ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2020
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2020 of 2553 FirstFirst ... 10201520192019702010201820192020202120222030207021202520 ... LastLast
Results 30,286 to 30,300 of 38289
    Senior Member
    καλημερα κι απο μενα γλυκουλες!

τζινακι μεσα απο την καρδια μου περαστικουλια για το χερι σου. ειναι πολυ σπαστικοι αυτοι οι πονοι στις αρθρωσεις.το ξερω απο πρωτο χερι γιατι στα πιο πολλα κιλα οταν ημουν, κατα διαστηματα με πονουσε το ισχιο,εκει που ενωνεται το ποδι με τη λεκανη και πραγματικα θυμαμαι οτιηταν πολυ ενοχλητικο....

ελι! πολυ χαιρομαι!!! και που πληρωθηκες και που ειναι καλο το αφεντικο σου.
    σ αυτο το θεμα που λετε με τη συμπεριφορα εργοδοτη στον εργαζομενο ειναι που εχουμε παρατηρησει τις μεγαλυτερες αλλαγες μεταξυ ελλαδας αγγλιας.

χμμμμ κι εμενα το ψυγειο μου θελει αποψυξη και μαλιστα δεν εχω ξανακανει, παντα την εκανε η μαμα μου ως τωρα!!!

Senior Member
    αααχχχχ και να σας πω κοριτσια.

απο χθες το βραδυ μου λειπει παρα πολυ η μαμα μου....τη σκεφτομαι συνεχεια...θελω να μιλησω μαζι της,να την παρω αγκαλια, να παμε βολτα....
    χθες ενιωθα τεραστια ελλειψη,ειχα τοση αγαπη να δωσω και δεν ηξερα τι να κανω...
    κι ετσι μεσα στη μαυρη νυχτα,κατα ωρα 3 και μιση ξυπνησα το αγορι με ενα τραγουδακι:saint:

Senior Member
    καλημερα! σας. *Katie αυτο το ''μην αδυνατησεις αλλο κοριτσι μου'' δε πιστευω να το ακουσω ποτε απο το πατερα μου.κ αν το ακουγα δεν ξερω πραγματικα πως θα το επερνα,αν θα χαιρομουν η θα τσαντιζομουν...
    ΤΖΙΝΑ περαστικα στο χερακι σου κ μη το ζοριζεις πολυ,προσπαθησε να ξεκουραστεις οσο μπορεις.
    κοριτσακι σιγουρα το αγορι θα χαρηκε με το γλυκο ξυπνημα που του προσφερες
    εγω να πω την αληθεια συνεχιζω να μη νιωθω καλα.χτες λιποθυμισα παλι στη δουλεια. δε ξερω ποσο θα κρατησει αυτο αλλα δε παλευεται

Senior Member
    Καλημέρα Koritsaki, χαρά που θα πήρε χθες το αγόρι σου που σου λείπει η μαμά σου! :lol:
    Καλημέρα και σένα Αλινάκι, γιατί βρε κοπέλα μου λιποθυμάς; Μήπως πρέπει να το ψάξεις κι άλλο; Με την πίεσή σου τι έχεις κάνει;

Senior Member
    τζινα μου το εχω ψαξει αρκετα ποσο ακομα??? χτες πηρα κ τις εξετασεις αιματος κ βγηκαν σχετικα καλες. οι βιταμινες ειναι ολες μεσα στα φισιολογικα,ισως στα κατωτερα ορια καποιες αλλα οχι κατω.θα τις παω στο γιατρο να τις δει κ αυτες κ βλεπουμε. παντως με εχει κουρασει κ να τρεχω σ αυτους κ ακρη να μη βγαζω κ σκεφτομαι κ τα χρηματα που εχω δωσει μεχρι τωρα γιατι λιγα λιγα μαζευονται κ τα στερω απο την οικογενεια μου.με τη πιεση περνω το χαπακι που εδωσε ο καρδιολογος καθε πρωι αλλα να πω την αληθεια μονο μια φορα μετρησα τη πιεση μου.το δικο μας πιεσομετρο εχει χαλασει κ εξω το αμελω να παω με το τρεξιμο που εχω κ την αδυναμια που νιωθω

Senior Member
    Αλίνα το ξέρω ότι είναι εκνευριστικό να τρέχεις στους γιατρούς και να μην βρίσκεις τι φταίει, όμως αυτές οι λιποθυμίες προκαλούνται για κάποιο λόγο. Τώρα που θα πας τις εξετάσεις στο γιατρό να του πεις και για τη 2η λιποθυμία. Εύχομαι να βρεις σύντομα τι φταίει και να το αντιμετωπίσεις για να μην ταλαιπωρείσαι άλλο σωματικά, ψυχικά και οικονομικά. Περαστικά σου.

Senior Member
    τζινα δυστυχως δεν ειναι η δευτερη ειναι η τεταρτη! μεσα σε 2 βδομαδες. του ειχα πει κ για τις αλλες 2 κ γιαυτο μου εκανε κ τις υπολοιπες εξετασεις. δε ξερω τι να κανω,με τη δουλεια ιεμαι σιγουρη πια οτι δε θα με κρατησουν κ οκ στενοχωριεμαι αλαλ εχει ο θεος κατι αλλο θα βρω. αυτο που φοβαμαι ειναι μη χασω κ το προγραμμα κ παει τοσος κοπος χαμενος.σημερα πραγματικα νιωθω τοσο ατονια που δε μπορω να σταθω στα ποδια μου αλαλ δε με περνει να μη παω ξανα.θα παω κ ο θεος βοηθος ευχομαι μη τους σωριαστω παλι κατω.ασε που ντρεπομαι κιολας.χτες με επιασε κ το παραπονο κ εβαλα κ τα κλαματα μετα γενικα χαλια η κατασταση

Senior Member
    Αλινα θεωρω οτι δεν το σκέφτεσαι πολυ σωστα. Αν δεν είσαι εσυ καλά , δεν θα ειναι και η οικογενεια σου καλα. Εξαρτονται απο εσενα και την λειτουργηκοτητα σου. Πρεπει να σε φροντισεις πρωτα για εσενα και μετα γιαυτους. Μην λυπασαι τα χρηματα , για την υγεια δεν κοιταμε το χρηματικο, θα βρεθει η ακρη. Νομιζω οτι το εχεις παρει αρκετα ελαφρα και οτι δεν ειναι τιποτα αλλα πρεπει να το δεις πιο σοβαρα το θεμα. Ποσες λυποθυμιες ειχες μεχρι τωρα? Μιλα και με τον χειρουργο μας. Γνωρίζει αυτος οτι λυποθημας και νιωθεις αδυναμιες κλπ?? πρεπει να γνωριζει. Οτι καποιες τιμες ειμαι οριακες αλλα κοντα στα κατωτερα μπορει να ειναι ενα καμπανακι. Να σου συστησουν αναλογες βιταμινες. Προσεχεις το αλατι? Παρε πιεσομετρο , πρεπει να μετρας την πιεση σου , τουλαχιστον 3 φορες την ημερα . Πηγαινε στον γιατρο και πες του τι συμβαινει για να το αντιμετωπισετε. Δεν ειναι δυνατον να εισαι σε αυτη την κατασταση και να σκεφτεσαι μονο τους αλλους. ΣΚεψου την υγεια σου και τον εαυτο σου.
    Συγνωμη που στα ειπα λιγο χυμα , αλλα ανυσηχω .

Senior Member
    μαλλον εχεις δικιο κατερινα απλα ετυχε σε πολυ δυσκολη στιγμη οικονομια για ολους μας. θα παω στο γιατρο κ θα δω τι θα μου πει. θα ξαναπαρω κ το γιατρο μας.τον ειχα ενημερωση για τη πρωτη λιποθυμια κ ειχε πει οτι ειναι φυσιολογικο με το συνολο των κιλων που εχω χασει. δε ξερω πραγματικα τι να κανω τωρα.να σηκωθω να ντυθω να παω στη δουλεια η να μη παω.φοβαμαι οτι κ μονο που θα σηκωθω θα πεσω κ απορω πως θα τα καταφερω παλι εκει.κ σκεφτομαι κ τι ειναι καλυτερο? να παω κ να μη μπορω να δουλεψω κ να ντρεπομαι κιολας η να κατσω σπιτι κ ασ πανε στο καλο κ τα σεμηναρια κ ολα...

Senior Member
    θα συμφωνησω με την κατερινα. αλινακι πρεπει να προσεξεις το εαυτο σου. προεχει η υγεια σου. πρεπει να εισαι εσυ καλα για να ειναι καλα και η οικογενεια σου.
    μην τα σκεφτεσαι τα χρηματα,προφανως δεν εχουν καμια αξια μπροστα στην υγεια μας! παρε και τον γιατρο που σε χειρουργησε και εχει μεγαλη εμπειρια σ αυτα.
    ειμαι σιγουρη οτι δεν θα εισαι η πρωτη ασθενης του που εχει λιποθυμιες και θα ξερει να σου πει ακριβως τι πρεπει να κανεις!

Senior Member
    Αλινα αν δεν νιωθεις καλα, προφανως και να μην πας. Ποιος ο λογος να πας και να νιωθεις χαλια και να λιποθυμας?? Πηγαινε σε ενα φαρμακειο και μετρα την πιεση σου να δεις τι σου γινεται. Φαε ελαφρα και αναλατα. Κοιμησου και ξεκουρασου κανε τελος παντων οτι νομιζεις οτι σε κανει να νιωθεις καλυτερα.

Senior Member
    Αλίνα αφού νοιώθεις τόση ατονία καλύτερα είναι να μην πας στη δουλειά σου γιατί υπάρχει περίπτωση να λιποθυμήσεις πάλι, καλύτερα να μείνεις σπίτι να ξεκουραστείς, να φας καλά μήπως και νοιώσεις πιο δυνατή. Ο οργανισμός σου σε προειδοποιεί με τις λιποθυμίες ότι κάτι δεν πάει καλά και πρέπει οπωσδήποτε να το ψάξεις όσο χρειαστεί μέχρι να βρεις τι συμβαίνει.

Senior Member
    alina, πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου πρώτο, ακόμη και αν το κάνεις για πρώτη φορά στη ζωή σου και δεν είσαι συνηθισμενη, όλα τα χρήματα και αυτά που υπάρχουν κ αυτά που δεν υπάρχουν πρέπει να αφιερωθούν αυτή τη στιγμή στην υγεία σου και σε τίποτα άλλο. Ας στερηθεί η οικογενεια σου για λίγο, νομίζω ότι όλοι θέλουν το καλό σου και κανένας δεν θα παραπονεθεί.

Senior Member
    χαιρετω τις τσουπρες μου.τι μου κανετε???
    τζινακο ευχομαι να περασει γρηγορα ο πονος και να σταματησεις να βασανιζεσαι.περνα και απο καμια εκκλησια να σε διαβασει κανενας παπας.
    ελακιον χαιρομαι πολυ που τα βρηκες με τον νεο εργοδοτη σου και που τα λεφτα ηταν ικανοποιητικα και θελω να πιστευω οτι πολυ συντομα η δουλεια θα γινει μονιμη!!!!
    κατερινακι να δεις που θα ειναι κατι απλο το θεμα σου και ο πλαστικος σου θα σου δωσει ευκολη και ανωδυνη λυση.
    βαμπιροκοριτσο ευχομαι να μην χαθεις τωρα που θα πας κρητη.
    φανταζομαι την γλαυκη και τη ναταλια να εχουν παρει τις παραλιες ζβαρνα και να μην εχουν βαλει κ@λο κατω.
    κοριτσακι σου στελνω σε λιγο τη συνταγη με u2u.
    αλινα νομιζω οτι πρεπει να το ψαξεις πολυ το θεμα με τις λιποθυμιες δεν ειναι απλο πραγμα.ζαλαδα νιωθω και εγω μερικες φορες ειδικα αν σκυψω και σηκωθω αποτομα ομως να φτασω στο σημειο να λιποθυμησω οχι.μονο προχτες που επαθα τον κολικο και ημουν στο νοσοκομειο και ζαλιστηκα πολυ ισως και απο τον εμετο που εκανα και πιεστηκα.

Senior Member
    κοριτσάκο
    τζινάκο
    με τον πονεμενο
    το χεράκο..