ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2017
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2017 of 2553 FirstFirst ... 10171517191719672007201520162017201820192027206721172517 ... LastLast
Results 30,241 to 30,255 of 38289
    Senior Member
    Δεν ξερω βρε Γλαυκη μου , κατι μου ειπε η Μακ οτι μπορει να περναει και με ενεσεις κορτιζονης δεν ξερω πραγματικα. Αυτο που ξερω ειναι οτι αυτα τα καρουμπαλα που εχω δεν εχουν υποχωρησει ουτε στο ελαχιστο 3 μηνες τωρα. Μαλλον καποια παρεμβαση θα πρεπει να γινει , απλα ευχομαι να ειναι οσο πιο γρηγορη και ανωδυνη γινεται. Θα σας πω οταν μαθω την Δευτερα

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    καλα εκανα ενα εναλλακτικο τυροψωμο γιαμι γιαμι.σημερα εκανε ο ακης στο πρωινο μου τυροψωμο και εγω εκανα τα πειραματα μου.εβαλα κετσαπ σπιτικη γαλοπουλα πιπερια πρασινη ελιες και φετα.ηθελα να βαλω και βασιλικο ομως το ξεχασα.εγινε τελειο.
    δωσε συνταγη παρακαλω!!!!!!!!!!
    αλλα αναλυτικη αν μπορεις γιατι δεν ξερω να φτιαχνω καν ψωμι!

Senior Member
    Πάω να ξαπλώσω παίδες γιατί πονάει και η κοιλίτσα μου, πρώτη μέρα περιόδου γαρ!
    Τζινάκια πολλά και όνειρα γλυκά και όμορφα!!!

Senior Member
    παιδακια λεω να παω να βγαλω την δευτερη μασκα και να βαλω την τριτη και να οριζοντιωθω.
    Ελι ετοιμασου για την ζουμπα αυριο, μολις σκεφτηκα οτι δεν εχω κολαν καλοκαιρινο για το gym και λεω να παω σε κανενα κινεζικο αυριο μπας και την γλυτωση με κανενα πενταευρω
    καληνυχτα αγαπες

Senior Member
    Κοριτσακι ειναι πολυ ευκολο.θα σου τη στειλω το πρωι με u2u που θα γραφω απο τον υπολογιστη.

Senior Member
    Λιλα δεν ξερω σιγουρα εγω.Η Ναταλια μπορει να ερθει.Το Κατερινιω αν ειναι Ναυπακτο το ΣΚ.Ισως αν δεν δουλευει κ η αφη Ελι.Η ιωαννα μενει Πατρα κ θα ερθει σιγουρα ειπε.Λες για Πατρινη συναντηση?

Senior Member
    Καληνυχτα νυσταγμενες αφες!!!καλη ξεκουραση!!!!

Senior Member
    Κοριτσάρες μου καλησπέρα!

Ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια που σας ζήτησα κ όλα πήγανε τέλεια!

Ο μπαμπακουλίνης είναι καλύτερα απο πριν κ είμαι πολύ χαρούμενη, οι γιατροί τα πέξανε μαζί του, αυτή τη περίπτωση δεν μας την είχανε αναφέρει κάν, τη Δευτέρα που επισκεφτήκαμε τον γιατρό στο ιατρείο του μας έιχε δώσει επιλογές με βάση το αποτέλεσμα της εξέτασης που είχε κάνει, η μια ήτανε να χρειαζόταν μπαλονάκι κ η άλλη η εγχείρηση! Ευτυχώς τίποτα απο τα δυο δεν χρειάστηκε να κάνουν!

Senior Member
    Ας ελπισουμε οτι το καλο μας λογιστηριου του κρατους θα εχει δωσει στη μανα μου τη συνταξη της μεχρι τον αλλο μηνα οποτε θα μπορω να ερθω στην πατρα.

Senior Member
    Λιλα μακαρι!Ολες θελουμε να σε δουμε κ απο κοντα.Πυργος Πατρα ποση ωρα ειναι?Ποσο περιμενει η μαμα σου?Ξερω γνωστους που περιμενουν εναμιση χρονο.
    Σοκολατιτσα πολυ ωραια τα νεα σου!Να ειναι παντα γερος ο μπαμπας σου!Εσυ τι κανεις?
    Καληνυχτα αφες παω κ εγω σε λιγο.

Senior Member
    καληνυχτα και απο μενα!
    βλεπει ποδοσφαιρο το καμαρι μου και βρηκα αδειο το πσ
    ετσι σας διαβασα και δε θα φαω αυριο ολο μου το πρωι ον λαιν
    φιλια πολλα!

Senior Member
    α ξεχασα απο δευτερα που θα λειπει η κορη θα ειμαι πιο ανετα θα εχω το λαπτοπ!!!!

Senior Member
    καληνυχτα κ καλο ξημερωμα σε ολες σας!παρασκευη ,παραμονη ΣΚ ,υποσχεση ξεκουρασης!Αγγελικουλα μου εσυ καλη δυναμη.

Senior Member
    Καλά είμαι Γλάυκη μου το παλεύω με τη διατροφή μου!
    Εσύ μετράς τις μέρες αντίστροφα ε?
    Λιλούκο άσε κ εμείς περιμένουμε τη σύνταξη της μάνας κ ακόμα, τα χαρτιά τα κατέθεσε επέρσυ τον Μάιο η δική σου μαμά πότε τα κατέθεσε?

Βέβαια το καλύτερο θα ήτανε να βρω μια δουλίτσα εγώ αλλά που! ʼσε που μας ήρθε κ η εφορία ,η μάνα μου δυο μέρες τανάσκελα είχε πέσει κ δεν μπορούσε να συνέλθει!

Senior Member
    Γλαυκη η μαμα μου επρεπε να την παρει σε 3 μηνες και ειναι απλη περιπτωση γιατι δεν εχει διαδοχικη ασφαλιση.ομως οταν εγινε ο καλλικρατης της εκαναν υποχρεωτικη μεταταξη στο δημο απο την περιφερεια που δουλευε.οποτε επειδη εγιναν μαζικες αιτησεις για συνταξη απο τους δημους με το τελευταιο νομοσχεδιο για το ασφαλιστικο περιμενει 10 μηνες ηδη.πατρα πυργος ειναι σχεδον μια ωρα και εχω και συγγενεις πατρα αν θελω να μεινω.