ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2063
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2063 of 2553 FirstFirst ... 1063156319632013205320612062206320642065207321132163 ... LastLast
Results 30,931 to 30,945 of 38289
    Senior Member
    Τζίναααααα τι είπαμε ότι έκανες στην εφορία σήμερα ; :lol::lol::lol::lol::lol:

Έμειναν στην εφορία με τα σώβρακα!

Υ.Γ. Τώρα πραγματικά έφυγα χιχιχιχιχι αφού έδωσα και το στίγμα μου .... και εμένα θα μου λείψετε, αλλά αφού είναι για διακοπές δεν γκρινιάζω ούτε και εγώ :lol:!

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Πολύ ξενέρωτη είναι η εφορία μου τελικά, εμείς δεν είχαμε σήμερα τέτοιες ωραίες εκδηλώσεις!!

Senior Member
    Λίλααααααα, Λίλααααααα, ξύπνααααααα, πάλι κοιμήθηκες πάνω στο κινητό σου; Αχ, αυτό το κινητό και να είχε στόμα να μιλήσει! :lol: Κουκλίτσες σας καληνυχτώ κι εγώ, καλό μας βράδυ και καλό μας ξημέρωμα.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    καληνυχτα ΤΖΙΝΑΚΙ καλη ξεκουραση

Senior Member
    Καλησπέρα κ από μένα....
    τι γίνεστε???
    koritsaki σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!!
    Καλλιόπη είμαι πάντα παρούσα εκεί για σένα..... )))))κ με το σίδηρο μιά χαρα απ'ότι διάβασα!
    Aggeloudaki σ'ευχαριστώωωωωω....μου έχουν δώσει γαστροπροστατευτικό μαζί με τις αντιβιώσεις!!!τώρα που είπες γιαούρτι έχω 2 μέρες να φάω!!!!φαντάσου ότι είναι η δεύτερη θεραπεία που κάνω γιατί η πρώτη απέτυχε....κ σήμερα από αφηρημάδα ήπια μια αντιβίωση 2 φορές..αντί για 3 χάπια πήρα 4...κ τα είδα όοοοοολα.....ζαλάδα,ναυτία κ μου έπεσε κ η πίεση....κατά τα άλλα τέλεια
    Κατερινάκι μου να περάσετε τέλειαααα.....όσο για τις φώτο θα τις σβήσω αύριο
    κ τώρα καληνύχτα....κατεβάζω διακόπτες......

Senior Member
    Ειμαστε στα μακ και τρωω η αφη και ηρθε μια γιαγιουλα αστεγη και μας ζητησε οτι εχουμε.. Πηγε και σε αλλου και ενα ζευγαρι ηλικιωμενων αρχισε και τις φωναζε.. Πως μπορουν να το κανουν αυτο; Ολοι μπορει να φτασουμε καποτε σε αυτο το σημειο... Να χα λεφτα ρε γαμωτο... Σογουρα δεν θα μου μενανε για πολυ αλλα δεν με νιαζει!! Καληνυχτα τσουπρες!!

Senior Member
    Πρωινες χαμογελαστες κ ηλιολουστες καλημερες!Κοριτσια ημουν κομματια εχθες κ ενω σας διαβασα δεν ειχα το κουραγιο να γραψω.Μετα το μαγαζι μπανιο,μετα δουλειες το βραδυ πηγα κ σινεμα τρομαρα μου!Ειδα το Κορακι.Οσες δεν το εχετε δει να πατε να το δειτε.
    Καλλιοπη να προσεχεις στα νερα μη μου σγουριασεις τωρα που εισαι σιδερενια!
    Λιλα κοριτσακι συγχαριτηρια για τι 8αρακι!Γρηγορα στο στοχο σου!
    Μακ περαστικα σου κ πολυ μου αρεσει η ψυχοθεραπεια που κανεις!Κ με μονο 8 ε οχι τα 50αρια που ζητανε!
    Ιωαννα μου ερμη γατομανα τι τραβας κ εσυ!Για το 57 δεν σου λεω μπραβο γιατι πρεπει να κανεις κρατει,αρκετα.Θα σε παιρνει ο αερας σε λιγο!

Senior Member
    Κατελινακι κ Ελακι καλο σας ταξιδι κ να περασετε σουπερ!Να ξεκουραστειτε να γεμισετε μπαταριες κ να μας ερθετε πισω ολο χαρα κ θετικη ενεργεια.
    Αγγελικουλα να αλληλοχαιροσαστε με το συζυγο!Καλα βαψιματα καλη ξεκουραση εστω κ για δυο μερουλες!
    Τζινα για να πανρεψω το παιδι μου μια τετοια νυφη ψαχνω!Με πιανο γαλλικα κ καλους τροπους!Το καθισμα της ολα τα λεφτα!Μηπως να σκυλοσυμπεθερεψουμε?Δε παιζεσαι κοπελια!
    Wow τι ειπαμε οτι σπουδαζεις?σεναριογραφος σκηνοθετης?Πολυ φαντασια ρε παιδι!
    Αληθεια αυτο με τις σελιδες εγω που ειμαι ασχετη πως το ηξερα?Μαλλον Νικολακης!φανταζεσαι οταν πρωτομπηκα κ διαβαζα τα τοπικ απο την αρχη να χρειαζοταν καθε φορα να φτανω στη σελιδα που ειχα αφησει ετσι?καλα κρασια!

Senior Member
    Καλημερα κουκλες μου τι μου κανετε? Σας στελνω την καλημερα μου μαζι με ευχες για μια ομορφη μερα διχως προβληματα...

Senior Member
    Καλημέρα. Πίνω καφέ και ετοιμάζομαι να πάω στη μητέρα μου να της κουνήσω το μαντήλι γιατί φεύγει για το Δήλεσι. Τα σκυλάκια θα της τα ντιλιβερίσει στο εξοχικό η αδερφή μου το βράδυ. Ποιός τη χάρη τους, 4 μήνες ξάπλα στον ήλιο, τρέξιμο στον κήπο και στην παραλία, σκυλίσια ζωή σου λένε μετά χιχιχιχι.
    Γλαύκη μάλλον ο Νίκος σου είπε για τις σελίδες, γι'αυτό προσκυνώ κι εγώ τα νιάτα!!
    Μαράκι καλή δουλίτσα.

Senior Member
    καλημερα κουκλες αν και καμια δεν ειναι εδω!

Senior Member
    καλημερα!!!!τζινακο δεν με ειχε παρει ο υπνος αγκαλια με το κινητο χτες το βραδυ.μην σπιλωνεται τη φημη μου αδικα.:fake sniffle:

Senior Member
    ειμαι εγω!!!!!!!
    καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    και εγώ είμαι εδώ,αλλάπτώμα!χτες που έλεγα πως είμαι ματιασμένη με έπιασε ένα πράγμα να καίγομαι,μέσα στο δωμάτιο χωρίς ρούχα με ανοιχτό το a/c στο high,τον ανεμιστήρα να στέλνει επάνω μου τον αέρα κ εγώ να νιώθω καύσωνα!!!(φανταστείτε το φυσιολογικό για εμένα για να ΜΗΝ κρυώνω είναι το a/c στο low k εγώ σκεπασμένη με καλοκαιρινή κουβέρτα )να έχω ανακατωσούρα-αναγούλα και ψιλοζαλάδα,χάλια μάυρα,στις 2 το βράδυ έκανα ένα ντους μπας και νιώσω καλύτερα και με τα χίλια ζόρια κατάφερα κ γύρισα στο κρεββάτι μας όπου ψιλοηρέμησα και κατάφερα να κοιμηθώ,μέσα σε όλο αυτό τον παραλογισμό να έχω και τον άνδρα μου να έχει ντυθεί και να μου λέει παίρνω τωρα ασθενοφόρο να έρθει να σε πάρει,βρε καλέ μου,βρε χρυσέ μου άσε μας βραδιάτικα που να πάμε!μετά μου κράταγε μούτρα που δεν ντυνόμουν να φύγουμε!

Σήμερα σηκώθηκα και πήγα εδώ στην γειτονιά να γράψω τα φάρμακά μου αλλά τζίφος! περίμενα μία ώρα κ μετά μου είπε πως το πλαφόν της έκλεισε από χτες το απόγευμα!!Να ξαναπάω λέει την επόμενη Δευτέρα νωρίς το απόγευμα που θα ξαναμοιράσει νουμεράκια!

ʼντα μου άσχετη η γαστροπροστασία με την μυκητίαση!Εγώ έπαιρνα γαστροπροστασία κ γιαουρτάκι όσο έπινα 2000 αντιβίωση για το ελικοβακτηρίδιο και μετά με χτύπησε η μυκητίαση και άιντε από την αρχή με φάρμακα για να περάσει,τα οποία έπρεπε να πίνει και ο άνδρας μου,τα οποία από όσο θυμάμαι δεν ήταν κ ιδιαίτερα φθηνά!Νομίζω πως προληπτικά δίνουν ένα χαπάκι κ είσαι καλυμμένη!

Senior Member
    ιωαννα εχεις κοιταξει τελευταια τις ορμονες σου???