ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2022
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2022 of 2553 FirstFirst ... 10221522192219722012202020212022202320242032207221222522 ... LastLast
Results 30,316 to 30,330 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by lila198621
    στο ποστ Νο6666 τι θα κανεις?????
    Δέηση στο διάολο μήπως μου βρει δουλειά, αφού καθυστερεί ο καλός Θεούλης να πιάσω όλα τα πόστα! :lol: :lol:

Senior Member
    εγω ακομα ειμαι στο 821 822 τωρα!

Senior Member
    στη φωτο με τα μωρα συνηθως ειμαι πεμπτη!!!!!

Senior Member
    Σε είδα Λίλα στη φωτό που ανέβασες που δε γελούσες καθόλου, στη 2η φωτό όμως που είχες στο fb και γελούσες λίγο σου πήγαινε και σε ομόρφαινε πολύ αυτό το λίγο χαμόγελο. Πρέπει να αρχίσεις να αποβάλλεις αυτό το βλέμμα του serial killer ή μάλλον Liliar killer :lol: που έχεις και να χαμογελάς περισσότερο.

Senior Member
    λιλακι την πηρα τη συνταγη!!!! ευχαριστω πολυ!! σου απαντησα με u2u.
    την κυριακη ο τελικο!!! σκοπευω να κανω διαφορες λιχουδιες στον καλο μου και να απολαυσουμε το ματσ!!
    σημερα θα του κανω και μηλοπιτα παλι!!

καλα ε! υπεροχη αισθηση να μενεις σε δυαρι!!! μεσα σε 3 ωρες το καθαρισα ολοκληρο!!! το γυαλισα μη σας πω!!!!!!

θελω να ειναι ολα σε ταξη για την αλλη βδομαδα που ξεκιναω δουλεια!!!
    θα κανω και ενα κοντρολ τα οικονομικα μας και μπορει να ξεκινησω και το γυμναστηριο!!!!!!!

Senior Member
    Να μαι και εγώ!
    Από την χαρά μου που θα πήγαινα να πληρωθώ πήρα το ποδήλατο και έκανα 8 χλμ για να πάω στο γραφείο :lol:
    Βασικά τόσες μέρες δεν έκανα τίποτα από φυσικές δραστηριότητες εκτός από λίγο περπάτημα και σήμερα που είχα χρόνο του έδωσε να καταλάβει! Τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο όσο το φανταζόμουν. Ίσα ίσα θα έλεγα ότι ήταν ιδιαίτερα εύκολο. Μόνο το καυσαέριο είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Και οι οδηγοί πλέον είναι πιο προσεκτικοί με τους ποδηλάτες, αλλά και εγώ κατέβηκα κάτω σε ώρα που δεν ήταν τόσο αιχμής.
    Πήρα λοιπόν ζεστό το παραδάκι και μπήκε απευθείας στην τράπεζα για το νοίκι μας. Κάπως καθαρή την βγάλαμε αυτό το μήνα. Δεν σωνόμαστε βέβαια αλλά δεν μπαίνουμε μέσα με τα μπούνια. Δόξα το Θεό!

Senior Member
    Να σημειώσω ότι μετά επέστρεψα με το μετρό χιχιχιχι είπαμε δεν είμαι και ήρωας!
    ʼσε που με είχε κάψει ο ήλιος!

Senior Member
    Αλινάκι μου περαστικά σου. Καλά έκανες και έμεινες σπίτι γιατί η υγεία σου είναι πιο σημαντική από οποιαδήποτε δουλειά. Δεν θα σε κουράσω λέγοντας μία από τα ίδια, αλλά εύχομαι σύντομα να δεις τι είναι αυτό που σου προκαλεί τόσο έντονες ατονίες και να το αντιμετωπίσεις. Καλή ξεκούραση προς το παρόν.

Senior Member
    Ωραία τα νέα σου ποδηλατEli, πάντα τέτοια.

Senior Member
    καλησπερες σε όλες τις κουκλες εδω μεσα!!!
    Ελλάκι μου χαρά μου θα είναι να σας μαζεψω εδω! η χαρά που θα μου δώσετε είναι πολύ πιο σημαντική από την κουραση την σωματική!!!
    Αλινάκι περαστικά σου κοπελά μου και πολλη προσοχή...
    Τζινάκι το χέρι πως είναι σήμερα?
    Λιλάκι μου γλυκο είσαι καλα???
    η καλλιόπη, η Γλαύκη, τα ναταλάκια και όλες οι λοιπες τι κάνουν σήμερα?
    Vouliagmeni's news: πηγα για μπάνιο με τον μικρό και τον αντρα μου σήμερα σε μια θάλασσα απλά υπέροχη!!! ο μικρός στην αρχή συχαινόταν μέχρι και την άμμο στο τέλος όμως δεν τον μαζευαμε!!! Μετά τον μικρό τον άφησα στην μαμά για ύπνο και πηγαμε για φαγητό και παγωτό με τον καλό μου! το απόγευμα θα παω στο εκπτωτικό χωριό με την μαμά και τον μικρό για να κάνω ερευνα αγοράς για τα βαπτιστικα! 20/10 θα γίνει η βάπτιση του Ζαχαρια μου!!!! το πόσο χαίρομαι δεν λέγεται!!!!

Senior Member
    Με το καλό Αγγελική μου! Επιτέλους χαρούμενα και ανάλαφρα νέα από το Αγγελομέτωπο!
    :bigsmile:

Senior Member
    Αγγελικούλα το χέρι είναι τα ίδια, ευτυχώς το κράτησε το στομάχι μου σήμερα το φάρμακο και περιμένω μήπως με αφήσει. Πολύ χαίρομαι που περάσατε σήμερα όμορφες οικογενειακές στιγμές αλλά και που βολτάρατε με τον σύζυγο οι δυό σας γιατί χρειάζεται κι αυτό. Καλή βόλτα το απόγευμα κι ελπίζω να βρείτε πολύ όμορφα βαπτιστικά σε καλές τιμές.

Senior Member
    Τζινάκι μου ελπίζω σήμερα να σε πιάσει το χάπι και να νιώσεις μέχρι αύριο καλύτερα. Μην κάθεσαι όμως πολύ στον υπολογιστή και το επιβαρύνεις ε καρδιά μου; Σας φιλώ πάω στην αφή για καφέ και μετά θα πάμε στην αγορά να βρει φόρεμα για τον γάμο που έχουν την Κυριακή . Φιλιά όμορφες μου καλό απόγευμα σε όλους μας!

Senior Member
    Ελάκι ξαπλώνω και σηκώνομαι κάθε τόσο να σας δω χιχιχι. Καλή βόλτα και καλά ψώνια.

Senior Member
    καλη βολτα ελλακι και καλα ψώνια!!!
    Τζινάκι μου μακάρι να νιώσεις λίγο καλυτερα!!!