ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2048
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2048 of 2553 FirstFirst ... 10481548194819982038204620472048204920502058209821482548 ... LastLast
Results 30,706 to 30,720 of 38289
    Senior Member
    ʼντα μου η πεθερά μου είναι μία γυναίκα 80 χρονών γιαγιάκα και με αγαπάει πολύ! Είναι αγύριστο κεφάλι βέβαια και πολλές φορές απότομη και αφοπλιστικά ειλικρινής αλλά εγώ γελάω μαζί της και ευτυχώς έχει και αυτή χιούμορ και γελάει μαζί μου. Την αγαπάω και θέλω να πηγαίνουμε συχνά να την βλέπουμε γιατί της δίνουμε μεγάλη χαρά να μας βλέπει μαζί και αγαπημένους με τον Γιώργο. Είμαστε η χαρά της και δεν θέλω να της το στερώ. ʼσε που έχουμε και μπόνους ταπεράκι χιχιχιχιχιχι.

Senior Member
    Έιδες Καλλιόπη???σήμερα συντονιζόμαστε πλήρως!!!!!χαχαχαχαχαχα

Senior Member
    εγω ελι μου τα εχω καθημερινα αυτα απλα σημερα ηταν λιγο πιο εντονα το περιμενα αλωστε για αυτο δε πηγαινα κατω!
    ξερεις τι ειναι να μην εχει προβλημα με τους γονεις και να εχει με το παππου?
    το πιο κουφο δε σας το εχω πει
    οταν βγαινει (φυσικα δε ξερει τι ωρα γυριζει νομιζει το πολυ πολυ 12) και κοιματε το αλλο πρωι μας τρωει η γκρινια γιατι εκει που παει καθε φορα κατι της δινουν και δε το ξερει για αυτο δε μπορει να ξυπνησει!
    και θυμαμαι το λαζοπουλο που ελεγε οτι ελεγε η μαμα του να προσεχει μη του ριξουν τιποτα στο ποτο

Senior Member
    α και την αλλη φορα που θα βρεθουμε δε θα φοραω γυαλια να δει και εμενα τα ματια μου ητζινα οτι ειναι πρασινα που μονο για της φτουτατης λεει!!!!
    η υπολοιπη μπορει να θελω αναστηλωση αλλα απο ματια.................

Senior Member
    Όσο για την Κατερίνα και εγώ αναμένω να μάθω τα κουτσομπολιά. Δεν κρατιέμαι και γι αυτό μόλις της έστειλα και ένα μήνυμα για να δω αν θα απαντήσει...

Senior Member
    ναι Τζίνα τελικά αυτό νομίζω κ εγώ για το χειρουργείο....ελπίζω να πάνε όλα καλά κ να την κάνω αυτόν τον μήνα....πόσο γκαντέμο παίζει να είμαι πια???????
    Eli σπουδαίο πράγμα να έχεις πεθερά σε μεγάλη ηλικία...χαχχαχαχαχαχα.....απ 'όσο κατάλαβα δικιά σου πάντως δεν έχει κακή διάθεση...κ το ταπεράκι είναι στα συν.....
    αν απαντήσει η αφή μηνυματισέ μας ε!!!!!

Senior Member
    Καλλιόπη νομίζω ότι ο μπαμπάς σου θα ήταν ευχαριστημένος αν τα παιδιά σου ζούσαν σε γυάλα χιχιχιχι. Και καλέ κυρία μην με μαλώνεις, θα λέω και για τα δικά σου μάτια, εντάξει; Βέβαια, μεταξύ μας, μην βγει παραέξω, η Γλαύκη έχει τα ωραιότερα μάτια από όλες μας! Αλλά δε στο λέω! :lol:

Senior Member
    Δεν καταλαβαινω γιατι να επεμβαινει ο μπαμπας σου στο τι θα κανουν τα παιδια σου καλλιοπακι.

Senior Member
    ʼντα μου εγώ θα προτιμούσα να ήταν νεώτερη για να έχει και περισσότερα κουράγια αλλά τι να κάνουμε; Είναι άνθρωπος που δεν της αρέσει να μπαίνει καθόλου στα πόδια μας και όλο την παρακαλάμε να μας έρθει μία βόλτα στο σπίτι και όλο το αποφεύγει! Είναι πολυ διακριτικός άνθρωπος, δεν παραπονιέται σχεδόν ποτέ και ίσα ίσα εμείς την έχουμε περισσότερη έγνοια γιατί είναι και μεγάλη γυναίκα και ζει και μόνη της. Αλλά είναι θηρίο η άτιμη! Την θαυμάζω γιατί έχει ζήσει μία πολύ δύσκολη και σκληρή ζωή και παρόλα αυτά δεν γίνεται βάρος σε κανέναν ίσα ίσα το παρακάνει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Κάνω τον σταυρό μου να την έχει ο Θεός καλά και γερή να στέκεται στα πόδια της και να της δώσουμε πολλές χαρές γιατί τις έχει στερηθεί.

Senior Member
    καλα μη μου το πεις!
    το ξερω αλωστε

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    Δεν καταλαβαινω γιατι να επεμβαινει ο μπαμπας σου στο τι θα κανουν τα παιδια σου καλλιοπακι.
    γιατι νομιζει πως ειναι δικα του!
    και φυσικα δε μπορει να κυκλοφοραει αργα η εγγονη του η να τα εχει με καποιο αγορι καινα μαθευτει οτι η ΔΙΚΗ ΤΟΥ εγγονη εχει γκομενο!

Senior Member
    Αντα δεν ξερω τι θεμα εχεις με την πεθερα σου αλλα θα σου πω οτι η μανα μου με τη γιαγια μου την πεθερα της δηλαδη ειχαν μια εκρηκτικη σχεση.εμεναν και μαζι οποτε μπορεις να καταλαβεις.ενα θα σου πω τη μανα μου ελεγε παιδι της και οχι τον πατερα μου.πριν πεθανει ειχε την αντοχη μεχρι η μανα μου να κανει το δρομολογιο αθηνα πυργος να κρατηθει στη ζωη να της πει σε περιμενα και μετα επεσε σε κωμα και πεθανε.περιττο να σου πω το κλαμα που εκανε η μανα μου στην κηδεια και ποσο συχνα τη θυμαται και τη νοσταλγει και ας εχουν περασει 5 χρονια που πεθανε.

Senior Member
    και εμενα τα πεθερικα μου ηταν διαμαντια!
    ποτε δεν ακουσα ουτε εγω ουτε η συνυφαδα μου πικρη κουβεντα!
    πηγαιναμε στο χωριο και αγοιγανε την αγκαλια τους και το σπιτι τους και ηταν ολα μια χαρα και το γιοκα μου σε αυτους τον αφειλω γιατι αν δε λεγανε αυτοι στον αντρα μου οτι εμεις ειμαστε εδω και μη σκεφτεσε τα εξοδα δε ξερω αν θα τον ειχα τωρα!
    και φυγανε μεσα σε ενα χρονο και οι 2 !
    τεοια αγαπη μιλαμε δε μπορουσε να ζησει χωρις τη γυναικα του και φυγανε σαν πουλακια δεν βαρυγκομισαν ποτε και ας ειχαν ενα σωρο προβληματα!

Senior Member
    Καλλιόπη μου φαντάζομαι ότι είναι πλέον αργά να αλλάξει μυαλά ο πατέρας σου και απλά του λέτε ψέμματα για να αποφεύγετε την γκρίνια του... κουραστικό για την οικογένεια σου όλο αυτό και ψυχοφθόρο. Φαντάζομαι όμως ότι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να του πάτε κόντρα, βάζοντας του όρια στην συμπεριφορά του και στις απόψεις του... μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ένα πράμα...

Senior Member
    Eli έτσι όπως τα λες να ζήσει 1000 χρόνια η γυναίκα.....τέτοιες γυναίκες μόνο άξιες θα μπορούσαν να λέγονται.....απλά είσαι από τις τυχερές!!!!