Results 31,261 to 31,275 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
06-07-2012, 09:23 #31261
καλη σας μερα. Δεν εχω διαβασει κ ετσι ευχομαι να ειστε ολες καλα.Το μονο που ειδα ηταν τα τελευταια ποστ κ θελω να απαντησω στην Γλαυκη μας οτι στο 3μηνο που εκανα τις εξετασεις τις εστειλα με φαξ στον γιατρο κ μιλησα κ μαζι του κ μου ειπε δεν ειναι αναγκαιο να ερθεις να με δεις.Βασει των εξετασεων μου μου ειπε τι να κανω.Ο λογος που δεν πηγα ειναι οτι τα 120 ευρω που θα χαλαγα για να παω να με δει δεν τα ειχα δυστυχως κ εχω κ οικογενεια οπως οι περισσοτερες εδω που αν μη τι αλλο ξερουμε τα εξοδα...Δεν θα γραψω αλλα μηπως τυχον παρεξηγηθω απλα κ εγω ηθελα να δω τον γιατρο μου αλλα δυστυχως δεν μπορουσα.Τον Σεπτεμβρη θελω να πιστευω οτι θα μπορεσω να παω..Φιλια σε ολες σας..Αντα με το καλο να μπεις για την επεμβαση κοπελα μου κ εσυ Γλαυκη ευχομαι τα καλυτερα,καλη επιτυχια..
- 06-07-2012, 09:40 #31262
Originally posted by -wow-
Σας ευχαριστω κοριτσια μου, μου ανεβασατεντην διαθεση..
Σουρκουνα μου τι κανεις; Εχουμε να τα πουμε παρα πολυ καιρο!!
Λες αυτο να κανω; Μου ψιλοεσπασε τα νευρα ρε γαμωτο! Και σεν ηταν η μονη φορα που ειπε κατι ο συγκεκριμενος! Εχει ξαναγινει αλλες 2 φορες αλλα το αφησα να περασει στο ετσι και δεν ειπα σε κανενα τιποτα.. Μου ερχοταν να του πω οχι κανω πολλα πραγματα για εμενα ακομα και επαμβαση εκανα για να χασω τα κιλα μου.. Να απολογηθω δηλαδη παλι! Μα την Παναγια αν μου πει τιποτα θα του πω ξερα mind your own business και τελος!
Τις προιγουμενες φορες ειχα παει τρεχοντας να προλαβω την τραπεζα για να πληρωσω στην ωρα μου και ειχε πολυ ζεστη και ειχα σκασει και μου λεει παλι μπραβο περπατα και λιγο καλο θα κανει και εκανε κινησεις και εδειχνε την κοιλια του!
Την αλλη φορα παλι τα ιδια με το περπατημα..
Δεν μου χαλασε την διαθεση οπως θα γινοταν παλια γιατι εγω ξερω οτι χανω κιλα.. Αλλα ειναι σπαστικο...
Και βεβαια να το κανεις.Η δουλεια του ειναι να εξυπηρετει τους πελατες και οχι να σχολιαζει.
Δεν θα δικαιολογηθεις σε κανενα, προπαντων σε ενα βλακα κουτσομπολη ρεσεψιονιστ.Την επομενη φορα, ναι θα του πεις mind your own business.Οταν χασεις τα κιλα και γινεις κορμαρα θα πας και θα του πεις Με θυμασαι ρε ηλιθιε?:wink1:
06-07-2012, 10:48 #31263
Καλημέρα. Πίνω τώρα τον καφέ μου και προσπαθώ να ξυπνήσω γιατί κοιμήθηκα στις 5 το πρωί και τρώω λίγο από το υπέροχο cup cake που μας έφερε για άλλη μία φορά η Αγγελικούλα, κύριε Πρέσβη μας κακομαθαίνεται χιχιχι. Περιττό να σας πω ότι περάσαμε πολύ όμορφα χθες. Περιμένω σε λίγο να έρθει η Τζιναδερφή να πάμε για ψώνια.
06-07-2012, 10:57 #31264
καλημερα και απο μενα!!!!!
06-07-2012, 11:03 #31265
Originally posted by Ninap
Tzina mou γενικά το ζάχαρο μου είναι λίγο υψηλό εδώ και κανένα 3mino (πάνω κάτω στο 250) επειδή δεν βάζο την απαραίτητη ισνουλίνη (πρέπει να βάζο 50 μονάδες 5 φορες τι μέρα και βάζο 20 5 φορες τι μέρα) διότι όσο έβαζα 50 μονάδες έβαζα και κιλά. μόλις κατέβασα την ινσουλίνη έχασα και 7 κιλά. φυσικά το συζήτησα με την γιατρό μου και μου έδωσε το ok γιατί είναι να κάνω την επέμβαση λίαν σύντομος. Το μέτρησα αλλα το είδα σταθερό τις ώρες που το μέτρησα. πάντως αισθάνομαι χαλια και δεν μπορούσα και να χορτάσω με τίποτα. για να καταλάβεις τι έφαγα :
πρωί : δυο σαντουιτσάκια με gooda (σάντουιτς δυο φέτες ψωμί κομμένες από μηχανή με μια φέτα gooda)
μεσημέρι 4 κεφτεδάκια όχι όμως μεγάλα και ένα μεγάλο πιάτο με διαφορα λαχανικά (φασολάκια , καλαμπόκι , πιπεριά) χωρίς λάδια και παρελκόμενα
όμως μετά από λίγο πεινούσα και έφαγα δυο νεκταρίνια και δυο χούφτες κερασια
πάλι όμως μετά από λίγο πεινούσα και δεν είχα τίποτα άλλο εκτος από κάτι tuc μπισκότα...τα καταβρόχθισα και αυτά.
και μετά έφαγα πάλι την σαλάτα με τα λαχανικά και μια κονσέρβα τόνο σε νερό..(βραδυ)
ελπίζω να μην πεινάσω άλλο γιατί την έβαψα. έτρωγα και ήταν σαν να μην είχα φάει τίποτα
06-07-2012, 11:05 #31266
Καλημέρα Καλλιοπάκι.
06-07-2012, 11:43 #31267
Τζινακι καλημερα.Να ρωτησω? Απο χτες το τοστ μου το τρωω ολοκληρο κ φουσκωνω (μονο με τυρι) ενω μεχρι προχτες ετρωγα μονο το μισο.Μπας κ μεγαλωσε ξανα το στομαχακι?:sniffle:
06-07-2012, 12:05 #31268
Καλημέρα Μαράκι. Με ρωτάς αν σε μία μέρα μεγάλωσε το στομάχι σου και από μισό τοστ χωράει ολόκληρο; Και θέλεις να σου απαντήσω; :lol:
06-07-2012, 12:13 #31269
Με τις τιμές που έχεις λογικά η γλυκοζυλιωμένη σου πρέπει να είναι γύρω στο 9 με 10
Tzinako μου η πλακα είναι πως η γλυκοζυλιωμένη μου είναι λίγο αυξημένη από πριν (ήταν στο 5) και τώρα είναι στο 6.7 αλλα δεν χτύπησε και κόκκινο.
Αχ Παναγίτσα μου να γίνει η επέμβαση να σωθώ όπως τα λες. εχθές έριξα την deste και την ρώτησα αν θα κάνω την epmvasi μέχρι τα μέσα Αυγούστου. με είπε ναι...αν βγει και αυτή τι φορα σωστή θα το κάνω επάγγελμα xaxaxaxa:smilegrin:
06-07-2012, 12:21 #31270
τζινα και εγω εφαγα ολοκληρη τη φρυγανια σημερα!
λες να εχω και εγω τα ιδιια?
06-07-2012, 12:24 #31271
δε μας ειπες τα νεα πως περασατε εχθες?
ποσα μπαλονια ειχατε τελικα και αν σας μαζεψανε
απο υπολογισμους (εβαλα και τη γλαυκη) θα επρεπε να ειχατε 8 μπαλονια
06-07-2012, 12:35 #31272
Ninap η γλυκοζυλιωμένη δείχνει την εικόνα του ζαχάρου το τελευταίο τρίμηνο, οπότε πιθανόν να μην φαίνεται ακόμα αυξημένη. Εγώ που έχω μέσο όρο το ζάχαρο στο 120-130 έχω γλυκοζυλιωμένη 6,3. Το θέμα βέβαια είναι ότι όλα αυτά σε λίγο θα είναι παρελθόν και αυτό είναι το σημαντικό!! Εννοείται ότι θα το κάνεις επάγγελμα μετά, θα λύσεις και το οικονομικό χιχιχι.
06-07-2012, 12:38 #31273
Κουκλίτσες ήρθε η αδερφή μου και φεύγουμε. Καλλιοπάκι θα στα πω όλα το απόγευμα. Φιλάκια.
06-07-2012, 12:55 #31274
καλη βολτα και καλα ψωνια!
ελπιζω να μην εχουν στησει ξωβεργα παλι οι γαμπροι!:lol:
06-07-2012, 14:05 #31275
Tzina είναι φοβερό δηλαδή, πάντα όταν τα ρίχνω πάντα μα πάντα με λέει αλήθεια. Πριν φύγω από ελλάδα για χρονια μου εμφάνιζε καινούριο άντρα στη ζωή μου ..μα εγώ είχα σχέση 12 χρόνον..τι καινούριους έρωτες με έβγαζε? με έβγαζε για χρονια πως θα κάνω ταξίδι αλλαγή ζωής ...μα εγώ ήμουν κολλημένη με τον πρώην μου...e γνώρισα τον καλο μου στην ολλανδία και έφυγα και άλλαξα την ζωή μου
από το πουθενά όλα αυτά..
εχθές που την έριξα ρώτησα αν θα κάνω την επέμβαση μέχρι τα μέσα του Αυγούστου . μου είπε ναι.
επίσης όμως με είπε πως ένα παιδί που προστατεύω θα μου δόση λύπη και σε συνδυασμό με το παιδί είχα και αρρώστια
δεν θα το πιστέψετε !!! Μας παίρνει τηλέφωνο η πρώην σύζυγος του συντρόφου μου . ο μικρός τους που μένει όμως μαζί μας και τώρα είναι διακοπές στη μαμά του, έπαθε δηλητηρίαση και μπήκε στο νοσοκομείο. το ψάχνουν οι γιατροί αλλα μάλλον ούριε πολλά energy drings...τι να πω? να μην πιστεύω μετά? :question::question::question::question::question:
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....