ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2029
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2029 of 2553 FirstFirst ... 10291529192919792019202720282029203020312039207921292529 ... LastLast
Results 30,421 to 30,435 of 38289
  1. #30421
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    αθηνα
    Posts
    1,556
    εδω ειμαι παλι και ειμαι ολο νευρα!
    λιλακι προσεχε! το νου σου ρεμαλι!!!
    αν ζηλευει μη του δινεις αφορμες!
    οταν εισαι μονη φλερταρε οσο θες

  2. #30422
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3,705
    τι να κανω και εγω εχω στο αιμα μου την αμαρτια που λλει και ενας φιλος μου.
    απαντω αργοποριμενα στο ελακιον που με ρωτησε το πρωι τη φοραγα χτες οτι φορουσα μια πολυ μακρια φουστα τυπου gypsy λαχουρι στους τονους του τιρκουαζ και του λιλα μια τιρκουαζ μπλουζα με χαμηλη λαιμοκοψη και μαυρη φαρδια ζωνη για να κρυβω την κοιλια.μαυρα πεδιλα φλατ.

  3. #30423
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3,705
    γιατι εχεις νευρα καλλιοπακι????

  4. #30424
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    940
    νυσταγμένες καλησπέρες....
    εχω τον μικρό με πυρετο (μαλλον ιωση λεει ο doctor) και τον πατέρα μου με κολικό του νεφρου! εννοείται ότι είμαι στο γραφείο και λιωμα!!!

  5. #30425
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3,705
    βρε αγγελικουλα ο μητσοτακης σου εκανε ποδαρικο την πρωτοχρονια???περαστικα στο μικρουλη σου και στο μπαμπα σου.

  6. #30426
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    αθηνα
    Posts
    1,556
    τον περασμενο μηνα που λετε επρεπε να πληρωσουμε τη δεη που ειχε και το χαρατσι μεσα!
    συνολο 550
    τα δωσαμε και μειναμε χωρις ευρω γιατι το επιδομα ειναι μονο 450 ολο το μηνα υποφεραμε πολλες μερες δεν ειχαμε ουτε ψωμι να παρουμε και το αποτελεσμα??
    ηρθε σημερα ο λογαριασμος και το χαρατσι εχει παει στη δου και λεει επιστροφη 150 !
    τα ωραια λοιπον ! πισω δε προκειτε να τα παρουμε γιατι ειναι στο ονομα του μπαμπα μου θα παει στη δου και θα παει στο δικο του ονομα (οποτε θα τα ακουσουμε και απο εκει ) και φυσικα θα πρεπει να βρω αλλα 250 να το ξαναπληρωσω για να γλυτωσω το βρισιμο και τη γκρινια του!
    ααα θα ερθει και το χαρατσι για το σπιτι στο νησι αλλα 180 (αυτο εκεινος ειπε να μη το πληρωσω) αλλα σιγα που θα το θυματε ! και ειναι ενα σπιτι 25 τετραγωνικα και το εχει δηλωσει 50 !
    ελεγα οτι ισως κατεφερνα να παω εστω και μια βδομαδα στο νησι αλλα με ολα αυτα τα ωραια οχι νησι αλλα η στο δαφνι η στο κορυδαλο με βλεπω!

  7. #30427
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3,705
    αν σου κανει μια εξουσιοδοτηση οτι δεν μπορει να κινησει μονος του τις διαδικασιες μπορεις να πας να τα παρεις εσυ πισω τα 150.

  8. #30428
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6,974
    Αγγελικούλα περαστικά στον μικρούλη, τι ταλαιπωρία να έχει πυρετό μέσα στη ζέστη, και στον μπαμπά σου. Καλλιόπη είναι πολύ μαράκες γιατί το χαράτσι και καλά στο αφαιρούν από την κατανάλωση του ρεύματός σου και δεν πληρώνεις ρεύμα μέχρι να κλείσει το ποσό, όμως αυτό είναι χειρότερο γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να πληρώσει το ρεύμα του με δόσεις ή να περιμένει να διπλώσει ο λογ/σμος για να πληρώσει τον προηγούμενο. Τώρα ανάγκασαν τον κόσμο να βρει να τα πληρώσει στη ΔΕΗ και λένε καλά στο αφαιρώ από το καταναλωμένο ρεύμα σου και πήγαινε στην εφορία να το ξαναπληρώσεις! Αυτό έπαθε και η Κατερίνα που πλήρωσε λογ/σμό ρεύματος με όλο το χαράτσι παραπάνω από έναν μισθό και τώρα της το αφαίρεσαν και πρέπει να ξαναπληρώσει στην εφορία. Απορώ πως θα βρούνε τη μητέρα μου να της το στείλουν στην εφορία αφού ο λογ/σμός της της ΔΕΗ είναι σε άλλο όνομα. Μας έχουν καταντήσει έτσι που σκέφτομαι ότι ευτυχώς όσο καιρό θα είμαι στο Δήλεσι δεν θα καίω ρεύμα στο σπίτι μου!!

  9. #30429
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    404
    Καλησπέρα κορίτσια....σας διάβαζα αλλά δεν πολύ είχα χρόνο να γράψω....περαστικά σε όσες τα χρειάζονται....
    Καλλιόπη συμφωνώ με την λίλα για την εξουσιοδότηση...μην τα χάσεις τα λεφτά!!!
    Τζίνα έχω παέι μια φορά Δήλεση κ απ'ότι θυμάμαι ήταν ωραία (αυθημερόν πήγα-γύρισα)
    Katie εύχομαι να πάνε όλα καλά με το στήθος σου κ να μην χρειαστεί καμία επέμβαση...επίσης θέλω να σε ρωτήσω που μένεις κ τι ώρα είναι ο γάμος αύριο γιατί με έπιασε μια μεγαλοψυχία να σου κάνω μακιγιάζ δώρο....αν το θες κ εσύ βέβαια!!! :wink1::wink1::wink1::wink1::wink1: εξαρτάται μόνο από την ώρα κ από το αν μένεις μακριά η όχι!!!:smilegrin::smilegrin::smilegrin:

  10. #30430
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9,648
    Kαλησπέρα,ονειρόκοσμε μου!Ελπίζω να μου είστε όλοι καλά,τόσο εσείς όσο κι οι σημαντικοί σας!
    Κάθε πρωί ρωτώ τη Φτουτάτη να μου πει τα νέα σας και απ'έξω απ'έξω είμαι ήσυχη πως είστε όλοι καλά!
    Περνώ πολύ όμορφα,εδώ στην Καλαμάτα.Από τα πρωινά μου Φτουτομπάνια στα νυσταγμένα ακόμα νερά
    μέχρι τις βόλτες με τη μηχανή ψηλά στο βουνό με θέα όλο τον κόλπο στα πόδια μας...Έκτακτες ωστόσο Τηροεξελίξεις
    με κάνουν να σκέφτομαι να περάσω το τελευταίο μου βράδυ εδώ κι αύριο να συναντηθούμε μεταξύ Ναυπλίου,Καλαβρύτων
    ή Αρχαίας Ολυμπίας(δεν αποφάσισα ακόμα πού...)Δεν ξέρω αν θα Πατριαστώ για ένα βράδυ,πάντως πλησιάζουν οι μέρες της Αθήνας
    κι ας μειόνονται σημαντικά έτσι που μου πήρε η Πελοπόννησος τα μυαλά!Κάτι έμαθα για Πεμπτοπρόσκληση στη θέα μου.Εγώ είμαι μέσα
    ό,τιδήποτε τυχόν αποφασίσετε.Είτε Τετάρτη είτε Πέμπτη...ʼντε,κοκόνες μου,επιτέλους θα χουφτώσω λίγες ακόμα από σας.Ανυπομονώ!
    Σας αφήνω μια εικόνα από τη σημερινή μας ανακάλυψη...Ένα παλιό εκκλησάκι,όπου πρωτοσυναντήθηκαν οι οπλαρχηγοί στις 23/3/1821,
    δίπλα απ'το οποίο βρήκαμε ένα δρομάκι ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση(ευτυχώς όχι και φίδια)που κατέληγε σε γραφικό κολπίσκο.Μαγεία!

  11. #30431
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    940
    εγω ναταλάκι μου την ιδεα και την πρόσκληση την έριξα! αν συμφωνουν και οι άλλες κατα τις 20.30 σπίτι μου την Πέμπτη (όχι τιποτ' άλλο την Τετάρτη γενεθλιάζομαι και είπα μπας και τα περάσω με τον άντρα μου)!!!!

  12. #30432
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,656
    Originally posted by angel79
    εγω ναταλάκι μου την ιδεα και την πρόσκληση την έριξα! αν συμφωνουν και οι άλλες κατα τις 20.30 σπίτι μου την Πέμπτη (όχι τιποτ' άλλο την Τετάρτη γενεθλιάζομαι και είπα μπας και τα περάσω με τον άντρα μου)!!!!
    τέλειααααααααααα

  13. #30433
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6,974
    Ναταλία χαίρομαι που περνάς καλά κι απ'ότι φαίνεται θα χαρεί κι ο Τήρης χιχιχι. Να σας πως την αλήθεια θα προτιμούσα αν γινόταν να συναντηθούμε κάπου πιο κοντά γιατί εννοείται ότι στο σπίτι της Αγγελικούλας θα είναι πολύ όμορφα αλλά είναι μακριά για μένα και 20.30 νομίζω ότι είναι λίγο αργά, μέχρι να ειδωθούμε και να τα πούμε θα περάσουν τα μεσάνυχτα και μου είναι δύσκολο να κυκλοφορώ τόσο αργά.

  14. #30434
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,656
    τζινακο, μην ανησυχείς, θα σε αναλάβω εγώ προσωπικά, special delivery!

  15. #30435
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6,974
    :lol: :lol: Μα που τα βρίσκεις αυτά τα τρέλεια; Ευχαριστώ πολύ Μακσωφέρ μου χιχι αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι μακριά σε περίπτωση που θελήσουν να έρθουν και η Καλλιόπη και η σοκολατίτσα. Μιλάμε και βλέπουμε.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •