Results 3,001 to 3,015 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
02-12-2009, 11:14 #3001
α, βασια μου το μπομπ εμεις τον απαγορευσαμε στο σπιτι. ξερεις τι λενε για τον μπομπ ε? γιατι δεν κανει παρεα με κοριτσια....θα μου πεις ελα σιγα, ομως το καλοσκεφτηκα και μου τη δινει λιγο γιατι σιγα-σιγα.... εχω και αγορι στο σπιτι και υπαρχουν πολλα κοριτσια που πρεπει να αποκατασταθουν....τελικα φταινε οι ορμονες που τρωμε? ειναι μοδα? ειναι χομπυ? παω να τα γραψω σε κανενα αλλο φορουμ....αφου το βρω πρωτα
μαρικακι, εξοχη η ιδεα σου για τα κοτοπουλα στο μπαλκονι της ναταλιας....
- 02-12-2009, 11:16 #3002
εμπρος κοριτσια, η νεα διαιτα....κοτοπουλα στο μπαλκονι
02-12-2009, 11:31 #3003
Originally posted by LIDA
Κι όμως: δεν νιώθω καλά, δεν νιώθω πλήρης. Ναι είμαι νέα, υγιής, έχω δουλειά, έχω δυο παιδιά, έναν άντρα (καλά δεν είναι και η τέλεια σχέση πια) αλλά όλα τα φαντάσματα του παρελθόντος τριγυρνάνε πάντα, είναι εκεί.... Και κάτι λείπει πάντα από το παζλ.... Δεν ξέρω ρε Ναταλάκι τι, αλλά θυμάμαι την λέξη που είχες πει σε παλιότερο ποστ: "αφουγκράζομαι τον εαυτό μου". Αυτό προσπαθώ να κάνω τον τελευταίο καιρό και ειλικρινά νιώθω λίιιιιιιιγο καλύτερα (λίγο όμως).
Ασφαλώς και υπάρχουν εκκρεμείς υποθέσεις του παρελθόντος,που απρόσκλητες έρχονται
να μας αναστατώσουν και να υποσκάψουν όση δουλειά κάνουμε εντωμεταξύ.
Και τα δικά σου τα φαντάσματα δεν τα υποτιμώ καθόλου!Δε λέω πως είσαι αχάριστη σε όσα έχεις!
Αλίμονο!Θέλει δουλειά,θέλει επιμονή,αλλά είναι εφικτό.Και χρειαζόμαστε ν'αντλήσουμε δύναμη
από όσα θετικά σημαντικά έχουμε,γι'αυτό και τα τονίζω.
Αυτό που από μικρή έκανα και με βοηθά να με αφουγκράζομαι είναι να με παρατηρώ διαρκώς
σαν τρίτος,έξω από μένα.Τι έκανα,τι ένωσα,τι μου βγήκε,τι σημαίνει αυτο...όλα.
Όταν σε έχεις στο μικροσκόπιο και περιορίζεις τις ασυναίσθητες συμπεριφορές και αν όσο συμβαίνει κάτι
αναλύεις αυτόματα τι σε κάνει να νιώθεις και γιατί,αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τους εσώτερους μηχανισμούς σου,
τα θέλω και τα μπορώ σου,όσα σου αρνείσαι και τους λόγους τους,όσα σε πάνε μπροστά και όσα πίσω.
Έτσι την επόμενη φορά,έχοντας καλύτερη γνώση του εαυτού σου,έχεις συνείδηση των επιλογών σου
κι αντίστοιχα και την ευθύνη των πράξεων σου,βέβαια...Σιγά σιγά αποφασίζεις τι θεωρείς πως σου αξίζει
κι έχεις πλέον και τα μέσα να το επιδιώξεις...Η διαδικασία χρονοβόρα και συχνά οδυνηρή,ωστόσο μονόδρομος.
02-12-2009, 11:43 #3004
Originally posted by BARB3
εμπρος κοριτσια, η νεα διαιτα....κοτοπουλα στο μπαλκονι
Και μετά πετούν μακριά να μην τα κηνυγήσω να τους την πάρω πίσω...Στο μπαλκόνι έχω πρόσβαση.
02-12-2009, 12:11 #3005
Originally posted by BARB3
αχ βρε κοριτσια, καθεμια με τον πονο της ειμαστε....
βρε βασια μου, εσυ το πηρες πολυ πατριωτικα...απο τοτε που εκανες την επεμβαση δεν θελεις να τρως τιποτε αν ειναι δυνατον. απο το "ζω για να τρωω", το πηγες σε "ζω για να μη τρωω" στο τελος σε βλεπω ανορεξικη. δεν πειραζει αν φας και τιποτε. μια χαρα εισαι. 50 κιλα κοντευεις να χασεις σε λιγοτερο απο ενα χρονο. ο οργανισμος σου θελει χρονο να το καταλαβει. αφησου λιγο ελευθερη και φαε κανονικα βρε παιδι μου. καμια εξεταση εχεις κανει τωρα τελευταια? μηπως τρως πολυ λιγο? δεν λεω, μια χαρα σε βλεπω αλλά κανε και καμια εξεταση να εισαι σιγουρη οτι ολα καλα στον οργανισμο σου
?
καλα για ανορεξικη εχω δρομο ακομα
αυτο να δω σε μενα και τι στον κοσμο
μετα ειμαι κατευθειαν για την ασπρη στολη με τα χερακια στην πλατη
α ρε να βλεπω την μαμα μου να μου λεει φαε κατι και τι στον κοσμο, καλα ε γελαω μονη μου...............
02-12-2009, 12:23 #3006
τρως κανονικα δηλ 1200 θερμιδες τη μερα?
ετσι ειναι το κανονικο τωρα?
πω-πω...κι εγω με τα χιλια ζορια να μην τις ξεπερασω....
anyway...το θεμα σου ειναι ψυχολογικο βασια μου. εχεις γινει μια χαρα και νιωθεις τυψεις επειδη τρως κανονικα....αρα αν ακουσεις τις τυψεις, δεν θα τρως και γινεσαι ανορεξικη....
το ιδιο δεν λεμε? τι δεν καταλαβαινω?
02-12-2009, 13:03 #3007
βασουλινάκι συμφωνώ με την μπάρμπυ, για πρόσεξε το λίγο το θεμάτακι, καπως έτσι μας παίρνει η μπάλλα και λέμε ωπ και τώρα τι κάνουμε
δεν σε έχω δει για να ξέρω αλλά πιστεύω ότι είσαι μια χαρούλα.
ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΠΙΑ, ξέχασε τα όλα τά άλλα τρώγε ότι πρέπει να τρως (συμβουλέψου κάποιον ειδικό αν νοιώθεις τύψεις να σου βγάλει ένα πρόγραμμα συντήρησης ή έστω χαλαρής απώλειας με όλα τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει για την υγεία σου πάνω απολα και να νοιώθεις και καλά ψυχολογικά.)
σου εύχομαι τα καλύτερα την αγάπη μου και τα φιλιά μου.
02-12-2009, 13:03 #3008
στον πειραιά αυτήν την στιγμή ρίχνει καρεκλοπόδαρα κι εγώ η τρελλή πάω στην διαιτολόγο φιλιά
02-12-2009, 13:04 #3009
το ιδιο λεμε οντως αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να μην φαω, δεν παιζει αυτο, πειναω.................
02-12-2009, 13:14 #3010
Μπράβο ρε Αννεζίνα, αυτό θα πει θέληση.....
Μπράβο και πάλι μπράβο!
02-12-2009, 20:46 #3011
Originally posted by dreamOn
Πίστευα, και εξακολουθω να πιστευω, στην ιατρική. Στο συγκεκριμενο θέμα ημουν διπλά ατυχη και πληρωνω σπασμενα. Και οταν ακουω φιλες μου με 5-6 ή και 10 κιλα παραπανω να ψαχονται με χαπια (χωρις συνταγη γιατρου) και μπαλονακια και ενα σωρο άλλα, γινομαι τουρκος διοτι αυτα τα πραγματα δεν ειναι αστεια.
Απο την δικη μου σκοπιά εχω να πω οτι κάθε προσπαθεια που κανουμε την φορτωνομαστε. Καιμε την βενζινη και τα κουραγια μας, την ζεση της ψυχης μας, το ιδιο μας το σωμα. Για αυτο επιλεξτε προσεχτικα τι θα κανετε και προσπαθηστε να ολοκληρωσετε την προσπαθεια σας, εστω κι αν ψιλοστραβωσουν τα πραγματα στην πορεια - πέστε και ξανασηκωθείτε! Και αγαπηστε το σώμα σας. Ειναι ο μονος σας συμμαχος, συντροφος, προικα, δωρο Θεου. Με παραπανισια κιλά ή οχι, με κυτταριτιδα ή οχι, με τριχουλες, σπυρακια, παναδες, ραγαδες. Αλλοι παλευουν με καρκινους, ακρωτηριαζονται, και τους βλεπεις παλευουν! Τι στο καλο; Μια - δυο - τρεις, θα την δωσουμε κι εμεις τη μάχη με το θηρίο και θα την φερουμε την ισορροπία. Η ζωη ειναι πολλά περισσότερα απο τα κιλα μας, νομιζω. Και - ενιοτε - η ζωη ειναι ωραια!
03-12-2009, 08:39 #3012
Καλημέρα,αν και βαριά και μελαγχολική όσο δεν πάει!
Χάσαμε την Ονειρένια μας και δεν το χωρά ο νους μου!
Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να συμβεί αυτό σ'έναν τόσο ζωντανό άνθρωπο!
Αν η ψυχή σου είναι κάπου εδώ κοντά μας ακόμα,Ονειρένια μου,νιώσε τον πόνο
και συγχώρεσε τα δάκρυα.Ξέρω πως μόνο γέλιο και χαρά θέλεις να σκορπίζεις πάντα...
"Καλό ταξίδι,αλαργινό καράβι μου"...προσωπική μου αστρολόγε,Ονειρένια μου,καρδιά μου!
Ο άγγελος σου να σε φροντίζει εκεί που πλέον σκορπάς τη μαγική σου ονειρόσκονη...
--->ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ...
03-12-2009, 09:21 #3013
τι εγινε ρε παιδια?
03-12-2009, 09:22 #3014
μας αφησε η dreamOn..... συλληπητηρια σε ολους οσους την γνωριζαν... κριμα πολυ κριμα....
03-12-2009, 10:00 #3015
πως ρε παιδιά? πως έγινε αυτό? Πέστε μας τι ξέρετε? Γιατί????
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή