ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2076
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2076 of 2553 FirstFirst ... 1076157619762026206620742075207620772078208621262176 ... LastLast
Results 31,126 to 31,140 of 38289
    Senior Member
    καλε ναταλακι τι εγινε? μετακομισατε επιτελους σημερα?

Senior Member
    ειδα και την αλλη τη ναταλια μεσα.......................................... ................

Senior Member
    Οχι κοριτσακι!!
    Περιμενα ολο το πρωι να με παρουν τηλ για το ποτε να παμε, τελικα τους πηρα εγω και μου ειπαν να παρω πιο απογευμα για να ειναι σιγουρη.. Και με πηραν στις 6 παρακαλω και δεν ειχαν τελειωσει το βαψιμο του δωματιου και μαλλον θα το τελειωσουν αυριο και θα μπουμε μεσα μεθαυριο!!!
    Χαμενα χρηματα στα κωλοξενοδοχεια πληρωνουμε!!!
    Και ελεγα να σου πω να βγουμε αυριο και ειδα ομως οτι το ταμειο ειναι μειων και περιμενω να μου βαλει αυριο ο μπαμπας μου χρηματα για να εχω...
    Εντε να δουμε! Θα τα πουμε πριν το σαββατοκυριακο;;
    Ισπανια ποτε πας;

Senior Member
    Αχαχαχαχαχχα διαβασα αυτο καπου και εχω ξεραθει στα γελιαααα!! Δεν μπορουσα να μην το ποσταρω!!!!!
    "Το πεπόνι παγώνει,το παγώνι δεν πεπόνει!!! "!!!
    Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαδαχαχα χααχαψαψ

Senior Member
    Κοριτσάκια καλημέρα,
    καλλιοπίτσα και άντα, περιμένω μνμ στο κινητό μου αν θα μπορέσετε τελικά το βράδυ! Αν ξέρερε μέχρι το μεσημερi, please let me know!

Senior Member
    Kαλημερα κοριτσια!Μακ πως παει το κερατωμα?Για να μπαινεις κ να λες μονο δυο κουβεντες μαλλον υπεροχα!
    Μικρη Ναταλια εγω δεν θα ειμαι στη συναντηση γιατι δεν ειμαι Αθηνα.Ασε που ειχα τη Ναταλια Νο1 μια εβδομαδα στην Καλαματα.Ποσο να την αντεξω ακομη η γυναικα δηλ?Δεςν αντεχεται.........

Senior Member
    Καλημέρα όλη μέρα. Λιλάκιον που είσαι τσούπρα; Με το αγόρι όλα καλά; Ελπίζω να τα βρήκατε και να μην τον ξεβράσει πουθενά η θάλασσα. :lol:

Senior Member
    καλημερα και απο μενα!
    δυστυχως δε θα μπορεσω να χαρω τη παρεα σας και να γνωρισω τη ναταλια μας!
    ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα σημερα παλι και δε μπορω να τον αφησω με τον αντρα μου και το μικρο!
    ουτε για μια ωρα δυστυχως!

Senior Member
    καλημερα σε ολες τις αιθεριες υπαρξεις..Λοιπον εγω εχτες πηγα κ εγινα ρομποκοπ οπως λεει η Τζινα μας κ μετα πηγα κ για μπανακι στη θαλασσα.Το βραδυ μιλησα με το γιατρο κ για τα μαλλια κ για το προβλημα με το θρονο κ για τις εξετασεις του εξαμηνου μου ειπε να μην κανω την παλιοκαμπυλη του ζαχαρου.Για τα μαλλια μου ειπε να παρω το PRIORINE ειτε σε χαπι ειτε σε σαμπουαν νομιζω..για τον θρονο να περπαταω πολυ,γιαουρτι ακτιβια καθε μερα η αλλιως γαλα μαγνησιας .Οσο για την απωλεια των κιλων με μαλωσε γιατι εχω χασει πολλα κ να χασω αλλα 10 το πολυ κ τον αλλο μηνα με το που κανω τις εξετασεις να παω να με δει μιας κ δεν πηγα στο 3μηνο.Αυτα για την ωρα..Φιλακια κ αν δεν ξαναμπω καλα να περασετε σημερα οσες βρεθειτε.

Senior Member
    Καλημέρα Καλλιόπη, λυπάμαι που σου ξημέρωσε έτσι η μέρα, καλή δύναμη.
    Καλημέρα Μαράκι, ελπίζω τώρα με το σίδηρο να νοιώσεις καλύτερα και να σου φύγει η ατονία. Πάλι καλά που σε μάλωσε ο γιατρός μήπως τώρα προσέξεις καλύτερα τη διατροφή σου. Αν θέλεις πάρε το priorine αλλά μην νομίζεις ότι θα βοηθήσει ιδιαίτερα, θα κάνει τον κύκλο της η τριχόπτωση και θα σταματήσει.

Senior Member
    Καλημέρες!!!
    Χθες όπως καταλάβατε που χρονος???? οεο????
    Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχες σας!!!
    Πιάνω δουλεια για να προλάβω να φύγω μια λογική ώρα για να πάω στο meeting!!!!
    Σας φιλώ πολύ!!!

Senior Member
    Καλημέρα Αγγελικούλα, καλή δουλειά. See you later Αγγελιgator χιχιχι.

Senior Member
    Καλημέρααα!!!
    90% θα έρθω το βράδυ!!!!έχω μιλήσει με τη Γιώτα!
    σήμερα πήγα στο νοσοκομείο κ Πέμπτη ή Παρασκευή η Δευτέρα μπαίνω για εισαγωγή κ την επόμενη χειρουργείο....χάρηκα πάρα πολύ!!!!γιατί πρέπει να προλάβω κ την έγκριση του ΙΚΑ η οποία λήγει στις 20 του μήνα!!!!επίσης χάρηκα πολύ γιατί μου είπανε ότι θα κάτσω μέσα από 2- 5 μέρες κ όχι 7 (αν όλα πάνε καλά βέβαια) κ ότι μπορεί να μην έχω παροχεύτευση αν δεν χρειαστεί!!!!για να δούμε,για να δούμε!!!
    Καλλιόπη πες μου ότι είσαι εσύ που κατά τις 11 παρά πήρες τον Αλμπανόπουλο????

Senior Member
    yes! εγω ειμαι!
    καλα μεχρι απο το τηλ με καταλαβες?

Senior Member
    Καλημέρα Αντα, πολύ ευχάριστα τα νέα σου, γιούπιιιιιι!!! Αντε κοριτσάκι μου να το κάνεις κι εσύ να βρεις την υγειά σου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά το απόγευμα, ξανά γιούπιιιιι!