ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2100
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2100 of 2553 FirstFirst ... 1100160020002050209020982099210021012102211021502200 ... LastLast
Results 31,486 to 31,500 of 38289
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    πονάω απίστευτα!από το νοσοκομείο μου είπαν πως μάλλον κάτι μου κάθισε καθώς έχω να ενεργηθώ κ 2 ημέρες να πιώ κόκα κόλα μπας κ διαλυθεί αλλιώς να πάρω τηλ τον καθηγητή στο σπίτι να μου δώσει επιπλέον οδηγίες κ αυριο αν δεν είμαι καλύτερα να πάω εκεί

Senior Member
    Βρε ιωαννακι μου τη ταλαιπωρια τραβας.δεν βαζεις ενα υποθετο γλυκερινης να ενεργηθεις.

Senior Member
    δεν πονάω επειδή δεν εχω ενέργηθεί αλλά κάτι από αυτά που έφαγα ήταν σκληρό κ δεν το μάσησα αρκετά καλά κ έχει κάτσει σε κάποιο στενό σημέιο του εντέρου

Senior Member
    Lila μου σε καταλαβαινω και δεν ανησυχω γιατι θα σου περασει, εδω θα ειμαστε παλι και θα λεμε για νεους ερωτες και σχεσεις..
    Ειναι δυσκολο επειδη ειναι η αρχη αλλα παντα η αρχη ειναι η δυσκολη.. Μετα δεν θα το καταλαβεις καν ποτε προχωρησες και γνωρισες καποιον αλλον που θα σε γεμιζει περισσοτερο και δεν θα σε καταδυναστευει.. Γερα Λιλα και ολα θα πανε καλα!!
    Καλλιοπη εχεις πολλα φιλακια απο την αδερφη μου και χαιρετισματα!!!
    Εσυ τσιμπιδακια στα μαγουλα και εγω στην κοιλια!! Χαχαχαχχ!!
    Κοριτσια ζυγιστηκαααααα!!! -3 κιλακια σε λιγοτερο απο εβδομαδαααα!! Βασικα απο την μερα που βγηκαμε με το κοριτσακι.. Δευτερα δεν ηταν;;
    ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ;; Να καλεσω Νικολουλη;;;

Senior Member
    Ιωαννιτσα μου πιες κοκα κολα που σου ειπανε.. Ισως αν ειναι πανω πανω να μπορεις να το βγαλεις απο το στομα;; Πονας πολυ ακομα;; Αχ Θεε μου τι παθαινουμε...
    Περαστηκα κουκλα μου!!

Senior Member
    περαστικα ιωαννα μου !
    ειναι δυσκολο καταλαβαινω και ετυχε σαββατιατικο και μεσ τη ζεστη!
    μπραβο βαμπιρακι θα ζυγιστω και εγω αυριο και αν δεν εχω χασει θα το ριξω και εγω στο βαμπιρισμο:P

Senior Member
    Ναταλακι τελεια!!!!3 κιλακια στα τσακιδια να πατε.οσο για την κατασταση μου τα εχω βαλει με τον εαυτο μου που γυρισα στο παρελθον και μου εφερα τοση αναστατωση σε μια περιοδο που το μονο που χρειαζομουν ηταν ηρεμια.

Senior Member
    lila απο να το εχεις αποθυμενο και να τον σκεφτεσε μια ζωη πως θα ηταν να ειστε μαζι καλυτερα ετσι!
    ειναι λιγο δυσκολο τωρα αλλα θα το ξεπερασεις !
    παω να βαψω μαλλι και ισως τα ξαναπουμε!
    φιλια αν δε σας δω!

Senior Member
    Originally posted by mermaid
    lila απο να το εχεις αποθυμενο και να τον σκεφτεσε μια ζωη πως θα ηταν να ειστε μαζι καλυτερα ετσι!
    ειναι λιγο δυσκολο τωρα αλλα θα το ξεπερασεις !
    !
    :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Ευχαριστωωω κουκλια μου!!
    Συμφωνω με την Καλλιοπη Λιλα μου! Τωρα τουλαχιστον δεν θα αναρρωτιεσαι τι θα ειχε γινει αεν δεν εισασταν μαζι!!

Senior Member
    Ιωαννακι νιωθεις καλυτερα καθολου???

Senior Member
    Που ειναι ολες οι αλλες χαμενες; Η Ιωαννα να το καταλαβω ποναει το παιδι..
    Αγγελικη ευχομαι περαστικα στον αντρα σου και πες του σε παρακαλω να αφησει τα πεισματα και να παει και σε εναν 2 και 3 γιατρο να παρετε γνωμες!
    Οι αντρες στο θεμα γιατρου και ασθενειων ειναι τρις χειροτεροι απο τις γυναικες!!

Senior Member
    κάθομαι μαζεμένη με τα πόδια στο ύψος του στήθους,έτσι δεν πονάω έχω πιει κ μισό λίτρο κόκα κόλα κ νιώθω μία κινητικότητα στα έντερα κ από το ανθρακικό να βγαίνει αέρας προς τα πάνω,θα δείξει

ναταλάκι δεν μπορώ να "βγάλω" αυτό που έχει κάτσει κάπου γιατί δεν έχω ιδέα που είναι κ η μαμακία είναι πως το μεσημέρι έφαγα βλήτα που όπως μου είπε ο γιατρός δεν ευνοούν κ πολύ αυτή την κατάσταση,κόκα κόλα προτείνουν είτε για να διαλυθεί αυτό που έχει κάτσει ή να παρασυρθεί προς τα κάτω

Senior Member
    Εχω και τη μανα μου που με εχει πρηξει ετσι εχασες το εξαμηνο και αντε να περιμενεις μεχρι την ανοιξη σαν τη χαζη στην ελλαδα.

Senior Member
    Λιλαααα!!! Την συνταγη για τουρσι παρακαλω! Με καθε λεπτομερει!!