ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2039
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2039 of 2553 FirstFirst ... 10391539193919892029203720382039204020412049208921392539 ... LastLast
Results 30,571 to 30,585 of 38289
    Senior Member
    χαχαχαχαχα!!!! μαλιστα!!! κι αλλοι με ''επιπεδο'' πλακωσαν!!
    καλα κατερινα θα εισαι μια θεα σημερα!!! οπως σου αξιζει για ολη την προσπαθεια και τον κοπο που εκανες για να φτασεις εδω!!!!
    αν σε βολεψει βαλε και εδω στο πριν και μετα η εστω εδω στη wonderland φωτο να σε δουμε και μεις!!!

αντε λιλακι ηρεμησε κι ελα να μας πεις τι εγινε!!!

ναταλακι!!!!!!!! δεν εχω καρτα στο κινητο...................γι αυτο δεν σου απαντησα!!!
    μια χαρα ειναι η απωλεια σου!!!!! εχεις χασει ηδη 30 κιλα!!!!!!! 30 κιλα!!!!!!!!!!
    εγω επιμενω.δεν μου ειναι καθολου κοπος να σου μαγειρεψω κατι και να σου φερω ταπερακι. εστω για τις 3-4 μερες που θα εισαι εδω. μονο να μου πεις ακριβως τι πρεπει να φας γλυκουλα! φανταζομαι κατι σε κοτοπουλακι θα ειναι καλη λυση.
    ετσι θα νιωσω οτι συνεβαλα και γω στην απωλεια σου και θα δικαιουμαι μερος του πανηγυριου που θα ακολουθησει!!!
    ασε που απο κεινη την πρωτη μερα που βρεθηκαμε και σε ειδα να τρως φρουτα μου εκανε το κλικ!!!
    εγω που φρουτα δεν ετρωγα ποτε μου,τρωω πλεον καθε μερα! κι ετσι εχω μειωσει τις βλακειες!!!
    μου κανει πολυ καλο να βρισκομαστε!!! ειναι τοσο λυτρωτικο να μπορεις να συζητας με καποιον που περναει τα ιδια με σενα τοσο ανοιχτα τα θεματα τις παχυσαρκιας!!!!

Senior Member
    να μεχρι να γραψω το ποστ, μας ειχε ηδη πει η λιλα τι συνεβη!
    καλα αυτο το να μαθουν ολοι οτι του ανηκεις ειναι τραγικο! σου ειπε ακριβως αυτο το πραγμα?
    μηπως ο λογος που θελει να κανετε γνωστη τη σχεση σας ειναι αλλος και οχι η κτητικοτητα του?μηπως νιωθει οτι θες να το κρατας κρυφο γιατι ντρεπεσαι γιαυτον?
    κατσε να ηρεμησεις λιγο και θα δεις πως θα παει. εξαρταται και απο τοτ τι σταση θα κρατησει κι εκεινος μετα τον καυγα.
    ποσο θα επιμεινει να τα ξαναβρειτε? και με τι τροπο θα ζητησει συγνωμη???

Senior Member
    Mακ με κολασες κ οτι ελεγα οτι θελω κατι γλυκο να φαω!Τα θελω κ τα δυο παρακαλω....
    Αγγελικουλα ολο περαστικα λεω!Αντε να πω κ κατι αλλο!Εχθες ελεγα στην κορη μου για σενα που δουλευεις κλπ κ μου ειπε κλεινει κ τραπεζια?να την εχουμε στα υποψη μας!
    Κοριτσια δεν ειναι σιγουρο οτι η συναντηση θα γινει στο σπιτι της Αγγελικης γιατι σε πολλες πεφτει μακρυα.Θα το κανονισεται με τη Ναταλια οταν ερθει.να παρετε κ τις πετσετουλες σας που σας ειχα φερει οταν ειχα ερθει κ ξεχασα να φερω κ τωρα τις εχει η Μακ.Κ μπορει να βρεθειτε στις 7 Καλλιοπη μου οποτε να μπορεσεις να πας.Αιμοληψια βραδυνη κ εκτακτη!Μαλλον στα εξωτερικα ιατρεια νοσοκομειου θα πας αυτη τη φορα!
    Κατερινακι μου εισαι μια γλυκα κ σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Το κακο ειναι οτι ειμαι πληθωρικη γυναικα κ με λιγα κιλα!
    Εισαι τοσο ομορφη γυναικα εσυ που ακομα κ αμακιγιαριστη να πηγαινες θα ετριβαν τα ματια τους κ παλι!Κ η φυση σου εχει δωσει τα καλυτερα της κ το αδυνατισμα σου παει κ σου φερθηκε κ καλα χωρις χαλαρωσεις.θα λαμπεις λοιπον !Καποτε που ειχα χασει ολα μου τα κιλα απο 120 ειχα παει 63 κ ειχαμε παει στη γιορτη του κουμπαρου μου κατι αλλοι φιλοι τους αρχισαν το σουσουρο:Καλα ποτε χωρισε ο Κωστας ποτε ξαναπαντρευτηκε κ τι γυναικα πηρε.....Φανταζομαι οτι κατι αναλογο θα λενε για σενα τωρα!Να περασεις υπεροχα κ να τους θαμπωσεις ολους!
    Αντα ζηλευω!Θελω κ εγω περιποιηση!Αντε οταν χασω τα κιλα!

Senior Member
    ναι κοριτσακι ακριβως οπως το γραφω ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ μου ειπε.και δεν τον κραταω κρυφο ομως δεν εχω και την υποχρεωση να βγαλω βγαλω και ανκοινωση σε φιλους και γνωστους οτι τα εχω μαζι του.

Senior Member
    Καλλιοπη μου οποτε να μπορεσεις να πας.Αιμοληψια βραδυνη κ εκτακτη!Μαλλον στα εξωτερικα ιατρεια νοσοκομειου θα πας αυτη τη φορα!
    Γλαυκη μου δε χρειαζετε γιατι θα ειναι εδω ο αντρας μου οποτε και απογευμα μπορω να φυγω πιο ανετα απλα θα λειπει και η μαρια και πρεπει να ειμαι πισω 10 να τον βαλω για υπνο!

Senior Member
    Λιλα ηρεμησε κ ολα θελουν τον τροπο τους.λαθος εκφραση σιγουρα αλλα αυτα που του εχεις κανει στο παρελθον για χρονια μη ζητας να ξεχαστουν σε ενα μηνα.Κ να σου πω την αληθεια δε σε βλεπω να κοβεσαι κ πολυ να ειστε συνεχεια μαζι κλπ οπως ενα ερωτευμενο κοριτσι θα ηθελε.Ισως αυτο εισπρατει κ θελει να δωσει δημοσιοτητα στη σχεση.Θελει παντως συζητηση το θεμα κ οχι φωνες για να του δωσεις να καταλαβει.

Senior Member
    τωρα για αυτα που γραφει η κατερινα εγω οταν ειχα γνωρισει τον αντρα μου ειμουν στα 90 κιλα μια χαρα κουκλα!
    μεχρι μινι φοραγα ο ξαδερφος του λοιπον του ελεγε τι θες με αυτη βρε σαν τραβεστι ειναι (και δε βαφομαι σχεδον ποτε) και χοντρη
    μετα πηγε και επιασε τους γονεις του και τους ελεγε οτι μη τον αφησε τε να την παρει γιατι ειναι χοντρη !
    οταν με γνωρισαν τα πεθερικα μου μου το ειπαν και φυσικα δεν ειχαν κανενα προβλημα με τα κιλα μου με τα χρονια και τα κιλα να αναιβενουν τον εβλεπα σπανιa φυσικα αλλα παντα ειχε αυτο το βλεμμα που ξερουμε καλα ολες !
    και δε θελω και εγω τιποτα αλλο οταν χασω τα κιλα μου να με δει μπροστα του..........
    μονο αυτο μου αρκει!
    τι ολιγαρκης εχω γινει :P

Senior Member
    Λιλα μου ,ψυχραιμια. Το αγορι ειναι λιγο κτητικο αλλα , μην ξεχνας την προιστορια σας. εχει ανασφαλειες και αυτες θα γιατρευτουν σιγα σιγα, θελει πολυ κουβεντα, και προπαντως χρονο. Σημασια εχει ποσο κουραγιο και αγαπη εχεις εσυ γιαυτον ετσι ωστε να προσπαθησεις να του αλλαξεις την γνωμη και να του γιατρεψεις τις ανασφαλειες. Συμφωνω οτι δεν ανηκουμε σε αλλους, ουτε ακομη και σε αυτους που μας γεννησαν ακομη.
    Καλμαρησε ,βγες αποψε μαζι του και περνα καλα. Στο κατω κατω δεν σου ζητησε και κατι τραγικο, να βγειτε ενα βραδυ μαζι σαν ζευγαρι να καμαρωσει θελει.

Senior Member
    κοριτσακι ασε ....και εγω και ο αντρας μου εχουμε μπλεξει στις δουλειες μας με πολυ " επιπεδο" μην χεσω, τραπεζικοι γαρ στις κεντρικες υπηρεσιες των διοικησεων 2 απο τις μεγαλυτερες τραπεζες στην Ελλαδα. Βραστα δλδ.

Γλαυκη μου ειμαι σιγουρη οτι οτι κιλα και να εχεις θα εισαι παντα πληθωρικη. διοτι πληθωρικη δεν σε κανει ο ογκος που καταλαμβανεις σε αυτο τον κοσμο αλλα η προσωπικοτητα, η αυρα , η ακτινοβολια και αυτα δεν χανονται με το χασιμο των κιλων, ΕΥΤΥΧΩΣ.

Senior Member
    βρε Καλλιοπη ποιον να βαλεις για υπνο?? τον 12χρονο γιο σου?? ετσι ειχα μπερδευτει και εγω νομιζα οτι ειχες μωρο στο σπιτι. σιγα μην θελει και παραμυθι για να κοιμηθει. Κανονικα τις γκομενες θα επρεπε να κυνηγαει τωρα.

Senior Member
    οχι καλε ο γιος μου κοιματε κατα τις 2 για αυτο δεν βρισκω πσ το βραδυ
    το πατερα μου να βαλω για υπνο !( και ναι ειναι μωρο και ακομη χειορτερο απο τα δικα σας)

Senior Member
    Καλλιοπη γιατι πρεπει εσυ να τον βαλεις για υπνο?Αλλος δε μπορει?

Senior Member
    ειναι λιγο δυσκολο να τον βαλει ο αντρας μου ενω η μαρια ξερει τα κουσουρια του αλλα θα λειπει τελος παντων ασ κονονιστει και βλεπω τι θα κανω

Senior Member
    βρε κοριτσακι τοσο καλα πηγε το κυνηγι προχθες που σας μεινανε και προμηθειες και θα τα βαλεις σε ταπερακι να τα πας στο βαμπιρακι???
    που εισαι βρε τζινα.........
    αυτες θα αποδεκατισουν ολο το λονδινο!!
    μη σκεφτω οτι λογω ιδιοτητας θα εχεις προσβαση σε φρεσκο πραγμα και τα μπλεξατε με το βαμπιρακι για να εχετε πιο ανεση στο να βρισκετε τροφη!

Senior Member
    αγγελικουλα η κορη εχει παει για μπανιο αλλα δεν ξερει που απλα εγραφε εκει beach bar poseidon εχει καμια σχεση με τη δουλεια σου? με το τραμ πηγε παντος
    κατιι για ποσειδων νομιζω ειχες πει