ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2047
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2047 of 2553 FirstFirst ... 10471547194719972037204520462047204820492057209721472547 ... LastLast
Results 30,691 to 30,705 of 38289
    Senior Member
    Αυριο θα με φανε τα τρεχαματα για λογαριασμους και τα συναφη.πρεπει να παω να θεωρησω και το βιβλιαριο μου που ειχα ξεχασει να θεωρισω και ευτυχως δεν μας δημιουργησαν προβλημα προχτες στο νοσοκομειο απλα θα πρεπει να το παω απο εκει αυριο να δουν οτι το θεωρησα.

Senior Member
    Aμαν βρε Τζινα !Λες τοσα κ θα περιμενουν να δουν καμμια σουπερ καλλονη τα κοριτσια.Αν κ δεν ειπες για τα ματια μου σημερα!:P:P:P
    Αντα μου ο λογος σου με χορτασε!Πραγματι εκανες πολυ ωραια δουλεια στο Κατερινακι.Νεανικο κ δροσερο.Ειναι η δουλεια σου αυτη?Να σε εχουμε στα υποψιν?
    Το Κατερινακι θα καψει καρδιες αποψε κ θα φανε κ πολλοι τη γλωσσα τους!
    Τζινα ειδες ουτε το λαπτοπ σου δε θελει τα τουρκικα!

Senior Member
    Αντα εννοείται ότι θα υπερασπιζόμουν τις φιλενάδες μου, εάν χρειαζόταν όμως, γιατί αφού είναι όμορφες και δεν το βλέπω μόνο εγώ, δεν χρειάζονται υπεράσπιση! Εγώ φταίω που είμαστε ομορφόσογο; :lol: Κανόνισε μαρή να μπορέσεις να έρθεις κι εσύ την Πέμπτη που θα συναντηθούμε να σε γνωρίσουν και τα άλλα κορίτσια. Δεν έχουμε φιξάρει κάτι ακόμα αλλά θα σου πούμε λεπτομέρειες όταν κανονιστεί.

Senior Member
    Γλαύκη τα ίδια μου έλεγε κ η Κατερίνα σήμερα για σένα.....ελπίζω να μη σε ματιάσανε :wink1::wink1::wink1:
    ναι η δουλειά μου είναι αυτή...μακιγιέζ κ κομμώτρια.....στη διάθεσή σας με μεγάλη μου χαρά!!!!εσύ πότε θα έρθεις Αθήνα να γνωριστούμε???

Senior Member
    Αντα συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά σου!
    Αχ πόσο ζήλεψα που δεν μπόρεσα να είμαι στον καφέ σας. Η Κατερίνα λάμπει και είναι μία κούκλα, όχι ότι δεν το περίμενα , και το μακιγιάζ σου είναι υπέροχο, δροσερό και καλοκαιρινό και τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. ʼψογο και καθόλου επιτηδευμένο!
    Εμείς πήγαμε να δούμε την πεθερά μου που είχαμε καιρό να πάμε, φάγαμε παρεούλα και μετά πήραμε το μετρό και πήγαμε στην Πλάκα. Ο Γιώργος είχε την υπέροχη ιδέα να πάμε στο μουσείο της Ακρόπολης και έτσι και κάναμε. Εγώ είχα πάει μία φορά και το είχα δει αλλά ήθελα πολύ να ξαναπάω με τον Γιώργο γιατί του αρέσουν πολύ τα αρχαία και ήθελα να την ζήσουμε και μαζί αυτή την εμπειρία. Προς μεγάλη μου έκπληξη το εισιτήριο ήταν ιδιαίτερα φθηνό μόνο 5? το άτομο! Καθίσαμε και ήπιαμε και το καφεδάκι μας και περάσαμε πολύ όμορφα και ξεχαστήκαμε και απο τις φούριες μας για λίγο.

Senior Member
    Eli πολύ χαίρομαι που περάσατε όμορφα με τον Γιώργο. Σήμερα η πεθεροβόλτα δεν είχε κιοφτέδες; Να μην ζηλέψω;

Senior Member
    Αντα μου εχω ερθει κ στις 2 συναντησεις που ειχαν γινει κ το Νοεμβριο κ τον Μαιο που μας εκανε καφε,τι καφε δηλ σκασαμε στο φαι,το Ελακι στο σπιτι του.Θα κανω την επεμβαση στις 24 οποτε απο Σεπτεμβρη βλεπω να ανεβαινω.Οποτε ανεβω θα παμε για καφε!
    Ελι ειχαμε τηλ απο την αφη να μας πει εντυπωσεις?

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Αντα εννοείται ότι θα υπερασπιζόμουν τις φιλενάδες μου, εάν χρειαζόταν όμως, γιατί αφού είναι όμορφες και δεν το βλέπω μόνο εγώ, δεν χρειάζονται υπεράσπιση! Εγώ φταίω που είμαστε ομορφόσογο; :lol: Κανόνισε μαρή να μπορέσεις να έρθεις κι εσύ την Πέμπτη που θα συναντηθούμε να σε γνωρίσουν και τα άλλα κορίτσια. Δεν έχουμε φιξάρει κάτι ακόμα αλλά θα σου πούμε λεπτομέρειες όταν κανονιστεί.
    Τζίνα σε θέλω μάχιμη κ υπερασπιστική στο φόρουμ...(σε πειράζω ) θέλω πολύ να έρθω....ελπίζω να μην κανονίσετε πολύ αργά γιατί δεν θέλω να αργήσω κ πολύ.....θα με κυνηγάει το αντράκι μου.....η Γιώτα κ η Αγγελική που μένουν???έτσι για να πάρω μια ιδέα!!

Senior Member
    Μπραβο Ελι μου!Παντα ωραιες στιγμες να εχεις με το Γιωργο σου!

Senior Member
    Διάβασα και τους καυγάδες της ημέρας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον:
    1. ʼβα - γονείς
    2. Καλλιόπη - μπαμπάς
    3. Λίλα - αγόρι
    4. Κοριτσάκι γονείς

Τι να πω βρε κορίτσια;;;;!!! Διάβαζα, διάβαζα και κάθε τόσο αναστέναζα χωρίς να το καταλάβω και στο τέλος γύρισε ο Γιώργος και μου λέει "μα καλά τι έπαθες και αναστενάζεις όλη την ώρα;"
    :lol::lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by ada_gia_pada
    Καλλιόπη αφιερομένο.....χαχαχαχαχαχα� �α

http://www.youtube.com/watch?v=yCBtw223Fhk

γελάω μόνη μου!!!!!
    το αγαπημενο μου τραγουδι!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Eli πολύ χαίρομαι που περάσατε όμορφα με τον Γιώργο. Σήμερα η πεθεροβόλτα δεν είχε κιοφτέδες; Να μην ζηλέψω;
    Μπορεί να μην είχε κιοφτέδες αλλά είχε σουτζουκάκια με χυλοπίτες! χιχιχιχιιχι πήραμε και ταπεράκι για το σπίτι! Κοπιάστε αν ενδιαφέρεστε

Senior Member
    Eli μου σ'ευχαριστώ πολυυυυυυυυυύ...θα με κάνετε να κοκκινίσω!!!!!ειδικά που σου αρέσει εσένα που είναι αδερφή σου χαίρομαι ιδιαίτερως!!!!αυτό το πεθεροβόλτα κάπως μου ακούγεται.....εσύ ελπίζω να έχεις καλή σχέση μαζί της!!!
    Γλαύκη εγώ δεν έχω ιδέα για τις προηγούμενες συναντήσεις ίσως γιατί δεν έμπαινα τόσο συχνά τότε!!!!ελπίζω τον Σεπτέμβριο που θα βρεθούμε να είμαστε κ οι δυο αδυνατισμένες!!!!!!

Senior Member
    Αντα σου έστειλα μήνυμα u2u.

Senior Member
    Αντα το πιο πιθανό είναι να την κάνετε κοντά σε ημερομηνία την επέμβαση με την Γλαύκη.