ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2084
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2084 of 2553 FirstFirst ... 1084158419842034207420822083208420852086209421342184 ... LastLast
Results 31,246 to 31,260 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by lila198621
    88 ειναι ο δικος μας
    εμενα ειναι μικρος ακομη μονο85

Senior Member
    δικιο εχεις γλαυκη μου σε ξεχασα!
    αλλα εσυ ετσι και αλλιως τη χορτασες τη ναταλια!
    αν δεν ακνω λαθος 18 και μια ε?

Senior Member
    Δεν σας εχω πει τιποτα για το γιωργο γλαυκη μου γιατι εχουμε κανει διαλειμμα για διαφημισεις μεχρι να συμφιλιωθει με τις ανασφαλειες του.αν μπορεσει βεβαια.
    Χαιρομαι που τα ναταλοκοριτσα περνανε καλα!!!!!

Senior Member
    να δουμε τι ωρα θα μαζευτουν οι γυριστρες!

Senior Member
    Αργαααααααα
    αυριο θα εχουμε νεα τους σημερα θα ξεσαλωσουν

Senior Member
    Nαι Καλλιοπη 18 μερες μεινανε.Εχω μαζεψει τα πραγματα που θα παρω μαζι μου.
    Ναταλια μικρη η πιεση η μικρη απο τη μεγαλη συνηθως πρεπει να εχει 4 βαθμους διαφορα.Κ ποιος σου ειπε οτι το χοιρινο ειναι καλυτερο κρεας απο το μοσχαρισιο?το μοσχαρισιο ερχεται πρωτο σε βιταμινες πρωτεινες κ φυσικα σε σιδηρο.Δεν ειναι τυχαιο οτι αυτοι που αθλουνται κ αυτοι που θελον να γραμμωσουν δεν τρωνε καθολου χοιρινο κρεας.
    βρε παιδια πως ειναι δυνατον να εχεις εξεταση 3μηνου η 6μηνου η δεν ξερω τι κ να μην πας?Ενταξει η μικρη που λειπει εξωτερικο κ εχει συνεννοηθει με το γιατρο της.καποια κοπελλα πριν το εγραψε,νομιζω η Μοναδικη,δεν θυμαμαι.Νομιζωοτι θα πρεπει να εχει γινει κατι πολυ πολυ σοβαρο για να μην πας.οσο θυμαμαι κ την κοπελλα που χαθηκε γιατι δεν πηγαινε στις επανεξετασεις.

Senior Member
    Ναι εχω συνεννοηθει εννοειτε με τον ντοκτορ, θα κανω κανονικα τωρα τις εξετασεις μου και θα παω τον Σεπτεμβρη να με δει απο κοντα!! Αν δεν ειναι καλες (ελπιΩ Θεε μου να ειναι!) το πολυ πολυ ανεβαινω Αθηνα για 3μερο και με βλεπει!!
    Γλαυκη μου παντου οπου εχω διαβασει γραφουν οτι ναι μεν το μοσχαρισιο εχει πιο πολλες βιταμινες κτλ κτλ αλλα για παραδειγμα ενα φιλετο χοιρινου χωρις το λιπος ειναι ενα φιλετο καθαρης πρωτεινης ενω το μοσχαρισιο οχι.. Γενικα το χοιρινο ειναι υποβαθμισμενο σαν κρεας οταν στην γενικη του ομολογια ειναι πιο απαχονκαι απο την γαλοπουλα!
    Ουλαλα!! Δηλαδη σε 2,5 εβδομαδες Γλαυκη μου θα ανηκεις στο κλαμπ και εσυ; Ποσο χαιρομαι!!!
    Ιωαννα σου το ξαναλεω! Αν ξαναπεις οτι εχεις μπουτια δεν ξερω και εγω τι θα κανω! Μοση μεριδα ανθρωπος!! Χχαχαχαχαχα

Senior Member
    Καληνυχτα απο μενα.
    Ευχομαι οι ναταλιασμενες να περνανε καλα.οι αφες να παρουν το τροπικο χρωμα που επιθυμουν.καλλιοπακι εσυ να βρεις ησυχια με τον πατερα σου.να περασουν γρηγορα οι μερες μεχρι την επεμβαση για τη γλαυκη.και επιτελους να γυρισει στην ελλαδα το βαμπιρακι και να αφεθει στη φροντιδα της μανουλας της.

Senior Member
    Σήμερα δεν μπορώ να με χορτάσω με τίποτα...έχω και κάτι ζαλάδες και υπνηλία δεν ξέρω τι συμβαίνει

Senior Member
    Καλησπέρα, τώρα γύρισα η γυρίστρα χιχι και ετοιμάζομαι για ξάπλες.
    Ninap έχεις μετρηθεί σήμερα μήπως είναι ανεβασμένο το ζάχαρο; Εγώ συνήθως έχω υπνηλία όταν έχω ψηλό ζάχαρο και οι αυξομειώσεις του ζαχάρου μέσα στην ημέρα μου δημιουργούν πείνα, πριν το sleeve δηλαδή γιατί τώρα δε νοιώθω ακόμα πείνα. Εχεις τσεκάρει κάτι από αυτά;

Senior Member
    Σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.

Senior Member
    Ωωω Ευχαριστω Λιλακι μου! Και εγω ευχομαι με την σειρα μου να αφησει τα πεισματα το αγορι, να πανε ολα καλα με το μεταπτυχιακο σου, οπου και να το κανεις αυτο και να εχουμε ολοι χαρα ευτυχια ειρηνη αγαπη και πανω απο ολα ΥΓΕΙΑ!!
    Σας αγαπω ολες σας!! Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!

Senior Member
    Tzina mou γενικά το ζάχαρο μου είναι λίγο υψηλό εδώ και κανένα 3mino (πάνω κάτω στο 250) επειδή δεν βάζο την απαραίτητη ισνουλίνη (πρέπει να βάζο 50 μονάδες 5 φορες τι μέρα και βάζο 20 5 φορες τι μέρα) διότι όσο έβαζα 50 μονάδες έβαζα και κιλά. μόλις κατέβασα την ινσουλίνη έχασα και 7 κιλά. φυσικά το συζήτησα με την γιατρό μου και μου έδωσε το ok γιατί είναι να κάνω την επέμβαση λίαν σύντομος. Το μέτρησα αλλα το είδα σταθερό τις ώρες που το μέτρησα. πάντως αισθάνομαι χαλια και δεν μπορούσα και να χορτάσω με τίποτα. για να καταλάβεις τι έφαγα :
    πρωί : δυο σαντουιτσάκια με gooda (σάντουιτς δυο φέτες ψωμί κομμένες από μηχανή με μια φέτα gooda)

μεσημέρι 4 κεφτεδάκια όχι όμως μεγάλα και ένα μεγάλο πιάτο με διαφορα λαχανικά (φασολάκια , καλαμπόκι , πιπεριά) χωρίς λάδια και παρελκόμενα

όμως μετά από λίγο πεινούσα και έφαγα δυο νεκταρίνια και δυο χούφτες κερασια

πάλι όμως μετά από λίγο πεινούσα και δεν είχα τίποτα άλλο εκτος από κάτι tuc μπισκότα...τα καταβρόχθισα και αυτά.

και μετά έφαγα πάλι την σαλάτα με τα λαχανικά και μια κονσέρβα τόνο σε νερό..(βραδυ)

ελπίζω να μην πεινάσω άλλο γιατί την έβαψα. έτρωγα και ήταν σαν να μην είχα φάει τίποτα

Senior Member
    Λίγες απομείναμε πια σήμερα.. Δεν σας ρωτώ πώς τα περάσατε, γιατί ξέρω ήδη την απάντηση! Απλώς ζηλεύω από μακρυά.. Σας σκεφτόμουν, ενώ καφεδιαζόμουν με τη σειρά μου.
    Παρασκευή αύριο, η καλύτερή μου μέρα, ημέρα χαλαρότητας και προσμονής για το ΣΚ που έρχεται.. Έρχεται, ελεύθερο υποχρεώσεων που με έπνιξαν τώρα τελευταία, ελεύθερο γονέων που έφυγαν πια διακοπές. Θα το γλεντήσω!

Senior Member
    Γλεντα το Αβα μοοοου!!!!!!!
    Νινα εμενα δεν ειναι οτι μου φαινονται τραγικα αυτα που εφαγες.. Φρουτα, τονο σε νερο, σαλατες και τυρι και κεφτεδακια.. Οκ τα μπισκοτα πες αμαρτημα (χαχαχαχαχαχ πλακιζω!)
    Αλλα τα υπολοιπα δεν μου φαινονται τραγικα.. Αναλογος βεβαια με το τι εχεις συνηθισει να τρως..