ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 2553 FirstFirst ... 11192021222331711215211021 ... LastLast
Results 301 to 315 of 38289
    Senior Member
    Μας ψεκαζουνε τωρα τελευταια σε κατι πορειες με δακρυγονα,αλλα δεν πιανεται,πιανεται?Οχι κοπελλα μου,το κεφι μας ειναι αποτελεσμα καλης παρεουλας εδω(καθε αγωνας γινεται ευκολοτερος οταν εχουμε συνοδοιπορους και ανθρωπους να μας δινουν ενα χερακι βοηθειας οταν πεφτουμε λιγο)και αποφασης(οσο κι αν φαινεται δυσκολο,ολα ειπαμε ξεκινανε απο το μυαλο).Ευχαριστω ολες σας για τα συγχαρητηρια,αλλα δεν εχω χασει ολα τα κιλα μου,ουτε την πρωτη δεκαδα ακομη,ξεκινησα απο τα 78,θελω να κατεβω στα 58,εχω ακομη δρομο.Ομως και μονο η αντιδραση σας με εκανε να αισθανθω σα να τα'χασα ολα ηδη,χιλια ευχαριστω!!!

dare-xxx,το nickname σου ειναι τολμηρο,σου ευχομαι να εισαι κι εσυ το ιδιο στον αγωνα σου.Να χαιρεσαι τα παιδακια σου,αξιζουνε καθε θυσια,συντομα με προσεχτικοτερη διατροφη θα επιστρεψεις στον παλιο σου εαυτο,μην ανησυχεις.Σιγα σιγα,δεν μας πιανει και κανενας απο το λαιμο,ετσι δεν ειναι?Αποβαλλε το αγχος σου οσο μπορεις,θεσε το στοχο σου και εδω ειμαστε κι εμεις να τα λεμε!Εχει δικιο η Nadine,μη ριχνεις τον εαυτο σου κοριτσι μου,ειναι κριμα και μονο κακο κανουμε στην ψυχολογια μας κατηγορωντας μας.Ε,ενταξει,πηραμε κιλα,δεν καναμε δα και κανενα εγκλημα,θα το φτιαξουμε το θεματακι μας.

Πωπω,Βαρναλης!Ενα απο τα πιο φημισμενα ποιηματα του και φυσικα αγαπημενο μου ειναι Μαρικακι,με τη φωνη του Νικου Ξυλουρη,φερνει ριγη!Κοινες αγαπες βλεπω,τι ωραια!Λατρευω τον Ξυλουρη απο μικρη,αξεχαστος!Μπες και στο "Διαφορα"να δεις,η Nadine νομιζω,ειχε ποσταρει βιντεακι με το απιστευτο "Εβαλε ο Θεος σημαδι",καθε φορα που το ακουω ρε κοριτσια,μα καθε,ανατριχιαζω...Θα παω κι εγω στο μουσικο μας threadaki,ειδα οτι η Ηannelitsa μας εγραψε τις προτιμησεις της,ασε που με αυτην πια εχουμε τοσο παρομοιες μουσικες προτιμησεις,που σιγουρα θα παμε και σε lives μαζι(αδυνατισμενες,ανανεωμ ενες,βαμμενες και αγκαζε,αμεεε!)

Senior Member
    Kαλέ τι πανικός είναι αυτός με την Κρήτη μας;;;;Η μία ζηλεύει που μένω εδώ, η αλλη στελνει χαιρετίσματα και στο κρητικό και στο λυβικό και η αγαπημένη μου Ναντιν παραπέμπει στο Νίκο. Καλέ τόση αγάπη για το Νησί μας......σε καλό σας. Τη καληνύχτα μου να έχετε και πολλά φιλιά από Κρήτη.

Member
    (elpizw to glwssiko mou olisthhma na perase sto ntoukou...)

Member
    Gia poio pragma diadhlwnoume esxatws?

Senior Member
    Originally posted by marilena1237

Sorry gia ta greeklish, eimai kleidwmenh sth douleia 24 wres- den yparxei ellhniko plhktrologio edw...

(elpizw to glwssiko mou olisthhma na perase sto ntoukou...)

Ta asteria katw apo to onoma mas ti einai? Galonia?

Αχ!Αχ!Αχ!Κομματάκι δύσκολο να περάσει στο ντούκου...
    Είσαι και στη φάμπρικα στην ξενιτιά και δουλεύεις όπως λες 24ωρο
    και πέρα του ότι όλοι όλο και κάποιον έχουμε μακριά,μας πατάς στο ελληνικό φιλότιμο!
    Για δες μήπως σε βοηθήσει κάπως αυτό:--->http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

Όσο για τα γαλόνια,τόσο καιρό πού νόμιζες πως βρίσκεσαι; Σε στρατόπεδο αναψυχής;

Senior Member
    Originally posted by klm

Και ενόσω ήμουν χάλια μα χάλια ψυχολογικά, σχεδόν σερνόμουν στο έδαφος, είπα χθες να πάω για περπάτημα 6 Κm στη παραλία. Βάδιζα γρήγορα, και έβλεπα το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού πελάγους. Και τότε ξαφνικά αγκάλιασα προστατευτικά την εαυτή μου και της ψιθύρισα: «1) συγχαρητήρια για το δύσκολο εγχείρημά σου να κόψεις το κάπνισμα, μια συνήθεια 22 και πλέον ετών, την οποία και θεωρούσες ως το δυσκολότερο έως ακατόρθωτο πράγμα για σένα. 2) Συγχαρητήρια που κατάφερες να βάλεις μόνο 4-5 κιλά στο μεταξύ χρονικό διάστημα, και είσαι μέσα στο 80% των στατιστικών για την αύξηση βάρους όσων σταματούν το τσιγάρο. 3) Συγχαρητήρια που αντέδρασες γρήγορα σ?αυτή την ανοδική πορεία και απευθύνθηκες σε γιατρό για τη χρήση φαρμάκου βοηθητικού αδυνατίσματος. 4) Συγχαρητήρια που τώρα και δυο εβδομάδες δεν έβαλες επιπλέον βάρος, αντιθέτως έχασες και κάτι λιγοστό (περίπου 1 κιλό). 5) Συγχαρητήρια και σ? ευχαριστώ που άρχισες να έχεις λογικές απαιτήσεις από μένα.....Σ? αγαπώ.» Δε ξέρω γιατί, αλλά ήθελα να σας αναφέρω το συμβάν και τις σκέψεις μου. Κορίτσια, σας ευχαριστώ και σας για τη βοήθειά σας. Σας γλυκοφιλώ!!!!!!!
    Κ,Λ,Μ,Ν,Ξ,Ο,Π,Ρ,Σ...
    Όχι πως δεν είναι υπέροχη η Κρήτη μας,η φυσική της ομορφιά,η μουσική,οι μαντινάδες και οι παραδόσεις της...
    Αλλά αν εσύ,κάνοντας απλά μια βόλτα παραλιακά του Κρητικού πελάγους,κατάφερες να σε αγαπήσεις
    και να σου αναγνωρίσεις τα εύσημα για τ'αντικειμενικά σπουδαία σου κατορθώματα,
    αναρρωτιέσαι μετά γιατί σε ζηλεύουμε οι υπόλοιπες μη εξίσου ευνοημένες;
    Στο εξής να μην το ψιθυρίζεις στον εαυτό σου,αλλά να το βροντοφωνάζεις!
    Κι αν κάποια στιγμή τυχόν κινδυνεύεις να το ξεχάσεις,να προστρέξεις εδώ για υπενθύμιση!
    Και πάλι μπράβο σου!Συγχαρητήρια τόσο τις σωστές αποφάσεις σου και κινήσεις
    όσο και για την ζεστή αγκαλιά αναγνώρισης κι αγάπης απέναντι στον εαυτό σου!
    Και πού είσαι; Συνέχισε τις βόλτες,ε! Κάνε κανά δυό και για μας,τις κρητικοστερημένες!
    Φιλάκιαααα

Senior Member
    καλε ελατε στο chat!!!!!!!!!!
    θελω να περασω και αλλο παθιαρικο βραδυ!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by XENIA!

...εγω γι απρωτη φορα νιωθω σαν να με ''συγχωρησα'' που με αφησα και πηρα 30 κιλα...καταλαβα γιατι το εκανα και αποφασισα να με βοηθησω να ''ξεπερασω'' αυτα που με στοιχειωνουν και ετσι να χασω και τα κιλα...
    νιωθω οτι ειναι κριμα να φορτωνω το στομαχι μου και τα αγγεια μου με ενα σωρο λιπαρα ,επειδη ειμαι στεναχωρημενη...
    δεν μου φταινε τα ποδια μου ,να υποφερουν μεσα στις ψηλοτακουνες γοβες και να πρηζονται επειδη ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ...
    ηρθε η ωρα να με φροντισω...και αυτο θα φερει την απωλεια των κιλων...
    ελπιζω να συνεχισω να το βλεπω ετσι...
    φιλακια σε ολες σας!!!!!!!
    Είμαι πολύ περήφανη για όσα διαβάζω!
    Μεγάλη υπόθεση να καταφέρεις να σε συγχωρήσεις για όσα σου καταλόγιζες,Ξένια μου!
    Αυτό σημαίνει πως πλέον δε χρειάζεται να συνεχίσεις να αυτοτιμωρείσαι για τα φοβερά σου εγκλήματα(και καλά...)
    Επιπρόσθετα αναφέρεις πως ξεπέρασες όσα του παρελθόντος σε στοίχειωναν!Τεράστιο και αυτό!
    Δεν τα εντόπισες μόνο,αλλά βρήκες τρόπο να κλείσεις παλιούς λογαριασμούς και να κοιτάξεις μπροστά!
    Απαλλαγμένη από αυτά τα δύο πολύ σημαντικά βάρη,δε νομίζω πως πλέον χρειάζεσαι να σε πείσεις
    με εκλογικεύσεις για την όποια καταπόνηση που επιβάλεις στο ταλαίπωρο σώμα σου,
    γιατί απλούστατα ήδη σε φροντίζεις,ήδη σε νοιάζεσαι και το χάσιμο των κιλών
    θα είναι μία μόνο από τις πολλές συνέπειες της νέας σου οπτικής για τον εαυτό σου και τα πράγματα!
    Κι από τη στιγμή που κατάκτησες την οπτική αυτή,το θεωρώ πολύ δύσκολο να μη συνεχίσεις να το βλέπεις έτσι!
    Είμαι τόσο χαρούμενη για όσα από σένα διάβασα,που προσπερνώ τα χθεσινά σου με το Μαρικάκι
    ενώ είναι βούτυρο στο ψωμί μου για ακόμα ένα πείραγμα απέναντι σου,που έχεις πλέον καταλάβει πόσο απολαμβάνω...
    Φαντάσου τι χαρά μου έδωσες,που κινδυνεύω με αλλοτρίωση!Σε παρακαλώ μη ρισκάρουμε στο εξής,ε;

Senior Member
    καλε ελατε στο chat!!!!!!!!!!
    θελω να περασω και αλλο παθιαρικο βραδυ!!!!!!!!!!
    Πωπωπω...κι άλλος πειρασμός!Και μάλιστα στο καπάκι!Κι είναι πάλι και το Μαρικάκι μέσα!
    Πόσα ν'αντέξει κανείς;Αχ!Η παλιά NADINE τι είχε να σου σούρει γι'αυτή σου τη δήλωση...
    Αλλά όχι!Εγκράτεια και στο ύψος μου!Νιώθω σαν τον Τσάντλερ τώρα από τα φιλαράκια,
    που είχε βάλει στοίχημα πως δε θα σχολιάσει για μία μέρα όσο δελεαστική κι αν ήταν η πάσα!

Senior Member
    Originally posted by NADINE

...εγω γι απρωτη φορα νιωθω σαν να με ''συγχωρησα'' που με αφησα και πηρα 30 κιλα...καταλαβα γιατι το εκανα και αποφασισα να με βοηθησω να ''ξεπερασω'' αυτα που με στοιχειωνουν και ετσι να χασω και τα κιλα...
    νιωθω οτι ειναι κριμα να φορτωνω το στομαχι μου και τα αγγεια μου με ενα σωρο λιπαρα ,επειδη ειμαι στεναχωρημενη...
    δεν μου φταινε τα ποδια μου ,να υποφερουν μεσα στις ψηλοτακουνες γοβες και να πρηζονται επειδη ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ...
    ηρθε η ωρα να με φροντισω...και αυτο θα φερει την απωλεια των κιλων...
    ελπιζω να συνεχισω να το βλεπω ετσι...
    φιλακια σε ολες σας!!!!!!!
    Είμαι πολύ περήφανη για όσα διαβάζω!
    Μεγάλη υπόθεση να καταφέρεις να σε συγχωρήσεις για όσα σου καταλόγιζες,Ξένια μου!
    Αυτό σημαίνει πως πλέον δε χρειάζεται να συνεχίσεις να αυτοτιμωρείσαι για τα φοβερά σου εγκλήματα(και καλά...)
    Επιπρόσθετα αναφέρεις πως ξεπέρασες όσα του παρελθόντος σε στοίχειωναν!Τεράστιο και αυτό!
    Δεν τα εντόπισες μόνο,αλλά βρήκες τρόπο να κλείσεις παλιούς λογαριασμούς και να κοιτάξεις μπροστά!
    Απαλλαγμένη από αυτά τα δύο πολύ σημαντικά βάρη,δε νομίζω πως πλέον χρειάζεσαι να σε πείσεις
    με εκλογικεύσεις για την όποια καταπόνηση που επιβάλεις στο ταλαίπωρο σώμα σου,
    γιατί απλούστατα ήδη σε φροντίζεις,ήδη σε νοιάζεσαι και το χάσιμο των κιλών
    θα είναι μία μόνο από τις πολλές συνέπειες της νέας σου οπτικής για τον εαυτό σου και τα πράγματα!
    Κι από τη στιγμή που κατάκτησες την οπτική αυτή,το θεωρώ πολύ δύσκολο να μη συνεχίσεις να το βλέπεις έτσι!
    Είμαι τόσο χαρούμενη για όσα από σένα διάβασα,που προσπερνώ τα χθεσινά σου με το Μαρικάκι
    ενώ είναι βούτυρο στο ψωμί μου για ακόμα ένα πείραγμα απέναντι σου,που έχεις πλέον καταλάβει πόσο απολαμβάνω...
    Φαντάσου τι χαρά μου έδωσες,που κινδυνεύω με αλλοτρίωση!Σε παρακαλώ μη ρισκάρουμε στο εξής,ε;
    ελπισω να μην με απογοητευσω στο μελλον...
    ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξεις συνηθειες που εχεις τα περισσοτερα χρονι α της ζωης σου αλλα το παλευω!!!
    και νομιζω οτι αυτο που κανει την διαφορα ειναι οτι το θελω περισσοτερο για μ ενα και την υγεια μου(σωματικη+ψυχικη) παρα για το οτι θελω να βελτιωσω την εξωτερικη μου εικονα..
    τι να κανουμε...? ηζωη ειναι αγωνας...!!

Senior Member
    Originally posted by Hanelle

Εντωμεταξυ ο μπαμπας μου εχει αφηνιασει με το σπιτακι που φταιχνει στην ταρατσα για την αγαπημενη του (τη μαμα μου δηλαδη) και εγω περιμενω να εγκατασταθω στο νεο ανακαινισμενο δωματιο..ξερετε τωρα..ονειρευομαι κουρτινες και κορνιζες με μπαλαρινες...Αλλα οχι δεν θα ειναι ροζ το δωματιο...Θα εχει απαλα μπεζ και χρωματα της αμμου και.....καλα σταματαω εδω,το παρακανα.Απλως ειναι κατι που μου αποσπαει την προσοχη απο αυτη την χαλια φαση που ειμαι..ε και οσο να ναι χαιρονται και οι γονεις μου
    Χανελέλι μου,πολύ σημειολογικό το καινούριο σου δωμάτιο κι αλίμονο σου άμα δεν το χαιρόσουν ανάλογα!
    Ένας σε εξέλιξη ανανεωμένος εαυτός και εσωτερικά κι εξωτερικά δε μπορεί να περιβάλλεται από παρελθοντικές μουντές αναφορές!
    Όλα σου φωνάζουν πως έχεις πλέον τις δυνατότητες και τα υλικά να διακοσμίσεις τη ζωή σου όπως ενδόμυχα τη λαχταράς,
    πολύ πιο κοντά στο αληθινό Χανελέλι και τα θέλω του,εναρμονισμένη με τις εντυπωσιακές αλλαγές,που με τόσο κόπο πετυχαίνεις!
    Στο είπα και κατ'ιδίαν...Είμαι πολύ περήφανη για τον τρόπο που χειρίζεσαι μία από τις δυσκολότερες περιόδους στη ζωή σου!
    Όσο άσχημα κι αν ήταν κάποια πράγματα στο παρελθόν κι όσο αντιθέτως φωτεινά κι αν παρουσιάζονται τα του μέλλοντος
    η μετάβαση από το γνώριμο κι οικείο (και γι'αυτό εύκολο πλέον σε χειρισμό) στο άγνωστο με όλες τις ανασφάλειες που αναζωπυρώνει
    μαζί με την ανησυχία αλλοτρίωσης και πιθανότητας συμβιβασμού,που αναμενόμενα περιοδικά μας διακατέχει,
    το μπαλαντζάρισμα και την προσπάθεια αυτοπροσδιορισμού σε συνάρτηση και με τις νέες ανάγκες και δεδομένα
    είναι προκλητικά δύσκολα ζητήματα να χειριστεί κανείς και δη χωρίς όλα τα διαθέσιμα στηρίγματα για αρωγούς του!

Senior Member
    ναντιν ειμαστε στο chat και οι αλλες σε κουτσομπολευουν!!!!!!!!!
    στο λεω εμπιστευτικα ενταξει?
    ελα να της πιασεις στα πρασα!!!!!!!!!!

Senior Member
    χαχαχχα!Ευχαριστώ καταδότη!
    Δε χρειάζεται να πούμε ποιού το κελάρι στην κατοχή θα ήταν γεμάτο τρόφιμα και λίρες,ε;
    εεεεεεε...τόσο άντεξα!ʼμα δε σε πειράζω,δεν είμαι εγώ!Έρχομαι Τατιάνες!

Senior Member
    Originally posted by sabe

Κυρια,κυρια,κυρια,αυτο το παιδακι με ειπε φυσιολογικηηηη!!!Nadine,φανταζ ομαι ξερεις οτι αυτο που εγραψες το εκλαμβανω ως εξυβριση ε?Ε?Η σχεση μου με τη φυσιολογικοτητα παντα απο καπου εμπαζε,χε!
    Χαίρομαι που το εκλαμβάνεις ακριβώς όπως το έθεσα!Αυτό σημαίνει πως αντιλαμβάνεσαι πως η κατάσταση χρήζει άμεσης δράσης!
    Βάλε κάτω τις πικάντικες μακαρονάδες σε καθημερινή βάση,ε; Αλλιώς τα κουβαδάκια σου και στην παραλία των φυσιολογικών!

Senior Member
    κοριτσια, διαβαζω εδω και μια ωρα. δεν εχω χρονο να γραψω!!!!!!
    καλε τι σαββατοκυριακο περασατε εσεις? γιατι τα χανω εγω ολα?
    κατι για 69 θυμαμαι για ναντιν κατι 69 για sabe, πιο ειναι καλυτερο δεν ξερω...
    παντως στα 69 με 69, μαλλον ολες θα το ποθουσαμε, ε?
    φιλακια