δει και αλλα διαμερισματα.. Ολα χαλια!!! Δεν μπορω να πω, το περπατημα μου το κανω αφου απο νοτιο ως ανατολικο Λονδινο δεν ξερω και εγω ποσο περπατησαμε!! Ενα 2ωρο στο συνολο σιγουρα!!
Να τα ξαναπουμε κοριτσακι πριν πιασεις δουλεια εεεε;;
Και γιατι αποκαλυψατε οτι ειμαι βαμπιρ;; Εχτες δεν ειχε ηλιο και δεν γυαλιζα με χρυσοσκονη οπως κανει καθε βαμπιρ που βγαινει στον ηλιο!!!
Δεν μπηκα μεχρι τωρα γιατι ενω ημουν τρομερα κουρασμενη εχτες, εκατσε μεχρι τις 4 το πρωι να ψαχνω για σπιτια, και τι δεν διαβασαν τα ματακια μου, ολο ανωμαλιες!! Χαχαχαχαχ και μετα δεν με επιανε και ο υπνος, ηρθαν και τα παιδακια στον παιδικο σταθμο και ολοκληρωσαν την ημερα μου!!!
Ρε γαμωτο οσο βλεπουμε σπιτια φοβαμαι να αφησω την αφη να μεινει μονη της.. Που ξερουμε τι σοι ανθρωποι ειναι αυτοι;; Αντε να ερθει με το καλο ο σεπτεμβρης να μεινουμε μαζι παλι!!!
Α!! Και ευχαριστω παααααρα πολυ για τα καλα σου λογια κοριτσακι και katie που μου εστειλες παι το φεις!! Και οι 2 μου ειπαν οτι δεν μοιαζω για τα κιλα μου!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!!!! Αν και νοιωθω να εχω χαλασει την ωρεα μου διατροφη γιατι τρωω ολο εξω, κοτοπουλο καο σαλατα μεν αλλα δεν ξερω πως τα φτιαχνουν! Ειναι και ο μονος λογος (εκτος του να δω μαμα, μπαμπα, αδερφο και γουνοζωακια που λεει και η Τζινα!) που θελω να κατεβω Ελλαδα! Να τρωω σωστα και παλι!!!
26-06-2012, 15:58 #29872
ειναι σχεδον διπλα μου ουτε 5 λεπτα με τα ποδια! θα παω να το κοιταξω αυριο να δω τι μηχανηματα εχει και αν μπορω γιατι νομιζω αυτα εχουν και οριο βαρους που μπορουν να σηκωσουν
26-06-2012, 16:00 #29873
Αντα εύχομαι αυτή τη φορά να φύγει το μικρόβιο από το στομάχι σου και να κάνεις την επέμβαση μέσα στον Ιούλιο. Σ'ευχαριστώ και για την ενημέρωση για την Kelly80 γιατί είχα αρχίσει ν'απορώ γιατί δεν μας έχει γράψει ακόμα.
Μόλις ήρθε η αδερφή μου και έφερε lemon pie και τάρτα λεμονιού!! Πάω να λεμονιαστώ!
26-06-2012, 16:07 #29874
Ρε Αντα γαμωτο!! Υπομονη μαναρι!! Θα φυγει το κ@λοβακτηριδιο και θα την κανεις την επεμβαση!! Ετσι με ψυχραιμια που το πηρες, ειναι καλυτερα! Εγω μεχρι να την κανω ειχαν στερεψει τα δακρυα!! Ο γιατρος μας ειναι πολυ καλος!! Ενταξυ δεν θα τον ελεγα πεφτουλα αλλα χαμογελαστο ανθρωπο!! Χιχιχιχιχχι και ο Κωνσταντουλακης εχει πολυ πλακα!! Τον δικο σου μια φορα τον ειχα δει και ενταξυ φαινοταν πολυ σοβαρος ανθρωπος, τα κιλα του μου εκαναν εντυπωση, για την επεμβαση που κανει δηλαδη!! Χιχιχιχι αλλα ο ανθρωπος εχει δηλωσει οτι θελει να τρωει και να καπνιζει πολυ! Γουστο του, καπελο του (ποσο καιρι εχω να ακουσω αυτη την εκφραση;
! Αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια και γαι αυτον αρα ολα μια χαρα θα πανε!! Η Κελλυ ειναι καλα τωρα;; Το υγρο στον πνευμονα πως μπαινει ρε παιδια; Ελπιζω η κοπελα να γινει γρηγορα καλα και να παει σπιτακι της γρηγορα!!!!
Δεν θυμαμαι αν σου ειχα απαντησει αλλα ΕΝΝΟΕΙΤΕ μεχρι το ciao εφτασε η χαρη μου! Τετοια κρουασαν και να μην τα δοκιμασω;; Χαχαχαχαχαχαχαχ
Μην μου μιλατε για ζεστη!! Ειναι το χειροτερο μου!!! Κρυο και παλι κρυο! Αν και εδω ειχα ζεσταθει σε καποια φαση εχτες αλλα δεν λιωναμε οπως Ελλαδα εννοειτε!!
Οι υπολοιπες τι κανετε; Τζινα στο ειπα και στο φεις.. Αν ξαναμιλησεις για χαλαρωση θα σε σκοτωσω! Δεν αντιλεγω που λες οτι εχει στα μπουτακια αλλα πραγματικα δεν φαινεται τιποτα! Και οταν μας ελεγες για βερμουδα σε φανταζομουν ολοσωμη, με γυαλια θαλασσης και ψαροντουφεκο!!! :lol: :lol:
Αλλα καμια σχεση, πολυ ωραιο το μαγιο σου!! Και τα μεμε στο υψος τους!!!!!
26-06-2012, 16:21 #29875
γεια σας παω βολτα μες τη ζεστη στο ικα με το καμαρι μου
τα λεμε οταν γυρισω και δεν κατσει ο μικρος στο πσ
φιλια!
υ.γ.
ναταλακι πηρες τη σεσιλια??
τι εγινε με τη βιοψια?????
26-06-2012, 16:34 #29876
Ευχαριστωωωωωωωωωωώ κορίτσια... ε δεν θα πεθάνω κιόλας!!! (έτσι σκέφτομαι τώρα τουλάχιστον)......εγώ Ναταλάκι έχω πολύ καιρό να φάω κρουασάν από το Ciao...γιατί το μαγαζί αυτό ήταν στο πρόγραμμα πάντα μετά το ξενύχτι για φαί κ κουτσομπολιό...τώρα δεν ξενυχτάω πια οπότε πάει το Ciao (αλλά όχι το κουτσομπολιό χαχαχαχα)
Εμένα θα με εγχειρήσει κανονικά ο άλλος....τον δικό σας πρώτη φορά τον είδα χτες κ τον ρώτησα αν είναι ο τάδε....δεν βρίσκω την λέξη να τον περιγράψω τον δικό σας....είναι κ@υλόφατσα...χαχαχα δεν ξέρω πως να το θέσω αλλιώς....αφού του λέω να σας ρωτήσω κάτι κ έρχεται κάθεται δίπλα μου κ μου χάιδευε το χέρι χωρίς λόγο!!!του άρεσαν κ τα νύχια μου.....αφού κόμπλαρα κιόλας αν κ δεν το συνηθίζω....ρε κορίτσια με αυτή τη χαλάρωση με έχετε πανικοβάλει λίγο!!!!
26-06-2012, 16:35 #29877
Ναι Καλλιοπη μου την πηρα.. Δεν ξερω γιατι μου μιλησε ετσι αποτομα και μου λεει δε ξερω δεν ξερω! Και της λεω συγνωμη πως γινεται αυτο; Δεν σας εχουν ερθει πισω αποτελεσματα; Και μου λεει οχι οχι! Και ηταν πολυ αποτομη στο τηλεφωνο.. Και της λεω αφου καθε παρασκευη πηγαινεις εκει πως γινεται αυτο και μου λεει παλι τη να σου πω; Δεν ξερω!
Ακουγοταν ενοχλημενη! Περιμενω την βιοψια απο τον Μαιο.. Και αντι να ειμαι εγω ενοχλημενη ειναι εκεινη; Και ρωτηστε και το κοριτσακι που ηταν μπροστα, μια χαρα ΕΝΝΟΕΙΤΕ της μιλησα.. Δεν το εκανα θεμα εκεινη τη στηγμη αλλα με ενοχλησε πολυ ο τροπος της.. Δεν οερω μπορει να ειχε κουραστει γιατι ακουγα το παιδακι της να φωναζει κτλ αλλα ο τροπος της ηταν καπως.. Μου εδωσε παλι το νουμερο να παρω εγω τηλεφωνο να ρωτησω και της ειπα οτι δεν μπορω να παρω ομως την βιοψια η ιδια και το ειχαμε ξανασυζητησει αυτο και μου ειχε πει κανενα προβλημα, ουτως η αλλως εγω παω καθε παρασκευη εκει, θα παρω και την δικη σου! Και εκτος απο αυτο παιρνει ενα αντιγραφο και ο γιατρος σου! Και μου λεει παρε τους τηλεφωνο και αν εχει βγει θα στην παρω εγω! Λες και τα λεμε για πρωτη φορα! Δεν λεω να εχει εμενα στο κεφαλι της 24/7 αλλα τα εχουμε πει ρε γαμωτο και δεν ειναι δυνατον να ειχε βγει η βιοψια της αλλης (μιας κοπελας που μου ειπε η Σεσιλια) σε 2 εβδομαδες και η δικη μου να ειναι εκει απο τις 29 Μαρτιου! Δηλαδη αν εχω κατι τι θα κανω; Πραγματικα μου εσπασαν τα νευρα!
26-06-2012, 16:38 #29878
Αχχαχχχαχαχαχα!! Ειναι εκδηλωτικος ο δικος μας τι να κανουμε;;; Χιχιχιχιχιχι!!! Αλλα ειναι και πολυ καλος στη δουλεια του!! Οποτε πεω στο γραφειο του καθομαστε, μιλαμε για το πως τα παω και μετα μιλαμε για μουσικη και οτι αλλο μας ερθει!! Την προιγουμενη φορα καθομαστεν και καναμε γκριματσες ο ενας στον αλλο!! Χαχαχαχαχαχχαχ!!!
Κοιτα χαλαρωση μεχρι τωρα δεν μπορω να πω οτι εχω δει! Ισως οταν εχω χασει αλλα 20 φανει και η χαλαρωση!! Δεν ειναι οτι ειχα και πολυ σφικτο δερμα πριν! Στα μπουτιαει εχω αλλα κοιλια και μπρατσααααα!!! Αστα!
26-06-2012, 16:40 #29879
Ναταλάκι ήθελα να βάλω στολή δύτη αλλά μου σκάλωσε το φερμουάρ! :lol: Και όλα τα στήθη είναι στο ύψος τους όταν είναι μέσα σε σουτιέν, όταν βγει το σουτιέν είναι το πρόβλημα!
26-06-2012, 16:54 #29880
Μην βγαζεις το σουτιεν!!
Τι κανεις; Αχ δεν μπορω βαριεμαι! Εγω δεν ειμαι παιδι των γονιων μου! ΠΟΤΕ δεν τους εχω ακουσει να λενε βαριεμαι! Ποτε ομως!!!
Ερωτηση: Ποια ηταν η πρωτη σας λεξη σαν μωρο; Η των παιδιων σας; Εμενα ηταν "Αντε ντε!!!"! Θα πηγαιναμΕ βολτα στη Φρανκφουρτη, ημουν 1 χρονου και επειδη αργουσαν να φυγουμε γυρναω και τους λεω "Αντε ντε!!!" χαχεχαχααχαχα!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση