ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2033
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2033 of 2553 FirstFirst ... 10331533193319832023203120322033203420352043208321332533 ... LastLast
Results 30,481 to 30,495 of 38289
    Senior Member
    Τι έγινε βαμπιράκι με το σπίτι; Βρήκατε κάτι καλό;

Senior Member
    Βρε κοριτσια διαβαζα σε ενα αλλο τοπικ για τον δακτυλιο και πολυ στεναχωρηθηκα.υπαρχουν ακομα γιατροι που εκμεταλευονται το μεγαλο κερδος που εχουν απο αυτες τις επεμβασεις και σε υποβαλλουν σε τοση ταλαιπωρια και στο τελος λυση στο προβλημα τους δεν εχουν βρει.

Senior Member
    Λίλα φταίνε κι οι γιατροί που κοιτάνε την τσέπη τους αλλά κάποιες φορές φταίνε και οι ασθενείς που θεωρούν ότι ο δακτύλιος δεν είναι τόσο επεμβατικό χειρουργείο όσο το σλιβ και επιμένουν να τον κάνουν. Αυτό βέβαια ποτέ δεν το κατάλαβα, αν ο σκοπός σου είναι να αδυνατίσεις τι αλλάζει με το να μπορείς αν θελήσεις να αφαιρέσεις τον δακτύλιο; Αφού αν τον αφαιρέσεις θα ξαναπαχύνεις. Γιατί πλέον η περίπτωση του δακτυλίου έχει ξεφύγει από αυτό που λέμε ότι κάθε οργανισμός λειτουργεί διαφορετικά. Είναι τόσες πια οι αποτυχίες του δακτυλίου και τέτοια η επικινδυνότητα που δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται για να σταματήσουν να το κάνουν πλέον οι γιατροί, γιατί όσο το κάνουν αυτοί τόσο θα βρίσκουν και ασθενείς πρόθυμους.

Senior Member
    κοριτσια δεν το πιστευω οτι εμειναν 23 μερες.Στην ουσια 22 αφου στις 23 το πρωι 9 η ωρα πρεπει να ειμαι στο νοσοκομειο.τζινακι θα εχουμε γενεθλια μαζι δηλ!μακαρι να μου παει τοσο καλα κ εμενα οπως εσενα.
    Λιλα τα διαβαζω κ εγω κ στην ουσια 3 μονο ατομα εχουν γραψει θετικα.Εγω θυμωνω με τους γιατρους που προκειμενου να παρουν λεφτα δεν τους λενε καθαρα αυτη η επεμβαση δεν κανει για σενα ειδικα οταν μιλαμε για πολλα κιλα αλλα κ γιατι εξακολουθουν να βαζουν δακτυλιους.κ δεν ειναι δικαιολογια οτι φοβαμαι το χειρουργειο τη ναρκωση κ το μη αναστρεψιμο.Χειρουργειο κ ναρκωση θα κανεις ουτως η αλλως γιατι να μην κανεις κατι μονιμο κ σιγουρο?Ο αδελφος μου εβαλε δακτυλιο για πολυ λιγα κιλα ,αφου οταν πηγε να τον βαλει νομισαν οτι αδυνατισε κ πηγαινε να τον βγαλει,τον εχει αχρηστο απο την αρχη γιατι με το πρωτο σφηξιμο εκανε εμετο κ ξαναπηγε κ τον εχει τελειως ανοικτο.Με την οικονομικη κριση δεν παει να τον βγαλει γιατι λυπαται να δωσει καπου 1000 ε ,πεταμενα λεφτα.

Senior Member
    Χαχεααχαχαχα. Ναι βολταρωωω!!! Ειπα να ανεβασω λιγο την διαθεση μου!!!!
    Καλα για τον δακτυλιο δεν το συζητω! Εγω ειπα ξεκαθαρα τι νομιζω!! Ασε ρε που απο οτι φαινεται ο τυπος θελει να κανει η κοπελα του την επεμβαση και οχι η ιδια! Τραγικο!!

Senior Member
    Εχεις δικιο τζινακο.καποιος με παιρνει με αποκρυψη στις 3 το βραδυ ομως το εχω στο αθορυβο και παντα το βλεπω το πρωι.

Senior Member
    Τζινακι ταυτιση αποψεων κ ποσταραμε κ σχεδον μαζι.

Senior Member
    Λιλα ποιον υποπτευεσαι?
    Κοριτσακια καληνυχτα!Εσυ μικρο καλη διασκεδαση αλλα να μην κοιμηθεις παλι ξημερωματα!Ονειρα καλα κ καλη κυριακη να εχουμε.

Senior Member
    Ναι ο τυπος φαινεται λιγο περιεργος ναταλια οντως.εμενα κανενας απο τους γιατρους που πηγα μεχρι να βρω αυτον που ηθελα δεν μου προτεινε δαχτυλιο.νομιζω οτι στα ιδιωτικα την κανουν πλεον πιο πολυ και τα αρπαζουν απο τους αδαης που δεν μπηκαν στον κοπο να το ψαξουν παραπανω.

Senior Member
    Δεν εχω ιδεα γλαυκη μου ποιος μπορει να με παιρνει.καλη σου νυχτα και ονειρα γλυκα!!!!

Senior Member
    Καλα μου μανικογενεθλεια!!!σημερα κλεινω ενα χρονο.

Senior Member
    Κορίτσια καλό μήνα να έχουμε, τον φάγαμε τον Ιούνιο, πάμε για τον Ιούλιο τώρα, ελπίζω με όσους λιγότερους καύσωνες γίνεται. Από εδώ και πέρα θα είναι σημαντικός μήνας ο Ιούλιος για σένα Γλαύκη, όπως είναι πια ο Ιούνιος για μένα. Φτουτάαααααατη μου!!!!! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.

Senior Member
    happy sleevebirthday Lilakos!

Senior Member
    Να ζήσεις σλιβούλα και χρόνια πολλά
    αδυνατούλα να γίνεις με extra small βρακιά :lol:
    οι άντρες να σε φλερτάρουν συνέχεια τώρα πια
    και όλοι να λένε Παναγιά μου μια θεά!!

Senior Member
    Τζινακο ποιητρια μου σε ευχαριστω πολυ!!!μακ σε ευχαριστω πολυ πολυ!!!μα τι βλεπουν τα ματακια μου???κοντευει η ωρα 1 και εσυ εισαι ακομα ξυπνια???παλι απεργια κανει ο μορφεας που λεει και η τζινα???