Results 30,526 to 30,540 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
01-07-2012, 11:08 #30526
Καλημέρα Φτουτάτη, καλές βουτιές σήμερα και να δώσεις φιλάκια από εμάς στη Ναταλία. Να περάσουν οι μέρες και να συναντηθούμε επιτέλους γιατί κουράστηκα να χοροπηδάω από την χαρά μου! χιχι Καλλιόπη κι εδώ φυσάει μέχρι στιγμής και έχει ωραία δροσιά, γι'αργότερα δεν ξέρω.
- 01-07-2012, 11:15 #30527
Πολλές καλημέρες στις κούκλες!
Καλό μήνα να έχουμε!
Εχθές κορίτσια μου ητάνε γεμάτη η μέρα μου, το πρωι ξύπνησα κατα τις 10:30 μετά πήγα στο σούπερ για κάτι πραματάκια, μου αρέσει που τα γράφω σε χαρτάκι για να μην ξεχνάω αλλά κάθε φορά όλο κ κάτι θα ξεχάσωμετά έκανα γενική σε όλο το σπίτι, μπάνιο, βεράντες κλπ μόνο τζάμια δεν έκανα γιατί είχα κουραστεί, απο βδομάδα αυτά! Μετά έκανα μπάνιο κ μετά πήγα κ βόλτα!
Οι δικοί μου έφυγαν για το εξοχικό κ είμαι μόνη μου εγώ δεν πήγα αν κ η μάνα μου θα έρθει μάλλον σήμερα αλλά επειδή κ η ερχόμενη βδομάδα προβλέπεται κ αυτη γεμάτη θέλω να ξεκουραστώ, είπαμε με την μαμά μου να πάμε στο χωριο της εφόσον κάθεται κ εκείνη
01-07-2012, 11:15 #30528
Ετοιμάζεται η ταπερΤζίνα να πάει μαμαδοβόλτα να παραλάβει ένα νοστιμότατο μπριάμ. Μπελά που έχω βρει με τα τούρκικα σίριαλ, θέλει η μάνα μου να τις βρω τα τούρκικα τραγούδια που παίζουνε στις σειρές και να της τα γράψω σε cd. Ξέρω από τώρα τι με περιμένει στο Δήλεσι, ακούει που ακούει δυνατά μουσική, τώρα θα ακούει δυνατά και τα τούρκικα που θα της τα έχω γράψει κι εγώ. Εβαλα τα χεράκια μου κι έβγαλα τα ματάκια μου ένα πράμα!! Η δυνατή μουσική μου αρέσει, τα τούρκικα δεν μπορώ!
01-07-2012, 11:17 #30529
Καλημέρα σοκολατίτσα, πότε θα φύγετε για το χωριό;
01-07-2012, 11:27 #30530
Την Πέμπτη κ θα γυρίσουμε την άλλη βδομάδα, δεν ήτανε να πάμε αλλά ήρθε σήμερα η θεια μου ( η αδελφή της) να πάρει την κορη της ξαδελφης μου κ ξεσήκωσε κ τη μανα μου, επισης θελει η μανα μου να ειναι στη γιορτή της εκκλησιας διοτι θεωρει πως η Αγια Κυριακή με έσωσε μιας κ εκεινες τις μέρες είχα μπει στο νοσοκομείο!
Η Ναταλία δεν έχει έρθει ακόμα?
Τα τουρκικα ουτε εμενα μου αρεσουν, υπάρχει λύση!!!!!!!
01-07-2012, 11:28 #30531
Τάξε μου, ταξε μου!!!!!!!!
01-07-2012, 11:30 #30532
Καλημερα και καλο μηνα!!!
Χρονια πολλα στις εορταζουσες, φουρουμιτσες,σληβατες και μη, να εχουμε πανω απο ολα υγεια και αγαπη στη ζωη μας.
Γλαυκη 22-23 και σημερα , χθες το σκεφτομουνα και ειχα ανατριχιασει. Δεν εχω καμια ανυσηχια για την επεμβαση , κατα καποιο τροπο ξερω οτι ολα θα πανε τελεια. Μην με ρωτας γιατι , αλλα το ξερω βαθια μεσα μου. Αγαπη μου συγκινούμε μονο και μονο που σκεφτομαι οτι καθε φορα που θα σε βλεπω θα εισαι διαφορετικη. Θα σου πω και κατι κουλο, νομιζω θα μου λειψει το εξωτερικο της Γλαυκης που ξερω. Θεωρω οτι είσαι μια απο τις ομορφες πληθωρικές γυναικες που εχω γνωρισει ποτε. Η υγεια προεχει ομως και θα χαιρομαι για καθε κιλο που θα φευγει ανεπιστρεπτί.
Χαλαρωνω στο μπαλκονι των ανεμων, μιας και φυσαει του κερατα εδω, και μολις εψησα και μια σπανακοτυροπιτα για το πρωινο μας.
Σημερα ειναι η μερα του σπιτιου και της χαλαρωσης. Περιμενω με ανυπομονησια να γνωρισω απο κοντα την γλυκια Αντα οπου θα επιμεληθει το μακιγιαζ μου ( ουτε νυφη να γινομουν) αλλα και να καφεδιαστουμε .
Σοκολατιτσα μου ποσο χαρηκα για τον μπαμπα σου δεν λεγεται!!!! ΟΥΦΦΦ ελπιζω να εχει ηρεμισει τωρα και να ανεβει και η ψυχολογια του, που ειναι το πιο σημαντικο.
01-07-2012, 11:31 #30533
Αλλα επειδη σ΄ αγαπαω θα σου το πω! Ωτοασπίδες!!!!!!!!!
και ναι κανουν δουλεια, όταν διαβαζα κ υπηρχε φασαρία τις φορουσα κ μια χαρά!!!!
Επίσης οταν έδινα εξατάσεις τις φορούσα γιατι θέλω απολυτη ησυχία για να συγκεντρωθώ:crazy:μη γελάτε
01-07-2012, 11:35 #30534
Καλημέρα Κατερίνα, χαίρομαι που θα γνωριστείτε σήμερα με την Αντα, γιατί είναι πολύ καλό παιδί, είναι χαδιάρα γατούλα εκεί που πρέπει αλλά γίνεται και αγριόγατα αν την πειράξεις! Επίσης είναι και κούκλα, καλά να περάσετε.
Σοκολατίτσα δεν έχει έρθει ακόμα η Ναταλία, μάλλον την Πέμπτη θα συναντηθούμε αλλά εσύ θα λείπεις, σνιφ.
01-07-2012, 11:38 #30535
Katie μη μου πεις πως έχεις κ εσύ μπαλκόνι του ανέμου, η αφη Έλλη νόμιζα πως είχε!
Σ΄ ευχαριστώ για τον μπαμπά μου κ όντως άλλαξε όλη η ψυχολογια του, ανασκουμπώθηκε γιατι είχε φοβηθει πως θα έκανε εγχειρηση κ αυτο τον ειχε ρίξει πολύ, ευτυχώς όλα πηγαν ανέλπιστα καλά!
Σου το ξαναεγραψα πως μου αρεσει το καινουργιο τικερακι σου κ σου ταιριαζει απολυτα
01-07-2012, 11:38 #30536
Σοκολατίτσα εγώ φορούσα ωτοασπίδες στο μαγαζί γιατί δεν το κλείναμε το μεσημέρι, ερχόταν η μητέρα μου να το κρατήσει κι εγώ ανέβαινα στο πατάρι και ξάπλωνα αλλά άκουγα τον κόσμο που ερχόταν και μιλούσε δυνατά αφού δεν έμπαιναν σε κρεβατοκάμαρα αλλά σε μαγαζί! Φορούσα λοιπόν τις ωτοασπίδες αλλά παρόλα αυτά τους άκουγα, τις πιο πολλές φορές κοιμόμουν όμως λόγω κούρασης.
01-07-2012, 11:45 #30537
Σας αφήνω προς το παρόν, θα σας δω αργότερα.
01-07-2012, 11:51 #30538
Kοριτσακια μου η Ναταλια εφυγε σημερα με την αλλη φιλη της απο την καλαματα κ πανε Ναυπλιο οπου θα ερθει κ ο Τηρης οπου προβλεπετε επανασυνδεση εως μονιμη για τη φιλεναδα μας.Το Λουμπι θα γυρισει πισω το ζευγος θα μεινει εκει αποψε κ μαλλον την επομενη το Ναταλι θα σας ερθει Αθηνα.Προετοιμαστειτε για ξεμοναχιασμα πρωτα κ μετα για ομαδικο καφε μαλλον την Πεμπτη.
01-07-2012, 12:15 #30539
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες μας!
Λιλάκιον χαρούμενα σλιβογενέθλεια! Εύχομαι να έχεις πάντα υγεία και να είσαι ευτυχισμένη και αφού έλυσες το θέμα της παχυσαρκίας και βρήκες και αγόρι τώρα να βρεις και μία καλη δουλειά και να αποκατασταθείς!
Εύχομαι το Ναταλάκι μας να περάσει καλά στο Ναύπλιο με την Λούμπι της και να βρει επιτέλους τις ισορροπίες που τόσο ποθεί με τον Τήρη της.
Λιλάκιον καλά μπανάκια!
Πάω και εγώ να μεγειρέψω. Έχω πεθεροβόλτα σήμερα και μετά μάλλον θα πάμε για κάνα καφεδάκι προς Πλάκα πλευρά μιας και θα είμαστε κοντά.
Να έχετε όλες σας μία υπέροχη Κυριακή!!!!
01-07-2012, 12:20 #30540
Καλημέρα και καλό μηνα!!!!
Να με ενημερώσετε για την Πέμπτη παρακαλω... μίλησα και με την μαμά (grande baby sitter) για να μου κρατήσει τον μικρό μου και μου είπε ότι θελω!!!!
Γλαυκη μου τέρμα τα ψέματα.... σε λίγο θα αρχίσει η κατηφορα σου - δεν φαντάζεσαι πόσο χαιρομαι για αυτό!!!
Τζινάκι μου αγαπημένο το χεράκι σου πως είναι?????
Λιλάκι καλο μπανάκι και χρόνια πολλά!!!
Κατερινάκι μου γλυκό να είσαι μια κούκλα σημερα σου εύχομαι!!!!
Το Ελλάκι μας που είναι????
Σοκολατιτσα περαστικά στον πετερουλη σου και όλα καλα να πάνε!!!!
Καλλιοπη μου βρήκες ελευθερα pc βλεπω... το σπίτι μην κάψεις κακομοιρα μου!!!!
Οι λοιπες όμορφες είναι καλα????
Τα δικά μου εν συντομία: η μέση μου για πεταμα, ο μικρός με πυρετο ακόμα αλλά απτόητος, η μαμά ακόμα με κορτιζόνες (θα τραβιξει αυτή η κολόνια), ο μπαμπάς καλύτερα αλλά την Πέμπτη μπαινει για λιθοτριψια και βλεπουμε!!!
Χθες έκανε η ξαδερφουλα και κουμπάρα την επαιτείο του γάμου της και τραγουδησε η ομορφια μου! Περάσαμε τελεια αλλά ήταν λίγο... δεν πειράζει όμως αρκεί που πήγαμε!!!!
Σημερα το βράδυ θα έρθει ενας φίλος του καλού μου να δουνε ποδοσφαιρό και εμένα με βλέπω να αποσύρομαι στα ενδότερα για νανι με το νινι μου!
Δεν ξέρω γιατι αλλά εχω ξυπνησει με πολλά κεφακια σημερα - μην ρωτήσετε είμαι γραφείο -
Σας φιλώ όλες!!!
PS ναταλάκι μου 27 αγκαλιες και 72 φιλια!!! αντε να δω θα σε γνωρίσω τελικά την Πέμπτη????
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση