ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2012
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2012 of 2553 FirstFirst ... 10121512191219622002201020112012201320142022206221122512 ... LastLast
Results 30,166 to 30,180 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    xaxaxaxa για σεναριο επιστημονικης φαντασιας ειμαστε!!!
    Το KoritStar Trek και η ΝατAlien! :lol: :lol:

Senior Member
    να 'μαι και εγω παλι.

Senior Member
    Πως είσαι Λίλα σήμερα; Το αγόρι ξεμούτρωσε; χιχιχι

Senior Member
    σημερα δεν εκατσα στο κρεβατι.μαγειρεψα εκανα λιγες δουλιτσες με τη μανα μου απο πισω μου να γκρινιαζει κατσε καλα γιατι δεν σε ξαναπαω στο νοσοκομειο.ειμαι ακομα λιγο κουρασμενη.ομως το χειροτερο μου ειναι που απο τον εμετο που εκανα προχτες με πονανε ολα μου τα πλευρα και ο λαιμος μου.
    με το αγορι ξεχεστηκαμε στο τηλεφωνο και τωρα του κραταω εγω μουτρα.ηθελε αυριο να βρεθουμε ομως ειχα κανονισει ηδη να βγω με μια κοπελα απο το χωριο και θυμωσε.μετα μου ελεγε κατι του τυπου και που θα πατε και θα ειστε μονες σας και κατι τετοια και αρχισα τα μπινελικια.

Senior Member
    Καλησπέρα,ονειρόκοσμε!Ελπί ζω να μου είστε όλοι καλά και ν'απολαμβάνετε όμορφες στιγμές ακόμα και στην καθημερινότητα σας!
    Μαθαίνω τα νέα σας στο καθημερινό πρωινό μου μπάνιο με τη Φτουτάτη.Σήμερα κολυμπήσαμε στα καταμπλέ νερά των Κιτριών...
    Περνώ τόσο καλά,που δυσκολεύομαι να έρθω Αθήνα,όσες μέρες αρχικά σκόπευα...Τις επόμενες μέρες μάλιστα υπολογίζω να περάσω και καλύτερα!
    Τετάρτη ή Πέμπτη απόγευμα-βράδυ,κανονίστε πού θέλετε να βρεθούμε,όσες μπορείτε να δραπετεύσετε από την καθημερινότητα σας.Έστω μια ξεπέτα,
    από το τίποτα...Κι άμα δροσίσει ο καιρός,κατά φθινόπωρο μεριά και πάλι τα ξαναλέμε!Αφήνω φιλιά πολλά και μια εικόνα από το σημερινό μπάνιο να σας δροσίσει.

Senior Member
    Λιλάκι μην το αποπαίρνεις το αγόρι, άστο να κάνει τις ζήλιες του και στο τέλος κάνε αυτό που θες εσύ χιχι. Ναταλία χαίρομαι που περνάς καλά. Εγώ δεν έχω πρόβλημα, προκειμένου να βρεθούμε και ξεπέτα κάνω και one night stand και ότι θες! :lol:

Senior Member
    ειμαι βαρεμενη εγω δεν θελω πολλα πολλα και ζηλειες γιατι με πιανουν τα διαολια μου.ναταλακι σιγα μην αφηνε τις θαλασσες να τρεχεις στην αθηνα.την καλυτερη δουλεια κανεις.

Senior Member
    ποσο τυχερη εισαι ναταλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
    κανε οσες περισσοτερες βουτιες μπορεις!!!!
    κανε και μια για μενα που το αλμυρο δεν θα βρεξει το σωμα μου παρα μονο του χρονου το καλοκαιρι........

Senior Member
    κοριτσια??τι λετε να μου βαζεται ολες φωτο απο τηις παραλιες που μπανιαρεστε να σκαω απο τη ζηλεια μου και να ονειρευομαι ταυτοχρονα για του χρονου??
    κι αν θελετε για ανταλλαγμα θα σας βαζω κι εγω φωτο απο λονδινο, αν τα καταφρω βεβαια! χιχιχι

Senior Member
    κοριτσακι δεν θα ερθει φετος καθολου ελλαδα να κανεις κανενα μπανακι???

Senior Member
    κοριτσακι εδω δε θα μπανιαριστω εγω φετος

Senior Member
    α καλε ξεχασα να σας πω!!!
    μαλλον θα παω κι εγω διακοπες!!! ενα σαββατοκυριακο ολοκληρο!
    θα παμε με το αγορι στη μαδριτη,οπυ τον στελνει η δουλεια του για μια δουλεια δευτερα και ειπαμε να περασουμε εκει το σ/κ μας!
    ετσι για να πουμε οτι πηγαμε κι εμεις καπου το καλοκαιρι!!!

Senior Member
    Αχχαχχχαχαχαχαχ!!! Πρεπει να μεγαλωσω την Βαμπιροφαμιλια μου!! Το ποριτσακι και εγω θα τρεχουμε σημερα στο παρκο και θα αποπλανουμε τα θηματα μας!! Το κοριτσακι με το σορτσακι, εγω με ντεκολτε!! Κριμα που θα δουλευει η αφη γιατι με το ντεκολτε που διαθετει θα ειχαμε πολλαπλασιασει τα θυματα επι 100!!!
    Ναταλια και Γλαυκη μου ριξτε και καμια βουτια για εμενα διοτι ουτε εγω με βλεπω να κανω κανενα μπανιο και φετος!!!
    1ον δεν θελω να μαυρισω, δεν μου παει και βγαζω και φακιδες στον ηλιο και 2ον που να βρω την στολη δυτη;;; Χιχιχιχιχχι

Senior Member
    Koritsaki δεν θέλω να ζηλεύεις και να στενοχωριέσαι βλέποντας τις παραλίες, αν είναι να ονειρεύεσαι τότε αλλάζει και όταν πάω στο εξοχικό θα φωτογραφίζω και θα σου βάζω κάθε τόσο να βλέπεις θάλασσα.

Senior Member
    ωωωωω καλλιοπη!!! τι μου κανεις??? ειναι αυτο που συχνα αναφερεις με τον κωδικο ονομα ''το νησι''??

λιλακι δεν θα μπορεσω να ερθω καθολου γιατι δεν μπορουμε να παρουμε αδεια.....
    κι ετσι μενουν για του χρονου τα ονειρα....