Results 30,961 to 30,975 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
03-07-2012, 15:10 #30961
βρε τζινα δεν επαιρνες και εσυ το ελικοπτερο να προσγειωθεις κατευθειαν στην ταρατσα μη πεφτεις πανω σε ανεπιθυμητους????
- 03-07-2012, 15:20 #30962
Λίλα το πιο πιθανό είναι μόλις βγω από το ελικόπτερο να δω τον stalker των Κάτω Πατησίων να με περιμένει στην ταράτσα, μη σου πω ότι μπορεί να είναι και ο ηλεκτρολόγος εκεί που θα έχει έρθει για να βάλει καμιά κεραία! :lol:
03-07-2012, 15:25 #30963
Κορίτσια συνέχεια νυστάζωωωω!!!!!!! Λέτε να έχω μείνει έγκυος μυρίζοντας τον κρίνο?
Σήμερα ξύπνησα κ πρωί είπα να πάω στον ΟΑΕΔ αλλά το ανέβαλα απο τη βαρεμάρα μου κ θα πάω αύριο!
Η συνάντηση τελικά που κ πότε θα γίνει? Την άλλη βδομάδα εδω θα είμαι οπότε μπορεί να τα πούμε κ τοτε εαν έχετε χρονο κ διαθεση!
Λιλούκο πέτε θα αναίβεις να σε δούμε κ εσένα??????????
03-07-2012, 15:30 #30964
ποτε θα ερθω????
του αγιου... ανημερα
03-07-2012, 15:37 #30965
Έλα θα σε φιλοξενήσω εγώ!!!! όχι όμως τότε γιατι τοτε θα το γιορτάζω εφόσον πλέον μονο τετοιο θα βλέπω..........:bigsmile:
03-07-2012, 15:50 #30966
Σοκολατίτσα η συνάντηση θα γίνει μάλλον την Πέμπτη στο σπίτι της Μακ, δεν ξέρω σίγουρα ακόμα, περιμένω επιβεβαίωση.
03-07-2012, 16:04 #30967
δεν ειναι το θεμα που να μεινω εχω.τα 100 ευρω για εισητηρια και ταξι ποιος μου τα πληρωνει???
03-07-2012, 16:07 #30968
Χρονια πολλα στην Angel και στον συζηγο! Παντα μαζι ακι αγαπημενοι να ειστε! Αν και λενε οτι οι μικροκαυγαδες ειναι το αλατοπιπερο της σχεσης! Μετα τον καυγα ριχνεις και ενα kinky αγριο σεξ και ησυχαζεις;
Τζινα εχεις παιδι; Η καισαρικη για ποιον ηταν; Χαχαχαχα ανακαλυπτω και απο κατι για εσενα!! Χαχαχχαχ πλακιζω!
Ιωαννα μου ορμονικο γα ειναι το θεμα, δεν νομιζω κλιμακτηριος η κατι τετοιο γιατι εισαι νεα κοπελα!!
Η μαμα μου 6 χρονια πριν μπει στην κλιμακτηριο μεσα στον κακο χειμωνα ανοιγε a/c, παραθυρα, ολα μαζι! Ξεπαγιαζεμε αλλα επεμενε οτι το σπιτι ειναι φουρνος!! Χιχιχιχιχ
Την ωραιοτατη μυκιτιαση την επαθα και εγω 2 φορες αλλα δεν ειχα σε ποιον να την κολησω εκεινη την εποχη ρε γαμωτο!!! Χαχεχαχχαα
Ζητας φαρμακα για να την προλαβεις; Γιατι γιαουρτια ειπαμε ειμαι απο μακρια και πολυ αγαπημενοι!!!
Γλαυκη μου μονο σκηνοθεσια; Και παραγωγος και ηθοποιος και κορμπασος γινομαι στον υπνο μου! Τα 3 θριλερ ομως που εχω σκηνοθετισει, γραψει το σεναριο, στο ενα πρωταγονιστω κι ολας και ειμαι αντρας παρακαλω, θα γινοντουσαν πολυ ωραιες ταινιες!!
Σε λιγο και στο σινεμα απο τις WoW Productions! Μολις το γκουγκλαρα και υπαρχει ηδη! -.-
Γα την αγορασω!!! Χαχαχαχχα
Καλα νεα και για εμενα, η αφη βρηκε σπιτι που της αρεσει, μακρια απο κεντρο ομως ρε γαμωτο στο Wood Green αλλα θα μενει διπλα της ενας φιλος μας Ελληνας και θα εχω το κεφαλι μου ησυχω!! Σημερα αν ολα πανε καλα παμε εκει τις βαλιτσες μας και τελος! Με πηρε και ο πατηρ τηλ και του ειπα αν ειναι να ερθω πισω Ελλαδα μετα τις 15 και συμφωνησε αν και του λειψαμε και θελει να πανε και οι 2 τωρα πισω!! Χαχαχχαχαχαχ!!!
Μπορει να ανεβουμε Θεσσαλονικη τον Αυγουστο (εχω να παω απο 14 χρονων και αυτο επειδη μου εκανε ενας θειος την καρδια περιβολη με τα σχολεια του για το βαρος μου, εγω τσουποτο ουτε καν παχουλο παιδακι και αυτος γυρω στα 180 κιλα και κοντος! Μοα οπτασια δηλαδη!!!) και δεν με ξαναεστειλα η μαμα μου! Να περναει λεει το παιδι μου χαλια και να κλαιει επειδη ειναι ανισοροπος;
Αυτα! Σημερα ονειρευτηκα οτι ηρθα Ελλαδα και ο Whiskers ο γατος μας μυριζε πολυ ασχημα και ηθελε μπανιο!! Χαχαχαχαχαχχα!!!
03-07-2012, 16:11 #30969
σταρμπακσοσυντροφισσα τι κανουμε???
03-07-2012, 16:11 #30970
Ιωάννα μου, είχα τέτοια συμπτώματα όταν δεν "ισκερα" πως έχω υποθυρεοειδισμό , επίσης νευρικότητα και νεύρα όμως, συχνό είναι το φαινόμενο να ιδρώνουν οι παλάμες σου (χωρίς να έχεις κάτι τέτοιο στο παρελθόν). Κλείσε εσύ το ραντεβού με το ικα και όσο πάρει. γιατί αλλιώς ποτε δεν θα πας. επίσης για τον θυρεοειδή μπορεί να σε δόση εξέτασης ο παθολόγος σου και άμα δει κάτι σε δίνει αυτός "παραπαμπτικο".
Κορίτσια ποια είναι η ήταν διαβητική εδώ? "ισνουλινοεξαρτομενι"? Θέλω να ρωτήσω το εξής. μετά την επέμβαση δεν μπορείς να λάβεις ζάχαρη., όμως τι γίνετε σε περίπτωση που έχεις υπογλυκαιμία?
03-07-2012, 16:13 #30971
Τζινα, κεσε τον ηλεκτρολογο και τον γαλαζοματι και τους 2 μαζι και πες τους οτι θες σχεση και με τους 2 ταυτοχρονα!! Αλλα να ειναι και μεταξυ τους ζευγαρι!! Δεν νομιζω να πλησιασει κανεις τους ξανα.. Αν και ποτε δεν ξερεεειιις!!!!
Λιλα τα χρηματα θα μας φανε! Μας κυβερνανε τα χαρτια ρε γαμωτο!! Γιαι να μη εχουμε απεριοριστα τοτε ο καθενας μας; Σιγα μην επεφτε η οικονομια!!ολοι απλα θα ζουσαμε σουπερ!!!
Καλλιοπη μου και η μαμα μου ξεματιαζει αλλα λεει νομιζω μονο μια προσευχουλα.. Δεν ξερω ρε παιδια αν πιστευω στο ματι!! Μαλλον δεν με νιαζει καθολου το τι σκεφτεται ο αλλος για εμενα και δεν με πιανει!! Ειμαι ninja ειπαμε!!!
Ηταν να συναντηθουμε και με το κοριτσακι σημερα και λογο 2ης μετακομισης θα τα πουμε αυριοζ! Ελπιζω οπως ειπαμε να εχει καλο καιρο και να κανουνε και βολτιτσες!!
03-07-2012, 16:13 #30972
Originally posted by aggeloydaki
κοριτσούδια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ κάποια να με ξεματιάσει πλζζζζ,χάνομαι ,σβήνω,σε λίγο θα αρχίσω να ξερνάω...αμάν πια αυτό το πράγμα!!!λέιπει κ το Γιωτάκι μας που είναι η προσωπική μου ξεματιάστρα!
03-07-2012, 16:15 #30973
τοσα πολλα ειναι για να πας πυργο-αθηνα και να επιστρεψεις???????????????????????????? ??????????
μονο ενα χρονο λειπω απο ελλαδα. ανεβηκαν τοσο πολυ οι τιμες???????/
03-07-2012, 16:16 #30974
Σταρμπακσοσυντροφισα καλα ειμαι!! Νετα την επεμβαση ηπια 4 φορες σταρμπακς (χωρις ζαχαρη κτλ) αλλα επειδη μου φαινονται κενες θερμιδες δεν καναηπια! Αν και οταν συναντηθουμε και παμε στα μαγαζια και χοροπηδαμε απο την χαρα μας με τα ρουχα και τσιριζουμε στα δοκιμαστηρια, ε μετα απο τοση γυμναστηκη ενα στερμπακς θα το θελουμε!!!
Λιλακι εσυ που μενεις; Νομιζα Αθηνα..
03-07-2012, 16:21 #30975
Εδω οι τιμες Ρεθυμνο-Ηρακλειο ειναι 15 πηγαινε ελα! Που καποτε ηταν 7!! Και ενα τρενο δεν μπορουν να κανουν αυτοι οι Χριστιανοι; Ειναι αρκετα μεγαλη η Κρητη και οι δρομοι της πολυ επικινδυνοι!! Οποτε φευγω για Αγγλια προτειμω να παρω το λεοφορειο παρα να σκεφτομαι ολο αγωνια τους γονεις μου στο δρομο για επιστροφη (δικη μου αγωνια, οι γονεις μου εννοειτε το χαιρονται να με πηγαινουν στο αεροδρομειο!)...
Αχαχαχααχ μολις πηγα να πεσω απο το κρεββατι! Ειπα να ξεκουραστω λιγοοοο....
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση