Results 29,986 to 30,000 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
27-06-2012, 14:55 #29986
Λιλα ...δυστηχως η ιδια αντιμετωπιση παντου. Ελαχιστοι ειναι οι γιατροι που θα ασχοληθουν μαζι σου για να σε βοηθησουν ουσα παχυσαρκη. Οταν είσαι σε φυσιολογικο βαρος σκιζονται να σε βοηθησουν και σου κανουν και καμακι απο πανω. Κρετινοι!!!
Να δεις εγω τι ειχα αντιμετωπισει οταν ειχα μεινει εγκυος απο διαφορους... αστα μην τα θυμαμαι. Αυτο που κραταω ειναι παρολη την παχυσαρκια μου ο γυναικολογος μου ποτε μα ποτε δεν μου εκανε λογω για τα κιλα μου, ηταν πολυ διακριτικος και εν τελει επραξε ολα τα δεοντα στην κρισιμη στιγμη και εσωσε και εμενα και το παιδι μου. Το μονο που μου ειπε οταν τον ειδα τελευταια φορα και ειδε ποσο εχω αδυνατισει , μου ειπε αντε να κανεις ενα ακομη παιδακι συντομα και τωρα θα παμε χωρις αγχος. Καμια αλλη παρατηρηση ποτε.
- 27-06-2012, 14:57 #29987
ειναι οντως πολυ αντιθετικα τα σκηνικα που εζησες λιλα. και απλα μας επιβεβαιωνουν πως υπαρχει ρατσισμος κατα των ανθρωπων με παραπανω κιλα.
αυτο πυ λεει η μακ το εχω ζησει κι εγω...
οταν ημουν αδυνατη ημουν η αγαπημενη φοιτητρια των καθηγητων μου, η αγαπημενη συμφοιτητρια κυριως των αγοριων συμφοιτητων μου, ολα μου γινοταν πιο ευκολα και ολοι σκοτωνοτανε ποιος να με εξυπηρετησει. πχ να μου δωσει την θεση του στο κυλικειο και να παει να μου φερει καφε.
μετα που παχυνα εξαφανιστηκα γι αυτους. κι ας πηγαινε ακομη στο κυλικειο. ηταν σαν να μη με βλεπανε. κι εγω ηθελα να τους πω, τωρα πατε να μου φερετε καφε που με πονανε και τα ποδια μου,οχι μου τρεχατε ολοι οταν ημουν 60 κιλα,γιατι φορουσα κολλητο τζην...αντε!
27-06-2012, 15:00 #29988
:lol::lol: Καλά είναι Λίλα αλλά ταλαιπωρούμαι με την τροφή του. Η τροφή που έτρωγε για τα νεφρά του του προκαλεί διάρροια και έχει και έλλειψη στην αγορά οπότε την αποκλείουμε. Η τροφή που τον συνεφέρνει από τη διάρροια του προκαλεί κάποιες φορές εμετό, έχει και αυτή έλλειψη και δεν είναι να την δίνεις για πολύ καιρό. Η 3η τροφή που υποτίθεται ότι πρέπει να τρώει και ψιλοσυνέρχεται με αυτή, ήταν να την φέρουν από την προηγούμενη Παρασκευή, δεν ήρθε, μετά την περίμενα πως και πως να την φέρουν χθες και τελικά έκαναν λάθος και έστειλαν άλλα! Οπότε πάμε πάλι για παράδοση την Παρασκευή. Εχω τηλ σε ένα σωρό μαγαζιά αλλά δεν τη βρίσκω. Τώρα τον έχω με αυτήν της διάρροιας και προσεύχομαι να μην μου κάνει εμετούς. Θα τον παρακολουθήσω με την 3η τροφή πως θα πάει κι αν δεν συνέλθει θα πάμε πάλι κτηνίατρο.
27-06-2012, 15:01 #29989
Originally posted by lila198621
χτες πραγματικα νομιζα οτι ημουν στη ζωνη του λυκοφωτος.μου εδιναν κουραγιο και με νταντευαν προσφεροντας μου αριστη ιατρικη φροντιδα για κατι που οταν ημουν παχυσαρκη μου εριχναν του κοσμου τα μπινελικια.ΕΛΕΟΣ
βλέπεις καθηγητές που συμπεριφέρονται άσχημα σε παιδιά που δυσκολεύονται αντί να τα βοηθήσουν
οι δε καλοί μαθητές παίρνουν την καλύτερη μεταχείριση
και δεν την έχουν και ανάγκη, τα έβγαζαν πέρα έτσι κι αλλιώς...
οι αδύναμοι είναι αυτοί που χρειάζονται μια χείρα βοηθείας, φροντίδα, ενδιαφέρον, ένα καλό λόγο
μια ερμηνεία είναι ότι αισθάνονται ανεπαρκείς σε δύσκολες περιπτώσεις
στην ουσία η δυσκολία που εμφανίζεται μπροστά τους, το challenge δεν το εκλαμβάνουν θετικά ως ευκαιρία να το πολεμήσουν και να γίνουν επαγγελματικά καλύτεροι αλλά ως χασούρα (εξ αρχής, χωρίς να προσπαθήσουν) και ως ανεπάρκεια
Και κάνουν project αυτή την ανεπάρκεια που αισθάνονται για τον εαυτό τους στον μαθητή/ασθενή
κοινώς "εσύ φταις, όχι εγώ που δεν μπορώ να λειτουργήσω ως δασκάλα/γιατρός και τα λοιπά"
27-06-2012, 15:06 #29990
Δυστυχώς, κορίτσια, ο ρατσισμός υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει. Όποιος το πάρει είδηση και δράσει νωρίς, τόσο το καλύτερο, γιατί να αλλάξει ο κόσμος δε γίνεται. Πολύς κόσμος έχει ταυτίσει την παχυσαρκία και με τη βραδυκινησία και στο σώμα, αλλά (ανήκουστο) και στο μυαλό!
Όταν ήμουν στα αδύνατά μου, είχα τα πάντα στα πόδια μου. Όταν έφτασα στα βαρύτερά μου, δεν είχα τίποτα. Τώρα, που είμαι σε μια φυσιολογική πλέον κατάσταση, έχω όλο και περισσότερα και αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι τα έχω παντού. Δε μιλώ μόνο για τα προσωπικά ζητήματα, αλλά και εργασιακά και θέματα φιλίας και όλα. Με το που χάνεις κιλά, η ζωή ξαφνικά γίνεται ευκολότερη.
27-06-2012, 15:09 #29991
Ααα και το πιο κορυφαιο???με ρωτησαν κατι που οσες φορες ειχα παει με κολικο στο νοσοκομειο ουσα χοντρη δεν με ειχαν ρωτησει ποτε.μηπως ειστε εγκυος???ειστε σιγουρη???
27-06-2012, 15:11 #29992
Λίλα μου, μήπως ήθελαν να κάνεις ακτίνες και σε ρώτησαν για εγκυμοσύνη;
27-06-2012, 15:15 #29993
Ο παχύσαρκος ασθενής πάει στο γιατρό για να γίνει καλά, δεν πάει σαν νύφη ή γαμπρός για να του πει ο γιατρός αν του αρέσει εμφανισιακά ή όχι! Είναι γνωστός ο ρατσισμός που υπάρχει στην κοινωνία μας αλλά στον συγκεκριμένο κλάδο ο ρατσισμός είναι τουλάχιστον επικίνδυνος για τον ασθενή.
27-06-2012, 15:15 #29994
Δεν το ρωτησαν για αυτο αβα.η εξωμητριως κυηση εχει τα ιδια συμπτωματα.αλλωστε και τις προηγουμενες φορες ειχα κανει ακτινογραφια δεν με ειχε ρωτησει κανεις τιποτα.σου λεει ποιος να τη... αυτη???
27-06-2012, 15:17 #29995
Originally posted by *Katie
δυστηχως η ιδια αντιμετωπιση παντου. Ελαχιστοι ειναι οι γιατροι που θα ασχοληθουν μαζι σου για να σε βοηθησουν ουσα παχυσαρκη. Οταν είσαι σε φυσιολογικο βαρος σκιζονται να σε βοηθησουν και σου κανουν και καμακι απο πανω. Κρετινοι!!!
Μου είχαν επιτεθεί με μηχανή δύο τσαντάκηδες και μου είχαν αρπάξει την τσάντα. Για κακή μου τύχη η τσάντα σκάλωσε πάνω μου και προσπαθούσα να τη διώξω για να σωθώ. Μου πήρε όμως λίγα δευτερόλεπτα και η μηχανή στο μεταξύ με έσερνε.. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα να δηλώσω το γεγονός, με σκισμένα ρούχα, ματωμένη στην αριστερή μου πλευρά και δυστυχώς εμφανίσιμη και αδύνατη..
Κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί μου. Το μόνο που κατάφερα ήταν να χάσω το χρόνο μου με άσκοπο καμάκι, τη στιγμή που χρειαζόμουν περίθαλψη. Μήπως δεν είναι κι αυτό μια μορφή ρατσισμού; Μήπως δεν πρέπει να βάζουμε τα πράγματα σε κουτάκια, αλλά να μετράμε τους ανθρώπους γύρω μας, ανάλογα με τη δουλειά που καλούνται να κάνουν τη δεδομένη στιγμή;
27-06-2012, 15:19 #29996
Originally posted by koritsaki
ειναι οντως πολυ αντιθετικα τα σκηνικα που εζησες λιλα. και απλα μας επιβεβαιωνουν πως υπαρχει ρατσισμος κατα των ανθρωπων με παραπανω κιλα.
αυτο πυ λεει η μακ το εχω ζησει κι εγω...
οταν ημουν αδυνατη ημουν η αγαπημενη φοιτητρια των καθηγητων μου, η αγαπημενη συμφοιτητρια κυριως των αγοριων συμφοιτητων μου, ολα μου γινοταν πιο ευκολα και ολοι σκοτωνοτανε ποιος να με εξυπηρετησει. πχ να μου δωσει την θεση του στο κυλικειο και να παει να μου φερει καφε.
μετα που παχυνα εξαφανιστηκα γι αυτους. κι ας πηγαινε ακομη στο κυλικειο. ηταν σαν να μη με βλεπανε. κι εγω ηθελα να τους πω, τωρα πατε να μου φερετε καφε που με πονανε και τα ποδια μου,οχι μου τρεχατε ολοι οταν ημουν 60 κιλα,γιατι φορουσα κολλητο τζην...αντε!
πήρα κιλά απότομα και έγινα αόρατη απότομα
δεν το περίμενα ότι υπάρχει τόσος ρατσισμός
απίστευτο ότι γίνεσαι αόρατη με παραπανίσια κιλά
μου έδωσε ένα ωραίο μάθημα η παχυσαρκία
1. να προσέχω ως κόρη οφθαλμού αυτούς που έμειναν δίπλα μου παρά το ότι με έβλεπαν να βάζω 50 επιπλέον κιλά
και 2. να είμαι καχύποπτη με όμορφους ανθρώπους, το πιθανότερο είναι ότι δεν προσπάθησαν να πετύχουν και πολλά απ'όσα έχουν
μια φορά μου είχε πει η μητέρα μου ότι οι όμορφοι άνθρωποι έχουν κερδίσει πολλά χωρίς να προσπαθήσουν απλά και μόνο επειδή γεννήθηκαν έτσι και ότι πάντα κοιτάζει το τι έχει πετύχει/κατακτήσει/καταφέρει ο καθένας και όχι με τι προσόντα έχει γεννηθεί γιατί γι'αυτά δεν προσπάθησε ποτέ, λαχείο ήρθαν
27-06-2012, 15:19 #29997
πωπω λιλα τι παρατηρησα μολις? εισαι ηδη στα 67, στρογγυλεμενα πες 70 κιλα απωλεια!!!!!!!!
αληθεια θυμασαι τον εαυτο σου οταν ησουν 157? μπορεις να μας περιγραψεις τι διαφορες εχεις παρατηρησει στη ζωη σου?
27-06-2012, 15:20 #29998
κορίτσια , να μπω σφήνα στη συζητηση περί ρατσισμού και να πω κάτι άσχετο...Έτσι απλά να το καταθέσω , χωρίς να ανησυχώ πολύ, με διάθεση όμως να το αλλάξω.. Έχω πάρει ενάμισυ κιλό από τότε που ξεκίνησα γυμναστήριο, νομίζω ότι λειτούργησε μέσα μου σαν άλλοθι και έχω αυξήσει τις θερμίδες..όχι τίποτα τραγικό αλλά τόσο ώστε να το πάρω το εναμισάκι..
27-06-2012, 15:21 #29999
ʼστα, Λίλα μου, τα έχουμε ζήσει αυτά. Απλά μου κάνει εντύπωση, χωρίς να το αμφισβητώ κιόλας, ότι μιλάμε για γιατρούς, δηλαδή για δημόσιους λειτουργούς. Αυτοί ειδικά θα έπρεπε να είναι ευαισθητοποιημένοι και ανθρώπινοι.
27-06-2012, 15:25 #30000
Μακ μαλλον αντιδραση του οργανισμου στην ασκηση ειναι.αφυδατωνεσαι και κανει κατακρατηση.αυξησε τα υγρα σου και παρακολουθησε το.
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή