Αποτελέσματα 3,076 μέχρι 3,090 από 38289
-
08-12-2009, 11:00 #3076
- Ημ. Εγγραφής
- Jun 2009
θενκς πριγκιπισσουλα μας. τι μου θυμισες με τη κρητη...κατι καλτσουνακια γλυκα με γλυκια μυζηθρα και κανελα απο πανω..κορυφαια γευση και δεν την βρισκω πουθενα στο βορρα....καλα εισαι? πες μας κανενα νεο σου
- 08-12-2009, 11:10 #3077
- Ημ. Εγγραφής
- Feb 2009
Προσπαθω να ανασυγκροτησω τις δυναμεις μου...ειμαι σε βαθιες εσωτερικες σκέψεις και αποφασεις. Νομιζω συντομα θα επανελθω δυναμικα στο φορουμ.
Θελω να ακολουθησω τη πορεια της Αννεζινα μας.
Για τις γιορτες σκεφτομαστε να παμε οικογενειακως στη Γερμανια. Αντε βρε κοριτσια να μας πιασει το πνευμα των Γιορτων.
08-12-2009, 12:48 #3078
- Ημ. Εγγραφής
- Jun 2009
γερμανια? και καποιος αλλος θα παει γερμανια...λετε να βρεθητε? μικρος ειναι ο κοσμος αλλά και τοσο μικρος?
08-12-2009, 13:03 #3079
- Ημ. Εγγραφής
- Feb 2009
....λοιπον ...να μαι και εγω....
δεν σας ξεχναω ,σας διαβαζω και σας αγαπαω αλλα δεν νιωθω και πολυ περηφανη για την ανυπαρκτη προσπαθεια μου να χασω βαρος....
για την ακριβεια ξαναπηρα οσα εχασα και αντε παλι φτου και απο την αρχη...
συγχαρητηρια σε ολες σας που το παλευετε ακομα!!!!!!!!η φακιδομυτη μπαρμπ το παλευει δυνατα εστω και αν κουραζεται τοσο απο τις καθημερινες δουλειες της!(κουραζομαι ακομα και εγω που τα διαβαζω!!!!μπαρμπ εισαι ηρωας!δεν υπαρχει περιπτωση εγω να κανω τετοια πραγματα!γι αυτο βρηκα τον φωτακο μου που ειναι νοικοκυρης πρωτος!!!και μαγειρευει,και σιδερωνει..και ειναι δικος μου ..παει δεν τον προλαβατε!!!!!!!!!χαχαχαχα
κατα τ αλλα ολα καλα...περιμενω εναγωνιως την ναταλια και το μαρικακι.....σχεδιαζω το μενου μου,τα κερια.αιθερια ελαια... και το ολο σκηνικο αποπλανησης ...μην το πειτε αλλα θα προσπαθησω να τις αποπλανησω και να τις παρασυρω με τα μαγικα μου τεχνασματα.(θελω να γραψω και αλλα αλλα ειναι πρωι...μας βλεπουν και παιδια!!!!!!χαχαχιχιχι)...θα φτιαξω μελομακαρονα,τσουρεκια,του ρτα καστανο,σουφλε σοκολατας.....(αν αδυνατισω εγω ποτε εγω ,,,,,γραψτε μου!!!!!)κλπ
φιλακια!!!!!!!!!
08-12-2009, 13:03 #3080
- Ημ. Εγγραφής
- Feb 2009
Λιγακι δυσκολο να συναντηθουμε, καθοσον εγω θα ειμαι στις διακοπες των Χριστουγεννων ο δε "άλλος" μαλλον θα πλησιαζουν οι διακοπες του Πασχα!
08-12-2009, 13:05 #3081
- Ημ. Εγγραφής
- Mar 2008
Originally posted by BARB3
γερμανια? και καποιος αλλος θα παει γερμανια...λετε να βρεθητε? μικρος ειναι ο κοσμος αλλά και τοσο μικρος?
για ν'αποφύγουμε συναντήσεις μ'ενδεχόμενες συγκρούσεις,έτσι κι αναφορικά
με τη Γερμανία διαλέξαμε η μία τις διακοπές των Χριστουγέννων κι η άλλη
του Πάσχα καθώς και διαφορετικές περιοχές μην τυχόν και βρω τα σημάδια της.
Αυτός ο κόσμος δε μας χωρά και τις δυό κι η αποφυγή κρατά πολλά χρόνια!
Από τότε που σπούδαζε ίδια εποχή στη σχολή μου και καθόμουν σπίτι μέχρι
να πάρει πτυχίο να μπορέσω επιτέλους να πάω να παρακολουθήσω κι εγώ!
08-12-2009, 13:17 #3082
- Ημ. Εγγραφής
- Jun 2009
ωστε καταφερα
1. να μπερδεψω τα χριστουγεννα με το πασχα και
2. να κανω την ξενια να γραψει!!!
λοιπον, ξενια μου, ναι, πραγματι προσπαθω πολυ και εγω και εχω καταφερει να κανω συνεχεια διαιτα και να μη χανω καθολου-μαλιστα εβαλα την τελευταια εβδομαδα 2 κιλακια. οποτε τι ντρεπεσαι? εμεις δεν θελουμε να χανεις κιλα για να γραφεις...την παρεα σου θελουμε. αν ηταν να εφευγαν οσες δεν εχαναν....εχουμε πολλες.....
οσο για το φωτακο σου, κρατα τον μη σου φυγει, σου το εχω ξαναπει. τυχερη!!!! δεν μπορεις να φανταστεις ποσο τυχερη εισαι. εγω γιατι νομιζεις οτι τρεχω ολη μερα? επειδη εχω εναν συζυγο ιδιο με το φωτακο σου?
και για τις φακιδες μου, λιγα λογια κοπελια!!!!!
τελος, αφησα να σχολιασω το καυτο σου θεμα..... τελικα, θα τη δεις, θα την αγκαλιασεις, θα τη φιλησεις, θα την αποπλανησεις......θα παρεις και τις τσιμπιες που σου ειχε στειλει και δεν σου εδωσα εγω αλλά σου εδωσε καποια αλλη.....και η αγαπη μας θα γυρισει ....περιμενετε υπολογιζω θερμιδες........20 κιλα επανω.....
08-12-2009, 13:20 #3083
- Ημ. Εγγραφής
- Jun 2009
Originally posted by NADINE
για ν'αποφύγουμε συναντήσεις μ'ενδεχόμενες συγκρούσεις,έτσι κι αναφορικά
με τη Γερμανία διαλέξαμε η μία τις διακοπές των Χριστουγέννων κι η άλλη
του Πάσχα καθώς και διαφορετικές περιοχές μην τυχόν και βρω τα σημάδια της.
Αυτός ο κόσμος δε μας χωρά και τις δυό κι η αποφυγή κρατά πολλά χρόνια!
Από τότε που σπούδαζε ίδια εποχή στη σχολή μου και καθόμουν σπίτι μέχρι
να πάρει πτυχίο να μπορέσω επιτέλους να πάω να παρακολουθήσω κι εγώ!
08-12-2009, 13:23 #3084
- Ημ. Εγγραφής
- Mar 2008
Μάλιστα...επενδύετε κι οι δύο στο ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι
και προσπαθείτε να γοητεύσετε εκείνο πρώτα πρίν επεκταθείτε
και στα υπόλοιπα όργανα μου,πλανεύτρες γυναίκες,Μαρικάκι και Ξενιαλούμπι!
Η πρώτη πιο διακριτική ή άλλη πιο ξετσίπωτη...η καθεμία με το στυλ της...
Και το αθώο απονήρευτο θύμα σας να είναι σε διαδικασία αδυνατίσματος
και μόνο το μπαρμπούνι να το θυμάται αυτό,το μπαρμπούνι που ποτέ του
μα ποτέ του δε με έχει φιλέψει καμία λιχουδιά σεβόμενο τον αγώνα μου!
Μην ξεχνάτε πάντως πως το στομάχι που προσπαθείτε να σαγηνέψετε
δεν είναι ελεύθερο,αλλά αρραβωνιασμένο!Δε νομίζω να αθετήσει το λόγο
του τόσο εύκολα,εκτός αν ο πειρασμός είναι πραγματικά μεγάλος!
08-12-2009, 13:27 #3085
- Ημ. Εγγραφής
- Mar 2008
και η αγαπη μας θα γυρισει ....περιμενετε υπολογιζω θερμιδες........20 κιλα επανω.....
Μία μέρα άντε την καλύπτω,αλλά τις υπόλοιπες αποκλείεται!
Φαντάσου να με αποπλανήσει το Ξενιαλούμπι όπως σχεδιάζει
και να με κρατήσει να ζήσω εκεί!Πάμε για γκίνες των γκίνεσιζ μετά!
08-12-2009, 13:28 #3086
- Ημ. Εγγραφής
- Feb 2009
...ενταξει...μην με μαλωνετε!!!!!δεν θα τα φτιαξω ολα αυτα...
μπαρμπ οι φακιδες σου ειναι οι γοητεια σου!!!!!!!θα σε κανουν να φαινεσαι παντα μικροτερη και φρεσκια...ασε που σε κανουν να ξεχωριζεις!!!!!!!!!!!
08-12-2009, 13:29 #3087
- Ημ. Εγγραφής
- Mar 2008
Καλέ,φιλάκι στη Λινταλένια μου,έδωσα;Δεν έδωσα...
Λινταλαγάπη μου τι κάνεις;Πώς μου είσαι σήμερα;
Εγώ χθες ήμουν κάπως μελαγχολικό,αλλά σήμερα
ξύπνησε η Σκάρλετ μέσα μου κι είμαι καλύτερα!
08-12-2009, 13:30 #3088
- Ημ. Εγγραφής
- Jun 2009
Originally posted by NADINE
το μπαρμπούνι που ποτέ του
μα ποτέ του δε με έχει φιλέψει καμία λιχουδιά σεβόμενο τον αγώνα μου!
08-12-2009, 13:33 #3089
- Ημ. Εγγραφής
- Jun 2009
Originally posted by XENIA!
...ενταξει...μην με μαλωνετε!!!!!δεν θα τα φτιαξω ολα αυτα...
μπαρμπ οι φακιδες σου ειναι οι γοητεια σου!!!!!!!θα σε κανουν να φαινεσαι παντα μικροτερη και φρεσκια...ασε που σε κανουν να ξεχωριζεις!!!!!!!!!!!
08-12-2009, 13:34 #3090
- Ημ. Εγγραφής
- Aug 2009
Kαλημέρα σε όλες τις όμορφες (αν και μεσημέριασε πια αλλά τώρα μπόρεσα να σας μιλήσω)...τι κάνετε βρε πως τα περνάτε...
μπαρμπουνίτσα μου εγώ σε θαυμάζω απεριόριστα για την ενέργεια σου και δεν πιστεύω ότι οφείλετε σε χάπια και βλακείες ή το έχεις ή δεν το έχεις (εγώ πάντως δεν το έχω)..
δεν έχω βέβαια ΦΩΤΑΚΟ (σύζυγο ) να μου κάνει δουλίτσες γιατί ο δικός μου σύζυγος φεύγει νύχτα γυρνάει νύχτα αλλά έχω βοήθεια δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη όπως εσύ, χώρια τα τραπεζώματα και τα φαγητά σου που διαβάζω τι να πω πια....
ξένια μου κι εγώ δεν είμαι πάντα πιστή στο πρόγραμμα μου να με την αρρώστεια της μέσης μου πήρα 800 γραμμάρια την περασμένη βδομάδα αλλά καθε μέρα μπαίνω και μιλάω με τα κορίτσια και βέβαια προχωράω δεν το βάζω κάτω το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά
επίσης έκανα μόνη μου και μια νέα ανακάλυψη επειδή λατρεύω το ψωμί και δεν μπορώ να σταματήσω στην μία φέτα που μου έχει η διαιτολόγος μου, τρώω μία πίτα αράβικη με χορταίνει περισσότερο και δεν τσιμπολογάω...ψωμάρες..
επίσης τρώω τεράστιες ποσότητες σαλάτες με μία κουταλία λάδι και επίσης άκουσα στην τηλεόραση για το μπαλσάμικο ξύδι με το μέλι...κορίτσια κόλαση αλλα ευτυχώς δεν παχαίνει....
με τούτα και με κείνα κοροιδεύω τον ευατό μου συνεχίζω την προσπάθεια και που θα παει θα γίνει το επόμενο μοντέλο......
λίντα μου διάβαζα σε άλλο τόπικ για τα λιποτόξ πως πας τα συνεχίζεις
πριγκίπισσα της κρήτης σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια....προσπαθώ προσπαθώ κάνω σάχλες και ξαναπροσπαθώ όσο για τις πιτούλες σας και όλα τα υπόλοιπα καλούδια σας ΄ντάκους, αντικρυστά κ.λ.π
ένα θα σου πω 15 μέρες στην κρήτη 6 κιλά......
ναταλία μου σου στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου..
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 στο Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή