Results 30,871 to 30,885 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
02-07-2012, 20:25 #30871
Κατερίνα ευχάριστα τα νέα σου, εύχομαι να φύγει γρήγορα το αιμάτωμα και να ηρεμήσεις.
Koritsaki είχα πάντα σκυλάκια, από 5 χρονών κοιμάμαι αγκαλιά με σκύλο, γατούλες έχω τα τελευταία 15 χρόνια.
- 02-07-2012, 20:34 #30872
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
τζινάκι την άμμο την βρέξαμε αμέσως με τα τσίσα του μπας και τα μυρίσει και πάει,για την ώρα επειδή ξέρουμε πως μόλίς φάει θέλει να κάνει τσίσα τον κρατάμε από πάνω της σαν εκρεμές γιατί δεν του αρέσει καθόλου να ακουμπάει στα πόδια του,μάλλον κολάει κ είναι σκληρή κ τον ενοχλέι (εντωμεταξύ εγώ νόμιζα πως όταν λέμε άμμο,είναι άμμος κ αυτό είναι περισσότερο σαν ψιλά πετραδάκια! ) μέσα σε 3 εβδομάδες που το έχουμε έχει φάει πολύ περισσότερο γάλα από ότι μας είχε πει αρχικά η κτηνίατρος,είναι φαγανό!!έχει μονίμως μια τεράαααστια κοιλιά που με μερικές φορές δεν μπορεί να την φέρει βόλτα κ τουμπάει :lol::lol: κατά τα άλλα είναι σαν ανθρωπάκι,κρατάει το μπουκάλι του με τα δύο του χεράκια ή με το ένα κρατάει το μπουκάλι και με το άλλο το χέρι μας μην τυχόν και πάρουμε το μπουκάλι μακρυά
καταφέραμε και ήπιε λιωμένες κροκέτες σε γάλα και βλέπουμε.Δεν έχω σκοπό να τον μάθω να τρώει μόνο κονσέρβα!!!δεν θα μπορώ να το ταίσω αν μάθει έτσι,για την ώρα του πήραμε φρίσκις για γατάκια (δεν ξέρω αν όντως είναι καλή εταιρεία αλλά είναι από τις πιο γνωστές )βλέποντας και κάνοντας!!!
Κοριτσάκι γυμναστική σε γυμναστήριο τσου δεν έκανα,αλλά πήγαινα κάθε μέρα για περπάτημα και έχω και κάτι βαράκια και κάνω και κάτι χαζο-ασκήσεις!Ξέρω πως το κολυμβητήριο και γενικά οι ασκήσεις στο νερό κάνουν θαύματα!Εγώ στα μπράτσα μου είχα πολύυυυυυυυυυ όγκο,απλά πριν ήταν συμπαγή και τώρα είναι "άδεια" για αυτό και η χαλάρωση,μπορείς να δεις φώτο μου στο φβ πως ήταν!
υγ αλήθεια που μπορώ να ανεβάσω ένα βιντεάκι για να το ποστάρω μετά εδώ,ξέρετε?
εδιτ και το πιο αστείο απλό όλα είναι όταν ο Μάρκος κάθεται και του μιλάει και αυτό τον κοιτάει λες και καταλαβαίνει τι του λέει :lol::lol::lol: έχει δε κάτι ολοστρόγγυλα ματάκια,κουκουβαγίσια τα λέμε χιχιχιχιχ
02-07-2012, 20:58 #30873
σας διαβαζω αλλα δε μπορω να γραφω πονανε τα χερια μου!
ιωαννα μπραβο για τα κιλακια σου ενα πιο μεγαλο μπραβο στο λιλακι για το 8
ενα μπραβο στη κατερινα μας γιατι ειναι κουκλα και ολα θα πανε μια χαρα!
και ενα μπραβο στο τζινακι να παει ακομη καλυτερα το χερακι!!!!!!
02-07-2012, 21:00 #30874
ο ψιτακος τζινακι πως τα παει με την καινουργια τροφη???
02-07-2012, 21:00 #30875
Ιωάννα εγώ τα μικρά γατάκια και σκυλάκια, επειδή τρώνε συνέχεια και είναι τουμπανιασμένη η κοιλιά τους, τα λέω 4 πόδια και μια κοιλιά χιχιχι. Δεν ξέρω ποιά άμμο χρησιμοποιείς. Υπάρχουν αυτές στο σούπερ μάρκετ που έχουν χοντρά πετραδάκια και τα τσίτσα πάνε και κάθονται στον πάτο και γίνεται σαν λάσπη, αυτές αν και είναι φθηνές δεν είναι καλές. Εγώ χρησιμοποιώ την ever clean που την παίρνω από pet shop είναι πιο ακριβή αλλά κρατάει περισσότερο από την απλή του σούπερ μάρκετ. Υπάρχουν και άλλες μάρκες παρόμοιες με αυτήν, είναι ψιλή άμμος και μόλις κάνει τσίσα του γίνεται μία μπάλα και την καθαρίζω με το φτυαράκι, δεν πάει στον πάτο να γίνει λάσπη δηλαδή, καθαρίζω τα τσίσα όπως και τα κακά κι έτσι η άμμος μένει όλη καθαρή. Αν τον κρατάτε κρεμασμένο από πάνω από την άμμο χιχιχιχι πως να τα κάνει το έρμο; Με την ψιλή την άμμο νομίζω δεν θα έχει πρόβλημα, οι τιμές ξεκινάνε από 6 ευρώ έως 10. Κρατάει όμως περισσότερο από την απλή, είναι συνέχεια καθαρή και δεν μυρίζει. Τη friskies εγώ δεν την εμπιστεύομαι γιατί μου είχε δημιουργήσει διάφορα με τα ζώα μου, καλύτερα να πας σε ένα pet shop και να ρωτήσεις να σου πούνε μάρκες και τιμές φυσικά. H Hills είναι καλή αλλά ακριβή, επίσης η Royal Canin είναι καλή και πιο οικονομική.
02-07-2012, 21:00 #30876
αληθεια εχετε ακουσει σε 210 κιλα να κανουν σλιβ???
02-07-2012, 21:07 #30877
και εγω στο σιχαμα hills δινω.στην αθηνα του επαιρνα και τη natural choice της nutro
02-07-2012, 21:07 #30878
Καλλιοπάκι σ'ευχαριστώ, σήμερα το χέρι μου είναι καλά, πονάει μόνο σε μερικές κινήσεις κι ευτυχώς πέρασε ο συνεχής πόνος και δεν το κρεμάω πια. Θα συνεχίσω τα χάπια μέχρι να τελειώσει η εβδομάδα, κάνω και διαθερμίες και τις ασκήσεις. Λιλάκιον ο ψιτ προς το παρόν πάει καλά, κάνω προσευχές να συνεχίσει έτσι. Το δύσκολο βέβαια είναι ότι του δίνω μόνο φακελάκια και δεν χορταίνει ο άτιμος, μου νιαουρίζει κάθε τόσο αλλά δεν θέλω να ξεπερνάω τα 2 φακελάκια ήτοι 2,20 ευρώ την ημέρα γιατί κάηκα! Εχω ξηρά τροφή φαρμακευτική κι αυτή της ίδιας μάρκας ακριβώς που είναι και πανάκριβη και για το πρόβλημά του αλλά έχει δυσανεξία δυστυχώς κι έτσι δεν του δίνω, θα χόρταινε περισσότερο ο έρμος.
02-07-2012, 21:10 #30879
Καλλιόπη συνήθως σε αυτά τα κιλά κάνουν παράκαμψη και όχι σλιβ, δεν έχω ακούσει κάποια περίπτωση τέτοια.
02-07-2012, 21:12 #30880
νομιζω οτι μια κοπελα που εμπαινε παλιοτερα στο φορουμ απο θεσσαλονικη ηταν καπου σε αυτα τα κιλα και ειχε κανει σληβ
02-07-2012, 21:12 #30881
κορίτσια μου γεια σας,
συγχαρητήρια στην Ιωάννα για το 57 και για το 8αράκι της Λίλας μας!
καλλιόπη, ξέρω τι σημαίνει να σε κάνουν κόσκινο οι νοσηλεύτριες του Ιπποκρατείου, άλλωστε πέρασα 5 μέρες εκεί με τη μετεγχειρητική μου λοίμωξη και έφυγα με θρομβοφλεβίτιδα και στα δυο μου χέρια!
Σήμερα ξύπνησα με τρομερή ζάλη, γύριζαν όλα , είδικά όταν ήμουν ξαπλωμένη ή κοιτούσα κάτω ή πάνω. Εκανα βέβαια το καθηκον μου, πηγα τη μαμα μου στο νοσοκομειο να ελέγξουν τη μετεγχειρητική πορεία του καταρράκτη της, μέτα στο σούπερ μάρκετ όπου και έκανε την πρώτη της βόλτα μετά από ένα χρόνο που δεν μπορούσε να αντέξει να περπατήσει! Αφού όποια υπάλληλο του σουπερμάρκετ έβλεπε, τη χαιρετούσε και της έλεγε: Πρώτη μου φορά στο σουπερ μαρκετ μετά απο ενα χρόνο! Τετοιες χαρούλες εκανε η ψυχη μου!
Τώρα το απόγευμα πήγα στον παθολόγο μου να μου γραψει τα λαπραζολ και του ειπα για τη ζαλαδα που σημειωτεον κρατησε ολη μερα, ακομη κ τωρα που σας γράφω. Μου είπε ότι είναι ίλιγγος και μου εγραψε κατι χαπάκια. ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα..
02-07-2012, 21:13 #30882
Τελικά το μεσημέρι δεν κατάφερα να τον γλυκοπάρω :lol: δεν μπορούσα να βολέψω το βαρύ κεφάλι μου στο μαξιλάρι. Δεν πειράζει θα τον γλυκοπάρω το βράδυ μία και καλή χιχιχιχι.
02-07-2012, 21:13 #30883
Originally posted by mermaid
αληθεια εχετε ακουσει σε 210 κιλα να κανουν σλιβ???
02-07-2012, 21:14 #30884
και εγω το ιδιο!
αλλα ηταν μια κυρια σημερα στο διπλανο κρεβατι που εκανε σλιβ στα 210 και τωρα 3 μηνες μετα ειναι 170 αλλα εδω και ενα μηνα δε μπορει να φαει ουτε να πιει νερο χωρις εξαγωγη και την ειχαν μεσα με ορους και εκανε εξετασεις
02-07-2012, 21:16 #30885
μακ παιρνεις ακομα λαπραζολ???τι σου εδωσε ο γιατρος αντιβομ νοοτροπ τι???ευχομαι αυριο να εισαι καλυτερα!!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση