Results 30,616 to 30,630 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
01-07-2012, 19:28 #30616
Aβα μου σου εχω ξαναπει οτι εισαι ευαισθητο πλασμα κ γι'αυτο υπερβολικη.θυμασαι κ ο αδελφος σου την αλλη φορα το ιδιο σου ειπε.Εχεις τη ζωη σου κ οι γονεις σου τη δικη τους.Πας επισκεπτης βοηθας οπου μπορεις αλλα δεν γινεσαι ενα με αυτους.Δεν προσωποποιεις τα προβληματα τους.Κ σε τελευταια αναλυση αν βλεπεις οτι σε ζοριζουν τους λες,το ιδιο εχω κανει κ εγω,οτι εχω παρα πολλα προβληματα δικα μου για να ασχοληθω με κουταμαρες.Στα δυσκολα θα ειμαι εκει.Οι γονεις σου ειναι αρκετα νεοι ακομη κ ειναι φυσικα υπο το σοκ της μετακομισεως ακομη αλλα δικη τους επιλογη ηταν.Δεν τους αναγκασατε εσεις.Τα ειπαμε κ στο τηλ την αλλη φορα.Ειδες ο αδελφος σου τι ωραια το χειριζεται?πρεπει σε ολες μας τις σχεσεις να βαζουμε ορια.Καλη ξεκουραση με το παρεακι κ θα τα πουμε.
- 01-07-2012, 19:32 #30617
Wow μου, ευτυχώς είμαι γερός και χαρούμενος άνθρωπος. Ευτυχώς.. Λίγα είπα στο παρεάκι και έφριξε με το μέγεθος του παραλογισμού και της αδικίας..
Θα συνέλθω. Ακόμη δεν τα κατάφερα και είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και πεσμένη και θέλω να χωθώ στο κρεβατάκι μου και δε μπορώ, λόγω βρωμιάς. Τώρα κιόλας πάω στο μπάνιο, γρήγορα, πριν αλλάξω γνώμη..
Μόνο που δεν ξέρω πώς στο καλό αύριο θα πάω στη δουλειά. Το μυαλό μου έγινε κουρκούτι πια. Σέρνομαι και δεν ξέρω πώς στο καλό θα ανταπεξέλθω. Μάλλον ξέρω.. Δεν θα ανταπεξέλθω και ίσως βρω πάλι μία δικαιολογία, μπας και στρώσει η φάτσα μου στο μεταξύ, μην εμφανιστώ έτσι και δεν ξέρω πώς να δικαιολογηθώ.. Απλά δε δέχομαι να μου τα προξενούν αυτά άλλοι, είναι άδικο. Όχι όταν έχω τόσα δικά μου θέματα να αντιμετωπίσω..
01-07-2012, 19:44 #30618
Κοριτσακι αυτο που ειπα για τα ορια ισχυουν κ για σενα.κανουμε οτι μας ευχαριστει εμας πρωτα.Μας γεννησαν μας μεγαλωσαν μας σπουδασαν μας στηριξαν κ θα μας στηριζουν στα δυσκολα αλλα εχουμε τη δικη μας ζωη.Αυτοι στη θεση τους κ εμεις ειμαστε αυτοι που θα θεσουμε τα ορια.Εγω με τη μαμα μου,τον μπαμπα μου τον εχω χασει πολλα χρονια τωρα,εχω πολυ χαλια σχεση.Τα βρηκαμε εν μερει οταν την εκατσα κατω κ της ειπα οτι δεν ειμαι ουτε 15 ουτε 20 χρονων για να με συμβουλευεις κ βασει της ζωης μου ξερω πολυ περισσοτερα απο εσενα.Οποτε οτι κ να μου πεις δεν θα το κανω.Εχω οικογενεια μαγαζια οικονομικα προβληματα οποτε σταματα να μου δημιουργεις κ'αλλες σκοτουρες.Ουτε στα παιδια μου θελω συμβουλες.Τα παιδια εχουν μαννα κ πατερα.Οταν μας βλεπεις θελω να λες μονο καλως τα παιδια μου καλως τα εγγονια μου την ευχη μου για να ειμαστε ολοι αγαπημενοι.Κ σε γενικες γραμμες τα παμε καλυτερα.
Σε μια κουβεντα που ειχα προσφατα με την Κατερινα κ λεγαμε για καποιο προβλημα στο σπιτι της μου ειπε οτι εγω δεν ειχα καταλαβει οτι πλεον δεν ημουν το κοριτσακι του μπαμπα αλλα συζυγος κ μητερα κ επρεπε να θεσω ορια κ να απογαλακτιστω κ τη θαυμασα κ πολυ τη χαρηκα .
01-07-2012, 19:55 #30619
Λιλα μου ειναι λαθος αυτο που λες να μην αναφερεις ουτε το ονομα του.Γι'αυτο ειμαστε ολες εδω για να βοηθαμε η μια την αλλη,οπως μπορουμε φυσικα.Δεν ειμαστε εδω μονο για τη χαρα ειμαστε κ για τα δυσκολα.Δεν σε πηρε τηλ?Τι θα κανετε το βραδυ,θα βγειτε?
Τζινα μην ακουω για τουρκικα!Μου γυριζουν τ'αντερα!δε βλεπω τηλεοραση αλλα οποτε θελω να δω ειδησεις κ στο ζαπινγκ πεφτω σε τουρκικο αλλαζω τρεχοντας!Κ μια κουβεντα να ακουσει ο γιος μου φωναζει καλα δε ντρεπεσαι να βλεπεις τουρκικα?Δεν μπορω καθολου την ομιλια τους.Ισως χωρις φωνη να εβλεπα....ταινια αλλα σαπουνοπερα ποτε!
01-07-2012, 19:56 #30620
Originally posted by Ava
Αλλιώς, όταν φύγουν από τη ζωή, θα νιώθεις αφόρητες τύψεις και δυστυχώς δεν θα έχεις και τρόπο να επανορθώσεις..
01-07-2012, 19:57 #30621
το τηλεφωνο μου το εχω κλειστο και δεν βγαινω αποψε
01-07-2012, 19:59 #30622
ωραια πηγα τα ακουσα ακι επανηλθα!!
παω να του φτιαξω φαι και επιστρεφω
01-07-2012, 20:00 #30623
Συμφωνώ, Γλαύκη μου, μαζί σου, αλλά με έναν όρο. Όταν οι γονείς σου είναι καλά και απλώς ασκούν εξουσία ή χαιδεύονται. Όταν είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης, ποια πρόθυρα δηλαδή, όταν το βλέπεις εσύ η ίδια να συμβαίνει, όταν αναρωτιέσαι αν θα επιζήσουν μόνοι τους (πρόσφατα αυτοκτόνησε ο πατέρας μίας φίλης μου), όταν τους βλέπεις να έχουν αλλάξει χαρακτήρα και εαυτό, εκεί δε χωρούν νουθεσίες.. Εκεί χωρά μόνο η παρουσία ή η απομάκρυνση. Και δε μπορείς να φανταστείς τι βάρος είναι να αποφασίσεις το ένα ή το άλλο, με όλα του τα παρελκόμενα.
01-07-2012, 20:12 #30624
Το όλα για τη μητέρα μου το ξέρετε;
http://www.youtube.com/watch?v=_AeewN4COMA
Η Τζίνα θα δημιουργήσει νέα σχολή, την παρακάτω: http://www.youtube.com/watch?v=as10l...eature=related
Και μάλιστα, για να χαρεί η μανούλα, θα παριστάνει και ότι της αρέσει πολύ, πολύ!! :lol:
01-07-2012, 20:13 #30625
αχ βρε κοριτσια με τους γονεις μας εδω μεσα!!!
τους αγαπαω και προσπαθω να τους προσφερω...σας ειπα που εβαλα τον αδερφο να ρουφιανεψει???ε το εκανε,ειναι πολυ καλος σ αυτο!!!
ακουστε τι εγινε...
επειδη εχω πολυ καιρο να τους δω και θα κανω αλλο τοσο,δηλαδη μεσα σ ενα χρονο θα εχουμε ιδωθει μονο μια φορα και επειδη εγω δεν μπορω να λειψω τους καλεσα να ερθουν να με δουνε. τους ειπα οτι θα τους βαλω ολα τα εξοδα εγω γιατι ξερω πως ειναι πιεσμενοι οικονομικα και επειδη παντα σκεφτονται τα χρηματα τους βρηκα και φθηνα εισητηρια και τους ειπα οτι γενικα δε θα μου στοιχισει πολυ για να μην αγχωνονται.
και εκεινοι μου απαντησαν ενα ωραιοτατ οχι. και τους λεω γιατι? και μου ειπαν οτι τωρα με τους ολυμπιακους φοβουνται την τρομοκρατικη επιθεση! εκει ηταν που τα πηρα στο κρανιο και τους το εκλεισα και βγηκα μενομενη στην αυλη!
αλλα....τους πηρε τηλ ο αδεφος και του ειπαν,οτι ο πραγματικος λογος που δεν ερχονται ειναι γιατι αυτη την περιοδο το αγορι βγαζει περισσοτερα χρηματα απο εμενα και αφου εχουμε κοινο ταμειο θα ειναι σαν να πληρωνει αυτος τα εξοδα τους.
και τωρα πειτε μου εσεις, αυτο ειναι εγωισμος η αξιοπρεπεια?
η αλλη μια δικαιολογια γιατι βαριουνται το ταξιδι στην πραγματικοτηα???
01-07-2012, 20:15 #30626
αβα μου μπορει να σου φανει χαζος ο λογος που θυμωσα σε σχεση με το δικο σου, αλλα εγω ενιωσα απορριψη και αδιαφορια. οτι δεν θελουνα να ερθουν να με δουν. μενω πια σ αυτο το σπιτι 9 μηνες. το πρωτο δικο μου σπιτι. και αναρωτιεμαι η μαμα μου δεν εχει περιεργια να ερθει να δει πως ειναι? που ζει το παιδι της?
και σιγουρα το αγορι ειναι πολυ μεγαλο στηριγμα....δεν ξερω τι θα εκανα χωρις αυτον!
01-07-2012, 20:17 #30627
Δεν συμφωνω.Εχουν ο ενας τον αλλο κ δεν ειναι σε καταρρευση γιατι ζοριστηκαν λιγο με το νεο σπιτι.ηταν επιλογη τους!Αν ειχες δικη σου οικογενεια κ προβληματα θα εβλεπες ποσο γελοια θα σου φαινοντουσαν τα καμωματα τους,της μητερας σου δηλ,κ πως θα τους εβαζες στη θεση τους.Αλλα νιωθεις ακομη το κοριτσακι τους κ προσπαθεις να κανεις την καλη κορη.Να κανεις ακριβως οτι κ ο αδελφος σου.
Τζινα εγω ειμαι πιο αυστηρη!Ουτε τουρκικα τραγουδια θα ειχε.Αντε να την αφηνα να δει τη σειρα κ θα εβαζζ μουσικη εγω.Καλα δεν θα της εβαζα κ Χατζιδακη!:P
Πιστευω οτι αλλα ειναι τα σημαντικα η συζητηση η συμπαρασταση οταν το εχουν πραγματι αναγκη κλπ.Κ εγω θα γερασω κ θα φυγω απο τη ζωη κ δεν θελω ουτε μια στιγμη να ειμαι βαρος στα παιδια μου.
Παω να ποτισω γιατι θα νυχτωσω κ θα τα πουμε μετα .
01-07-2012, 20:18 #30628
λιλακι καλε δεν αδειασα να σου πω οτι τη συνταγη σου την εκανα χθες το πρωι για πρωινο και πηραμε μαζι μας και στο παρκο που πηγαμε για πικ νικ!!! εκανα μια μονο με τυρι και βιταμ και μια σπεσιαλ. το σπεσιαλ τυροψωμο εγινε πιο καλο!!! το τσακισε ο γλυκουλης!!!!! σ ευχαριστω πολυ!!!!!!
ναταλακι στο ξαναλεω πως δεν ειναι κανενας κοπος. πες μου μονο τι θελεις να παω το πρωι να το ψωνισω και να το μαγειρψω κι αν βρεθουμε να στο φερω!
τωρα για το ματσ μαλλον ταρτα μηλου θα φτιαξω παλι!! αλλα οχι δεν θα φαω!!!
01-07-2012, 20:20 #30629
Κοριτσάκι μου, σίγουρα δε βαριούνται να ταξιδέψουν. Ο γονιός ποτέ δε χορταίνει το παιδί του. Και το λέω εγώ αυτό, που μετά από όλα τα βασανιστήρια ήρθε να με πάρει το ταξί, να με οδηγήσει πίσω στην ελευθερία μου και κατέβηκε η μητέρα μου, να με αγκαλιάσει, για να με χορτάσει και για να μου πει για χιλιοστή εκατοστή όγδοη φορά συγνώμη..
Βγάλε αυτές τις μαύρες σκέψεις από το μυαλό σου. Γνώμη μου: Λίγο η οικονομική κρίση, που μας έχει γονατίσει όλους, λίγο το αξιοπρεπές και εύθικτο του χαρακτήρα τους, λίγο το ότι οι γονείς συνδράμουν κανονικά τα παιδιά τους και όχι το αντίθετο, λίγο και η ηλικία τους, ορίστε!
01-07-2012, 20:24 #30630
και εγω ενα μονο με τυρι και ενα σπεσιαλ εφτιαξα και οντως το σπεσιαλ ειναι πιο ωραιο.χαιρομαι πολυ που σου αρεσε.θα το κανω και με την αλλη ζυμη και θα σου πω πως ειναι πιο ωραιο.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση