ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2066
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2066 of 2553 FirstFirst ... 1066156619662016205620642065206620672068207621162166 ... LastLast
Results 30,976 to 30,990 of 38289
    Senior Member
    Wow δεν έχω παιδί καλέ, έκανα καισαρική γιατί μου έβγαλαν ένα ινομύωμα 350 γραμμάρια που ήταν μέσα στη μήτρα.
    Ninap εγώ είμαι ινσουλινοεξαρτώμενη διαβητική και έχω κάνει sleeve. Η απαγόρευση της ζάχαρης στο sleeve είναι για λόγους διατροφής και όχι γιατί παθαίνει κάτι το στομάχι, εγώ μετά το χειρουργείο έτρωγα φακελάκια ζάχαρης λόγω υπογλυκαιμιών με άδεια του γιατρού εφόσον ειδικά το πρώτο 10ήμερο δεν μπορούσα να φάω κάτι ώστε να συνέλθω από την υπογλυκαιμία. Με την αλλαγή της διατροφής μου και το παράλληλο χάσιμο των κιλών χρειαζόταν συνέχεια να μειώνω την ινσουλίνη, πάθαινα όμως συνέχεια υπογλυκαιμίες και έτρωγα συνέχεια ζάχαρη, δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά και ευτυχώς που έχασα και τα κιλά μου με τόση ζάχαρη! Εσύ έχεις διαβήτη ή ρωτάς για μία απλή υπογλυκαιμία που συμβαίνει στους φυσιολογικούς ανθρώπους;

Senior Member
    εδω παλι!
    ειπα να φτιαξω επιδερμηδα αλλα..........
    αλλες ειναι οι τυχερες!
    βαμπιρακι δεν εχει σημερα κηνυγι με το κοριτσακι?? θα μεινετε απο προμηθιες:P

Senior Member
    Κορίτσια φεύγω, πάω στον παθολόγο της μητέρας μου να γράψει τα φάρμακα που παίρνει η μητέρα μου στο βιβλιάριό της. Θα σας δω αργότερα.

Senior Member
    Εσύ έχεις διαβήτη ή ρωτάς για μία απλή υπογλυκαιμία που συμβαίνει στους φυσιολογικούς ανθρώπους; [/quote]

Tzina εγώ κάνω 5 φορες τι μέρα ινσουλίνη και 2 φορες τι μέρα χάπια και κάνω υπογλυκαιμικά επεισόδια, εδώ έχουμε κάτι καραμέλες ενέργειας που δίνουν μονο 5 θερμίδες η μια ,. είναι για διαβητικούς η για ανθρώπους που δουλεύουν πολύ και χρειάζονται ενέργεια. εντωμεταξύ εγώ 3 βδομάδες πριν την enxeirisi θα πίνω μονο ένα milk sake 3 φορες τι μέρα για να χαθεί λίγο λίπος από την κοιλια και να μικρύνει το συκώτι μου (έχω φυσικά λιπώδη διήθηση ύπατος) ...και αναρωτιέμαι και εκεί τι θα γίνει...

σου έφυγε τελείως το ζάχαρο? βάζεις ακόμα ινσουλίνη? ποσο βάζεις και poses φορες τι μέρα? popoo πολλά ρωτάω αλλα έχω psiloanxothei !!!!

a ναι..εγώ θα κάνω γκαστικό bypass δεν ξέρω αν έχει παρεμφερή διατροφή...

Senior Member
    κρητικοπούλες του τοπικ, από 15 ώς 30 ιουλίου θα είμαι Κρήτη, όσες μένουν χανιά και θέλουν, μπορούμε να οργανώσουμε καμια συναντηση!

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    δεν ειναι το θεμα που να μεινω εχω.τα 100 ευρω για εισητηρια και ταξι ποιος μου τα πληρωνει???

Μμμμμμμμμμ αυτο ειναι ενα θέμα, μαμω την ανεργία μας που δεν μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε!

Senior Member
    μααααααααααααακ θα πας κρητη!!!!!!!!!!!!! εχω ονειρο ζωης να παω στην κρητη που δεν εχω παει ποτε!!!!!!!
    ποσο σε ζηλευω!!!!!!!!!!!!!!!!
    θα ξεροσταλιαζω για καμια φωτογραφια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Mak ποια λες δεν ειναι κρητικοπουλα αλλα ζει στην Κρητη απο τα 4,5 της;; ΜΑΝΤΕΨΕΕΕΕΕ!!!
    Εγω! Χαχαχαα!!!! Αχ ωραια!! Τωρα με πηρε ο μπαμπας μου και μου ελεγε τις ιδιες ημ/νιες που θα εισαι Κρητη να παμε και εμεις διακοπες αλλα αν μπορω και τους το παω 2-3 μερες αργοτερα, θελω πολυ να τα πουμε!!!!
    Ηθελα να ρωτησω.. Οικονομικα ξενοδοχεια και τιμες εισιτηριων εχετε βρει σε κανενα σαιτ; Θελω οπωσδηποτε να πανε οι γονεις μου φετος διακοπες! Δεν εχουν παει εδω κΙ αρκετο καιρο κι λεω μηπως τους βρω καποια προσφορα να πανε! Εμενα δεν με νιαζει να παω, αλλα εκεινοι θελω να ξεσκασουν!
    Θα ηθελα κατι πιο απομερο.. Να διαβαζουν Παπαδιαμαντη και να εδει ωραιο φαγητο! Κανενα νησακι σκεφτομουνα! Ριξτε καμια ιδεα....!

Senior Member
    Και η ερωτηση της ημερας ειναι η εξης: βιταμινη με γευση πορτοκαλι η αγριων φρουτων;;;
    Α! Γλαυκη μου διαβαζα παλι της οδηγιες για τις βιταμινες και λεει ειναι καλυτερα να της πινουμε το πρωι για να παιρνουμε τις βιταμινες απο την αρχη της ημερας!!
    Ειμαι σιγουρη καποιος τριτος θα μου πει να την παιρνω πριν τον υπνο!!! Χαχαχαχα

Senior Member
    κοριτσακι το εισητηριο πυργος αθηνα κανει 60 και κατι ευρω συν να με παει η μανα μου απο το χωριο στον πυργο συν το ταξι απο και προς το κτελ τα 100 ειναι λιγα.ασε που με αδεια χερια δεν μπορω να σκασω μυτη.
    ναταλια εγω στα σταρμπακς πινω τσαι συνηθως ή καφε με γαλα οποτε no calories!!!!εμενα αθηνα τωρα μενω εξω απο τον πυργο.το πιο κοντινο μου σταρμπακς ειναι στην πατρα κλαψ.ακου τι ειχα παθει πριν χρονια που εμενα στην αθηνα.δεν εμπαινα στο μετρο για καποια χρονια γιατι με επιανε κριση πανικου.για να παω στα τει στο αιγαλεω επαιρνα 3 λεωφορεια.το ενα απο αυτα με αφηνε στην ομονοια απεναντι απο τα σταρμπακς που υπηρχαν εκει πριν τα καψουν.ηταν κοντα στα χριστουγεννα εκανε και ψοφο στην αθηνα ηταν και κουραση τα 3 λεωφορεια οποτε ενα καφεδακι ηταν οτι πρεπει.επαιρνα ενα venti toffee nut latte με εξτρα σιροπι και εξτρα σοτ εσπρεσσο και ερχομουν στα ισα μου.μεσα σε ενα μηνα που επινα σχεδον καθε μερα τα καφεδακια μου αρχισε να μην μου πηγαινει ενα παντελονι που μολις ειχα αγορασει.ανεβαινω στη ζυγαρια και ημουν 6 κιλα πανω.ΣΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΚ.ο καφες ειχε γυρω στις 800 θερμιδες και ετρωγα και ενα ντονατς μαζι.απο τοτε ακομα και πριν την επεμβαση μου επιτρεπω να πιω μονο εναν πριν τα χριστουγεννα και αυτο το μικρο μεγεθος.μετα την επεμβαση δεν εχω παρει φραπουτσινο.

Senior Member
    Ναι ρε ηαμωτο το ξερω εχουν πολλες θερμιδες! 6 κιλααααα!!!; Αααα μακρια!! Εγω επερνα κλασσικα η strawberry h caramel frappuccino double blended me cookie mesa h kai xwris και ενα τζιζκεικ που ειναι οτι πιο ωραιο εχω δοκιμασει! Η κρεμα του ειναι βελουδο!!! Χαχεχαχα
    Τι να πω και εγω που στο Ρεθ δεν εχει καν σταρμπακς; Καλα τωρα δεν με νιαζει αλλα τα Χριστουγεννα που ειχα παει ηθελα πολυ ενα και επρεπε να παω μεχρι Χανια η Ηρακλειο!!
    Εδω κρυο τσαι δεν εχει!! Στην Ελλαδα ειμαστε πολυ μπροστα γι'αυτο!!!
    Αντε σε Λιλα να τα πουμε και απο κοντα! Ειμαστε πανω κατω και στην ιδια ηλικια αν δεν κανω λαιος ε; Εγω 23..

Senior Member
    εγω 26 ναταλακι.μπορεις να τους πεις να σου κανουν βαρυ το τσαι και να σου ριξουν μεσα παγο.ασε το τσιζκεηκ του σταρμπακς ειναι τελειο.ειναι new york style για αυτο ειναι τοσο αφρατο.και εγω τετοιο φτιαχνω.και η lemon pie και η τριπλη τουρτα σοκολατα ειναι τελεια.βεβαια τετοια πλεον δεν ακουμπαω αλλα οταν τα ετρωγα ηταν ωραια.

Senior Member
    Η τριπλη σοκολατα δεν μπορω να πω οτι με τρελανε! Επειδη κανω (ακομα απλα δεν τα δοκιμαζω καν!) τουρτες και κεικ ολων των ειδων, ακομα και το πιο απλο κεικ σοκολατας με ΙΟΝ κακαο μεσα μου αρεσε πιο πολυ απο των σταρμπακς!!
    Καλα ναι το τζιζκεικ πως το κανουν ετσι!;!!;! Ειναι θεικο! Αααα πρεπει να δωσεις συνταγη! Δεν θα φαω αλλα μου αρεσει να ασχολουμε με την ζαχαροπλαστικη!!

Senior Member
    ναταλια εισαι το αλλο μου μισο.ειναι ψημενο για αυτο εχει αυτη την υφη η κρεμα.θα σου γραψω σε φλασακι οσες συνταγες εχω.εκατονταδες δηλαδη.

Senior Member
    Ναι ρε παιδι μου!! Και οι μαγειρετουμε, φτιαχνουμε γλυκα και δεν τα τρωμε!! χαχαχαχαχααχαχ
    Ψημενο ε? Και δεν του φαινοταν! Κατι σαν λιγο απο πανω οχι καμενο, οπως κανουμε την κρεμ μπρουλε και τις καιμε, καπως ετσι μου γαινοταν! Γιατι συνηθως τα ψημενα βγαινουν καπως και οχι κρεμωδη και ΤΕΛΕΙΟ οπως των στερμπακσ!! Ωραια θα εχω να ασχολουμε!!!!