Results 30,121 to 30,135 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
28-06-2012, 10:24 #30121
Ιωάννα όταν γράφεις ένα πόστ να το κάνεις copy πριν το ποστάρεις οπότε αν πέφτει η σύνδεση να μη χρειάζεται να το ξαναγράφεις. Με τον ΟΤΕ δεν βγάζεις άκρη δυστυχώς. Οταν είχα το μαγαζί έκανα σύνδεση ίντερνετ με τον ΟΤΕ, την πιο ακριβή κιόλας επειδή θα λειτουργούσα το e-shop και έπρεπε να ανεβάζω συνέχεια φωτό. Δεν δούλευε η σύνδεση και μετά από τηλέφωνα, παράπονα κ.α. ήρθε ο τεχνικός και κατέληξε ότι φταίει το δικό μας καλώδιο. Πριν 5 χρόνια πληρώσαμε 150 ευρώ για να μας αλλάξουν το καλώδιο του τηλεφώνου του μαγαζιού που περνούσε μέσα από τοίχους κ.λ.π. Πάλι δε δούλευε το ίντερνετ! Εφαγα φλασιά μία μέρα και θυμήθηκα ότι όταν είχε έρθει ο τεχνικός του ΟΤΕ σύνδεσε το καλώδιο του τηλεφώνου στο ρούτερ σπρώχνοντάς το με κατσαβίδι ενώ κανονικά κουμπώνει εύκολα από μόνο του. Αγόρασα λοιπόν ένα άλλο καλώδιο τηλεφώνου και το σύνδεσα με το ρούτερ και το ίντερνετ δούλευε!!! Είχαμε πληρώσει τόσα λεφτά και καθυστερήσει τόσο καιρό να δουλέψουμε το e-shop για ένα καλωδιάκι τηλεφώνου κι επειδή ο τεχνικός του ΟΤΕ ήταν ηλίθιος!!
- 28-06-2012, 10:43 #30122
Συνήθως πλένω τα πάντα στο πλυντήριο, αλλά χθες έπλυνα μία ευαίσθητη φούστα στο χέρι και ανακάλυψα ότι με την περιαρθρίτιδα που έχω στον αριστερό ώμο δεν μπορώ να πλύνω! Προσπαθούσα να κάνω την κίνηση του πλυσίματος και δεν μπορούσα με τίποτα από τους πόνους. Την έπλυνα τη φούστα όσο μπορούσα με το ένα χέρι τελικά. Ενώ εδώ και 1 χρόνο που έχω το πρόβλημα με πονάει ο ώμος μόνο σε συγκεκριμένες κινήσεις χθες το βράδυ που ξάπλωσα με πονούσε χωρίς να το κουνάω και δεν μπορούσα να το βολέψω πουθενά. Είχα βάλει και την απαίσια αλοιφή μέσα στο στόμα για το λειχήνα στο μάγουλο, τη βάζω πριν τον ύπνο για να μην ξεπλένεται με το νερό που πίνω όλη μέρα και πέρασα τρέλεια! Προσπάθησα να το περάσω στο ντούκου αλλά τελικά δεν περνάει έτσι η περιαρθρίτιδα χιχι. Αφού τώρα τρώω καλύτερα θα ξεκινήσω το arcoxia που μου έδωσε ο γιατρός κι επειδή είναι βαρύ θα παίρνω πριν και assoprol για το στομάχι για να είμαι σίγουρη. Βέβαια δεν θα κάνω τις ασκήσεις που μου είπε γιατί πρέπει να τις κάνω στο μπάνιο ρίχνοντας ζεστό νερό στον ώμο που σημαίνει ότι πρέπει να ανάβω συνέχεια το θερμοσίφωνο κι αυτό δεν παίζει. Εχει ένα μηχάνημα η μητέρα μου για μασάζ που έχει και διαθερμίες και μάλλον θα το πάρω για να ζεσταίνω με αυτό το χέρι πριν τις ασκήσεις. Προφανώς επειδή το έχω 1 χρόνο σου λέει άντε δεν θα με γιατρέψεις επιτέλους, σήμερα πονάει πάλι ο ώμος μου από το πρωί που σηκώθηκα και το νοιώθω έντονα που κρέμεται το χέρι. Εχω ένα πάνινο νάρθηκα που κρεμιέται στο λαιμό και το έχω βάλει μέσα το χέρι μου και με ανακουφίζει λίγο. Αντε να δούμε.
28-06-2012, 11:57 #30123
Καλημέρα Ιωάννα και Τζίνα! Καλημέρα και στις υπόλοιπες τσούπρες
Τζίνα μου καλά θα κάνεις να δοκιμάσεις να κάνεις την αγωγή και τις ασκήσεις, γιατί πράγματα από μόνο του δεν θα περάσει. Προσπάθησε να αφιερώνεις λίγο χρόνο κάθε μέρα και είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα δεις θετικά αποτελέσματα. Αν δεν μπορείς να αφήνεις το ζεστό νερό να τρέχει, δεν μπορείς να βάζεις ζεστές κομπρέσες πάνω στο χέρι σου για να το ζεσταίνεις;
Επίσης ήθελα να σου πω ότι αν δεν σου φέρουν την τροφή του γατούλη, πες μου να ρωτήσω και εγώ στο πετ σοπ της γειτονιάς μου.
Σας αφήνω γιατί είμαι στην δουλίτσα, παραδίδω την δουλειά μου σήμερα, πιθανόν και αύριο να μην χρειαστεί να έρθω. Θα δούμε.
28-06-2012, 12:02 #30124
Καλημέρα Eli. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την παράδοση, να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι κι εσύ μαζί από το μισθό σου χιχιχι. Σκέφτομαι να ζεσταίνω το χέρι με τις διαθερμίες του μηχανήματος κι αν δεν κάνει δουλειά έχω και θερμοφόρα που μπαίνει στην πρίζα, οπότε κάτι θα καταφέρω. Φιλάκια και καλή δουλίτσα.
28-06-2012, 12:14 #30125
Καλημέρα κοριτσάρες!
Τζινα μου περαστικα με το χερι σου. Τι σε βρηκε παλι βρε παιδάκι μου? μηπως να πας να σε διαβασει κανενας παπας?
Αγγελικουλα πόσο χαίρομαι που είχαμε νέα σου. Αντε βρε κορίτσι μας λείπεις!
Τα δικά μου νέα εχουν ως εξής:
Ηρθαν τελικά χθες οι γονείς μου και σήμερα πρωι πρωι έφυγαν παίρνοντας και το παιδάκι μου μαζι. Αυτη την στιγμή που μιλαμε η κορούλα μου πλατσουρίζει στην θάλασσα και κουναει με μανια ποδια και χερια φορώντας τα μπρατσακια της. Περνάει τρέλεια!! Αλλά εμένα από τωρα μου λείπει...
Προσπαθω να εστιασω στο γεγονος οτι θα εχω όλο τον ελεύθερο χρόνο να κάνω ωραία πράγματα για να απασχολούμε και να περνάω καλά , πραγματα που δεν μπορώ να τα κάνω όταν είμαστε μαζι έτσι ώστε να μην μου λείπει αφάνταστα.
Δεν σας το έχω πει αλλά παρόλο που έχουν περάσει 3 μήνες απο το χειρουργείο στο στήθος μου , εχω ακόμη σκλυρηνσεις από τον μαστό που έγινε η αφαίρεση του ινωαδενοματος και ενω θα έπρεπε να έχουν φύγει , είναι ακομη εδω αμετάβλητες. Την Δευτερα θα πάω να δω τον πλαστικό ξανά για να μου κάνει μάλλον υπέρηχο και να δει τι είναι. Μια προσευχουλα και για μενα μην μπω ξανα σε περιπετειες ρε κοριτσια γιατι δεν θα το αντεξω ....
28-06-2012, 12:23 #30126
καλημερα κ απο μενα κοριτσοπουλα.Τζινακι ΕΛΕΟΣ κοπελα μου πια..οντως να πας να σε διαβασουν ματια μου..Περαστικα κ ευχομαι να περασει γρηγορα.Κατερινα μου ευχομαι κ προσευχομαι να σου πανε ολα καλα κ να μην ειναι τιποτα.Ωστοσο προσεχε το λιγο μεχρι να σε δει ο γιατρος.Εμενα γιορταζει ο αντρουλης μου αυριο αλλα ενα μικρο σουαρε θα το κανω το Σαββατο ναμαστε καλα πρωτα..Επισης παρολο που εχουν περασει περιπου 4μιση μηνες μετα σλιβ οταν στεναχωριεμαι το στομαχακι δινει κ παιρνει απο τους πονους κ δυστυχως δεν βρηκα τον γιατρο.Α κ αυριο θα παω για ενδοφλεβιο σιδηρο μιας κ εχω πολλες ζαλαδες αυτες τις μερες κ καθολου ενεργεια ουτε κ δυναμη..Αυτα τα ολιγα.Φιλακια κ ευχες για ολες τα καλυτεροτερα
28-06-2012, 12:23 #30127
Καλημέρα Κατερίνα. Αυτό με το χέρι μου δεν είναι καινούριο, τόχω πάνω από 1 χρόνο, ήλπιζα να περάσει μόνο του αλλά δεν. Όσο για τον παπά χιχιχι δε χρειάζεται να με διαβάσει γιατί όλη μου τη ζωή αυτή είναι η καθημερινότητά μου, το περίεργο σε μένα θα ήταν να είμαι καλά χιχι. Εύχομαι καλή επιτυχία στην εξέτασή σου τη Δευτέρα, να είναι όλα καλά κι απλά να έχουν αργήσει να φύγουν οι σκληρύνσεις και τίποτα παραπάνω. Θα φύγεις όντως τη Δευτέρα για Ναύπακτο μετά την εξέταση;
28-06-2012, 12:27 #30128
Καλημέρα Μαράκι. Πάλι χρειάζεται να βάλεις σίδηρο; Νομίζω ότι αυτό είναι ένας λόγος παραπάνω για να ζορίζεσαι και να τρως περισσότερο. Με το καλό να γίνεις ρόμποκοπ αύριο και να νοιώσεις πιο δυνατή χωρίς ζαλάδες.
28-06-2012, 12:37 #30129
ευχαριστω Τζινα και μοναδικη. Χρόνια πολλά στον άντρα σου μοναδική μου να τον χαίρεσαι. Αντε να πας να σου βαλουν σιδηρο και μετα να πετας!
Τζινα μου ναι θα φυγω μετα την εξεταση εκτος απροόπτου κατόπιν εξέτασης.
28-06-2012, 13:03 #30130
Πάω μαμαδοβόλτα να πάρω και τα παϊδάκια που μου ψώνισε η αδερφή μου και θα σας δω αργότερα. Φιλάκια.
28-06-2012, 13:34 #30131
Χωρίς να θέλω να σας στεναχωρήσω , οφείλω να ρουφιανέψω ότι μάλλον χλωμό το βλέπω η αρχηγός να αφήνει τα καταγάλανα νερά του μεσσηνιακού κόλπου και να κοπιάζει στην Αθήνα άμεσα...Οπότε η τοπικοσυνάντηση αναβάλλεται για αργότερα μέσα στην εβδομάδα...
28-06-2012, 14:32 #30132
καλησπερες κοριτσάκια μου!!!
μολις μπορεσα να μπω γιατι το πρωι είχα baby sitting... αν και να πω την αληθεια ο αντρας μου μετά τα τελευταία γκαζια που του έχωσα ξυπνησε πρώτος σηκωσρε τον μικρό και με αφησε λίγο να κοιμηθω.... ελλιωσα η γυναικα.
τα νεα τα δικά μου λιγο πολύ τα ξερετε
η μαμά εμεινε στο νοσοκομείο για 10 μέρες με αποτέλεσμα να είμαι σαν τον Βεγγο, μαγειρεμα για 6, μαζεμα σε 3 σπίτια, δουλεια εννοείται, νυχτερινα αβέρτα και να μην μπορώ να παω να την δώ!!!! ο μπαμπάς μου στην κοσμάρα του και αφου τον γκαζωσα και αυτον γιατί ούτε πήγαινε να δει την μαμα, ουτε τον μικρό ηθελε να κρατησει για να παω εγω, μου πηρε καινουργιο laptop!!!!!
ο παπους με σπασμένο χέρι το οποίο δεν θρέφει, μέσα στην γκρινια! ευτυχώς βρίκαμε γυναικα να μενει μαζι του γιατι δεν γίνεται πλέον αλλιώς!
Το μονο καλό που μου συμβαίνει: ΘΑ ΞΑΝΑΜΑΝΑΓΙΝΩ ΝΟΝΑ!!!!!!!! εξοδα μεν, αλλά είναι πολυ μεγαλο πραγμα!!!!
Η Ναταλια πότε ερχεται????? οεο???? να κανω ένα τσεκ στο προγραμμα μου μπας και τα καταφερω και εγω??????
28-06-2012, 14:56 #30133
καλημερα κοριτσια μου!!!
τζινα σε θαυμαζω! εισαι πολυ δυνατος ανθρωπος! ελπιζω να περασει γρηγορα το χερι!!!
περαστικα και στην καλλιοπη με την κυστη!
περαστικα και στο κατερινακι με τις σκληρυνσεις,που δεν θα ειναι τιποτα και τη δευτερα θα σε ξαθυσηχασει κι ο γιατρος! θα κανουμε την ρποσευχουλα μας και για σενα!
περαστικα και σε ολους της αγγελικουλας!
και ελπιζω να μην ξεχασα τιποτα περαστικα!
αμαν βρε κοριτσια! τι το βρηκε το τοπικ μας παλι!
αλλα ετσι γινεται παντα εδω!
περνανε 2 μερες ετσι και μετα φτιαχνουνν ολα ως δια μαγειας στη WONDERLAND!!!!!!!!
28-06-2012, 15:09 #30134
αχ Αγγελικουλα τι σε βρηκε, ΠΑΝΙΚΟΣ! Καλα εκανες και εχωσες τα γκαζια σου και μπηκανε και καποια πραγματα στην θεση τους, μερικες φορες δεν γινεται αλλιως.
Δεν θα την δω τελικα την Ναταλια οπως φαινεται διοτι εγω φευγω για ολη την επομενη εβδομαδα. Κριμα... Next time I guess
28-06-2012, 15:15 #30135
καλησπεραααααα!
εδω ειμαι και εγω !
τα νεα μου οπως τα ξερετε!
τζινακι πηγα ρωτισα στο ενα δεν εχει και δε προβλεπετε να φερουν συντομα στο αλλο θα παω το απογευμα να δω!
βρε βαμπιρακι που σε λεει η τζινα εσυ εξετασεις δε θα κανεις δε θα σε δει ο γιατρος για το τριμηνο?ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλα σλιβομπαιμπασογενεθλεια!
αγγελικουλα μας ελειψες!!!
σοκολατιτσα χαρηκα που ο μπαμπας σου ειναι καλα!
μοναδικο μαρακι να τον χαιρεσε απο σημερα τον αντρουλη σου
κατερινακι μου καθε αρχη και δυσκολη σουλειπει τωρα οταν σε λιγα χρονια θα φευγει μονη της διακοπες να δεις!
ελλακι ευχομαι να πληρωθεις και μαλιστα καλα για τη δουλιτσα σου!
τωρα για γλαυκη και ναταλια τι να πω?? αυτες καλα περνανε! να ειχαμε τη τυχη τους μονο!!
λιλακι???????? που χαθηκες???
αβα?? ολα καλα?
μονο τη μακ βλεπω ον λινε και σιγουρα ειναι καλα !!!!! (αληθεια γιατι εβγαλες φωτο μονο με το ενα μαγιο και τα αλλα τα αφησες παραπονεμενα?)
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....