Results 30,781 to 30,795 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
02-07-2012, 12:10 #30781
Εύχομαι όλα όσα χτες ταλαιπώρησαν τις κοπελούδες μου , να εξανεμιστούν με το φύσημα του σημερινού αέρα..
- 02-07-2012, 12:37 #30782
καλημερα στην ομορφη παρεουλα.ειναι πολλες σελιδες που δεν εχω προλαβει να διαβασω κ ευχομαι να ειστε ολες καλα. μπηκα να σας πω τα νεα μου.
τωρα 2 μερες που σταματησα το χαπακι για τη πιεση ειμαι πολυ καλυτερα.αδυναμιες κ ζαλαδες υπαρχουν αλλα δε σοριαζομαι πια.μετραω συχνα τη πιεση κ συνηθως ειναι απο 9 μεγαλη 5 μικρη μεχρι 10,6 μεγαλη 5,8 μικρη. στο γιατρο δε βρηκα χρονο να παω αλλα ελπιζω αυριο να τα καταφερω. το θεμα ειναι οτι νιωθω πολυ καλυτερα!!!
το μονο λιγο που εριξε ειναι οταν συνηθητοποιησα χτες το βραδυ οτι οταν στριφογυρναω στον υπνο, οταν καποια στιγμη γυρναγα ανασκελα ενιωθα οτι με εκοβε η μπλουζα στη πλατη που μαζευοταν.χτες καταλαβα κ επαθα σοκ! οτι δεν ηταν η μπλουζα! αλλα το δερμα!!! μου. κ μονο στη σκεψη μου ερχεται να βαλω τα κλαματακ πραγματικα στη πλατη νομιζα οτι ηταν το μονο σημειο που δεν εχω χαλαρωση. με επιασε να πω την αληθεια καπος πανικος,τι θα γινει οταν χασω κ τα υπολοιπα κιλα? προσπαθω να μη το σκεφτομαι κ να χαιρομαι για τα κιλα που εφυγαν αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω σοκαριστει δε περιμενα κατι τετοιο.
02-07-2012, 12:55 #30783
Καλημερα καλο μηνα κ καλη εβδομαδα κ απο μενα που χαθηκα αλλα ειχα κ τη γιορτη του αντρουλη μου κ οπως καταλαβαινετε ειμουν απασχολημενη με τα μαγειρεματα κ τα γλυκα κ τον κοσμο.Και απο οτι εφτιαξα δεν δοκιμασα κιολας..χαχαχαχα.Δεν πειραζει.Σας ευχομαι οτι καλυτερο γιατι δεν εχω διαβασει.Σημερα σχολαω νωριτερα απο τη δουλεια κ θα παω να πληρωσω ενοικιο ασφαλεια αυτοκινητου κ τηλεφωνο..Αυτα..φιλια τα λεμε μετα
02-07-2012, 13:39 #30784
Επέστρεψα η εφοριασμένη! Ολα εντάξει, ξεμπέρδεψα γρήγορα και πέρασα και από τη μητέρα μου. Αβα χαίρομαι που είσαι πολύ καλύτερα και πήγες και στη δουλειά σου. Ομως πιστεύω ότι πρέπει να πας στον ψυχολόγο μήπως και σε βοηθήσει να μπορέσεις να διαχειριστείς καλύτερα τους γονείς σου, όπως δηλαδή κάνει ο αδερφός σου. Γιατί αυτές οι καταστάσεις που δημιουργούνται δεν είναι φυσιολογικές και σήμερα ήταν αυτό και τελείωσε, αύριο όμως θα είναι κάτι άλλο και πάλι εσύ θα είσαι στα πατώματα. Προς το παρόν παρενέβη ο αδερφός σου και έχουν και καλή ψυχολογιία λόγω διακοπών, αργότερα όμως που θα αρχίσει πάλι η παράλογη γκρίνια για το οτιδήποτε θα πρέπει εσύ να είσαι έτοιμη να το αντιμετωπίσεις πάλι χωρίς να σου διαλύσει την ψυχολογία και να πάθεις πάλι αυτά που έχεις πάθει εδώ και δύο μέρες και σε αυτό πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει πολύ ένας ψυχολόγος. Δεν είναι τυχαίο που ο αδερφός σου τους κάνει ζάφτι που λένε, είναι καθαρά θέμα αντιμετώπισης.
02-07-2012, 13:50 #30785
Αλίνα χαίρομαι που νοιώθεις καλύτερα και δεν έχεις λιποθυμίες, μην το αφήσεις όμως, κοίταξέ το. Οσο για τη χαλάρωση που λες δυστυχώς τα λάθη πληρώνονται κι εμείς που έχουμε χάσει πολλά κιλά ξέρουμε ότι πληρώνονται και ακριβά μάλιστα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να το συνηθίσουμε όσο γίνεται βέβαια, να καλύπτουμε όπου έχουμε πρόβλημα κι αν μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε πλαστική επέμβαση για να μαζέψουμε τα αμάζευτα.
02-07-2012, 14:08 #30786
Originally posted by Alina
καλημερα στην ομορφη παρεουλα.ειναι πολλες σελιδες που δεν εχω προλαβει να διαβασω κ ευχομαι να ειστε ολες καλα. μπηκα να σας πω τα νεα μου.τωρα 2 μερες που σταματησα το χαπακι για τη πιεση ειμαι πολυ καλυτερα.αδυναμιες κ ζαλαδες υπαρχουν αλλα δε σοριαζομαι πια.μετραω συχνα τη πιεση κ συνηθως ειναι απο 9 μεγαλη 5 μικρη μεχρι 10,6 μεγαλη 5,8 μικρη. στο γιατρο δε βρηκα χρονο να παω αλλα ελπιζω αυριο να τα καταφερω. το θεμα ειναι οτι νιωθω πολυ καλυτερα!!!
το μονο λιγο που εριξε ειναι οταν συνηθητοποιησα χτες το βραδυ οτι οταν στριφογυρναω στον υπνο, οταν καποια στιγμη γυρναγα ανασκελα ενιωθα οτι με εκοβε η μπλουζα στη πλατη που μαζευοταν.χτες καταλαβα κ επαθα σοκ! οτι δεν ηταν η μπλουζα! αλλα το δερμα!!! μου. κ μονο στη σκεψη μου ερχεται να βαλω τα κλαματακ πραγματικα στη πλατη νομιζα οτι ηταν το μονο σημειο που δεν εχω χαλαρωση. με επιασε να πω την αληθεια καπος πανικος,τι θα γινει οταν χασω κ τα υπολοιπα κιλα? προσπαθω να μη το σκεφτομαι κ να χαιρομαι για τα κιλα που εφυγαν αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω σοκαριστει δε περιμενα κατι τετοιο.
όποτε νιώθω το διπλωμένο δέρμα σκέφτομαι ότι καλύτερα διπλωμένο παρά γεμάτο, μπορεί να έχω παραπανίσιο δέρμα αλλά τουλάχιστον δεν έχω παραπανίσιο λίπος
επίσης, θέλω να σκέφτομαι ότι ίσως μια μέρα βοηθήσω κάποιον με αυτό το δέρμα, π.χ. εάν εγώ ή κάποιος στην οικογένεια μου πάθουμε φοβερά εγκαύματα έχω παραπανίσιο για να γίνω δότρια, κουφό αλλά το σκέφτομαι, ποτέ δεν ξέρεις!!!
02-07-2012, 14:19 #30787
Καλημέρα κορίτσια....είχα ταχυδρομείο κ βλακείες!!!!
Κατερίνα μου χαίρομαι πάρα πολύ,που σου άρεσε.που άρεσες...κ που γενικά ήσουν μια ΘΕΑ....κ γενικά χάρηκα πολύ που σε γνώρισα.......
Ναταλία σ'ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω για τα καλά σου λόγια.....
Καλλιόπη ελπίζω να πήγαν όλα τέλεια με το σίδηρο!!!!!!!
μοναδική όλα καλά??
καλημέρα Τζινάκι!!!!:wink1::wink1::wink1:
02-07-2012, 14:32 #30788
hello!!!!!!!τι μου καμνετε????
02-07-2012, 14:46 #30789
καλημερα κι απο μενα τσουπρες!!!
μετα απο 3 συνεχομενες μερες σολωμο σημερα θα φαω μπιφτεκια! χαχαχαχαχα!!!! κι εχω μια πεινα απο το πρωι, δεν ξερω αν θα κρατηθω μεχρι τις 6 και μιση που ερχεται το αγορι να φαμε μαζι.
αντα οντως πολυ πολυ καλο και το μακιγιαζ και τα μαλλια!!
κατερινα ησουν μια κουκλα!!!
λιλακι κανενα νεο απο το αγορομετωπο?
02-07-2012, 14:49 #30790
ααα και τζινα!!!! ειδα τη φωτο με τα σκυλακια σου!!! ειναι κουκλια!!!
εμεις δεν μπορουμε να την κουρεψουμε την δικια μας γιατι μια φορα που το ειχαμε κανει ειχε στενοχωρηθει πολυ και δεν ετρωγε για ποσες μερες.
οποτε λεμε αφου θελεις την κουβερτουλα σου κρατα την!!!! μονο που επειδη ειναι μακρυ το μαλλακι της κανει τζιβες και οταν δεν χτενιζονται τις κοβουμε με το ψαλιδακι!!!
02-07-2012, 14:50 #30791
οταν τελεσιδικησει το θεμα θα σας ενημερωσω.
σημερα γυρναγα με τη μανα μου ολο το πρωι αλλα το ευχαριστηθηκα και ας εκανε ζεστη.
02-07-2012, 15:10 #30792
Τι κανετε; Ρε παιδια βλεπω κατι ονειρα.. Οτι μας κυνηγουσε ενας κτηνιατρος εμενα τα δερφια μου και την μαμα μου (ο μπαμπας μου λεει ηταν στη δουλεια!) μεσα στη μαυρη νυχτα και ηθελε να μας σκοτωσει! Ειμασταν λεει με το παλιο μας αυτοκινητο και προσπαθουσαμε να κρυφτουμε αλλα η μαμα μου μας πηγε πισω στο σπιτι και ανοιξε τα φωτα για να μπουμε μεσα και μας βρηκε! Το σπιτι μας ηταν λεει ακομα αφτιαχτο και μονο κρεββατια ειχε! Μετα λεει ο κτηνιατρος αυτος που ειχε και το παιδακι του μαζι ηθελε να κλεψει το σκυλο μας γιατι ειχε καταπιει κατι διαμαντια και τελικα ομως ηταν καλος ανθρωπος! Στο τελος ομως αποδεικτηκε κακος και ειχε σκοτωσει λεει ενα γατακι και το ειχε βαλει κατω απο το μαξιλαρι μου!!!! Ο.ο
Μετα ονειρευτηκα οτι πεθανε η μαμα μου και εκλαιγα τοοοοοοσο πολυ απο μεσα μου αλλα δεν επρεπε λεει να κλαψω γιατι θα με σκοτωναν οι Ναζι...
Θεε μου γιατι να βλεπω τετοια ονειρα; Δεν μπορω να βλεπω ασχημα ονειιρα για την οικογενεια μου! Μετα θελω να τους μιλαω συνεχεια στο τηλ για να δω οτι ειναι οντως καλα!!!
02-07-2012, 15:13 #30793
ναταλια στιφαδο εφαγες για βραδυ και ειδες αλλο αυτο τον κακο χαμο για ονειρο???
02-07-2012, 15:22 #30794
λιλα!!!!!!!!!!! ειδες 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πρεπει να κανεις παρτυ!!!!!!
02-07-2012, 15:25 #30795
κανω!!!!!!!!!!!κοριτσακι κανω!!!!!!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....