Results 3,046 to 3,060 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
04-12-2009, 13:57 #3046
Ναταλάκι μου καλό ταξίδι καλά να περάσεις στο ΒΟΛΟ
διάβασα την σχέση σου με την γιαγιά σου κι εγώ έζησα μια παρόμοια κατάσταση στην εφηβεία μου όταν έχασα την γιαγιά μου την ΑΝΝΕΖΙΝΑ εξ ου και το ψευδώνυμο μου, το ψευδώνυμο μου είναι το όνομα της γιαγιάς μου αλλά της μαμάς μου δεν της άρεσε και βγηκα ΑΝΝΑ
κράτα την στην καρδιά σου οπως την κρατάω κι εγώ 25 χρονια τώρα, για μένα δεν έχει πεθάνει ποτέ.
έχει πάει ταξίδι κάποτε θα την ξαναδώ...
τα φιλιά μου
- 04-12-2009, 14:00 #3047
Originally posted by ANNEZINA
λίντα μου το να χάσει κανεις τους γονείς του είναι σαν να χανει το μεγαλύτερο κομμάτι του εαυτού του ,μαζί με τον θάνατο τους παίρνουν την νιότη μας και τα παιδικά μας χρόνια, την ασφάλεια που νοιώθαμε πάντα κοντά τους την αγάπη και τόσα άλλα,
δεν μπορώ να σε παρηγορήσω γιατί το να χάσει ένα παιδί την μάνα του (όλοι μπροστά στους γονείς μας είμαστε παιδιά) είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται ποτε...
κράτα την ζωντανή στην καρδιά σου, κάνε πράγματα που θα σε κάνουν ευτυχισμένη, πράγματα που ξέρεις ότι θα άρεσαν και σε εκείνη να κάνεις για τον εαυτό σου...
οι άνθρωποι που αγαπάμε είναι πάντα κοντά μας .....δεν μπορεί ο θάνατος να χωρίσει την αγάπη ενός παιδιού για την μάνα του ή την αγάπη της μάνας για το παιδί της..
ΑΥΤΗ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ....δεν τελειώνει ποτέ..
με αγάπη
04-12-2009, 14:01 #3048
123 σελίδες!
Αυτό το τόπικ είναι τρελό, έχει ξεφύγει εντελώς πια!
04-12-2009, 14:19 #3049
ναι, πραγματι, μονο για ρεντουκτιλ δεν λεμε.....και μας διαβαζει και η μιση ελλαδα που λεει ο λογος....
αχ ρε λιντα και ναταλια θεμα που αναφερατε παλι. μανα μανουλα, μαμα, γιαγια γιαγιουλα, γιαγιουλιτσα, και οτι ειπα οτι δεν θα σκεφτομαι αλλο τετοια θεματα.....
δεν φταιτε, εγω δεν μπορω να ξεκολλησω και μαλλον κι εσεις....
04-12-2009, 14:24 #3050
ναι Μπαρμπουνάκι...
04-12-2009, 14:56 #3051
ας σκεφτουμε το χριστουγεννιατικο δεντρο... τι δωρα θα παρουμε σε αυτους που αγαπαμε... αφηστε το παρελθον μεσα στις καρδουλες σας και ας κανουμε ονειρα για το μελλον! αντε κοριτσακια ας παρουμε τα πανω μας!
04-12-2009, 15:02 #3052
Esprit μπράβο. Είσαι πολύ σωστή. Καιγόμαστε για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κάθε απόγευμα με ρωτάει ο γιος μου πότε θα στολίσουμε. Ε σήμερα θα του κάνω το χατήρι!!
04-12-2009, 15:20 #3053
εγω στολισα το σαββατο και εχθες ειχα κατι τυπου αυτοκολλητα που ξανακολλουν για τα τζαμια και τα εδωσα στα παιδια να τα βαλουν οπου θελουν. μου γεμισαν το σπιτι με τον δικο τους τροπο...μεσα στην χαρα τους ηταν...τα εβγαζαν και τα εβαζαν συνεχεια. φυσικα τα τζαμια εγιναν χαλια και οχι μονο τα πορτοπαραθυρα...καθρεφτες, επιπλα, μεχρι και ο φουρνος της κουζινας....αλλά ποιος δινει σημασια....
καλο σαββατοκυριακο και απο βδομαδα, μονο χαρα να εχουμε
04-12-2009, 15:31 #3054
Έτσι ακριβώς Μπαρμπούνι! ʼστα να κάνουν ότι θέλουν. Αν δεν ήταν ο άντρας μου στη μέση (που συνεχώς με επαναφέρει στην τάξη) θα άφηνα τα παιδιά μου να στολίσουν εντελώς μόνα τους το δέντρο, να το ευχαριστηθούν, όπως μας άφηνε η μανούλα μου (εντελώς ροκ) κι ας έμοιαζε μετά σαν το δέντρο σαν τσίρκο, άλλα αντί άλλων στολισμένο αλλά τόσο παιδικό και χαρούμενο, κι όχι όλα τα λαμπάκια ομοιόμορφα και όλα τα στολίδια σε πλήρη τάξη!
04-12-2009, 18:03 #3055
Αχ βρε κοριτσια συγνωμη που εξαφανιστηκα αλλα συνεβησαν τοοοσα πολλα αυτες τις μερες που δεν ηξερα τι να πρωτοπρολαβω... Τρεχω και δεν φτανω!!! Πολλα ζορικα δυσαρεστα και επειγοντα με κανανε και λαλησα αυτες τις μερες! (δεν εχουν σχεση με μενα και την οικογενεια μου αλλα σε καλους φιλους, και ετρεχα να παρηγορησω να στηριξω να να να ). Λιγο καλυτερα σημερα αλλα εχθες ειχα τις μαυρες μου.
Ναταλιτσα συγνωμη που δεν σου εδωσα περισσοτερες πληροφοριες. Εγω λεω να πας στο Βολο ετσι κι αλλιως! Ειτε ειναι εκει ο μορφονιος (στο ρολοι) ειτε οχι! σιγα μην εξαρτηθει η ωραια σου βολτιτσα απο αυτον! Αν σε θελει να περιμενει εκει στη βροχη κατω απο το ρολοι!!! Απολαυσε εσυ την βολτα στο Πηλιο! αα και κατι ακομη...μακρια απο το καταπληκτικο τσιπουραδικο στη παραλια "Ιο***ς" !!! καταστρεφει διαιτες!!! χαχαχαχαχαχ
Απ ότι διαβασα (πολυ γρηγορα γιατι δεν σας προλαβαινω...πολλα ποστ...) μενει εκει η Ζωητσα? γιατι ρε Ζωητσα δεν ειπες τιποτε να σε εβλεπα και εγω??? να πιναμε ενα καφεδακι μεταξυ τσιπουραδικου και 'υπνου'! χαχαχαχαχαχα ελπιζω σε μια επομενη φορα!
Κοριτσια πρεπει να φυγω !
ελπιζω να καταφερω να μπω αργοτερα λιγακι
αααα να μην ξεχασω!!! πολλα φιλια και τις καλυτερες μου ευχες στη γλυκεια μπαρμπιτα!!! ευχομαι μονο χαμογελο στη ζωη σου! (αληθεια βαρβαριτσα εκανες? απο οτι βλεπω εισαι και η πρωτη νοικοκυρα!!!)
φιλακια
04-12-2009, 22:13 #3056
Καλό σαββατοκύριακο σε όλες και όλους.
Αντε να μπαίνει σιγά σιγά το πνεύμα των Χριστουγέννων στις καρδιές μας.
05-12-2009, 00:34 #3057
Να είστε καλά κορίτσια μου, και καλό Σ/Κ
Επίσης θέλω να ευχηθώ όλα τα καλά στη Barbie μας και ότι μα ότι επιθυμεί να το αποκτήσει
05-12-2009, 01:45 #3058
Αν και τυπικά δεν είναι πια η γιορτή σου Μπαρμπούνι μου.. σπεύδω να σου ευχηθώ τελευταία και καταϊδρωμένη! Χρόνια πολλά και πολύχρονη να είσαι σούπερ μανούλα και σύζυγε και εύχομαι να πέρασες όμορφα σήμερα. Καλό Σαββατοκύριακο και πολλά φιλιά στην εορτάζουσα και στις υπόλοιπες Ρεντουκτιλοκοπελιές!
05-12-2009, 02:00 #3059
Οσα λουλούδια έχει η άνοιξη...
κ ο χειμώνας χιόνια ...
τόσα σου εύχομαι εγώ ευτυχισμένα χρόνια........
μπαρμπουνάκι μου...
έστω και αν η καταιδρωμένη κ τελευταία είμαι εγώ κ όχι η πένυ.. χιχι
φιλακια νυχτερινά σε όλες....
05-12-2009, 09:11 #3060
Nαι καλά που η τελευταία ειναι η Πεννούλα ή η Ευγενία.
Τα πριγκηπικά "χρονια πολλά" είναι τα τελευταία!!! Και η ειρωνια ειναι οτι συνδεθηκα χθες για να ευχηθω στη Βαρβαρα, ειπα να διαβασω πρωτα τις προηγουμενες καταχωρησεις σας.....και μαλλον μετα καποιο παιδακι μου με κάλεσε, εφυγα και ξεχαστηκαν οι ευχες μου.....
Μπαρμπουνάκι μου καλό, μέσα απο την καρδιά μου, χρονια πολλά με υγεία και πάντα να σκορπάς στους γυρω σου το λαμπερο σου χαμογελο. Ελπιζω και ευχομαι να ερθω και εγω προς τα πανω και συναντηθουμε απο κοντα.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή