ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1995
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1995 of 2553 FirstFirst ... 9951495189519451985199319941995199619972005204520952495 ... LastLast
Results 29,911 to 29,925 of 38289
    Senior Member
    λιλακι ακομη βασανιζεσε??
    ξυνο σου βγηκε το τραγουδι!
    η εκτος και ηταν πολυ γλυκο και σε επιασε κανενα νταμπιγκ

Senior Member
    ada η γλαυκη μας ειναι!

Senior Member
    νιωθω εξαντληση και ενω ειχα ηρεμισει λιγο τωρα νιωθω παλι μια ταση για τουαλετα

Senior Member
    Λίλα κι ότι θα σε ρωτούσα τι έφαγες σήμερα. Δεν πειράζει για μία μέρα να μην φας πρωτεϊνη. Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν τρώω πολύ πρωτεϊνη, τρώω κρέας σε μπιφτέκι όμως, 2-3 φορές το πολύ την εβδομάδα, όποτε θυμάμαι πίνω λίγο γάλα και τρώω που και που λίγο τυρί γκούντα ή φέτα. Αφού οι εξετάσεις μου είναι καλές δεν αγχώνομαι. Να σου πω το κάζο που πάθαμε το μεσημέρι με την αδερφή μου. Ξέρει τον καημό μου για το γλυκό μωσαϊκό και μαζί με τα λεμονοδιάφορα έφερε και 1 κομμάτι μωσαϊκό για μένα υποτίθεται. Ηταν χάλια, σκληρό του σκοτωμού, ούτε να το κόψεις με μαχαίρι μπορούσες ούτε καν να το δαγκώσεις, άγλυκο, απαίσιο. Ημουνα έτοιμη να το πάω να τους το κοπανήσω στο κεφάλι γιατί υποτίθεται ότι αυτό το ζαχαροπλαστείο έχει πάντα φρέσκα γλυκά. Αυτό ήτανε και κακοφτιαγμένο και μπαγιάτικο. Το πετάξαμε φυσικά. Της λέω της αδερφής μου εσύ το έκανες για καλό να μου το φέρεις αλλά τώρα με βίδωσες περισσότερο! Αλλά δεν φτιάχνω που να χτυπηθώ κάτω! :lol:

Senior Member
    Ναι γίνετε χαμός τώρα με τα φαρμακεία...δεν το ήξερα αλλά το έζησα κ κατάλαβα....πήρα κάτι από το φαρμακείο τα πλήρωσα κ μου είπε ο φαρμακοποιός ότι τη Δευτέρα μάλλον θα δώσουν το οκ κ θα μου επιστρέψει εκείνος τα χρήματα...μακάρι!!!

Senior Member
    τζινακο ειχαμε παει στη θεια μου μια μερα και ειχε φτιαξει.εγω δεν εφαγα εφαγε ομως η μανα μου.οταν γυριζαμε στο σπιτι μου λεει.καλυτερα που δεν εφαγες.ηταν σκληρο και δεν μου αρεσε.ενω το δικο σου και ολο να μου το δωσεις το τρωω με τη μια.και να σκεφτεις στη μανα μου δεν αρεσει το γλυκο.μια φορα περυσι ειχα ξεμεινει απο κονιακ και εριξα ουισκι.ηταν ΟΥΑΟΥ!!!!!

Senior Member
    Σε αυτό ούτε καν καταλάβαινες το κονιάκ και ήταν απίστευτα σκληρό, δεν κοβότανε με τίποτα στην κυριολεξία όμως! Και γεύση απαίσια, άνοστο, δεν καταλάβαινες τι έτρωγες, δεν περίμενα ποτέ ότι μπορεί να φάω τόσο χάλια μωσαϊκό. Να σου πω το ουίσκι δεν το πίνω αλλά επειδή και το κονιάκ δεν το πίνω και μου αρέσει μέσα στο γλυκό πιθανόν να μου αρέσει και με το ουίσκι.

Senior Member
    ο παρλιαρος εκανε μια φορα σοκολατακια με ουισκι και κατι σαν μους με ουισκι.ειναι πολυ ωραιος συνδιασμος.

Senior Member
    Να σου πω μαρή Λίλα, μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα έχεις κανονίσει να κατέβεις στην Αθήνα;

Senior Member
    η Γλαύκη ε???? Γλαύκη έχεις πραγματικά πολύ γλυκιά φυσιογνωμία ,έχεις από τα πρόσωπα που λες τι γλυκιά κ τι καλή!!!:wink1::wink1::wink1:

Senior Member
    Αντα η Γλαύκη έχει υπέροχα αμυγδαλωτά πράσινα μάτια αλλά δεν φαίνονται στη φωτό, στην οποία μάλιστα φαίνεται πιο παχιά απ'ότι είναι κανονικά. Την αδικεί η συγκεκριμένη φωτό.

Senior Member
    Βασιλική πως είσαι; Ολα καλά; Όταν μπορέσεις πες μας τα νέα σου. Κι εσύ Μακ που είσαι; Μήπως κρέμεσαι από κανένα μονόζυγο στο γυμναστήριο; :lol: Πολύ στη δίαιτα μας έχεις, τόσο καιρό δεν μας έχεις δείξει ούτε μία φωτό με μανικιούρ.

Senior Member
    μανικιούρ παρήγγειλες, μανικιούρ θα λάβεις, αν και όχι δικό μου...

Senior Member
    η αλήθεια είναι, το ομολογώ, δεν είμαι πολύ ορεξάτη τελευταία...
    Περιμένω να δω εσας όλες από κοντά να μου ανέβει η διάθεση!

Senior Member
    αχ παιδια εφαγα μια ηττα σημερα ακομ το φυσαω και δεν κρυωνει!!
    νωριτερα μαγειρευα γαλοπουλα με αρακα και ειχε γινει σχεδον ,πηγα εβαλα λιγο λαδακι και το αφησα να παρει μια βραση για να το κλεισω και ξεχαστηκα διαβαζοντας σας στο φορουμ .... ωσπου καποια στιγμη μου μοιριζω κατι καμμενο... ΩΧΧΧ παει το φαγητο. Ηρθε ο αντρας μου και μου την ειπε που φορουμιαζομαι και δεν προσεχω ... ( δεν ειναι η πρωτη φορα που καιω φαι , το κανω αρκετα συχαν δυστηχως) . Καταληξαμε να παραγγηλουμε σουβλακια. Παει η γαλοπουλα με τον αρακα και τα υπολοιπα λαχανικα μου μπουχουχουχουχου