ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2072
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2072 of 2553 FirstFirst ... 1072157219722022206220702071207220732074208221222172 ... LastLast
Results 31,066 to 31,080 of 38289
    Senior Member
    και εχασες σε ενα μηνα 4 κιλα?!?!?!?!?!
    αλλο μισο αμα χασεις να πας οπωσδηποτε οκ????
    συμφωνω να τη γνωμη οτι ξερει το σωμα μας τι κανει, αλλα καποιες φορες μας χτυπαει και το καμπανακι!!! και πρεπει να το ακουμε.
    αμα πας να του πεις και αυτα για το φουσκωμα και για τοτε που ζεσταινοσουν!!
    δεν θελω να σε αγχωσω, αλλα ειμαι η ιδια αγχωδης και φοβαμαι οτι το μεταδιδω!!!
    τελειως φιλικα αμα θελεις παρε τον ενα τηλεφωνο εστω και αμα σου πει οτι ειναι φυσιολογικο λογο καλοκαιριου θα χαλαρωσεις και συ και θα συνεχισεις να χαιρεσαι με την απωλεια!:starhit::starhit:

Senior Member
    καλησπέρα σας κορασίδες μου!

Senior Member
    Ιωαννα μου που θα φτασεις παιδι μου; Τρως καλα; Φε ρυζογαλακι που ετρωγε και η Τζινα καο εβαλε μας ειχα πει 1 κιλο!!
    Ενταξη μην βαλεις αλλα μην χασεις κι αλλο!
    Καλα λενε κατι κουφα οι διατροφολογοι! Της ελεγα για παραδειγμα οτι το χοιρινο ειναι αποδεδειγμενα πιο υγιηνο απο το μοσχαρισιο κρεας (εχω κανει ολοκληρη διατροβη πανω στο θεμα!) και μου λεει καλε που τα ακουσες αυτα!; Ακομα και οταν το βραζεις το μοσχαρισιο επειδη εχει κρυμμενο ενδομυικο λιπος βγαζει λιποι και αφριζει! Το χοιρινο εχει μονο το εμφανες λιπος που αν το βγαλεις απο μια μπριζολα για παραδειγμα, σου μενει η καθαρη πρωτεινη! Τεσπα ακομα και στο γκουγκλ να βαλεις ερωτηση πιο ειναι πιο υγηινο, το χοιρινο θα σου πει!
    Δεν εχω βαλει στοχο, ας πουμε σε £ μηνες απο τη επεμβαση να τα εχω χασει, γιατι μην ξεχναμε συνολικα θελω να χασω 90 κιλακια!!! Ξερω οτι θα τα χασω ο κοσμος να χαλασει! Μην σου πω οτι θελω να παω στα 60-63 και οχι στα 70.. We will see!!

Senior Member
    Καλησπέρα. Πριν λίγο μπήκα σπίτι και φαντάζεστε που ήμουνα χιχιχιχι. Ξύπνησα το πρωί και μου φαινόταν πολύ μακριά μέχρι αύριο το απόγευμα για να ξαναδώ τη Ναταλία κι έτσι πήρα τα μπογαλάκια μου και πήγα στο σπίτι της Μακ για καφέ κι ευτυχώς ότι είχαν ξυπνήσει κι έτσι πέτυχε η έκπληξή μου γιατί δεν ήξερα και το πρόγραμμά τους και φοβόμουνα μήπως τον πιω μόνη μου τελικά τον καφέ χιχιχι. Φυσικά ήτανε αρμένικη η βίζιτα κι ο καφές έγινε φαγητό και το φαγητό έγινε ξανά καφές. Το πιο ευχάριστο από όλα είναι ότι γνώρισα και τη Βασιλική που ήταν εκεί κοντά και ήρθε εκτάκτως κι αυτή στην παρέα μας ως guest star! Αν καταφέρει θα έρθει και στην αυριανή συνάντησή μας, είναι κουκλίτσα, γελάει συνέχεια και είναι γερή και δυνατή σαν να μην έκανε χειρουργείο! Συγνώμη που σας παραμέλησα αλλά ήθελα πολύ καιρό τώρα να γνωρίσω τη Ναταλία κι έχω χαρεί πάρα πολύ που την γνώρισα τελικά. Θέλει η τάνα να χαρεί και η χαρά δεν την αφήνει! :lol:

Senior Member
    ναι μικρο ναταλακι! τα κιλα θα χαθουνε!!! καλε εχει ενα γυμναστηριο στη γειτονια μου, του δημυο ειναι που ειναι μπροστα στο ποταμι!!! τρεχεις στο διαδρομο και αγνανταυεις ταμεση!!! επισης εχει 100 τμηματα τη βδομαδα! εχει και γιογκα και πιλατες και πολλα πολλα αλλα!! α εχει και ζουμπα!!!
    πισινα δεν εχει, εχει ομως watersports πχ κανο,κωπηλασια,ιστιοπλοοια !!!

Senior Member
    ενταξει λοιπον τζινα! για λογους ''ανωτερας βιας'' συγχωρεισαι!!!!!!!

Senior Member
    α και θα σας πω την αληθεια μου!
    τωρα να θελω να φαω 10 φερερο ροσε!
    ομως δεν θα φαω κανενα γιατι ευτυχως δεν εχουμε

Senior Member
    Μακ το ξέρω ότι γίνομαι κουραστική.....αλλά που πας και τα βρίσκεις;;;:lol: :lol: :lol:

Senior Member
    τζινακο γεια

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Μακ το ξέρω ότι γίνομαι κουραστική.....αλλά που πας και τα βρίσκεις;;;:lol: :lol: :lol:
    ας ειναι καλά το facebook και οι 485 friends που μου παρέχουν υλικό!

Senior Member
    Originally posted by Ninap
    Εσύ έχεις διαβήτη ή ρωτάς για μία απλή υπογλυκαιμία που συμβαίνει στους φυσιολογικούς ανθρώπους;
    Tzina εγώ κάνω 5 φορες τι μέρα ινσουλίνη και 2 φορες τι μέρα χάπια και κάνω υπογλυκαιμικά επεισόδια, εδώ έχουμε κάτι καραμέλες ενέργειας που δίνουν μονο 5 θερμίδες η μια ,. είναι για διαβητικούς η για ανθρώπους που δουλεύουν πολύ και χρειάζονται ενέργεια. εντωμεταξύ εγώ 3 βδομάδες πριν την enxeirisi θα πίνω μονο ένα milk sake 3 φορες τι μέρα για να χαθεί λίγο λίπος από την κοιλια και να μικρύνει το συκώτι μου (έχω φυσικά λιπώδη διήθηση ύπατος) ...και αναρωτιέμαι και εκεί τι θα γίνει...

σου έφυγε τελείως το ζάχαρο? βάζεις ακόμα ινσουλίνη? ποσο βάζεις και poses φορες τι μέρα? popoo πολλά ρωτάω αλλα έχω psiloanxothei !!!!

a ναι..εγώ θα κάνω γκαστικό bypass δεν ξέρω αν έχει παρεμφερή διατροφή... [/quote]

Ninap στο γαστρικό bypass απαγορεύεται η ζάχαρη γιατί σου δημιουργεί προβλήματα, δεν είναι όπως στο sleeve. Οπότε οπωσδήποτε πρέπει να έρθεις σε συνεννόηση με το διαβητολόγο σου και με τον χειρούργο σου για το τι θα μπορείς να τρως όταν έχεις υπογλυκαιμίες. Οσο θα είσαι στο νοσοκομείο δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί μπορούν να σου βάζουν γλυκόζη στον ορό σε περίπτωση υπογλυκαιμίας. Βέβαια το πιο πιθανό είναι, λόγω της δυσαπορρόφησης μετά το χειρουργείο να σου φύγει ο διαβήτης και να μην έχεις πλέον πρόβλημα. Ακουγα τις προάλλες που έλεγαν στις ειδήσεις ότι έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας το bypass στους διαβητικούς και σκέφτονται μήπως το εφαρμόζουν και σε αδύνατους ασθενείς μόνο και μόνο για να τους φύγει ο διαβήτης. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου μετά το χειρουργείο να σου φύγει κι εσένα ο διαβήτης και να σταματήσει η ταλαιπωρία σου. Εγώ συνεχίζω να είμαι διαβητική και μετά το sleeve, επειδή τρώω όμως όπως ακριβώς πρέπει να τρώνε οι διαβητικοί, έχει ρυθμιστεί πολύ καλά το ζάχαρό μου. Το σχήμα της ινσουλίνης που κάνω είναι συνήθως 6 ενέσεις την ημέρα, την ρυθμιστική τη Lantus κάθε βράδυ που είναι 24ωρη και την Apidra, την ταχείας, πριν από τα 5 γεύματα που κάνω κάθε μέρα. Αν παραλείψω κάποιο γεύμα ή αν φάω κάτι παραπάνω προσαρμόζω ανάλογα και τις ενέσεις, λιγότερες ή περισσότερες. Εννοείται ότι πρέπει να μειώσεις πολύ την ινσουλίνη σου με το που θα αρχίσεις τη δίαιτα πριν το χειρουργείο, καλύτερα να σου ανέβει λίγο παρά να είσαι συνέχεια με υπογλυκαιμίες. Για να μπεις χειρουργείο πρέπει να είσαι κάτω από 200. Δεν είναι εύκολο να ρυθμιστείς προεγχειριτικά και μετεγχειριτικά, εγώ το κάνω μόνη μου γιατί το έχω πολλά χρόνια κι έχω κάνει και 4 χειρουργεία. Δεν ξέρω τι πείρα έχεις εσύ γι'αυτό το καλύτερο είναι να συμβουλευτείς τους γιατρούς σου για να σε βοηθήσουν να είσαι καλά ρυθμισμένη πριν και μετά το χειρουργείο αν και εύχομαι μετά το χειρουργείο σου να μην χρειαστείς ρύθμιση. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά.

Senior Member
    Γειά σας Λιλάκιον και Κοριτσάκιον. Μακ να μεταφέρεις τις ευχαριστίες μου στους φίλους σου!

Senior Member
    μαζευτικανε οι γυριστρες??????

Senior Member
    Γυρίστρα εδώ, με ζήτηξε κανείς; :lol:

Senior Member
    αντε καλε πια.....
    το βρηκες το δρομο???
    μεχρι και ο ηλεκτρολογος με το γαλανοματη σε βαλανε στις αναζητησεις !