Results 30,436 to 30,450 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
30-06-2012, 18:37 #30436
Αν όντως δυσκολεύονται αρκετές για τα μέρη της Αγγελικούλας, προσφέρομαι εγώ να σας συγκεντρώσω στο δικό μου σπίτι, μπαλκόνι μ εθέα όμως δεν έχω!..Το σπίτι μου βολεύει λόγω μετρό, επιπλέον θα φιλοξενώ και τη Ναταλία!
- 30-06-2012, 18:42 #30437
αναβαλλεται αυριο το μοκετα παρτυ και θα παω να λιαστω απο το πρωι σαν το χταποδι.
30-06-2012, 19:12 #30438
αντα μου σε ευχαριστω πολυ, με μεγαλη μου χαρα θα δεχθω την περιποιηση σου αν βολευψει και συμπαντικα. Μονο και που το σκεφτηκες σε ευχαριστω.
παω να διαβασω και να σχολιασω και τα υπολοιπα κοριτσαρες μου
30-06-2012, 19:23 #30439
Καλλιοπη μεγεια την απωλεια γκρινιαρουλα μου.
Ναταλακι χαιρομαι που τα περνας υπεροχα και απολαμβανω τις φωτο που μας βαζεις. Μακαρι να Τηριαστεις wherever.
Τα σκυλακια σου Τζινα ειναι πανεμορφα και με το κουρεμα σουπερ , φανηκε η ομορφια τους πιο πολυ.
Λυπαμαι που δεν θα ειμαι στην συναντηση σας αλλα νοερα θα ειμαι σιγουρα εκει.
Αντα μου σου εστειλα u2u.
Μακονες ετοιμαζεσαι?
30-06-2012, 19:26 #30440
εμεις γυρισαμε πριν λιγη ωρα απο ολοημερο μπανιο στον Σχοινια. Περασαμε υπεροχα , ενιωσα λες και ειμαι σε διακοπες. Η θαλασσα ηταν μαγεια, κοσμο πολυ δεν ειχε και το απολαυσαμε !
Μολις μαγειρεψα και φαγαμε και τωρα παω να κανω το μπανακι μου να φρεσκαριστω γιατι το βραδυ εχει βολτα για ποτο. Να το εκμεταλλευτω τωρα που λειπει το μπουμπουκακι μου οσο μπορω.
30-06-2012, 19:27 #30441
Μακ απ'ότι ξέρω το μετρό βολεύει εκτός από εμένα φυσικά και την Καλλιόπη και τη σοκολατίτσα, υποθετικά μιλώντας βέβαια γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να έρθουν τελικά τα κορίτσια. Και την Eli βολεύει αλλά ίσως να πάει Ναύπακτο γι'αυτό δεν την ανέφερα προηγουμένως. Κι η Αγγελικούλα νομίζω ότι μετακινείται με αυτοκίνητο. Δεν πειράζει που δεν θα έχουμε θέα, εξάλλου η Ναταλία τόσες μέρες στην Καλαμάτα χόρτασε θέα, στη συνάντησή μας θα κοιτάει εμάς, θέλει και θέα; χιχιχι
Λιλάκι ευχάριστα τα νέα σου για αύριο, να βάλεις όμως και αντηλιακό για να μην πάρεις και το χρώμα του χταποδιού!
30-06-2012, 19:27 #30442
Originally posted by lila198621
απαντω αργοποριμενα στο ελακιον που με ρωτησε το πρωι τη φοραγα χτες οτι φορουσα μια πολυ μακρια φουστα τυπου gypsy λαχουρι στους τονους του τιρκουαζ και του λιλα μια τιρκουαζ μπλουζα με χαμηλη λαιμοκοψη και μαυρη φαρδια ζωνη για να κρυβω την κοιλια.μαυρα πεδιλα φλατ.
Είμαι σίγουρη ότι θα ήσουν μία κούκλα και η ζώνη στην μέση είναι μία εξαιρετική ιδέα όχι μόνο για να κρύβει την κοιλίτσα αλλά γιατί κάνει και μέση δαχτυλίδι
Όσο για το θέμα φλερτ να το απολαύσεις και να το χαρείς αλλά με προσοχή γιατί δεν θέλουμε να έχουμε και δράματα με τον ζηλιαρόγατο! :lol:
Είναι υπέροχο πράγμα να νιώθεις ποθητή από το αντίθετο φύλλο και πράγματι είναι κάτι που θα σε ανανεώσει και θα σου προσφέρει μεγάλες δόσεις αυτοπεποίθησης. Σίγουρα δεν είναι μεμπτό αν η δική σου συμπεριφορά δεν προσβάλει την σχέση σου. Οπότε απόλαυσε το Λίλα μου και προετοιμάσου ψυχολογικά γιατί από εδώ και πέρα θα γίνεται συχνά....
30-06-2012, 19:30 #30443
Λιλα μου μου συμβαινει και εμενα αυτο που λες και πραγματι εχει πολυ πλακα , το απολαμβανω πολυ και μου ανεβαζει την διαθεση ,αλλα μεχρι εκει για μενα. Ειμαι και παντρεμενη γυναικα.
Φροντισε μην το παρει χαμπαρι το αγορι και εχετε τρεχαματα.
Καλη σου ξεκουραση και ευχομαι να σε αφησει η μεση σου να κανεις τις αθλητικες σου δραστηριοτητες.
30-06-2012, 19:32 #30444
Όπως καταλάβατε γυρίσαμε από το μπάνιο μας ανανεωμένοι και μαυρισμένοι
Μόλις ντερλικώσαμε κιόλας και χαϊδεύουμε τις κοιλίτσες μας :lol:, έκανα το κλασσικό γρήγορο φαγητό μετά από βόλτα, αυγά με λουκάνικα, χωριάτικη σαλάτα και φρέσκο ψωμάκι! Εγώ έφαγα από όλα εκτός από το λουκάνικο μιας και προσπαθώ να προσέχω αυτόν τον καιρό, φλερτάρω επικίνδυνα με το ογδοντα-κάτι και θέλω να το δω μέσα στον Ιούλιο αν η όρεξη μου παραμείνει μειωμένη. Μακάρι να τα καταφέρω, νιώθω πιο κοντά από ποτέ....
30-06-2012, 19:39 #30445
Κορίτσια μου εγώ δεν έχω πρόβλημα για το μέρος συνάντησης εξάλλου έχω και αυτοκίνητο και είμαι μαθημένη να κινούμαι προς τα μέρη της Αγγελικής μιας και εκεί δούλευε και ο Γιώργος παλιότερα αλλά και επειδή οι κουμπάροι μας μένουν στην άνω Γλυφάδα. Ωστόσο το πιθανότερο είναι να μην είμαι εδώ γιατί αν δεν χτυπήσει για δουλειά το τηλέφωνο την Δευτέρα, Τρίτη πρωί πρωί έχω φύγει για Ναύπακτο. Αν δεν τα καταφέρω να είμαι μαζί σας σίγουρα θα είμαι εκεί και εγώ όπως και η αφή νοερά
Τζίνα μου τα καφεσκυλάκια σου είναι αξιολάτρευτα και τους πάει πολύ η νέα τους κουπ. Φαίνονται πολύ χαλαρωμένα και χαρούμενα! Λατρεύω το σταυροπόδι της Κέλλυς :lol:
Αγγελικούλα μου κουράγιο και υπομονή. Που θα πάει θα περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος που σας έχει κάτσει. Περαστικά σε παππού και γιο
Πάω να κάνω ένα μπανάκι και να συμμαζέψω λίγο το σπιτικό μας. Τζινάκιααααα
30-06-2012, 19:49 #30446
Αγγελικουλα μου περαστικα στο βλασταρακι σου. Ιωση ειναι μαλλον, και αυτοι που μενουν απο επανω μας ειχαν τα παιδακια τους με πυρετο 3 ημερες και μετα περασε, χωρις βηχα μυξες κλπ. ξερος πυρετος. ελπιζω να φυγει γρηγορα
30-06-2012, 19:53 #30447
Α ρε κοριτσια.... Σας ευχαριστω παρα πολυ, με τονοσατε παλι!!
Δεν ξερω ρε αγαπες τι επαθα εχθες... Οντως εχω πολλα στο κεφαλι μου και με νευριαζει/στεναχωρει που δεν εχω την δυνατοτητα να κανω σωστα την διατροφη μου.. Απλα τωρα νιωθω οπως ενιωθα τοτε που εκανα διαιτα και μετα απο λιγο την χαλουσα και εβριζα τον εαυτο μου γιατι δεν ημουν ικανη να κρατησω την υποσχεση που ειχα δωσει στον εαυτο μου: να χασω τα ριμαδοκιλα μου!
Το ξερω οτι η κατασταση ειναι πολυ διαφορετικη τωρα, απλα επειδη δεν ενιωθα καν οτι εκανα "διατροφη" τοσο καιρο και τωρα ψιλοχαλασε, νιωθω οπως ενιωθα τοτε με τις διαιτες!
Ξερετε τι; Φοβαμαι μηπως δεν χασω τα κιλα μου.. Με επιασε ενας φοβος τεραστιος, λες και δεν εχω κανει επεμβαση και ειμαι παλι στο μηδεν και πρεπει να περιμενω ενα χρονο παλι αναμονης για να κανω την επεμβαση.. Δεν ξερω ισως επειδη τα 2 προιγουμενα καλοκαιρια ημουν στο περιμενε, τωρα ασυνειδητα σκεφτομαι το ιδιο!;
Αυτο με την μνημη και το μπλεκ αουτ που επαθα στο σταθμο θα παω να το κοιταξω! Νομιζα οτι τρελαθηκα για καποια στιγμη!
Και να ευχαριστησω κι το κοριτσακι που προσφερθηκε να μου μαγειρεψει κι ολας φαγητο να εχω!!!!!και μονο η σκεψη μετραει!!
Σας ευχαριστω και παλι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Δεν ξερω τι θα εκανα χωρις εσας.. Αλλο να τοες στους δικους σου και αλλο σε ατομα που εχετε ολοι πανω κατω περασει απο την ιδια φαση!!
Μπραβο Καλλιοπη και για την απωλεια!!
Μακ, Ελι και Τζινα ενα σπεσιαλ ευχαριστω!! Αυτα που λετε τα σκεφτομαι και εγω αλλα υπερτερουν οι κακες σκεψεις! Προς στιγμην βεβαια!! Ελπιζω θα βρω συντομα τον καλο παλιο μου εαυτο!!! Καλα και η φωτο τελεια Μακ μου!!! Οπως τα λεει ειναι!!!σας ευχαριστω πολυ και παλι!!!!
30-06-2012, 20:02 #30448
ναταλακι γλυκο αν ανατρεξεις πολλες σελιδες πισω θα δεις τη δικη μου κλαψα οταν για κανενα μηνα δεν εχανα οπως στην αρχη.ομως μετα παλι εφευγαν νερο τα κιλα.θα δεις τωρα που θα πας στη μανουλα σου και θα σε προσεχει που ολα θα ειναι καλα.
30-06-2012, 20:08 #30449
Lila μου σε ευχαριστω!!!
Ξερεις η κλαψα δεν ειναι τοσο για το οτι εφυγαν μονο 3 κιλα σε 2 εβδομαδες οσο του οτι δεν κανω σωστα την διατροφη μου! Μοφ αρεσε που μπηκα στο σωστο δρομο, ετρωγα τα φαγητα μου οπως επρεπε και ενιωθα το σωμα μου να ξανανιωνει! (ναι ειμαι μονο 23 αλλα οι πονοι στη μεση χωρις μεγαλο στηθος κι ολας υπηρχαν! Τωρα πλεον οχι!!)..
Και τωρα επειδη αναγκαζομαι να τρωω για περαδειγμα τοστ (αψητο) με αυγο μεσα και επειδη το ψωμι δεν σου προσφερει τιποτα αλλα καπως πρεπει να γεμισω τις 900 θερμοδες μου ημεροσιως, χαλιεμαι! Υπομονη μεχρι να παω στη μαμα μου!! Απλα φοβαμαι μηπως σταματησει να δουλευει ο μεταβολισμος μου καταλαβες; Τα κιλα θα τα χασω θελουν δεν θελουν!! Μην κανω κακο στο οργανισμο μου που ειχε μπει στο σωστο δρομο φοβαμαι!!!
30-06-2012, 20:08 #30450
αντε βρε ελακι μου με το καλο να το δεις το 8!!!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση