ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2068
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2068 of 2553 FirstFirst ... 1068156819682018205820662067206820692070207821182168 ... LastLast
Results 31,006 to 31,020 of 38289
    Senior Member
    Και η ασπαρταμη Νινα μου ψηνεται; Σε ενα κουταλι σουπες κανονικη ζαχαρης σε ενα γλυκο εσυ ποση ασπαρταμη βαζεις; Ειναι σε υγρη μορφη η οπως η ζαχαρη;
    Ας πουμε οτι ενα κεικ θελει 300γρ κανονικη ζαχαρη, ποση ασπαρταμη βαζεις εσυ; (απο μια συνταγη βιβλιου που δεν εχει σαν γλυκαντικο την ασπαρταμη!).

Senior Member
    Ναιiiiii και η ασπαρτάμη ψήνεται αλλα όχι σε πολύ δυνατή φωτιά. εγώ μέχρι και μαρμελάδα έκανα και είναι πολύ εύκολο να την κανεις
    Συνήθως την μιση ποσότητα , η ασπαρτάμη είναι ποιο γλυκιά από την ζάχαρη ...εγώ τώρα δεν μπορώ να το καταλάβω επειδή καταναλώνω ασπαρτάμη τόσα χρονια. πάντως τον καφέ μου τον έπινα με 2 γεμάτα κουταλάκια ζάχαρη και με τόση ασπαρτάμη συνεχίζω να τον πίνω. υπάρχει ένα άλλο γλυκαντικό που είναι σε υγρή πηκτή μορφή σε μπουκαλάκι είναι και λίγο τσιμπάει στην τιμή αλλα είναι πολύ πολύ γλυκό εκείνο το αγόραζα από τον Γαλαξία (χρησιμοποιούσα ένα κουταλάκι στον καφέ) και επίσης κανεις γλυκα με αυτό. δεν θυμάμαι το όνομα του όμως θα ρωτήσω την αδερφή μου και θα σου πω

Senior Member
    Αχ ωραια! Δεν το θελω για εμενα αλλα αν φτιαξω κανενα γλυκο στο μελλον θω να πειραματιστω και με γλυκαντικα. Παντα χρησιμοποιουσα ζαχαρη (στα μπισκοτα η μαμα μου βαζει μαυρη ζαχαρη για να γινονται σαν τα σοφτ κινκς!) και ελεγα να δοκιμασω καο με ασπαρταμη να δω πως θα τους φανει!
    Ειναι ομως φυσικο προιον η κατεργασμενο; Απο που βγαινει; Και για την στεβια (νομιζω ετσι λεγεται) ακουγονται τωρα τελευταια ειδικα σε ενα αναψυκτικο που διαφημιζουν! Τι ειναι ομως, απο που βγαινει; Αγγλια ελεγα να χρησιμοποιησω splenda αλλα και για αυτη εχω ακουσει τα χειροτερα, οτι προκαλει καρκινο και αλλα τετοια....!

Senior Member
    Καλημερα.βαμπιρακι μου ξυπνησες νωρις η δεν εχεις κοιμηθει ακομα για βραδυ???

Senior Member
    Καλημερα.παω λαικη κ μετα για δουλεια.Τζινακο καλα να περασετε με το Ναταλι!Που σιγουρα καλα θα περασετε κ ζηλευω......

Senior Member
    Καλημέρα σας!
    Χαρά μου, όρμα στη λαική και πάρε φρέσκα πραγματάκια, να μαγειρέψεις τις νοστιμιές σου! Πήγα κι εγώ και πήρα στρόγγυλα κολοκυθάκια, που μου αρέσουν πολύ περισσότερο από τα συνηθισμένα. Πήρα και μια σακούλα καραμέλες κανέλας για το μπέμπη (πατέρα) μου, που κάνει πραγματικά σα μπέμπης για τις καραμέλες. Σήμερα ξεκινούν τις διακοπές τους και θα σταματήσουν σε μένα μία μέρα, να ξεκουραστούν. Στην αρχή ψιλοφοβήθηκα, αλλά όταν είδα τις καλές τους διαθέσεις, έγινα άλλος άνθρωπος. Τους είπα ότι ειδικά σήμερα κάνω κουμάντο εγώ και δε δέχομαι καμία αντίρρηση ως προς το πρόγραμμα που κατέστρωσα, για να τους ξεκουράσω. Ετοιμάζω "προχωρημένες" καταστάσεις! Καφέδιασμα στη βεράντα, στη στρουμφοτραπεζαρία και μετά φύγαμε για γαρίδες στη δροσιά! Μετά από τόση ταλαιπωρία που πέρασαν, θέλω να πάμε σε ταβερνάκι με κήπο, να φάνε νόστιμα και ποιοτικά, να ξεκουραστούν και να δροσιστούν, γιατί η ζέστη τους κατέβαλε πολύ.
    Όσο για μένα είμαι πλέον σε άριστη κατάσταση, αφού φροντίζω να ξεκουράζω το πνεύμα μου. Χθες πήγα σε πανηγύρι πάλι! ʼκουσα παραδοσιακή μουσική και έφαγα το νοστιμότερο σουβλάκι της ζωής μου. Αφού περίσσεψε ένα και το πήρα μαζί μου.

Τζίιινααα, να περάσετε όμορφα με την παρεούλα εκεί! Περίμενε, και θα δεις τι πλάσμα είναι η Ναταλία.. Να δώσεις πολλά φιλιά στα κορίτσια! Θα μπω αύριο να διαβάσω αναλυτικά τα νέα σας.

Senior Member
    καλημερα κοριτσια.Θελω να σας ρωτησω....εχω φοβερη υπνηλια,τα κοκκαλα μου καπως τα νιωθω ωρες ωρες εν τω μεταξυ σιδηρο σημερα θα παω να βαλω δεν εβαλα προχτες το Σαββατο κ γενικα εχω πολλες ατονιες κ ζαλαδες κ σε 2 εβδομαδες κλεινω 5 μηνες μετα σλιβ.Ειναι φυσιολογικο μετα απο τοσο καιρο να νιωθω ετσι? Α ναταλια λονδινου την καμπυλη ζαχαρου την εκανα στο 3μηνο κ την πρωτη φορα την εκανα μετο κ την ξαναεκανα μετα απο 2 μερες...Χαλια μα χαλια.Την ειχα κανει στις εγκυμοσυνες μου αλλα τωρα με το σλιβ ηταν τελειως διαφορετικο πραγμα..

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    καλημέρα σήμερα νιώθω σαν στυμμένη λεμονόκουπα....πιο χάλια ψυχολογικά δεν θυμάμαι να έχω νιώσει εδώ και καιρό....κ φυσικά για όλα ευθύνονται τα καταραμένα τα λεφτά που έχουμε πιάσει πιο πάτο και από τον πάτο:no::no::no:

Senior Member
    καλημερα!
    ιωαννα μου κουραγιο! και εμεις μια απο τα ιδια
    μη σου πω και χειροτερα γιατι αυτο τη μηνα δεν μπηκαν τα λεφτα του επιδοματος και λεει θα μπουν διπλα τον αλλο αντε να δουμε πως θα τη βγαλουμε ενα μηνα!
    αλλα ειπα δε θα με παρι απο κατω το παλευω ]προσπαθησε το!!!

Senior Member
    καλημερα κοριτσια!
    Λοιπόν, ας οργανωθούμε! Πέμπτη, αύριο δλδ., συνάντηση τοπικόριτσων στις 7 στο Θησείο, έξω από το σταθμό του ηλεκτρικού, στείλτε μου σας παρακαλώ U2U όσες θα είστε με το τηλεφωνο σας για να το έχω σε περίπτωση ανάγκης, φιλιά!

Senior Member
    Ειναι ομως φυσικο προιον η κατεργασμενο;

wow μου η ασπαρτάμη είναι καθαρά χημικό προϊόν και για αυτό δεν έχει θερμίδες (νομίζω κάτι ψιλά από θερμίδες αλλα είναι τελείως "αμιλιτεα" η ποσότητα) δυστυχώς τα μονα φυσικά προϊόντα είναι η ζάχαρη, η μαύρη ζάχαρη και η φρουκτόζη

κορίτσια δεν είμαι ανορθόγραφη αλλα ο μεταφραστής από greeklish σε Ellinka είναι

Senior Member
    ναταλακι η στεβια ειναι φυτικο προιον ομως δεν εχω χρησιμοποιησει για να κανω γλυκο.βεβαια ουτε στον καφε μου αρεσει.εγω γλυκαντικο για τον καφε και το τσαι χρησιμοποιω της νατριν το υγρο και ειναι τελειο.να ειναι καλα η τζινα που μου ανοιξε τα ματια.

Senior Member
    Καλησπερες τσουπρες μου!!!
    σας ευχαριστώ όλες για τις ευχες σας!!!
    να σται καλα κορίτσια μου!

Senior Member
    αγγελικουλα χιλιοχρονη!!!!να χαιρεσαι το γιοκα σου και τον αντρουλη σου!!!

Senior Member
    να ζησεις αγγελικουλα και χρόνια πολλά! ματς μουτς!