ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2051
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2051 of 2553 FirstFirst ... 10511551195120012041204920502051205220532061210121512551 ... LastLast
Results 30,751 to 30,765 of 38289
    Senior Member
    Ακόμη ξύπνια είμαι, δυστυχώς.. Έκλεισα ραντεβού με ψυχίατρο, ενώ θα έπρεπε λογικά να πάνε άλλοι..
    Θύμωσα τόσο πάρα πολύ, ώστε έσπασα ένα τασάκι (δυστυχώς ήταν Μουράνο, της μακαρίτισας γιαγιάς μου, αναντικατάστατο), αλλά έπρεπε κάπου να εκτονώσω την οργή μου..

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    :lol::lol::lol::lol::lol: Τούρκικος εφιάλτης στο δρόμο με τις φυστικιές! :lol:
    Με την Τζίνα Κρούγκερ για πρωταγωνίστρια :lol::lol::lol:

Senior Member
    αβακι καλα εκανες και ζητησες βοηθεια.
    ακομα να ηρεμησεις κουκλα μου?
    εκανες τιποτα για να ξεχαστεις???εκτος απο το τασακι εννοω.
    εγω ειδα μπαλα και εφτιαξα ταρτα μηλου για το αγορι.οοοχιιι εγω δεν εφαγα
    εσενα το παρεακι δεν ειναι η σχεση σου?

Senior Member
    Όχι ότι καίγομαι να πάω στη δουλειά αύριο, αλλά μου τη δίνει που δε μπορώ να πάω, σαν να είμαι καμιά που την ξυλοφορτώνει ο άντρας της..
    Αύριο, λοιπόν, λόγω μούρης, θα κάτσω στίτι. Θα κάνω δουλειές. Το πάτωμα είναι γεμάτο θραύσματα. Το σπίτι βρώμικο, γιατί έφυγα, η ανόητη, να προλάβω να χαρώ ένα ΣΚ με τους γονείς μου..
    Τώρα ακούω φλαμένγκο. Όλε!

Senior Member
    καληνυχτα και απο μενα παω να ξεμπλεξω το μαλλι και να βαλω τις κρεμες μου μπας γλυτωσω κανενα σοβα απο την αντα!
    φιλακια πολλα και αυριο καλυτερα για ολες μας!
    τελικα δε μαθαμε νεα απο τη ρουφιανελι

Senior Member
    ʼβα μου θεωρώ ότι καλά έκανες και αναζήτησες βοήθεια. Ο γονείς σου είναι αυτοί που είναι, στην ηλικία τους δεν θα αλλάξουν, ούτε πρόκειται να επισκεφτούν ψυχολόγο για να μαθουν να αντιμετωπίζουν τα θέματα τους διαφορετικά. Εσύ όμως έχεις επιλογή. Μπορείς να λάβεις βοήθεια και να αποφασίσεις να τους αντιμετωπίζεις διαφορετικά. Να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου ώστε να μην παίρνεις μέσα σου τις δικές τους αγωνίες ώστε να μην βλάπτεις την υγεία σου. Το σημαντικό είναι να μάθεις να μπορείς να τους αγαπάς και να τους νοιάζεσαι, καθώς και να προσφέρεις ότι μπορείς για να τους βοηθήσεις χωρίς όμως να τους αφήνεις να επηρεάζουν τον ψυχισμό σου. Αυτό θέλει δουλίτσα και αν θέλεις να είσαι καλά πρέπει να το δουλέψεις. Σε έχουν καβαλήσει κανονικότατα , με το συμπάθιο κιόλας, και εσύ νιώθεις και τύψεις από πάνω!
    Δεν λέω να μην είσαι στο πλάι τους, αλίμονο αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να συνεχίσεις με αυτον τον τρόπο, θα αρρωστήσεις καρδούλα μου και αυτό δεν το θέλουν ούτε οι γονείς σου. Είδες πόσες φορές σου ζήτησε η μαμά σου μετά συγνώμη γιατί ένιωσε άσχημα, γιατί να φτάνετε στα άκρα; Αν αλλάξεις συμπεριφορά θα προστατέψεις τον εαυτό σου και τους γονείς σου,

Senior Member
    μωρε δεν με λυπαστε??? ποσες σελιδες γραψατε?? περιμενατε να φυγω πρωτα και μετα ε? καλααααα

δεν εχω διαβασει τπτ , γυρισαμε απο τον γαμο οπου περασαμε χλιαρα. οπως το περιμενα δλδ. ολα μες στην γκλαμουρια ηταν δεν μπορω να πω αλλα ολιγον βαρετα. οι συναδελφοι του αντρα μου παθανε την πλακα τους, με κοιταγανε και δεν το πιστευανε. Πηρα πολλα βλεμματα και λιγα λογια. Οι περισσοτεροι δεν ειπαν κουβεντα, καποιο ειπαν " εσυ αλλαξες" και ενας μονο, αυτος που συμπαθω κιολας και ηταν ο μονος που ειχε ερθει και στο μαιευτηριο οταν γεννησα για να μας δει αντεδρασε οπως αντιδρα ολος ο κοσμος οταν με βλεπει , του στυλ αν δεν μου ελεγε ο αντρας σου οτι εισαι εσυ δεν θα το πιστευα,και εγινες αλλος ανθρωπος ,ομορφυνες κλπ.
    Με αυτο το σχολιο που γελασα περισσοτερο ομως ειναι το " αλλαξες ε?" απλα γελασα και δεν απαντησα.
    Αυτα τα ολιγα, ο αντρας μου πηρε το αιμα του πισω και νιωθει καλα και αυτο εχει σημασια.

Αντα μου θα στο πω ξανα ,κανεις εξαιρετικη δουλεια και μακαρι να σε ηξερα νωριτερα. Ενα θα πω οτι το μακιγιαζ μου μετα απο τοσες ωρες ειναι οπως οταν με πρωτοεβαψες και λυπαμαι να το βγαλω . Σε ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου .
    Κοριτσια οχι μονο βαφει το Αντακι αλλα κανει και καταπληκτικο μαλλι!!!! απο εδω και περα βρηκα ανθρωπο να με χτενιζει και μου κανει ωραια μοντερνα χτενισματα και οχι σαν να ειμαι κυρατσα. τα μαλλια της Στεφανιδου μου εκανε σε 5 λεπτα.

Θα σας διαβασω μαλλον αυριο με τον καφε για να σχολιασω τα δικα σας. Σας φιλω παω για νανακια αγαπημενες.

Senior Member
    Κοριτσάκι μου, κάποιος πρέπει να λάβει βοήθεια στην οικογένεια και αυτό θα το κάνει ο γενναίος.. Ο αδελφός μου έχει ήδη διαχωρίσει τη θέση του. Οι γονείς μου είναι εκτός εαυτού. Οπότε θα το κάνω εγώ, προκειμένου να ισορροπήσω την κατάσταση κι ας μην έχω πολλά χρήματα τώρα. Θα πάω και μακάρι να με χαπακώσει, μπας και ξεχαστώ λιγάκι.
    Δεν ήμουν σε θέση να κάνω τίποτα, έτρεμαν τα χέρια μου, ακόμη τρέμω, κυρίως από το θράσος των δικών μου να μου τηλεφωνήσουν και να μου ζητήσουν τα ρέστα. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο τους καλόμαθα, αλλά ότι είμαι εδώ, για κάθε παρεκτροπή τους και αυτό όχι, δεν το ανέχομαι, δεν το αντέχω.

Senior Member
    ʼβα μου τα χάπια δεν είναι λύση, μπορεί προσωρινή για να καλμάρεις αλλά δυστυχώς δεν λύνουν κανένα πρόβλημα και ειδικά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Αυτό θέλει προσωπική δουλειά και μάλιστα χρόνια! Αν θέλεις να λάβεις ουσιαστική βοήθεια καλό είναι να την ζητήσεις από έναν ψυχολόγο και όχι από έναν ψυχίατρο που στην καλύτερη περίπτωση θα σου δώσει ένα μαγικό χαπάκι για να ξεχάσεις τον πόνο σου!

Senior Member
    Κατερινάκι μου πολυ χαίρομαι που τους έβαλες όλους τα γυαλιά! Ήσουν πραγματικά μία καλλονή και είμαι σίγουρη ότι θα ξεχώριζες μέσα στο πλήθος από χιλιόμετρα! Ανυπομονώ να μάθω γαργαλιστικές λεπτομέρειες αύριο χιχιχιχιχιχι

Senior Member
    Eli μου, σου αφιερώνω αυτό που ακούω αυτή τη στιγμή: http://www.youtube.com/watch?v=_bzDscak46g
    Πίστεψέ με, δεν ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο, αλλά εδώ και καιρό δεν ήμουν καλά. Προς το παρόν έπαθα σοκ και δε θέλω να τους δω. Μόνο αύριο θα τους τηλεφωνήσω, γιατί ανέλαβα ένα λογιστικό τους θέμα. Μετά θέλω το χρόνο μου να συνέλθω. Κακοποιήθηκα πολύ. Μη κάνεις θόρυβο, μη τρως, μην αναπνέεις, σοκαρίστηκα έντονα και θέλω χρόνο για να τους αντιμετωπίσω ξανά.

Senior Member
    Και Eli μου, εδώ και τρεις μήνες κάνω χρήση χαπιών αυθαίρετα, και με έχουν καταστρέψει, το νιώθω. Ξεχνάω πράγματα, λέω άλλα αντί αλλων, δεν είμαι καλά. Καλύτερα να έχω και τη γνώμη του ειδικού. Και όλα αυτά, όχι για μένα, ας μη ξεχνιόματε.. Προκειμένου να ανταπεξέλθω και μόνο.. Δεν είναι άδικο;

Senior Member
    ʼβα μου το καταλαβαίνω, πάρε τον χρόνο σου να ηρεμήσεις. Στην ανάγκη πάρε και ένα ηρεμιστικό για να μην κάνεις χειρότερο κακό στον εαυτό σου και για να μπορέσεις να κοιμηθείς. Μάζεψε δυνάμεις, ανασυγκροτήσου και πάρε μετά αποφάσεις για το πως θα αντιμετωπίσεις την κατάσταση. Δεν μπορώ να κατανοήσω για ποιο λόγο φοβάσαι τους γονείς σου τόσο πολύ και τους αφήνεις να σε κακοποιούν ψυχολογικά με τόσο βάναυσο τρόπο. Ξέρω ότι έχεις ανάγκη την αγάπη τους και την αποδοχή τους, αλλά δεν μπορείς να καταπατήσεις εντελώς τον εαυτό σου για να έχεις σταγόνες αποδοχής από την πλευρά τους.
    Είσαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν θέλω να σε πιέσω, αλλά πραγματικά έχεις ανάγκη από αλλαγή πολιτικής και συμπεριφοράς. Αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνη σου δεν είναι κακό να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια. Προσωπικά η ψυχολόγος μου με βοήθησε πολύ να μπορέσω να μάθω να διαχειρίζομαι καλύτερα συμπεριφορές που στο παρελθόν με πλήγωναν βαθιά. Έτσι είμαι και εγώ καλυτερα αλλά και οι άνθρωποι που αγαπάω.
    Οι γονείς σου σε λατρεύουν, δεν έχω αμφιβολία για αυτό, αλλά άθελα τους σου κάνουν κακό. Δεν λέω να αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι όπως ο αδερφός σου, εξάλλου είστε διαφορετικοί χαρακτήρες. Αν θέλεις όμως να δημιουργήσεις μία υγιή σχέση με τους γονείς σου χρειάζεται να αλλάξεις συμπεριφορά και τρόπο σκέψης σε αρκετά θέματα...

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Και Eli μου, εδώ και τρεις μήνες κάνω χρήση χαπιών αυθαίρετα, και με έχουν καταστρέψει, το νιώθω. Ξεχνάω πράγματα, λέω άλλα αντί αλλων, δεν είμαι καλά. Καλύτερα να έχω και τη γνώμη του ειδικού. Και όλα αυτά, όχι για μένα, ας μη ξεχνιόματε.. Προκειμένου να ανταπεξέλθω και μόνο.. Δεν είναι άδικο;
    Καλά κάνεις και ζητάς επαγγελματική βοήθεια ʼβα μου, ειδικά μετά από αυτό που μοιράστηκες. Ωστόσο σου εφιστώ την προσοχή στο γεγονός ότι δεν είναι η λύση. Απλά βάζεις τσιρότο σε μία πληγή που δεν λέει να κλείσει. Κάνε ότι μπορείς για να συνέλθεις και να ανακτήσεις δυνάμεις. Όταν νιώσεις καλύτερα όμως λάβε τα μέτρα σου. Ζήτα περαιτέρω βοήθεια....

Senior Member
    Ευχαριστώ και για την αφιέρωση αλλά δεν μπορώ να την ακούσω. Κάτι έχει πάθει το Pc μου και δεν βγάζει ήχο